توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت حیات موجودات فایل ورد (word) دارای 15 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت حیات موجودات فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت حیات موجودات فایل ورد (word)
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت حیات موجودات فایل ورد (word)
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت حیات موجودات فایل ورد (word) :
اسلاید 1 :
مساله منشا حیات و چگونگی ظهور جانداران در روی کره زمین در زمره مسائلی است که از قدیمترین اعصار مورد توجه انسانها بوده و امروزه نیز به عنوان یک سوال زنده برای اذهان انسانها مطرح است. در طول تاریخ اندیشه بشر نظریههای گوناگونی در این باره ارائه شده است. نحوه نگرش و قضاوت انسانها روی این دو نکته تاثیر اساسی در شکلگیری نظریههای مرتبط با منشا حیات دارد.
* حیات پدیده یا خصلتی نیست که به یکسان روی تمام هستی مادی توزیع شده باشد و یا به تعبیر دیگر در همه اشیا ، یعنی تمام تجمعهای ماده تظاهر کند. تنها بخشی از اشیاء جهان زندهاند و بین زندهها و غیر زندهها حالات بینابین یا حد واسط وجود ندارد.
* کالبد جانداران از یک سری عناصر و مواد تشکیل مییابد که در محیط غیر زنده نیز وجود دارند.
اسلاید 2 :
فرضیه پیدایش خودبخودی
منظور از پیدایش دفعی یا خلقالساعه حیات آن است که موجودات زنده میتوانند به صورت یکباره یا دفعتا از محیط غیر زنده نشات بگیرند. این فرضیه در یونان قدیم رواج گسترده داشته، ارسطو فیلسوف و دانشمند برجسته قرن سوم قبل از میلاد از معتقدین این نظریه بوده است. در میان ملل اروپایی تا اواخر قرن 18 نه تنها در میان عوام بلکه دانشمندان ، معتقدین به این نظریه اکثریت قاطع داشتند.
اسلاید 3 :
دلیل اصلی روی آوردن مردم به این نظریه آن بوده که در برخی از موارد موجودات زنده به صورت یکباره در محیطهایی ظاهر میشدند که قبلا موجود زنده در آنها حضور نداشته مانند پیدایش کرم در آبهای راکد و لجنزارها ، ظهور حشرات در روی شاخ و برگ درختان قبل از فرا رسیدن بهار ، پیدایش کرم در فضولات و اجساد حیوانات و ;. معتقدین به نظریه پیدایش خلقالساعه باور دارند که حیات به دلیل تاثیر علل یا در نتیجه وجود شرایط خاص پدیدار میشود نه اینکه منکر تاثیر علل یا معتقد به بینیازی از شرایط و احوال خاص باشند.
اسلاید 4 :
فرضیه ازلی بودن حیات
این دیگر به صورت همزمان از طرف پاستور دانشمند فرانسوی و ورنادسکی دانشمند میکروبیولوژیست روسی در اواخر قرن 19 ارائه شده و علت روی آوردن به این دیدگاه رد فرضیه قبلی است. نتیجه طبیعی این نحو نگرش درباره جانداران آن است که باید پذیرفت جانداران یا حیات همیشه وجود داشته و به عبارت دیگر نقطه پدید آمدن ندارد. مفهوم واضحتر این دیدگاه آن است حیات پدیدهای نیست که نقطه مشخصی برای شروع داشته باشد بلکه پدیدهای است که از نظر زمانی بیآغاز یا ازلی است.
اسلاید 5 :
از جمله ایرادهایی که بر این نظریه وارد میشوند این است که اولا کره زمین یا مهد حیاتی که ما میشناسیم ازلی نیست بلکه خود زمین در یک مقطع زمانی پدید آمده است. ثانیا اگر به فرض کره زمین نیز ازلی بوده باشد شرایط کره زمین بالاخص در اولین دوره های شکلگیری به دلیل داشتن حرارت بسیار زیاد ، مناسب برای بقای جانداران نبودهاند. توجه به این نکات موجب ارائه فرضیههای دیگر شده است.
اسلاید 6 :
دیدگاه انتقال کیهانی
انسانها از دیر باز متوجه بودهاند که گاه و بیگاه سنگهایی که به احتمال قوی از متلاشی شدن کرات دیگر حاصل شدهاند از اتمسفر زمین میگذرند و بر روی سطح زمین سقوط میکنند. ملاحظه این مطلب ذهن برخی از انسانها را متوجه این احتمال نموده که ممکن است اولین موجودات زنده در روی این قبیل سنگها و یا در داخل شکافهای آنها به کره زمین منتقل شده باشد. از سوی دیگر در اواخر قرن 19 متخصصان فیزیک به مساله ورود ذرات یونیزه از فضای کیهانی به طرف اتمسفر زمین پی بردند.
اسلاید 7 :
برخی از آنها و از جمله آرنیوس فیزیکدان سوئدی این احتمال را مطرح کردند که ممکن است تخم و جوانه جانداران به دلیل اخذ حالت یونیزاسیون و همانند ذرات یونیزه به طرف کره زمین هدایت شده باشد. ایراد اساسی که بر فرضیه انتقال کیهانی وارد میشود این است که اگر این دیدگاه به فرض محال نیز درست باشد، سوال این است که حیات در کره مبدا چگونه پیدا شده است؟ به بیان سادهتر فرضیه انتقال کیهانی مساله پیدایش حیات را پاسخ نمیدهد بلکه در نهایت امر این سوال را به کره دیگری حواله مینماید.
