سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چگونه کسی که نشانه های دین را نمی شناسد به بهشت برود؟ [عیسی علیه السلام]
 
شنبه 95 مرداد 30 , ساعت 4:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق بررسی انرژی اتمی در جهان امروز فایل ورد (word) دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق بررسی انرژی اتمی در جهان امروز فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بررسی انرژی اتمی در جهان امروز فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق بررسی انرژی اتمی در جهان امروز فایل ورد (word) :

واژه اتم از کلمه یونانی اتموس به معنای ناشکستنی گرفته شده است که بعدها در زبان علمی، به «اتم»‌تبدیل شد.
اتم کوچکرین ذره هر چیز است. تصور اتم از دو هزار و پانصد سال پیش در ذهن اندیشمندان یوناین پیدا شد. لیوسیپوس Leucippus فیلسوف یونانی قرن پنجم پیش از میلاد نخستین کسی بود که عقیده داشت هر چیزی را می توان به تکه های کوچکتر از خود تقسیم کرد. او نخستین کسی بود که تئوری اتمی را بنیاد نهاد.
شاگرد او دموکریتوس Democritus که در زبان فارسی به دموکریت یا ذیمقراطیس نامیده می شود در اواخر قرن پنجم و اوایل قرن چهارم پیش از میلاد می زیست او همیشه شاد و خوشبین بود، و به فیلسوف خندان شهرت یافت وی نئوری اتم لیپوسیوس را پذیرفت. وی معتقد بود که همه جهان، از انواع گوناگون اتم تشکیل شده است و در فاصله میان اتمها چیزی نیست، اتمهای جدا از هم به قدری کوچکند که دیده نمی شود، اما وقتی بهم بپیوندند چیزی را بوجود می آورند که ممکن است قابل دیدن باشد. چگونگی قرار گرفتن آنها در کنار یکدیگر در اجسام گوناگون فرق می کند.
دموکریتوس می اندیشید که اتمها، اگرچه می توانند آرایش یا شیوه قرار گرفتن خود را کنار یکدیگر تغییر دهند، نه به وجود می آیند و نه از میان می روند. با تغییر آرایش اتمها فقط چیزی به چیز دیگر تبدیل می شود.
وی حدود 70 سال زندگی کرد و نزدیک به 72 جلد کتاب نوشت که با گذشت زمان حتی یک نسخه از کتابهای او در دست نیست و اگر تئوری دموکریتوس بنام اوست به همین سبب است که کتابهای قدیمی دیگری که باقی مانده اند به دموکریتوس و تئوری او در باره اتم اشاره کرده اند.
بعد از دموکریتوس فیلسوفان دیگری چون اپیکوئر Epicurur و لوکریتوس Lucretius نظرات او را پذیرفتند و به هواداران اتمیسم پیوستند. لوکریتوس منظومه ای فلسفی و آموزنده در باره فیزیک که در باره ماهیت اشیا است سروده است. اما با این همه مردم تصور اتم را نپذیرفتند و با از میان رفتن نوشته های آن دو، اتم به فراموشی سپرده شد.
در سال 1417 نسخه آسیب دیده از شعر لوکریتوس پیدا شد و مردم اروپا علاقه زیادی به نوشته های قدیمی پیدا کردند. در نتیجه نسخه های بسیاری از شعر لوکرتیوس رونویسی شد.
در سال 1454 یوهان گوتنبرگ Johann Gutenberg حروف چاپی را برای استفاده در ماشین چاپ در اروپا اختراع کرد، که سبب گردید با سرعت از هر کناب، نسخه های بسیاری تهیه شود و احتمال از بین رفتن کتابها کمتر شود. از جمله کتابهایی که به چاپ رسید شعرهای لوکریتوس بود. در نتیجه عده ای به موضوع اتم علاقمند شدند. که یکی از این علاقمندان پیرگاسندی Pierre Gassendi فیلسوف و ریاضی دان فرانسوی در نیمه قرن 17 میلادی بود. وی با نوشتن چندین کتاب مؤثر اندیشه اتمیسم را دوباره زنده گردانید و به تئوری اتمی اپیکور و لوکرتیوس جانی دوباره بخشید.
«گاسندی» معتقد بود که برای شناختن جهان، باید دست به آزمایش زد. یکی از کسانیکه با عقیده او آشنایی پیدا کرد شیمیدان انگلیسی بنام «رابرت بویل» Robert Boyle بود. او نخستین کسی بود که برای نشان دادن وجود اتم ها به آزمایش پرداخت. وی می گفت: عنصرهای شیمیایی با مواد مرکب فرق دارند و همچنین در رابطه میان فشار و حجم گازها به قانونی دست یافت، که آن را قانون بویل یا قانون بویل-ماریوت یا قانون ماریوت می نامند.
ادم ماریوت Edme Mariotte فیزیکدان فرانسوی اکتشافهای بسیاری در زمینه فیزیک مایعات کرد پانزده سال پس از بویل، قانون بویل را مستقلاً و به صورت کاملتر کشف کرد و اعلام داشت افزایش دما سبب انبساط هوا می شود و کاهش دما سبب تراکم هوا می شود. بنابراین قانون بویل هنگامی درست است که دما ثابت باشد. بنابراین، در فرانسه، قانون مربوط به رابطه حجم و فشار گازها را قانون ماریوت و گاهی قانون بویل – ماریوت می نامند.
تا اواخر قرن 18 شیمیدان ها با توجه به گفته بویل دست به آزمایش عنصرها زدند و توانستند 30 عنصر گوناگون را کشف کنند. در این دوره کوبالت، نیکل، اورانیوم نیز کشف شد و همچنین دانشمندان قرن هجدهم کشف کردند که هوا مخلوطی است از گاز اکسیژن و نیتروژن، که این دو هر کدام یک عنصرند.
در سراسر قرن هجدهم میلادی بیشتر شیمیدان ها اندیشه اتم را پذیرفته بودند و علاقه ای به اتم نشان نمی دادند و بیشتر به شیوه رفتاری عنصرها توجه می کردند.
در سال 1782 آنتوان لوران و لاوازیه Lavoisier ، Antoine Laurent شیمیدان فرانسوی و بنیانگذار شیمی جدید، قانون بقای ماده را کشف کرد وی با آنکه به اتم و پژوهش در باره آن علاقمند نبود، اما با کشف قانون بقای ماده اندیشه وجود اتم را تأیید کرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 مرداد 30 , ساعت 4:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بانک جهانی فایل ورد (word) دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بانک جهانی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بانک جهانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بانک جهانی فایل ورد (word) :

