مقاله امر به معروف و نهى از منکر فایل ورد (word) دارای 85 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله امر به معروف و نهى از منکر فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امر به معروف و نهى از منکر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله امر به معروف و نهى از منکر فایل ورد (word) :
بارى ، امر به معروف و نهى از منکر بزرگترین محور دین و مسائله مهمى است که براى آن ، خداوند تمام پیامبران را برانگیخت . چنانکه اگر بساط امر به معروف و نهى از منکر بر چیده و از نظر عملى و علمى مهمل گذارده شده بود، نبوت بیهوده مى گشت و دیانت نابود مى شود، سستى و گمراهى و جهل و فساد همه را فرا مى گرفت ، کج اندیشى فراگیر مى شد و شهرها ویران و مردمان هلاک مى گشتند و هر چند آن واقعه اى که از آن بیم داریم ، واقع مى شد اما چه بسا مردم تا روز قیامت از هلاک خود آگاه نمى شدند، بنابراین ؛ ععع انا للّه و انا الیه راجعون ، )) زیرا از نظر علمى و علمى آثار این محور نابود شده و حقیقت و نشانه اش محو گردیده و نیرنگ آدمیان بر دلها چیره شده و مراقبت خداوند از دلها رخت بربسته و مردم در پیروى از مردم از هوى و هوس همچون چهارپایان افسار گسیخته شده اند و مؤ من راستین که ملامت کننده اى او را از راه خدا باز ندارد، در پهناى گیتى کمیاب گشته است . پس هر که در جبران این سستى و پر کردن این شکاف تلاش کند، یا در عمل عهده دار آن شود و یا اقدام در اجراى آن کند، با این هدف که این سنت از میان رفته را بازسازى کند و بر آن اهتمام بورزد و در راه زنده کردن آن دامن همت بر کمر زند، چنین شخصى از میان مردم براى احیاى سنتى که سرانجام روزگار به نابودى آن انجامیده ، از خود گذشتگى کرده و مصمم به تقربى شده که تمام مراتب قرب در برابر آن ناچیز است ، و اکنون ما آگاهى و اطلاع از آن را در چهار باب شرح مى دهیم :
باب اول در وجوب و فضیلت امر به معروف و نهى از منکر.
باب دوم در ارکان و شرایط امر به معروف و نهى از منکر.
باب سوم در موارد انجام آن و بیان منکراتى که عادت معمول شده است .
باب چهارم در امر به معروف و نهى از منکر فرمانروایان .
در وجوب و فضیلت امر به معروف و نهى از منکر و نکوهش ترک آنها
بررسی هنر گرافیک فایل ورد (word) دارای 89 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی هنر گرافیک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مقدمه:
این بخش هنری برای شماست شمایی که با هنر گرافیک آشنایی دارید یا دوست دارید که آشنا شوید یا اینکه اصلا بعد از خواندن این بخش علاقمند شوید.
گرافیک از سوی هنرهای تجسمی است که صد البته برای کسانی که آن را با نقاشی اشتباه می گیرند چون شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که وقتی به کسی میگویید رشته ام گرافیک است می گوید پس چهره مرا نقاشی کن باید بگویم گرافیک در اصل ایده و ترکیب بندی است که اکثر اوقات بین نوشته و تصویر اتفاق می افتد و نقاشی بیشتر تقلید طبیعت است که ایده های گرافیست ها می تواند بوسیله دست مثال یک نقاش اجرا شود که خیلی از هنرمندان شاید برای اجرای بهتر و شاید بخاطر کسری وقت طراحی نهایی را به شخص دیگری میسپارند که از نوع اول می توان به بیلبوردهای توی خیابان اشاره کرد و گروه دوم به آقای ممیز یکی از گرافیستهای برتر ایران اشاره کرد و گاهی هم آن ایده توسط کامپیوتر و برنامه های پیشرفته اجرا می گردد که مطمئنا کار با دست از ازرش با لاتری برخوردار است.
گرافیک در معنای لغت بمعنی ترسیمی و نگارشی است و در دو مفهوم قدیم ، سنتی و جدید ، نوین متمایز می گردد که در مرز بین این دو پدیده چاپ قرار دارد.
همانطور که گفتم گرافیک به دو دسته قدیم و جدید و بین این دو چاپ ، تقسیم می شود.