اسلاید 8 :
منظومه شمسی در حدود 10 میلیارد سال پیش به صورت گوی چرخنده بسیار گرم مرکب از گازهای اتمی بوجود آمده است. خورشید هنگامی تشکیل شد بیشتر این گازها که در میان آنها اتمهای هیدروژن فزونی داشتند به سوی مرکز گوی کشانده و متراکم شدند. زمین در حدود 45 تا 5 سال پیش بوجود آمد و در آغاز به صورت توده تابندهای از هیدروژن و دیگر عنصرهای آزاد بود. با گذشت زمان این گازهای سطحی باهم ترکیب شده و چند ماده مرکب را بوجود آوردند که عبارت بودند از: آب ، متان ، آمونیاک ، دیاکسید کربن ، اسید سیانیدریک و مولکولهای هیدروژن.
سرانجام دمای لایههای بیرونی زمین به آن اندازه کاهش یافت که بعضی از گازها توانستند به مایع تبدیل شوند و بعضی از مایعات به جامد تبدیل شدند. سرانجام دمای زمین به درجه ای پایین آمد که برای بقای موجودات زنده مناسب بود. اما نخستین موجود زنده از کجا بر زمین آمد؟ ممکن است که مواد غیر آلی ساده تحت تاثیر انرژی تخلیههای الکتریکی اتمسفر و نیز انرژی تابشهای خورشیدی ترکیبات آلی گوناگونی را بوجود آورده باشند که در دریاهای اولیه جمع شدند. در نقطهای از جریان تکامل شیمیایی ، ممکن است که تکامل زیست شناختی آغاز شده باشد.
اسلاید 9 :
تکامل زیست شناختی
اگر حیات از این راه بر زمین آغاز شده باشد پس قبول اینکه رویدادهای حساس پیدایش سلول در پهنه اقیانوس به وقوع نپیوسته بلکه در امتداد سواحل اقیانوسهای اولیه رخ دادهاند. ذرات ماسه و گل رس سواحل ، سطوحی فراهم آوردهاند که مولکولهای موجود در آب اقیانوس توانستهاند روی آنها بهم بچسبد و تبخیر آب تراکم اینگونه مولکولها را افزایش داده است. حفرههای میکروسکوپی ماسه محتوی مواد آلی ساده متراکم میتوانستند زادگاههای نخستین سلولها بوده باشند. نخستین سلولها از مواد موجود بر سطح یا نزدیک به سطح سیاره زمین به صورتی خودبخودی پدید آمده باشند.
ولی آیا نخستین سلولها بر این سیاره پدید آمده است؟ بر اساس تحقیقات نظری بعضی از دانشمندان ، حیات در جای دیگر بوجود آمده و سپس سیاره زمین را که به اندازه کافی سرد شده بود اشغال کرده است. نخستین سلولها با هر خاستگاهی که داشته باشند به صورت جانداران جدیدی تکامل یافتند و شاید جالبترین نمود آنها هم همین باشد، یعنی با سر آغازی چنان کوچک توانستند صاحب سرانجامی چنین بزرگ شوند. تکامل همواره مهمترین نشان ماده زنده بوده است. و امروزه نیز این ماده زنده مدام در حال تکوین و تغییر است و هیچ گاه پایان نمییابد. مگر وقتی که آخرین جرقهاش خاموش شود.
اسلاید 10 :
اولین زندگی: استخر هملین، غرب استرالیا (3 میلیارد سال پیش)
ااستروماتولیتهای زنده، ریشه سیانوباکتریها (باکتریهای گیاهی که با فتوسنتز تولید انرژی میکنند- م) و خویشاوندان مدرن اجداد اولیه گیاهان. مکان: 38/26 درجه جنوبی، 15/ 114 درجه شرق)
اولین جانوران: نقطه خطا، جزیره نیوفاوندلند، کانادا (575 میلیون سال پیش)
این صخره واقع شده در ساحل ناآرام اقیانوس اطلس، خانه هزاران فسیل به جا مانده از دوران ادیاکارن (آخرین دوره از نئوپروتروزوئیک، تا حدود 542 میلیون سال پیش- م) است. بافتهای ظریفی که شبیه قطعههای پیتزا هستند، بقایای اولین حیات چندسلولی میباشند. مکان: 62/46 درجه شمالی، 15/53 درجه غربی.
بررسی تغییرات گوگرد درون خاک فایل ورد (word) دارای 50 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تغییرات گوگرد درون خاک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
فهرست مطالب
- مقدمه
- گوگرد در خاک
- اشکال مختلف گوگرد
- چرخه گوگرد
- اکسیداسیون گوگرد
- عوامل محیطی مؤثر بر اکسیداسیون گوگرد
- روشهای عملی کردن اکسیداسیون گوگرد در خاک
- نقش گوگرد در گیاه
- اثرات متقابل گوگرد با سایر عناصر غذایی
- کودهای گوگردی
- مطالعه و بررسی آزمایشات اخیر بر روی گوگرد در کشور
- نتیجه گیری
منابع
مقدمه:
«گوگرد با وزن اتمی 4/32 دارای چندین حالت اکسیداسیون می باشد که پایین ترین آن 2- در سولفید (گاز H2S و سولفید فرو Fes) و بالاترین آن 6+ در سولفات است. گوگرد دارای چهارایزوتوپ پایدار 32s ، 33s ، 34s ، 36s با فراوانی طبیعی 1/95، 74/0، 2/4 و 017/0 درصد است. (16)
ظرفیت تولید گوگرد در ایران 725/1 میلیون تن در سال می باشد که تا سال 1385 به 133/2 میلیون تن خواهد رسید. تولید واقعی در سال جاری 4/1 میلیون تن و برای سال 1385 در حد 7/1 میلیون تن پیش بینی می شود. مراکز تولید گوگرد کشور عبارتنداز:
- مجتمع پتروشیمی رازی (با سهم 35 درصد)
- مجتمع پتروشیمی خارک (13 درصد)
- پالایشگاه گاز خانگیران (32 درصد)
- پالایشگاههای نفت (7 درصد)
- منطقه پارس جنوبی (13 درصد)
در مجموع مصرف کنونی گوگرد در حدود 300 هزار تن می باشد که با میانگین رشد سالیانه 5/6 درصد تا سال 1385 به 365 هزار تن خواهد رسید که رقم بسیار پایینی را نسبت به میزان تولید نشان می دهد. با توجه به قیمت و رکود بازار و هزینه های مربوط به حمل زمینی گوگرد عرضه آن به بازار بین ا لمللی راه حل مناسبی نخواهد بود و به همین جهت دو کمیته جداگانه جهت ایجاد زمینه های لازم در توسعه مصرف گوگرد در کشاورزی و صنایع تشکیل شده است. از
خلاصه
ظرفیت تولید گرگرد در ایران 725/1 میلیون تن در سال می باشد و با توجه به بالا بودن میزان تولید و نبودن بازار مناسبی برای صادرات، بازنگری مصرف گوگرد و افزایش کارآیی آن در بخشهای کشاورزی و صنایع ضروری به نظر می رسد.