بانک جهانی

فهرست:
آشنایی با بانک ‌جهانی
اهداف‌ بانک‌ جهانی
موسسات‌ وابسته‌ به‌ بانک‌ جهانی‌
افزایش قیمت مواد غذایی به روایت بانک جهانی
بانک جهانی: بیکاری و تورم فزاینده برای ایران در راه است
تمایل هند برای ایجاد بانک جهانی سوخت هسته ای

آشنایی با بانک ‌جهانی
بانک جهانی یک بانک معمولی نیست و از دو موسسه توسعه‌ای تشکیل شده است. بانک بین‌المللی ترمیم و توسعه (IBRD) و کانون بین المللی توسعه (IDA).

پیش از آنکه به بانک جهانی world bank بپردازیم بهتر است بدانیم که در دنیای زندگی می‌کنیم که میانگین درآمد سالانه آن بیش از 31 تریلیون دلار است. در این دنیا و در برخی از کشورها افراد به طور متوسط بیش از 40،000 دلار در سال درآمد دارند.

ولی در همین دنیا 8/2 میلیارد نفر (بیش از نصف مردم کشورهای در حال توسعه) درآمدی کمتر از 700 دلار در سال دارند که در بین آنها 2/1 میلیارد نفر کمتر از یک دلار در روز درآمد دارند.

به همین دلیل روزانه 33،000 نفر در این کشورها می‌میرند و فقر بیش از 100 میلیون کودک را از نعمت سواد آموزی محروم کرده است.

امکانات‌ بانک‌ جهانی؛ فرصتهای‌ بنگاهها
دامنه‌ عملیات‌ بانک‌ جهانی‌ و کمکهای‌ مالی‌ آن‌ بیشتر متوجه‌ اقتصاد خرد در کشورها از طریق‌ کمک‌ به‌ احداث‌ تاسیسات‌ زیربنایی‌ است.

کی‌ از اهداف‌ بانک‌ جهانی‌ مساعدت‌ به‌ ترمیم‌ و توسعه‌ کشورهای‌ عضو از طریق‌ تسهیل‌ سرمایه‌گذاریهای‌ تولیدی‌ و تشویق‌ سرمایه‌گذاریهای‌ خارجی‌ خصوصی‌ از طریق‌ تضمین‌ یا مشارکت‌ است.

شرکت‌ مالی‌ بین‌المللی‌ بخشی‌ از بانک‌ جهانی‌ است‌ که‌ فقط‌ با بخش‌ خصوصی‌ همکاری‌ می‌کند. این‌ شرکت‌ پروژه‌های‌ خاصی‌ را تا صدمیلیون‌ دلار تامین‌ مالی‌ می‌کند.

میگا، سازمانی‌ است‌ که‌ از طریق‌ پوشش‌دادن‌ بیمه‌ای‌ به‌ مخاطرات‌ غیربازرگانی‌ نظیر مصادره‌ اموال، درصدد تشویق‌ سرمایه‌گذاری‌ در جهان‌ سوم‌ است.

‌بانک‌ جهانی‌ و موسسه‌های‌ وابسته‌ به‌ آن‌ از هنگام‌ تاسیس‌ تاکنون‌ همواره‌ مورد توجه‌ دولتها و بنگاههای‌ اقتصادی‌ بوده‌اند. چرا که‌ یکی‌ از منابع‌ تامین‌ مالی‌ بین‌المللی‌ به‌شمار می‌رود

که‌ از امکانات‌ بالقوه‌ بسیاری‌ برخوردار است، اما اینکه‌ چه‌ مبلغ‌ را به‌ چه‌ کشوری‌ و با چه‌ شرایطی‌ واگذار می‌کند و پیامدهای‌ این‌ واگذاریها چیست، همواره‌ به‌عنوان‌ یک‌ پرسش‌ اساسی‌ مطرح‌ بوده‌ است.

‌برای‌ معرفی‌ بیشتر این‌ موسسه‌ مالی‌ پرقدرت، خانه‌ مدیران‌ سازمان‌ مدیریت‌ صنعتی‌ با دعوت‌ از آقای‌ محمدخزاعی‌ رئیس‌ کل‌ سازمان‌ سرمایه‌گذاری‌ و کمکهای‌ اقتصادی‌ ایران‌ به‌بررسی‌ چگونگی‌ فعالیت‌ بانک‌ جهانی‌ در جمع‌ گروهی‌ از مدیران‌ و دست‌اندرکاران‌ و صاحب‌نظران‌ اقتصادی‌ پرداخت. آنچه‌ در پی‌ می‌آید علت‌ تشکیل‌ چنین‌ موسساتی‌ و سازوکار و ویژگی‌ این‌ بانک‌ است.

‌انقلاب‌ صنعتی‌ در سال‌ 1760 میلادی‌ با کشف‌ قوه‌ بخار آغاز شد و همزمان‌ باآن‌ پیشرفت‌ علم‌ اقتصاد در نتیجه‌ نظرات‌ علمی‌ «آدام‌ اسمیت» و «دیوید ریکاردو» بخصوص‌ با مطرح‌کردن‌ پدیده‌هایی‌ نظیر تخصص‌گرایی‌ و تقسیم‌ کار بین‌المللی‌ و اصل‌ مزیت‌ نسبی‌ در تجارت‌ بین‌المللی،

منجر به‌ شناخت‌ مزیت‌های‌ اقتصادی‌ تولید انبوه، یافتن‌ بازارهای‌ جهانی‌ پس‌ از اشباع‌ بازارهای‌ ملی‌ و در نتیجه‌ گسترش‌ صادرات‌ و واردات‌ شد.

گسترش‌ صادرات‌ و بین‌المللی‌ شدن‌ پدیده‌ تجارت‌ نیاز به‌ تشکیل‌ سازمانها و مجامع‌ بین‌المللی‌ را به‌منظور تبادل‌نظر و تدوین‌ روشهای‌ استاندارد و متحدالشکل‌ تجاری‌ و حفظ‌ حقوق‌ بازرگانان‌ در مواقع‌ اختلاف‌ و تدوین‌ روشهای‌ حل‌ اختلاف‌ و غیره، ایجاد کرد.