البته منظور از چاپ هم ، چاپها ی دستی بوسیله قالب چوبی، لوح فلزی(گرانور)و نیز چاپ سنگی (لینو گرافی دستی) است و هم چاپ نیمه ماشینی مثل ؟ لینوگرافی جدید و هم چاپ ماشینی نظیر چاپ حروفی (نترپرس) و ؟ و غیره
عنوان قدیم گرافیک با گرافیک سنتی شامل خطاطی ، نقاشی دو بعدی ، کنده کاری می باشد که بیشترین نمود ان در آرایش کتابهاست که محصول همکاری نقاش، خوشنویس، تذهیب کار و جلد ساز است.
و اما گرافیک نوین علاوه بر کتاب آرایی در عرصه تبلیغات تجاری، اعلانات دیواری (پوستر) و مطبوعاتی ونشان ها (مارک) و غیره می باشدو حتی در سینما و تلویزیون هم کاربرد دارد. مثل عنوان بندی (تیتراژ) فیلم و تصاویر متحرک طراحی شده (انیمیشین).
هر گرافیک نوین با معماری ومسائل ارتباط محیطی نیز تداخل دارد، پس این هر علاوه بر خط و رنگ به عناصر بصری دیگری چون حجم و نور و حتی حرکت برای انتقال مفاهیم کمک می گیرد.
دفعه های بعد در مورد تاریخچه تا به اینجا رسیدن گرافیک و تصویرسازی و تحول پیدایش خط و خوشنویسی (کالیگرافی) صحبت می کنیم.
نماد و نشانه
در طول تاریخ از نماد، که نوعی علامت واجد هویت بصری است به عنوان ابزاری برای ایجاد ارتباط استفاده شده است. تصویر بر این است که انسان پیش از تاریخ با خراش دادن و ایجاد نقش بر دیوار غارها آلنامیرا در اسپانیا و لاسکو در فرانسه تلاش داشته تا از این طریق به دیگرن اعلان خطریا آگاهی دهد و یا پیام های دیگری را انتقال دهد. باستان شناسان لوازم و ابزارهایی را از یونان باستان یافته اند که بر آنها نقوش و علائم نمادینی نقش بسته که احتمالاً معرف خالق آنها بوده است. در تابوت های مصری نیز نقوش نمادینی حکاکی شده است که احتمالاً نشان از هنرمند خالق آن دارد. در جوامع قرون وسطایی بازرگانان و صنعتگران برای مشخص کردن کالاها یا محصولاتشان از علائم ونمادهای خاصی استفاده می کردند که شناساگر آنها بود. چاپگران اواخر سده نوزدهم میلادی نیز که به مهارت ها واستادی خود فاخر بودند، بر روی تمامی چاپنقش های خود نمادهایی را به صورت حرف نشانه یا امضاء چاپ می کردند که معرف حرفه وصنعتگری آنان بود. در آغاز سده بیستم نیز گاوچرانان آمریکایی برای مشخص کردن مالکیت دام های خود از علائم انحصاری استفاده می کردند. در واقع آنها از نوعی زبان تصویری استفاده می کردند که سابقه آن به مصریان باستان می رسد. طی دوره رکود اقتصادی در آمریکا کارگران دوره گرد یا در واقع پیشه ورانی که بیکار شده بودند، یک نظام ارتباطی تحلیلی و کاربردی راابداع کردند. آنها علائم ونشانه هایی بودند که بر دیوار خانه ها و ساختمان ها رسم می کردند و مثلاً گویای خطراتی بود که کارگران دوره گرد را تهدید می کرد. یعنی درست شبیه به روشی که انسان غارنشین از تصاویر خطی استفاده می کرد. دودایره و یک خط رابط بین آنها شناساگر بانوم و معرف این هشدار بود که پلیس ناحیه خشن و متخاصم است. این نشانه به دیگران هشدار می داد که هرچه زودتر محله را ترک کنید. ر سم چهار خط افقی بر خانه، به این معنا بود که اگر در شکستن چوب به مالک خانه کمک کنید. یک وعده غذا به عنوان دستمزد دریافت خواهید کرد. نقوش مخطط، علائم ونوشته های روی در ودیوارهای شهر را می توان همگی به عنوان تلاشی برای بیان احساسات، ایجاد ارتباط یا تلاشی جهت ابراز وجود دانست.