مقدار متوسط گوگرد در پوسته زمین حدود 4/0 درصد است و از نظر فراوانی سیزدهمین عنصر می باشد. دامنه تغییرات گوگرد در خاکها زیاد بوده و کمترین آن در خاکهای شنی و بیشترین آن در نواحی جزر و مدی که سولفیدها تجمع پیدا می کنند می باشد. یکی از ویژگیهای مهم گوگرد درجات مختلف اکسیداسیون گوگرد است که این امر به گردش آن در طبیعت کمک می کند چرخه گوگرد شامل چهار مرحله معدنی شدن، آلی شدن، کاهش و اکسید شدن می باشد.
اکسیداسیون گوگرد به دو طریق شیمیایی و بیولوژیکی صورت می گیرد. که اکسیداسیون بیولوژیکی از درجه اهمیت بیشتری برخودار است از عوامل محیطی مؤثر بر ا کسیداسیون گوگرد می توان دما، تهویه و رطوبت، pH، اندازه ذرات و… نام برد.
با توجه به نقش مثبت گوگرد در افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی و بهبود محصولات کشاورزی، اصلاح و خصوصیات فیزیکی شیمیایی خاکهای آهکی و سدیمی و افزایشی نفوذپذیری و کاهش pH خاکها و حذف بیکربنات از آب آبیاری و نقش بسیار مؤثر و مثبت آن در کاهش تنشهای شوری و سدیمی، بایستی جایگاه فعلی این عنصر تغییر و در ردیف عناصر اصلی قرار گیرد و مصرف سالانه آن از مصرف کودهای فسفاتی (700 هزار تن در سال) فراتر رود.
مقدمه:
«گوگرد با وزن اتمی 4/32 دارای چندین حالت اکسیداسیون می باشد که پایین ترین آن 2- در سولفید (گاز H2S و سولفید فرو Fes) و بالاترین آن 6+ در سولفات است. گوگرد دارای چهارایزوتوپ پایدار 32s ، 33s ، 34s ، 36s با فراوانی طبیعی 1/95، 74/0، 2/4 و 017/0 درصد است. (16)
ظرفیت تولید گوگرد در ایران 725/1 میلیون تن در سال می باشد که تا سال 1385 به 133/2 میلیون تن خواهد رسید. تولید واقعی در سال جاری 4/1 میلیون تن و برای سال 1385 در حد 7/1 میلیون تن پیش بینی می شود. مراکز تولید گوگرد کشور عبارتنداز:
- مجتمع پتروشیمی رازی (با سهم 35 درصد)
- مجتمع پتروشیمی خارک (13 درصد)
- پالایشگاه گاز خانگیران (32 درصد)
- پالایشگاههای نفت (7 درصد)
- منطقه پارس جنوبی (13 درصد)
در مجموع مصرف کنونی گوگرد در حدود 300 هزار تن می باشد که با میانگین رشد سالیانه 5/6 درصد تا سال 1385 به 365 هزار تن خواهد رسید که رقم بسیار پایینی را نسبت به میزان تولید نشان می دهد. با توجه به قیمت و رکود بازار و هزینه های مربوط به حمل زمینی گوگرد عرضه آن به بازار بین ا لمللی راه حل مناسبی نخواهد بود و به همین جهت دو کمیته جداگانه جهت ایجاد زمینه های لازم در توسعه مصرف گوگرد در کشاورزی و صنایع تشکیل شده است. از آن جهت که در بخش کشاورزی پتانسیل مصرف گوگرد به عنوان ماده تأمین کننده ماده مغذی گیاهی و بهسازی خاک زیاد است تأکید بر بازنگری بر مصرف گوگرد و افزایش کارآیی آن در این بخش ضروری به نظر می رسد. (2)
گوگرد در خاک:
منابع اصلی گوگرد در زمین لیتوسفر (kg 1018 × 3/24) و هیدروسفر (kg 1018 × 3/1) می باشد. مقدار متوسط گوگرد در خاکها (kg 1014 × 6/2) مقادیر کمتر در اتمسفر (kg 109 × 8/4) و گیاهان (kg 1012 × 6/7) وجود دارد. (30) مقدار متوسط گوگرد در پوسته زمین حدود 4/0 درصد است و از نظر فراوانی سیزدهمین عنصر است. دامنه تغییرات مقدار گوگرد در خاکها زیاد بوده و کمترین آن در خاکهای شنی (1-mgs.kg 20) و بیشترین آن در نواحی جزر و مدی که سولفیدها تجمع پیدا می کنند (1-mgs.kg 35) می باشد. منشأ اصلی گوگرد در خاک، کانی پیریت FeS2 موجود در سنگهای آذرین است. در طی هوادیدگی و تشکیل خاک، گوگرد پیریت اکسید شده و به فرم که قابل جذب می باشد در می آید و در نهایت در ترکیب مواد آلی قرار می گیرد. در برخی خاکها بخشی از گوگرد به فرم ژیپسوم (CaSo4 . 2H2o) ، اپسومایت (MgSo4 . 7H2o) باقی مانده یا آبشوئی می شود. در مناطق خشک که بارندگی برای آبشویی کافی نیست گچ چون محلولتر از آهک است در زیر ناحیه تجمع آهک پروفیل خاک جمع می شود. (16)
بی شک منبع اصلی گوگرد خاک سولفیدهای فلزی موجود در سنگهای پلوتونیک است. در اثر هوادیدگی این سنگها، گوگرد موجود در آنها اکسید شده و به فرم سولفات در می آید. سپس نمکهای محلول یا نامحلول از سولفاتها تشکیل شده و در مناطق خشک و نیمه خشک به صورت رسوب نمایان می شود و یا اینکه توسط موجودات زنده جذب و یا کاهش یافته و به سولفید یا گوگرد عنصری تحت شرایط غیر هوازی در می آید. مقداری از سولفات آزاد شده از طریق آبهای زهکشی به دریاها وارد می شود. آبهای اقیانوسها حاوی 7/2 میلی گرم در لیتر گوگرد می باشند؛ اما ممکن است تا 60 گرم در لیتر در دریاچه های بسیار شور یافت شود. (32)