‌در سالهای‌ پایانی‌ جنگ‌ جهانی‌ دوم‌ مذاکراتی‌ مابین‌ کشورهای‌ قدرتمند آن‌ زمان‌ یعنی‌ آمریکا و انگلیس‌ انجام‌ شد که‌ هدف‌ آن‌ توافق‌ برسر یک‌ سیستم‌ جدید پولی‌ بین‌المللی‌ بود.

نتیجه‌ این‌ مذاکرات‌ تدوین‌ نظام‌ برتن‌ وودز و تاسیس‌ صندوق‌ بین‌المللی‌ پول‌ و بانک‌ جهانی‌ و سپس‌ موافقتنامه‌ عمومی‌ تعرفه‌ و تجارت‌ (گات) بود که‌ امروز به‌ سازمان‌ تجارت‌ جهانی‌ موسوم‌ است‌ و هدف‌ عمده‌ این‌ سازمانها توسعه‌ است‌ که‌ هرکدام‌ به‌طریقی‌ خاص‌ عمل‌ می‌کنند.

‌ ‌به‌گفته‌ آقای‌ خزاعی‌ این‌ نهاد مالی‌ نیز مربوط‌ به‌ همین‌ دوران‌ است‌ و بانک‌ جهانی‌ یا بانک‌ بین‌المللی‌ ترمیم‌ و توسعه‌INTERNATIONAL BANK FOR RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT همزمان‌ با صندوق‌ بین‌المللی‌ پول‌ در سال‌ 1945 میلادی‌ تاسیس‌ شد.

دامنه‌ عملیات‌ و تخصص‌ بانک‌ جهانی‌ و کمکهای‌ مالی‌ این‌ بانک‌ عمدتاً‌ بیشتر متوجه‌ اقتصاد خرد یعنی‌ بخشهای‌ مختلف‌ اقتصادی‌ کشورها از طریق‌ کمک‌ به‌ احداث‌ تاسیسات‌ زیربنایی‌ نظیر سدسازی، جاده‌سازی، کارخانه‌های‌ برق‌ و دانشگاه‌هاست‌ و در این‌ چارچوب‌ پروژه‌های‌ مختلفی‌ را در کشورهای‌ عضو تامین‌ مالی‌ و نظارت‌ می‌کند.

اهداف‌ بانک‌ جهانی
‌وی‌ اهداف‌ بانک‌ جهانی‌(IBRD) را مساعدت‌ به‌ ترمیم‌ و توسعه‌ کشورهای‌ عضو از طریق‌ تسهیل‌ سرمایه‌گذاریهای‌ تولیدی، تشویق‌ سرمایه‌گذاریهای‌ خارجی‌ خصوصی‌ از طریق‌ تضمین‌ و یا مشارکت،

کمک‌ به‌ رشد بلندمدت‌ و متوازن‌ تجارت‌ بین‌المللی، اولویت‌بندی‌ در اعطا، یا تضمین‌ وام‌ و انجام‌ عملیات‌ باتوجه‌ به‌ تاثیر سرمایه‌گذاریهای‌ بین‌المللی‌ بر شرایط‌ کسب‌ و کار در کشورهای‌ عضو، عنوان‌ کرد و توجه‌ حضار را به‌ ریشه‌ این‌ اهداف‌ یعنی‌ فقرزدایی‌(PORERTY REDUCTION) جلب‌ کرد

و گفت‌ باتوجه‌ به‌ هدف‌ اصلی، این‌ بانک‌ موظف‌ است‌ مواردی‌ چون‌ کمک‌ به‌ کاهش‌ فقر، رعایت‌ مسایل‌ محیط‌ زیست، کیفیت‌ اداره‌ جامعه‌ و حکومت، حقوق‌ بشر، هزینه‌های‌ عمومی، هزینه‌های‌ نظامی‌ و نقش‌ مذهب‌ و فرهنگ‌ در توسعه‌ را در هر پروژه‌ای‌ لحاظ‌ کند.

لازم‌ به‌ذکر است‌ که‌ طرف‌ حساب‌ این‌ بانک‌ دولتها هستند و وام‌ به‌ دولتها اعطأ می‌شود و بانک‌ مرکزی‌ هر کشور باید بازپرداخت‌ اصل‌ و فرع‌ وام‌ را تضمین‌ کند. مدت‌ بازپرداخت‌ وام‌ 20-15 سال‌ است‌ و نرخ‌ بهره‌ آن، نرخ‌ بهره‌ لایبورLIBOR به‌اضافه‌ نیم‌ درصد کارمزد است.

‌به‌طور کلی‌ در سال‌ 22-15 میلیارد دلار وام‌ به‌ کشورها پرداخت‌ می‌کند که‌ این‌ وامها عموماً‌ به‌صورت‌ پروژه‌ای‌ هستند. ایران‌ نیز علی‌رغم‌ چالشهای‌ سیاسی‌ فراوان‌ از منابع‌ مالی‌ این‌ بانک‌ بهره‌مند شده‌ است.

موسسات‌ وابسته‌ به‌ بانک‌ جهانی‌
– موسسه‌ بین‌المللی‌ توسعه‌INTERNATIONAL DEVELOPMENT ASSOCIATION.
– شرکت‌ مالی‌ بین‌المللی‌INTERNATIONAL FINANCE CORPORATION
– آژانس‌ تضمین‌ سرمایه‌گذاری‌ چندجانبه‌MULTILATERAL INVESTMENT GUARANTEE AGENCY
– مرکز حل‌ و فصل‌ اختلافات‌ سرمایه‌گذاری‌INTERNATIONAL CENTER FOR SEHLEMENT OF INVESTMENT DISPUTES

‌چهار سازمان‌ مهم‌ و وابسته‌ به‌ بانک‌ جهانی‌ هستند؛ که‌ سخنران‌ در ادامه‌ سخنان‌ خود به‌ معرفی‌ اجمالی‌ آنها پرداخت.