گوگرد یکی از اجزای تشکیل دهنده پروتئین است. وقتی بازمانده های گیاهان به خاک برگشت داده شده و تبدیل به هوموس می شوند بخش بزرگی از سولفور به صورت ترکیبات آلی باقی می ماند. مقدار گوگرد آلی خاک بسته به مقدار کل ماده آلی متفاوت است. در اثر کشت و زرع طولانی مدت مقدار کل گوگرد خاک (در کشاورزی بدون مصرف کود شیمیایی) به دلیل معدنی شدن مواد آلی و جذب گیاه کاهش می یابد. مقدار گوگرد خارج شده توسط گیاه در سال بسیار متغیر بوده و به طور میانگین بین 10 تا 50 کیلوگرم در هکتار است. البته از گوگردی که توسط گیاه جذب شده است مقداری از آن دوباره از طریق بقایای گیاهی به خاک بر می گردد. در مراتع مقدار گوگردی که در اثر تعلیف دامها جزء بدن آنها (پشم و گوشت) می شود. (5-3 کیلوگرم در هکتار) بسیار کمتر از گوگردی است که از طریق مدفوع و ادرار دوباره به خاک بر می گردد. در اکوسیستمهای جنگل مقداری از گوگرد جذب شده از طریق برگ و بقایا حدود 3 تا 7 کیلوگرم در هکتار در سال به خاک بر می گردد.
اغلب کشت و کار باعث کاهش مواد آلی خاک می شود. در نتیجه مقدار گوگرد خاک نیز کاهش یافته و هنگامی که مواد آلی خاک با محیط به تعادل رسید مقداری گوگرد که از طریق برداشت گیاهان آبشوئی و غیره خارج می شود از طریق گوگرد اتمسفری، برگرداندن بقایای گیاهی، کودهای شیمیایی، آفت کش ها و… بایستی به خاک اضافه شود. (3)
آزمایشهای طولانی مدت لایسیمتری ایستگاه تحقیقاتی دوتامستد نشان داد که مقدار رسوب گوگرد اتمسفری تقریباً با مقدار گوگرد آبشوئی شده برابر است. بنابراین در چنین حالتی باید مقداری از گوگرد برداشت شده توسط گیاه سالیانه به خاک اضافه شود در کشاورزی ارگانیک، مقدار گوگرد خاک نیز افزایش می یابد. کمبود گوگرد به دلیل اینکه جزئی از برخی کودهای فسفاته است به ندرت مشاهده می شود. (16)
اشکال مختلف گوگرد....
منابع :
1- افضلی، مهران، 1380. تأثیر گوگرد به زراعت کلزار. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور (خرداد 1382، مشهد)
2- امیر مکری، هرمز، 1380. صنعت گوگرد ایران: تحولات عرضه و تقاضا تا سال 1385. سمینار ملی تولید و مصرف در کشور
3- بنی جمال، سید محمد و محمد رضا شفیعی. اثر گوگرد، سولفات آهن و سولفات روی بر قابلیت جذب عناصر غذایی در گلایل و میخک. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور.
4- پسندیده، محمد، محمد جعفر، ملکوتی، و پیمان کشاورز. بررسی اثر گوگرد و مایه تلقیح تیوباسیلوس بر اکسایش گوگرد، pH محتویات چالکود و فراهمی فسفر از کود بیوفسفات طلایی. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، مشهد.
5- خاوازی، کاظم، محمد حسن بسیح آبادی، و احمد اصغر زاده. کودهای بیولوژیک گوگردی و کاربرد آن در کشاورزی، سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
6- ذبیحی، حمیدرضا، مجید فروهر و پیمان کشاورز. ضرورت مصرف گوگرد در خاکهای استان خراسان. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
7- سرچشمه پور، مهدی. نقش گوگرد در تغذیه باغات پسته استان کرمان و ضرورت اصلاح روش مصرفی. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
8- سمر، سید محمود و مهرداد شهابیان. اثر عنی سازی کود آلی با گوگرد و سولفات آهن بر افزایش قابلیت و جذب آهن در یک خاک آهکی. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
9- ضیائیان، عبدالحسین، محمد حسین. داوودی و الهوردی روحی. بررسی نقش گوگرد در افزایش عملکرد، بهبود کیفیت و کاهش زردی مزارع چغندر قند. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
10- طاهری، مهدی، قاسم حسنی، فرخ غنی شایسته و حسین تابید زاد. 1380 – ضروت مصرف گوگرد و کودهای حاوی گوگرد برای افزایش جذب عناصر غذایی و کارآیی مصرف کودهای شیمیایی در باغهای سیب و انگور استان آذربایجان. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
11- عبادی، علی. گوگرد و مصارف آن در کشاورزی. جهاد دانشگاهی تهران.