‌ ‌موسسه‌ بین‌المللی‌ توسعه‌(IDA) به‌ کشورهای‌ فقیر وام‌ می‌دهد. کشورهای‌ فقیر کشورهایی‌ هستند که‌ درآمد سرانه‌ آنها از 850 دلار کمتر باشد. حدود هفتاد کشور از منابع‌ این‌ موسسه‌ استفاده‌ می‌کنند.

وامها بدون‌ بهره‌ (تقریباً‌ بدون‌ بهره) هستند و مدت‌ بازپرداخت‌ آنها بسیار بلندمدت‌ و در مواردی‌ حدود چهل‌ سال‌ است. اصطلاحاً‌ به‌ این‌ نوع‌ وام‌ها، وام‌ سهل‌ اطلاق‌ می‌شود. منابع‌ مالی‌ موسسه‌ از طریق‌ کمک‌ کشورهای‌ ثروتمند است‌ و از این‌ منابع‌ وام‌ به‌ کشورهای‌ فقیر اعطأ می‌شود.

معمولاً‌ آمریکا بیش‌ از کشورهای‌ دیگر کمک‌ می‌کند و اگر در یک‌ سال‌ کشوری‌ نتواند سهمیه‌ خود را بدهد، بقیه‌ کشورها باید جبران‌ کنند. ایران‌ جزء کشورهای‌ فقیر محسوب‌ نمی‌شود و عضو این‌ موسسه‌ نیست.

‌شرکت‌ مالی‌ بین‌المللی‌(IFC) بخشی‌ از بانک‌ جهانی‌ است‌ که‌ فقط‌ با بخش‌ خصوصی‌ همکاری‌ می‌کند. هدف‌ اصلی‌ آن‌ همکاری‌ با سرمایه‌گذاران‌ بخش‌ خصوصی‌ کشورهای‌ عضو برای‌ احداث‌ و گسترش‌ و اصلاح‌ بنگاههای‌ تولیدی‌ جهت‌ توسعه‌ اقتصادی‌ کشور است.

شرکت‌ مالی‌ بین‌المللی‌ شخصیت‌ حقوقی‌ جداگانه‌ای‌ دارد و مدیران‌ ارشد آن‌ مجاز هستند پروژه‌های‌ خاص‌ را تا 100 میلیون‌ دلار تامین‌ مالی‌ کنند. این‌ وامها به‌ تضمین‌ دولتی‌ نیاز ندارد و هر شخص‌ حقیقی‌ و حقوقی‌ می‌تواند به‌ آن‌ مراجعه‌ کند.

سرمایه‌گذاری‌ در مشارکت‌ با بخش‌ خصوصی‌ کشورهای‌ عضو است‌ و میزان‌ سرمایه‌گذاری‌ به‌ کیفیت‌ پروژه‌ بستگی‌ دارد، در بعضی‌ موارد مشارکت‌ نیز می‌کند. ایران‌ در این‌ شرکت‌ عضویت‌ دارد و پس‌ از سالها قطع‌ رابطه‌ با این‌ شرکت‌ به‌ دلیل‌ چالشهای‌ سیاسی، یک‌ پروژه‌LEASING COMPANY در دست‌ اجرا است‌ که‌ امیدواریم‌ انجام‌ شود.

‌میگا یا آژانس‌ تضمین‌ سرمایه‌گذاری‌ چندجانبه‌(MIGA) سازمانی‌ است‌ که‌ هدف‌ اصلی‌ آن‌ تشویق‌ انواع‌ سرمایه‌گذاری‌ها در کشورهای‌ جهان‌ سوم‌ از طریق‌ پوشش‌دادن‌ بیمه‌ای‌ به‌ مخاطرات‌ غیربازرگانی‌ نظیر مصادره‌ اموال، تغییر حکومت، بروز جنگ‌ و غیره‌ است.

‌ ‌این‌ آژانس‌ یک‌ شرکت‌ مستقل‌ وابسته‌ به‌ بانک‌ جهانی‌ است‌ که‌ منابع‌ مالی‌ آن‌ از طریق‌ حق‌ عضویت‌ کشورهای‌ عضو تامین‌ می‌شود. آژانس‌ مذکور با موسسه‌های‌ غیردولتی‌ و خصوصی‌ همکاری‌ می‌کند.

کشور ایران‌ حدود 5 ماه‌ پیش‌ اساسنامه‌ این‌ سازمان‌ را امضا کرده‌ است. دولت‌ هم‌ آن‌را تصویب‌ کرده‌ است‌ و اگر مجلس‌ نیز آن‌را بپذیرد، عضویت‌ محرز خواهد شد.

‌مرکز حل‌ وفصل‌ اختلافات‌ سرمایه‌گذاری‌(ICSID) اختلافات‌ میان‌ سرمایه‌گذار و افراد کشور میزبان‌ را حل‌ وفصل‌ می‌کند. قبول‌ رای‌ داوری‌ مرکز برای‌ طرفین‌ اختلاف‌ الزامی‌ است‌ و کشور ما هنوز عضو این‌ مرکز نیستO.

بانک جهانی (شاخه مالی بیست میلیارد دلاری سازمان ملل) فناوری طبقه‌بندی اطلاعات را به کار می‌گیرد تا به اهداف خود در تامین اعتبار آموزش و افزایش استاندارد زندگی در 184 کشور در حال توسعه، برسد.

دنیس بدفورد (Denise Bedford)، به عنوان افسر ارشد اطلاعات در بانک جهانی، می‌گوید: “با توجه به مدارک و مستندات موجود، که در طول شصت سال فعالیت بانک جمع‌آوری شده است، ما از یک محیط اطلاعاتی غنی و پیچیده برخورداریم.

ما در سرتاسر جهان مشغول به امر توسعه هستیم. این بدین معنی است که اطلاعات در مکان‌ها و به زبان‌های بسیار زیادی تولید و ضبط می‌شود. و این، محیط اطلاعاتی را پیچیده می‌کند.”

بانک جهانی برای هرچه بهتر سازمان‌دهی، ذخیره و پردازش کردن بایگانی‌های بسیار حجیم خود، متکی است به نرم‌افزار طبقه‌بندی TK240 شرکت Teragram، در کنار راهبردی هوشمندانه برای گردآوری فراداده. این ترکیب، جریان اطلاعات را به طور چشم‌گیری بهبود بخشیده است.

پیش از به‌کارگیری فناوری طبقه‌بندی اطلاعات، کارمندان بانک جهانی می‌توانستند ساعتی سه مدرک الکترونیکی را پردازش کنند؛ در حالی که اکنون امکان پردازش نزدیک به 50000 مدرک در ساعت را دارند.

بانک جهانی برای تلاش‌هایی که در زمینه توسعه و پیگیری وضع عمومی بشر در سراسر جهان انجام می‌دهد، اطلاعات فراوانی را، در بیش از سی حوزه، از جمله آموزش، کشاورزی و منابع آب و فاضلاب، گردآوری می‌کند. این ا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 مرداد 30 , ساعت 4:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ارتباط تیپ شخصیتی خود D، – دلسوزی و حمایت اجتماعی بارفتارهای بهداشتی در بیماران کرونر قلبی فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط تیپ شخصیتی خود D، – دلسوزی و حمایت اجتماعی بارفتارهای بهداشتی در بیماران کرونر قلبی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط تیپ شخصیتی خود D، – دلسوزی و حمایت اجتماعی بارفتارهای بهداشتی در بیماران کرونر قلبی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط تیپ شخصیتی خود D، – دلسوزی و حمایت اجتماعی بارفتارهای بهداشتی در بیماران کرونر قلبی فایل ورد (word) :

مقدمه

بیماریهای قلبی – عروقی به عنوان عمدهترین علل مرگ و میر در کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه شناخته شده است (سل، واندر- گراف، گوئسنز و ویسرن1، (2008
که از این میان، بیماری عروق کرونری به عنوان کشندهترین بیماری قلبی- عروقی مطرح شده است و بیش از 50

درصد مرگهای قلبی را به خود اختصاص میدهد (ریدکر، گنست و لیبای2، .(2001 بیماری کرونر قلبی از رسوب چربی در جداره سرخرگهای کرونر (سرخرگهایی که به قلب خونرسانی میکنند) ایجاد میشود (مجلسی، محبی و مجلسی، .(1377 این بیماری یکی از سه علت اصلی مرگ و میر در کنار سرطان و سکته مغزی در کشورهای صنعتی به شمار میرود (سازمان جهانی بهداشت، به نقل از سارافینو3، .(2002 از طرفی بیماری کرونر قلبی اولین عامل مرگ در کشورهای مختلف است و در سال 2030 شایع-

ترین علت مرگ و میر در دنیا بیماریهای قلب و عروق خواهد بود. علاوه بر مرگ و میر، این بیماری منجر به شیوع قابل توجه ناتوانی و کاهش تولید شده و علت عمده هزینههای بهداشتی بوده است (انجمن قلب امریکا، 2002؛

به نقل از اسکرودر و اسکاورزر4، .(2005

شیوه و سبک زندگی نامناسب و بی توجهی به رفتارهای بهداشتی از جمله عواملی هستند که میتوانند زمینه بروز بیماریهای قبلی- عروقی به ویژه کرونر قلبی را فراهم آورند. سبک زندگی از طریق اعمال عوامل خطر زا در بروز و شدت بخشیدن به این بیماری به عنوان یک

عامل مهم و مؤثر به همراه عوامل دیگر در بیماری کرونر قلبی نقش دارد (بلاک و هواکس5، .(2005

رفتارهای بهداشتی در بیماران کرونر قلبی میتواند تحت تأثیر رفتارهای فردی مانند عادات تغذیهای نامناسب، فقدان فعالیت جسمانی و ورزش، استرسهای جسمی و روانی، وزن، استراحت و خواب، استفاده از سیگار، مصرف نوشیدنیهای الکلی و دیگر رفتارهای خطرزا باشد

(گریگس و لوسکالزو6، .(2005 با توجه به این که بیمارهای قلبی- عروقی نیاز به کنترل مادامالعمر عوامل خطر (فشارخون بالا، کلسترول بالا، دیابت) و نیاز به تغییر سبک زندگی (ترک سیگار، کاهش وزن، انتخاب غذای سالم، افزایش فعالیت جسمانی) دارند، و با توجه به این که خود تنظیمی عوامل خطر مانند پایبندی به دارو درمانی و سبک زندگی سالم در عمل بسیار دشوار است، پرداختن به این موضوع از اهمیت ویژهای برخوردار است (فوسا و داهل7، .(2002

اخیراً نقش بالقوه تیپ شخصیتی D به عنوان عامل تعیین کننده آشفتگیهای هیجانی در بیماران کرونر قلبی مورد تأیید قرار گرفته است. تیپ شخصیتی D دارای دو مؤلفه عاطفه منفی و بازداری اجتماعی میباشد. عاطفه منفی با تمایل به بیان هیجانات منفی مشخص میشود. افراد دارای عاطفه منفی بالا، بیشتر تمایل به تجارب عاطفه منفی در همه اوقات، صرف نظر از موقعیت دارند (دنولت،

.(1998 عاطفه منفی با درد قفسه سینه در غیاب بیماری کرونر قلبی مرتبط بوده است، اما با کرونر قلبی واقعی نیز ارتباط دارد. بنابراین عاطفه منفی ممکن است هم به عنوان یک متغیر مداخلهگر و هم به عنوان یک عامل خطر واقعی عمل کند (دنولت، واس و برت سیرت8، .(2000 بازداری اجتماعی با تمایل پایدار به بازداری تجربیات هیجانی و رفتاری در تعاملات اجتماعی مشخص میشود. افراد دارای بازداری اجتماعی بالا بیشتر تمایل دارند که از طریق کنترل بیش از حد خود بیانگری (عدم ابراز و تصریح عقاید و خصوصیات خود) از واکنشهای منفی دیگران جلوگیری کنند (ایمونسا، مجیر و دنولت9، .(2007 دانی من،

ماستچکی، اینسل و ماکر و همکاران(2010) 10 در پژوهشی درخصوص تیپ شخصیتی D، 126 بیمار قلبی با عمل بای پس عروق کرونر و عمل دریچهای قلب را قبل و 6 ماه پس از عمل مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد که 26

درصد بیماران قبل از عمل جراحی دارای تیپ D بودند

2012SpringNo1/.Vol1ychology/PsHealth 1391 بهار ـ1شماره /پژوهشی علمی فصلنامه سلامت شناسیروان
7

6 Grigs & Loskalzo
1. Sol, Vander-Graf, Goessens & Visseren
7. Fosa & Dahel
2. Ridker, Genset & Libby 8. Denollet, Vaes & Brautsaert
3. Sarafino 9. Emonsa, Mejier & Denollet
4. Schroder & Schwarzer 10 . Dannemann , Mastechky, Einsle, Smucker &
5. Black & Hawks etal.