12- علیزاده، غلامرضا و علی اسدی کنگرشاهی. تأثیر مصرف گوگرد و اثر باقیمانده آن در افزایش سولفات قابل استفاده خاک و رفع کمبود روی و آهن درختان سیب. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
13- عمادی، پرویز، و فرخ غنی شایسته. بررسی اثرات کاربرد گوگرد و مشتقات آن در بهسازی اراضی شور و سدیمی. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
14- کلهر، منوچهر. بررسی تأثیر مصرف گوگرد میکرنیزه بر جذب عناصر معدنی (فسفر، روی، آهن، منگنز و مس) در ارقام لوبیا قرمز در خاکهای آهکی استان لرستان. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
15- مجیدی، عزیز، محمد ناصر طاهر، و محمد جعفر ملکوتی. تأثیر عناصر غذایی گوگرد و منیزیم بر صفات کیفی و توازن تغذیه ای دو رقم آقتابگردان. سمینار ملی تولید و مصرف گوگرد در کشور، خرداد 1382. مشهد.
16- ملکوتی، محمد جعفر و حامد رضایی. 1380. نقش گوگرد، کلسیم و منیزیم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی. نشر آموزش کشاورزی.
17- ملکوتی، محمد جعفر، 1378. کشاورز پایدار و افزایش عملکرد با بهینه سازی مصرف کود در ایران (چاپ دوم با بازنگری کامل) نشر آموزش کشاورزی، معاونت تات وزارت کشاورزی، کرج، ایران.
18- Agri.Facts., 1990. sulfate-vs-elemental sulfur part II: characteristics of s oxidation to so4.
19- bixby, D.W, and J.D. bexon,1970, sulfur containing fertilizers. The sulfur institute, Washingrion. D.C.20006.
20- brady.N.O,1990, the nature and properties of soils, 10 the edition Macmillan, NY.
21- Burns, G.R, oxidation of sulfur, Technical bulletin number 13. the sulfur institute, Washingtion. D.C.20odo
22- CZABAN, J and J. kobus, 2000, oxidation of elemental sulfur by bacteria and fungi in soil, Acta Microbiologica polonica 2000, vol.49, No2
23- Droux, M, 2004, sulfur Assimilation and the role of sulfur in plant Metabolism.
24- Goos, R.J,1995, ATS: the Multi-use sulfur fertilizer.
25- Kanwar, J.S, and M.S. sudahar, 1986, Fertilizer sulfur and food production, Kluwer Academic publisher, Hingham, MA02043, VSA.
26- Kimberly.j.D, Hesterbarg, and J.W. chov,2001, stability of reduced organic sulfer in humic Acid as Affected by Aeration and pH. pp.704-709 in: sssaj, No3-4.
27- pakissan. Com, 2004. the use of gypsum forsodic soils.
http://www.pakissa.com/all about/soil/use.gypsum.sodic.soils.shtml.
28- Rice, c., 2003, Metacyc oath way: fe 3+_dependant sulfur oxidation agronomy@ksu.edu
29- slaton, N.A., R.J. Norman, and J.T, Gilmour, 2001, oxidation rates of commercial elemental sulfur products Applied to an alkaline silt loam from Arkansas, pp: 239-245, in: SSSAJ, No1-2.
30- Stevenson, F.J and M.A cole, 1999, cucles of soil carbon, nitrogen phosphorus, sulfur, micro nutrients. Second editioin, John wiley 8 sons, inc, New york.
31- tendon, H.L.S. 1995. sulfur fertilizer for Indian agriculture.
32- Tisdale, 3.L., w.L, Nelson, J.D. Beaton, and J.L. Havlin, 1993, soil fertility and fertilizer, 5th eds. Memillan, Pub.co., New york.
طرح (کارآفرینی) مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک فایل ورد (word) دارای 70 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح (کارآفرینی) مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح (کارآفرینی) مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح (کارآفرینی) مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک فایل ورد (word) :
بخشی از فهرست طرح (کارآفرینی) مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک فایل ورد (word)
خلاصه گزارش
مقدمه 6
1- خلاصه گزارش بررسی فنی 8
2- خلاصه بررسی بازار و محاسبات اقتصادی طرح 11
3- خلاصه بررسی مالی 13
بخش اول – مشخصات و سوابق متقاضی
1- مشخصات متقاضی 19
1-1 شرکت 19
1-2 سهامداران 19
1-3 مدیریت 19
1-4 کارکنان 20
2- سابقه مالی شرکت 20
بخش دوم – بررسی فنی
1- هدف از اجرای طرح 22
2- ظرفیت و نحوه برآورد آن 22
3- برنامه تولید با توجه به ظرفیت و پیش بینی فروش 22
3-1- ظرفیت تولید 22
4- روش تولید (نمودار فرآیند تولید) 23
4-1- تکنولوژی تولید 23
4-2- روش تولید 24
5- مواد اولیه طرح 26
6- کنترل کیفیت 26
7- محیط زیست 28
8- برنامه زمانبندی اجرای طرح 28
9- هزینه های ثابت طرح 29
9-1- زمین 29
9-2- محوطه و ساختمان سازی 29
9-3- ماشین آلات و تجهیزات 30
9-4- تأسیسات 30
9-5- جدول وسایط حمل و نقل 31
9-6- ملزومات اداری 31
9-7- هزینه پیش بینی نشده 31
9-8- هزینه های قبل از بهره برداری 31
10- سرمایه در گردش طرح 32
11- نحوه تأمین منابع مالی 33
12- هزینه های تولید سالیانه 33
12-1- مواد اولیه 33
12-2- نیروی انسانی 33
12-3- انرژی مصرفی 33
12-4- هزینه نگهداری و تعمیرات 35
12-5- هزینه پیش بینی نشده تولید 35
12-6- هزینه استهلاک 35
12-7- هزینه تسهیلات مالی 35
12-8- جدول هزینه های ثابت و متغییر تولید 36
13- برنامه فروش 36
14- شاخص های اقتصادی طرح 36
بخش سوم – بررسی بازار
1- مقدمه 37
2- مشخصات محصول 40
3- عرضه 40
3-1- تولیدات داخلی 40
4- محل تأمین و قیمت خرید مواد اولیه 42
5- قیمت فروش محصولات 42
6- نتیجه گیری و پیشنهاد 44
بخش چهارم – جداول مالی و محاسبات مالی طرح
بخش پنجم – مدارک ثبتی
پلاستیکها به علت خواص مختلفی که دارند اغلب جایگزین مواد طبیعی شده و بدین ترتیب در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. حتی امروزه از آنها در ساخت اعضاء داخلی بدن نیز استفاده می شود.