عباس ابوالقاسمی، مریم تقیپور، محمد نریمانی

درحالی که 11 درصد خصوصیات تیپ D را هم قبل و
هم بعد از عمل نشان دادند. در مطالعهای ویلیامز، استارک،
شانون و فوستر(2008) 11 دریافتند که افراد تیپ D
پایداری و ثبات کمتری در رفتارهای مربوط به تندرستی و
سطوح حمایت اجتماعی پایینتری نسبت به افراد غیر تیپ
شخصیتی D داشتند. نتایج این مطالعه نیز نشان داد که تیپ
شخصیتی D پدیدآورنده عامل خطر برای بیماری قلبی-
عروقی میباشد که با پیش آگهی بد، حالات تندرستی
آسیب دیده و پریشانی هیجانی ارتباط دارد. پدرسون،
دنولت، آنگ، سریوس، اردمن و وان دونبرگ(2007) 12 در
پژوهشی نشان دادند که 18 درصد از بیماران تیپ
شخصیتی D دارند. تیپ شخصیتی D نسبت به بیماران غیر
تیپ D به صورت معنیداری نمرات زیادتری در مقیاس
وضعیت بهداشتی داشتند. در این مطالعه تیپ شخصیتی D
با بیش از 3 تا 6 برابر افزایش خطر کیفیت زندگی آسیب
روانشناسیسلامت فصلنامهعلمیپژوهشی/شماره1ـبهار1391 HealthPsychology/Vol1.No1/Spring2012 دیده در بیماران قلبی ارتباط داشت. مطالعه 10 ساله دنولت
اعتقاد نف (2008) سازه خود دلسوزی نمایانگر گرمی و
و همکاران (2000) نشان داد که تیپ شخصیتیD به
عنوان پیشبینی کننده آسیبزای بالینی و پیامدهای روانی
در بیماران قلبی میباشد. در این مطالعه، بیماران قلبی که در
ابتدا به عنوان تیپ شخصیتی D طبقهبندی شده بودند، در
مقایسه با بیماران غیر تیپ شخصیتی D بیشتر در معرض
خطر مرگ و میر قرار داشتند.
عامل روانشناختی دیگری که در رابطه با بروز و
پیشرفت بیماری قلبی ارتباط دارد، خود- دلسوزی است. به
8 پذیرش جنبه هایی از خود و زندگی است که خوشایند
بوده و شامل سه عنصر اصلی میباشد. اول، هر زمان که

فرد متوجه ناکارآمدی خود میشود و از آن رنج میبرد،
موجودیت (بودن) خود را دوست دارد و آن را درک می-
کند. دوم، حسی است از ویژگی مشترک انسانی، و
تشخیص این امر که درد و شکست جنبههای غیرقابل
اجتناب مشترک در تجربه همه انسانهاستنهایتاً.، خود-
دلسوزی معرف آگاهی متعادل نسبت به هیجانات خود
است و این شامل توانایی مواجهه با افکار و احساسات

& Foster 11. Williams, Stark, Shannon
Serruys, Erdman 12. Pedersen, Denollet, Ong,
& Van-donburg

رنجآور (به جای اجتناب از آنها) بدون بزرگنمایی و یا احساس غم و تأسف برای خود میشود (نف، رود و کیرک پاتریک13، .(2007 برودهید و همکاران(1983)14 در پژوهشی در زمینه تأثیر محافظتی خود- دلسوزی در پیشگیری از بیماریها به این نتیجه رسیدند که فراهم بودن خود دلسوزی بیشتر ما را در برابر بیماری و حتی مرگ محافظت میکند. برومت و همکاران(2001) 15 در پژوهشی نتیجه گرفتند که بیماران قلبی – عروقی که دلسوزی بیشتری دریافت مینمایند، طول عمر طولانیتری دارند. تادیوس، پیس، نگی، آدام، کول و همکاران16

(2009) نیز در مطالعهای تأثیر دلسوزی را بر پاسخهای رفتاری و عصبی- درونریز در برابر استرس روانی-
اجتماعی نشان دادند. پاولی و مک فرسن(2010) 17 در بیماران دارای اختلال افسردگی یا اضطراب خود دلسوزی را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد که شرکت-

کنندگان دلسوزی را با داشتن دو کیفیت اصلی همراه می-

دانند: یکی مهربانی و دیگری عمل. آنها گزارش کردند که فکر میکنند داشتن خود- دلسوزی در ارتباط با تجربیات آنها مهم بوده و برای کمک به درمان افسردگی و اضطراب آنها مفید است، اگرچه شرکتکنندگان معتقد بودند که داشتن خود- دلسوزی، برای آنها دشوار است. شاپیرا ، لیه، مونگراین و مایرییام(2010) 18 در پژوهشی دریافتند افرادی که تمرینات خوددلسوزی را انجام دادند در پیگیری 3 ماه بعد، احساس افسردگی کمتر و شادی بیشتر در 6 ماه بعد داشتند. کوزلی، مککوی، ساسلو و ایپل(2010)19 در پژوهشی نقش دلسوزی برای دیگران و حمایت اجتماعی در واکنش های فیزیولوژیک به استرسورها را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد افرادی که دلسوزی برای دیگران

در آنها بالا بود در تعامل با حمایت اجتماعی در برابر استرس، واکنش فیزیولوژیکی متعادلتری داشتند. ورن، سمرز، وایت، گوئتز، لیری و همکاران(2012) 20 در

13 Neff, Rude & Kirkpatrick 14. Broadhead & et al 15. Brummett & etal

16 Tadious, Paceg, Negi, Adame & Cole 17. Pauley & McPherson 18. Shapira, Leah , Mongrain & Myriam

19 Cosley, McCoy, Saslow & Epel

18 Wren, Somers, Wright, Goetz, Leary etal.

ارتباط تیپ شخصیتی D، خود- دلسوزی و حمایت اجتماعی با;

پژوهشی بر روی بیماران دارای نشانههای اسکلتی – عضلانی به این نتیجه رسیدند که بعد از کنترل متغیرهای جمعیت شناختی، خود- دلسوزی پیشبینی کننده مهمی برای عاطفه منفی، عاطفه مثبت، فاجعهسازی درد و ناتوانی درد بود.