برای تهیه پلاستیکها به طور کلی نیاز به مونومرها می باشد، تنوع و تعدد پلاستیکها ایجاب می کند که مونومرهای متعددی نیز منظور ساخته شود. طرز تهیه این مونومرها و در نتیجه چگونگی تولید پلاستیکها کار بسیار پیچیده ای می باشد که در اینجا به آن پرداخته نمی شود.
در حال حاضر پلاستیکهای مختلفی با خواص کاملاً متفاوت توسط سازندگان گوناگون در دنیا ساخته و به بازار عرضه می شود.
در طرح حاضر به تحلیل شرایط تولید و محاسبات فنی، اقتصادی و مالی شرکت x تولید کننده قطعات پلاستیکی مورد استفاده در حمام که یکی از شاخه های کوچک از محصولات پلاستیکی است، پرداخته شده است
مقاله بررسی رابطه آموزش ضمن خدمت با تعهد سازمانی درشرکت بهرهبرداری نفت و گاز فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رابطه آموزش ضمن خدمت با تعهد سازمانی درشرکت بهرهبرداری نفت و گاز فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه آموزش ضمن خدمت با تعهد سازمانی درشرکت بهرهبرداری نفت و گاز فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رابطه آموزش ضمن خدمت با تعهد سازمانی درشرکت بهرهبرداری نفت و گاز فایل ورد (word) :
خلاصه
آموزش همواره نقش مهمی را در رشد سرمایههای انسانی ایفا میکند و اساسیترین روش گسترش دانش میباشد. آموزش کارکنان باید مسیر و اهداف مشخصی داشته باشد تا مؤثر واقع شود. با توجه به اهمیت موضوع، این مقاله درصدد بررسی رابطه آموزش ضمن خدمت با تعهد سازمانی است. روش تحقیق توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری شامل، کلیه کارکنان شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون است. که حجم نمونه 30 نفر تعیین گردید. جهت گردآوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. اعتبار محتوایی پرسشنامه بررسی شد و پایایی آن نیز از دو روش آلفای کرونباخ و تنصیف به ترتیب، 0/97 و 0/96 بدست آمد،که بیانگر پایایی مطلوب پرسشنامه بود. جهت تجزیه و تحلیل دادهها از ضریب همبستگی اسپیرمن با کاربرد نرم افزار spss استفاده شد. نتایج نشان داد، آموزش ضمن خدمت، باعث افزایش تعهد سازمانی (تعهد عاطفی، تعهد مستمر و تعهد تکلیفی) کارکنان شده است.
کلمات کلیدی: آموزش، ضمن خدمت، تعهد، کارکنان، مارون
.1 مقدمه
با وجودی که امروزه کلیه سازمانها دورههای آموزشی مختلفی را برگزار میکنند ولی درصد نازلی از این دورهها مفید، و دارای فایده جهت کارکنان میباشند، زیرا بدون هدف و برنامهریزی دقیق میباشند. چنانچه واحد منابع انسانی را آسیب شناسی نموده و دورههای آموزشی هدفمند اجرا شوند، میتواند از هدر رفتن وقت و انرژی کارکنان و بودجه سازمان جلوگیری به عمل آورد .[1]
با وجود آنکه سازمانها دچار فقر برگزاری دورههای آموزشی نمیباشند ولی ارزیابی های به عمل آمده نشان داده است که این دورهها، نهایتاً نتوانستهاند آنچنان مثمرثمر باشند. از جمله معضلاتی که مبتلا به سازمانهای مختلف است؛ عدم تعهد و وفاداری سازمانی است. پژوهشهای مختلف نشان داده است که علیرغم اظهارنظرهای سطحی که ریشه همه نابسامانیها را مسائل اقتصادی میداند بسیاری از این مشکلات از عدم آگاهی، فقر فرهنگی، ناکارا بودن دورههای آموزشی و ناآگاهی برگزار کنندگان دورههای آموزشی، سرچشمه میگیرد.[2]
یکی از مصداقهای مهم بهسازی، آموزش در زمینه تعهد سازمانی است. اخیراً نگرش تعهد سازمانی عمومیت بیشتری پیدا کرده است و در ادبیات تحقیق، جایگاهی را به خود اختصاص داده است بدین ترتیب که برای درک و پیش بینی رفتار سازمانی، اهمیت یافته است .[3]
1 استادیار، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده اقتصاد و مدرت، اهواز، ایران، Bita40@yahoo.com 2کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آبادان، ایران drashidi14@gmail.com
3 کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد اسم، واحد کرمانشاه، دانشکده تحصیلات تکمیلی،کرمانشاه، ایران، k.hesam80@yahoo.com
4 کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد اسم، واحد مسجد سلیمان، دانشکده مهندسی صنایع، مسجد سلیمان، asadi.n@gmail.com
به عبارت دیگر، تعهد سازمانی یک نگرش درباره وفاداری کارکنان به سازمان و یک فرآیند مستمر است که بواسطه مشارکت افراد در تصمیمهای سازمانی، توجه افراد به سازمان و موفقیت و رفاه سازمان را می رساند .[4] لذا این تحقیق برآن است تا رابطه بین آموزش ضمن خدمت و تعهد سازمانی را مورد بررسی قرار داده تا در یابد چگونه دوره های آموزشی در سازمان می تواند به این مهم دست یابد.