متغیر مرتبط دیگر با رفتارهای بهداشتی، حمایت اجتماعی است. منظور از حمایت اجتماعی، قابلیت و کیفیت ارتباط با دیگران است که منابعی را در مواقع مورد نیاز فراهم میکنند. نتایج پژوهشها حاکی است که میزان آسیبپذیری روانشناختی افراد دارای حمایت اجتماعی بالا در مقایسه با افراد دارای حمایت اجتماعی پایین کمتر است

(علیپور، .(1385 در بیماران کرونر قلبی و سایر بیماریهای مزمن، خود کنترلی وابسته به حمایت اجتماعی است

(دیماتو21، .(2004 در برخی مطالعات نشان داده شده است که حمایت اجتماعیمستقیماً بر فرایندهای فیزیولوژیک مرتبط با آرترواسکلروز تأثیر دارد. مردان با فشار خون بالا که حمایت اجتماعی سطح بالایی داشتند، سطح اپی نفرین خونشان مانند افراد گروه کنترل بود در حالی که در مردان مبتلا به فشارخون بالا، با حمایت اجتماعی پایین سطح اپی نفرین بالاتر بود (سل و همکاران، .(2008 کینگ 22 و
همکاران((2001 نتیجهگیری کردهاند که حمایت اجتماعی با شدت و نتایج حمله قلبی و پذیرش و مشارکت در برنامه بازتوانی قلبی رابطه مستقیم دارد. شواهدی وجود دارد که انزوای اجتماعی و یا نقصان حمایت اجتماعی یک عامل خطرساز مستقل در بیماریهای کرونر قلبی است (بونکر، اسلر، هیکی، هانت و همکاران23، 2003؛ روزانسکی، بلامنتهال، دیدیسون، ساب و کابزانسکی و کاپلان24،

.(1999 حمایت اجتماعی با بروز بیماری کرونر قلبی و میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری ارتباط دارد. اثرات مفید حمایت اجتماعی نیز در پیش آگهی بیماران کرونر قلبی مورد توجه قرار گرفته است (رزنگرناُر،ث-گومر، و ویلهم سن25، (1993 که این چالش نیاز به بررسی دارد.

21 Dimatteo 22. King & et al
22.Bunker, Esler, Hickie, Hunt & etal. 23. Rozanski, Blumental, Davidson, Saab & Kubzansky 24. Rosengren, Orth-Gomer & Wilhelmsen

شواهد پژوهشی نیز حاکی است که کمبود حمایت اجتماعی یک عامل خطر مستقل در شدت و گسترش آرترواسکلروز در زنان میانسال تحت آنژیوگرافی میباشد.

این ارتباط از عوامل خطر طبی و سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، رژیم غذایی و سبک زندگی بیتحرک مستقل بود

(انگ، برگمن و بیس کانتی26، .(2006 حمایت اجتماعی ضعیف هم بهعنوان عامل خطر در عود مجدد وقایع بالینی در زنان شناسایی شده است (هورستن، میتلمن، وامالا، اسچنک، گوستافسون و ارث گومر27، .(2000

با توجه به نقش تیپ شخصیتی D در بیماری کرونر قلبی، نقش محافظتی خود- دلسوزی و حمایت اجتماعی در این بیماری، نتایج متفاوت در این مورد و وجود تحقیقات معدود در مورد خود دلسوزی به ویژه در کشور، انجام این پژوهش ضروری به نظر میرسد. لذا هدف پژوهش حاضر تعیین ارتباط تیپ شخصیتی D، خود دلسوزی حمایت اجتماعی با رفتارهای بهداشتی بیماران کرونر قلبی است.

روش

این پژوهش یک مطالعه همبستگی است. جامعه آماری

پژوهش کلیه بیماران کرونر قلبی مراجعه کننده به

بیمارستان شهید مدرس شهر تهران در 6 ماهه اول (اول فروردین تا پایان مهر ماه) سال 1389 بود. نمونه پژوهش شامل 84 بیمار کرونر قلبی مراجعهکننده به بیمارستان شهید مدرس شهر تهران بودند که به صورت داوطلبانه در این

پژوهش شرکت کردند 40] بیمار دارای سابقه جراحی

پیوند عروق کرونر و 44 بیمار دارای سابقه درمان

آنژیوپلاستی (ترمیم تنگی عروق به روش بدون جراحی).[

لازم به ذکر است که 120 پرسشنامه در گروه بیماران توزیع شد که 84 نفر آنان پرسشنامهها را تکمیل و عودت دادند.

علل عمده ریزش در گروه بیمار ترخیص، عدم رعایت سطح تحصیلات 10) مورد زیر دیپلم) و یا عدم تمایل بیماران به پاسخگویی در مواجهه با نوع سؤالات علیرغم رضایت اولیه بود. در مطالعات همبستگی حداقل تعداد

25 Ong, Bergeman & Bisconti 27. Horsten, Mittleman, Wamala, Schenck-Gustafsson & Orth-Gomer

2012SpringNo1/.Vol1ychology/PsHealth 1391 بهار ـ1شماره /پژوهشی علمی فصلنامه سلامت شناسیروان
9