.2 تعریف مفاهیم
آموزش ضمن خدمت: تجربهای است مبتنی بر یادگیری و به منظور ایجاد تغییرات نسبتاً پایدار در فرد تا او را قادر به انجام کار و بهبود بخشی تواناییهای تغییر مهارتهای دانش نگرش و رفتار اجتماعی نماید. بنابراین آموزش به مفهوم تغییر دانش نگرش و تعامل با دیگران است .[5] یکی از وظایف اصلی و حیاتی در هر سازمانی آموزش کارکنان است زیرا داشتن کارکنان ورزیده و متعهد یکی از مهمترین عوامل در میزان کارایی و کارآمدی سازمان است. آموزش کارکنان به حل مشکلات عملیاتی کمک میکند. شکایت و نارضایتی در محیط کار غالباً از مدیریت ضعیف و بیاثر است و معمولاً با آموزش دادن مسئولان در زمینههایی مانند؛ روابط کار سازمانی و آشنایی با اهداف سازمان میتوان اینگونه مشکلات را حل کرد .[6] تعهد سازمانی: تعهد سازمانی یک نگرش در مورد وفاداری کارکنان به سازمان، توجه افراد توفیق سازمان را میرساند .[7]
تعهد عاطفی: به وابستگی عاطفی- همانندسازی فردی و دلبستگی کارکنان به سازمان اشاره میکند. تعهد مستمر: به مزایا و امتیازاتی که کارمند با ترک سازمان از دست میدهد، اشاره میکند.
تعهد تکلیفی: به احساس التزام کارمند، به باقی ماندن در سازمان اشاره میکند .[8]
.3 فرضیات تحقیق
فرضیه اصلی: بین آموزش ضمن خدمت و تعهد سازمانی رابطه معنیداری وجود دارد. فرضیه فرعی :1 بین آموزش ضمن خدمت و تعهد عاطفی رابطه معنیداری وجود دارد. فرضیه فرعی :2 بین آموزش ضمن خدمت و تعهد مستمر رابطه معنیداری وجود دارد. فرضیه فرعی :3 بین آموزش ضمن خدمت و تعهد تکلیفی رابطه معنیداری وجود دارد.
مقاله فک خزری تنها پستاندار دریای خزر فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فک خزری تنها پستاندار دریای خزر فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فک خزری تنها پستاندار دریای خزر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فک خزری تنها پستاندار دریای خزر فایل ورد (word) :
فک خزری تنها پستاندار دریای خزر محسوب میشود که به دلیل صید بیرویه و بهم خوردن شرایط زیستی و کاهش شدید جمعیت نیازمند حمایت بینالمللی است. دراوایل قرن گذشته، وجود بیش ازیک میلیون فک در دریای خزر گزارش شده که سالیانه هزار قلاده ازاین فکها توسط روسها شکارمیشد،درحالی که هماکنون براساس آمارهای موجود جمعیت این جانور به حدود یکصد هزار قلاده رسیده است. دانشمندان میگویند، این جانور به یک خیک پر از روغن ماهی منجمد بیشتر شباهت دارد تا به یک حیوان. فکها ارزش تجاری دارند وگوشت وپوست آنها ازارزش صنعتی وتجاری برخوردار است و دراتحادجماهیرشوروی سابق عموما فکهای بالغ را برای استفاده ازپوست، گوشت و روغن آنها شکار میکردند. بعدها به سبب برداشت بیرویه از جنس بالغ این جانور و بههم خوردن ساختار جمعیتی این گونه، توجه روسها به شکار کوتولههای دو هفتهای برای دوخت پالتوهای زنانه معطوف شد. دکتر "هرمز اسدی" محقق و مسوول طرح پژوهشی و آموزشی حفاظت از فک خزر، فعالیتهای بیش ازاندازه صید وصیادی چه نوع قانونی و غیرقانونی و استفاده از سموم خانواده ددت را از مهمترین عوامل کاهش جمعیت این جانور دریای خزر برشمرد. وی گفت: صیادان با صید طعمههای این جانور رقیبانی برای فکها محسوب میشوند و ماهیگیران با صید انواع ماهیان موجب کم شدن مواد غذایی فکها در دریای خزر شدهاند. وی بااشاره به نقش آلودگیهای زیست محیطی درکاهش جمعیتاین تنها پستاندار دریای خزر تصریح کرد: براساس بررسیهای انجامشده،بیشترین آلودگیها درسواحل باکو در جمهوری آذربایجان سپس در آستارا و تنکابن در کشور ایران دیده شده است.
دکتر اسدی، از دیگر عوامل کاهش جمعیت فکها را یک نوع ویروس متعلق به سگ سانان دانست که در حوزه شمال شرقی خزر درسواحل یخ زده باحمله گرگها و روباهها به این حیوان انتقال یافته است. وی گفت: این ویروس بطوردورهای عمل میکند و درسالهای و بسیار فعال بود و مرگ و میر وسیع فکها را سبب شد. وی اظهارداشت: لانهسازی و زایمان فوکها بر روی یخ انجام میگیرد که به علت نبودیخبندان درقسمتهای شمالی دریای خزر در زمستان گذشته،زایمان فکهای ماده منجر به تلفات نوزدان این فکها شد. به گفته وی، در ماه گذشته(فروردین) بچه فک بهسبب نبود یخ تلف شدند. این فک شناس و استاددانشگاه تهران یادآورشد: آماربرداری از فکها در دو سال گذشته با استفاده از هواپیما در کرانههای خزر از تولهها، فکهای بالغ و نابالغ نشان داد کههماکنون درسواحل خزر فقط هزارقلاده فک وجود دارد. این جانوران (فک) ماه آبستن میشوند و در ماه دوازدهم برای زایمان به مناطق یخی در شمال دریای خزر مهاجرت میکنند. این فکها در تابستان، بهار وپاییز بیشتر در آبهای ایران زندگی میکنند.
دکتر اسدی تنها صاحب نظر ایرانی و استاد دانشگاه تهران است کهبطور وسیع درباره فکهای دریای خزر تحقیق و بررسی میکند. وی گفت: با مرگ و میر فکهای دریای خزر در سال طرح " نقش سموم در اکوسیستم" در قالب طرح بزرگ محیط زیست دریای خزر درمورد فکها اجرا شد. وی خاطرنشان کرد: امسال طرح جدید پژوهشی و آموزشی در مورد فکهای دریای خزر ازسوی انستیتو داروین انگلستان و دانشگاه "لییدز" با همکاری دانشگاه، سازمان شیلات و اداره کل محیط زیست گیلان در استان گیلان در حال انجام است. وی ازمسوولان منطقهای و صیادان شمال خواست تاباهمکاری هم ازکشتار مستقیم این جانوران جلوگیری کنند. مدیر روابط عمومی اداره کل محیط زیست گیلان نیز در اینباره گفت: در سطح جهانی نگرانیهایی در خصوص فک خزری وجود دارد. "محمود فرج پور" اظهارداشت: محیط زیست در تلاش است تا اهمیت وجودی این جانور را به مردم بشناساند. وی خاطرنشان کرد: اولین جشنواره فک خزری بزودی با همکاری شیلات ایران، موسسه داروین انگلستان وسازمان عمران ملل متحد دراستان گیلان برگزارمیشود. وی تاکیدکرد:طبق قانون محیط زیست ایران فک خزری تحت پوشش وحمایت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد و کسی اجازه کشتن این جانور را ندارد. مسوول پروژه پژوهشی آموزشی انستیتو داروین انگلستان در ایران از کاهش شدید جمعیت فک دریای خزر و خطر انقراض این جانور خبر داد. دکتر "هرمزاسدی" درگفت وگو باایرنا بااشاره بهاینکه جمعیت فک دریای خزر نسبت به یک قرن پیش با درصد کاهش به حدود هزار عدد رسیده، گفت:این درحالیاست که تایک قرن پیش بیشاز یک میلیون فک در دریای خزر زندگی میکرد. وی، علت کاهش اینگونه جانوری را کشتاربیرویه آن درسالهای گذشته، برداشت بیرویه منابع آبزیان مورد تغذیه فکها و ورود انواع آلایندهها به دریای خزر عنوان کرد. وی خاطرنشان کرد: صید بیرویه کیلکا توسط انسان، فک خزری را باکمبودمواد غذایی و درنتیجه ضعف فیزیکی و ورود نوعی ویروس به سیستم عصبی این حیوان و در نهایت مرگ و میر دست جمعی فکهای خزری مواجه ساخت. این پژوهشگر بااشاره به اجرای برنامه محیط زیست خزر CEPاز سال که مطالعه فکهای خزر یکی ازموضوعات آن است، اظهارداشت:گرچه درطول این شش سال نتوانستیم برای حفظ فکهای خزری کار زیادی انجام دهیم، ولی در زمینه شناخت تهدیدات این گونه جانوری مطالعات خوبی صورت گرفته است. به گفته وی،نتایج این مطالعات میتواند شیوههای مناسبی را برای حفاظت از فکهای خزری به ما نشان دهد. وی افزود: گرچه مهار و جلوگیری از آلودگی در کوتاه مدت ممکن نیست، ولی میتوان جلوی کشتار این جانور را گرفت و مواد غذایی مورد نیاز فکها را نیز با مدیریت مناسب ذخایر آبزیان در اختیار این جانور قرار داد. اسدی باابرازخشنودی ازاقدام سازمان شیلات برای تعدیل شناورهای صید کیلکا گفت: توقف صید برای حداقل سه سال بهترین راه حفاظت از فک خزری است. وی اضافه کرد: حتی خود صیادان نیز باتوجه به درک شرایط موجود با تعطیلی صید برای سه تا پنج سال به منظور بهبود وضعیت ذخایر آبزیان موافق هستند. این محق یادآورشد: پروژهآموزشی وپژوهشی انستیتو داروین درمورد فک دریای خزر از پاییز سال گذشته آغاز شد و امسال تیم تحقیقاتی در جزیره آشوراده گلستان و سال آینده در مازندران شروع به فعالیت میکند. وی افزود: براساس برنامه این پروژه هر سال سه تا چهار نفر از هر استان انتخاب و برای کارهای تحقیقاتی بر روی این گونه جانوری آموزش میبینند. "انستیتو داروین وابسته به دانشگاه لیدز انگلستان است."
مهندس "محمود فرج پور" کارشناس محیط زیست گیلان نیز دراینباره گفت:محیط زیست گیلان با همکاری شیلات کشور و هماهنگی با مجموعه نیروهای شهرهای ساحلی علاوهبر این که برفعالیت صیادان و تورهای جمعآوری شده نظارت دارد با موسسه تحقیقاتی داروین نیز درمورد فک خزری همکاری دارد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]