عباس ابوالقاسمی، مریم تقیپور، محمد نریمانی

نمونه 30 نفر میباشد (دلاور، (1387 بنابراین برای افزایش
اعتبار بیرونی، نمونه 84 نفرانتخاب شد. ملاکهای ورود
برای بیماران عبارت بودند از: -1 تشخیص بیماری عروق
کرونر (بیماران فاقد مشکلات دریچهای و نارسایی قلبی و
بیماریهای مادرزادی قلب)؛ -2 سطح تحصیلات آنها از
دیپلم کمتر نباشد؛ -3 از نظر بالینی در شرایط مطلوب باشند
تحت ( تأثیر داروهای بیهوشی نباشند، درد نداشته نباشند) تا
بتوانند با هوشیاری به پرسشنامهها پاسخ دهند و -4 با
رضایت کامل، داوطلب شرکت درطرح باشند. ملاکهای
ورود برای افراد سالم عبارت بودند از: -1 بررسی و تأیید
سلامتی فرد توسط پزشک معتمد مرکز تحقیقات قلب و
عروق بیمارستان تخصصی شهید مدرس؛ -2 موجود بودن
جواب آزمایشهای خون (لیپو پروتئینهای خون و قند
خون در این طرح اندازه گیری میشد) و نداشتن سایر
عوامل خطرساز بیماری قلبی عروقی (فشارخون بالا، درد
روانشناسیسلامت فصلنامهعلمیپژوهشی/شماره1ـبهار1391 HealthPsychology/Vol1.No1/Spring2012 قفسه سینه، چاقی و غیره) که از پرونده هر فرد استخراج
پاسخ میدهد. ضریب آلفای کرونباخ خرده مقیاسهای
میشد؛ -3 سطح تحصیلات آنها از دیپلم کمتر نباشد و -4
با رضایت کامل، داوطلب شرکت درطرح باشند. برای
جمعآوری دادهها از ابزارهای زیر استفاده شد:
-1 مقیاس تیپ شخصیتی :28 D مقیاس تیپ
شخصیتیD توسط دنولت تدوین شده است و 14 آیتم
دارد و مؤلفههای عاطفه منفی و بازداری اجتماعی را می-
سنجد. هر آزمودنی به این مقیاس به صورت “هرگز”،
“بندرت”، “گاهی اوقات”، “اغلب اوقات”و “همیشه”

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 مرداد 30 , ساعت 4:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ولادت امام خمینی ره فایل ورد (word) دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ولادت امام خمینی ره فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ولادت امام خمینی ره فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ولادت امام خمینی ره فایل ورد (word) :

بخشی از فهرست مقاله ولادت امام خمینی ره فایل ورد (word)

فهرست
عنوان صفحه
ولادت امام خمینی (ره)............................................................................................1
هجرت به قم، تحصیلدروس تکمیلی و تدریس علوم اسلامی...........................2
امام خمینی (ره) درسنگر مبارزه و قیام..............................................................4
قیام 15خرداد..........................................................................................................11
تبعید امام خمینی (ره)از ترکیه به عراق..............................................................15
امام خمینی (ره) واستمرار مبارزه (1356 - 1350)............................................17
اوجگیری انقلاب اسلامیدر سال 1356 و قیام مردم........................................18
هجرت امام خمینی (ره)از عراق به پاریس........................................................19
بازگشت امام خمینی(ره) به ایران پس از 14 سال تبعید...................................21
رحلت امام خمینی (ره)،وصال یار، فراق یاران.................................................22
منابع........................................................................................................................30

ولادت امام خمینی (ره)
در روز بیستم جمادى الثانى 1320هجرى قمرى مطابق با 30 شهریـور 1281 هجرى شمسى ( 24 سپتامپر 1902میلادى) در شهرستان خمین از توابع استان مرکزى ایران در خانواده اى اهلعلـم و هجرت و جهاد و در خـانـدانـى از سلاله زهـراى اطـهـرسلام اللهعلیها, روح الـلـه المـوسـوى الخمینـى پـاى بـر خـاکدان طبیعت نهاد
او وارث سجایاى آباء و اجدادى بـود که نسل در نسل در کار هـدایـتمردم وکسب مـعارف الهى کـوشیـده انـد. پـدر بزرگـوار امام خمینـى مرحومآیه الـله سید مصطفى مـوسـوى از معاصریـن مرحـوم آیه الـلـه العظمـىمیرزاى شیـرازى (رض) که پـس از آنکه سالیانـى چنـد در نجف اشـرف علـومو معارف اسلامـى را فـرا گرفته و به درجه اجتهـاد نایل آمـده بـود بـهایـران بازگشت و در خمـیـن ملجأَ مردم و هادى آنان در امـور دینـىبـود. در حـالـیکه بیـش از 5 مـاه از ولادت روح الـلـه نمى گذشتطاغوتیان و خوانین تحت حمایت عمال حکومت وقت نداى حق طلبـى پـدر را کهدر برابر زورگـوئـیهایشان بـه مقاومت بـر خاسته بـود, با گلـوله پاسـخگفـتـنـد و در مـسیر خمـیـن به اراک وى را بـه شهادت رسانـدنـد. بستگانشهیـد بـراى اجراى حکـم الهى قصاص به تهران (دار الحکـومه وقترهـسـپار شـدند و بر اجراى عـدالت اصـرار ورزیدند تا قاتل قصاصگردید
بدیـن ترتبیب امام خـمیـنى از اوان کـودکى با رنجیـتـیـمىآشـنا و با مفهوم شهادت روبرو گردید. وى دوران کـودکـى ونـوجـوانى را تحت سرپرستى مادر مـومـنـه اش (بانـو هاجر) که خـود ازخاندان علـم و تقـوا و از نـوادگان مـرحـوم آیـه الـلـه خـوانسـارى(صاحب زبـده التصانیف ) بوده است و همچنیـن نزد عمه مـکـرمه اش (صاحبـهخانم ) که بانـویى شجاع و حق‌جـو بـود سپرى کرد اما در سـن 15 سالگى ازنعمت وجـود آن دو عزیز نیز محـروم گـردید

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 مرداد 30 , ساعت 4:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله علوم الیاف فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علوم الیاف فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علوم الیاف فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علوم الیاف فایل ورد (word) :

Cotton is a soft, staple fiber that grows in a form known as a boll around the seeds of the cotton plant (Gossypium sp.), a shrub native to tropical and subtropical regions around the world, including the Americas, India and Africa. The fiber most often is spun into yarn or thread and used to make a soft, breathable textile, which is the most widely used natural-fiber cloth in clothing today. The English name, which began to be used circa 1400, derives from the Arabic (al) qutn قُطْن, meaning cotton
History
Cotton was cultivated by the inhabitants of the Indus Valley Civilization by the 5th millennium BCE - 4th millennium BCE.[2] The Indus cotton industry was well developed and some methods used in cotton spinning and fabrication continued to be used until the modern Industrialization of India. Well before the Common Era the use of cotton textiles had spread from India to the Mediterranean and beyond.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