تصویر نشانه (Pictogram)
نمادهای گرافیکی و ساده ای که در این صفحه ارائه شده «تصویر نشانه» می نامند. «تصویر نشانه» نوعی نماد بصری است که اطلاعات را به صورت تصویری وبدون استفاده از کلام ارائه می دهد. «تصویر نشانه» نوعی نماد گرافیکی است که داستانی را به شیوه ای بسیار ساده و همه فهم و فارغ از محدودیت های زبانی روایت می کند.
امروزه این نوع نمادها را می توان در همه جا دید. از علائم راهنمایی رانندگی گرفته تا علائم نشانه های فروشگاه ها، ساختمان های عمومی، مترو، راه آهن و خلاصه هر کجا که ضروری است اطلاعاتی را سریع و صریح به اطلاع عمومی رساند. به عنوان مثال این نمادها ما را به سمت تلفن عمومی، ایستگاه راه آهن، فرودگاه و رستوران راهنمایی می کنند. این نمادها بدون استفاده از کلمات و جملات اطلاعات موردنیازمان را در اختیارمان می گذارند. به عنوان مثال اگر به یک کشور خارجی سفر کنید که با زبان آشنایی ندارید، به آسانی می توانید علائم جاده ای هشداردهنده و بازدارنده آن را تشخیص دهید. و یا به آسانی با توجه به علائم ونشانه ها مسیر خود را برای مکان مورد نظر بیابید، زیرا این علائم خود یک زبان بین المللی ، بصری و بدون کلام هستند.
بررسی انقلاب ایران و جهان امروز فایل ورد (word) دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی انقلاب ایران و جهان امروز فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
انقلاب ایران و جهان امروز
انقلاب ایران پایان نیافته است . بازماندگان متفق انقلابی که در فوریه 1979 قدرت را به دست آوردند ، ناظر بر انحلال نظام سیاسی سلسله پهلوی و ساختار اقتصادی ایران بودند ، اما نه تنها نتوانستند قابلیتهای هماهنگی در اداره امور از خود نسان بدهند ، بلکه حتی یک دولت لایق که به تلاشهای انقلابی جهت دهد و جنگ را بطور موثر علیه عراق اداره کند ایجاد نکردند . نهادهای متزلزل جوشیده از انقلاب ، گروگانگیری ، جنگ و برخوردهای پایان ناپذیر چپگرایان و افراطیون اسلامی را در هم آمیخت . بدین سان بیشتر گروههای مجاهدین افراطی ( حدود یک سوم از کل مجاهدین ) برای به بن بست کشاندن استقرار هر ن.ع رابطه مجدد بین ایالات متحده و رژیم خمینی ، صلاح خود را در همکاری با فداییان دیدند . حتی تا آن جا که دهها تن از دیپلماتهای امریکا را بیش از یک سال در اسارت نگاهداشتند .
رفتار خارج از عرف کسانی که پس از انقلاب به قدرت رسیدند تقریباً در همه پایتختهای جهان امواجی تکان دهنده پدید آورد . پس از آن ، بحران گروگانگیری وسیعاً موجب تشدید انزوای ایران گردید . اگر چه این مانع بزرگ از سر راه شده است ،سیاست خارجی کشور همچنان با آشفتگی کامل دست به گریبان است .
این غیر ممکن است که بتوان فراز و نشیبهایی که ایران هنوز باید طی کند پیش بینی نمد ، اما مسیر تکاملی آینده ، مطمئناً بر مبنای حوادث گذشته و عکس و العمل در مفابل این حوادث شکل خواهد گرفت . آنچه در ایران اتفاق افتاد دور نماهای جالبی از عملکرد جوامع در تغییرات بزرگ اجتماعی و پی آمدهایی که برای نظام جهانی می تواند داشته باشد ارائه داد .
ایران بر حسب تئوری و عمل انقلاب
از نظر تئوری مهمترین پرسش این است که اگر توسط کسانی که درگیر وقایع بودند ، سیاست و تدبیر دیگری اتخاذ می گردید ، آیا انقلاب ایران قابل پیش گیری بود و یا حداقل امکان داشت به راهی که کمتر افراطی و ویران کننده باشد سمت داده شود . از سال 1963 تا 1978 طی 15 سال توسعه و پیشرفت در ایران ، همه کس از نظر مادی منتفع گردید ، برخی کمتر و برخی بیشتر .
هر چند که توده های مردم از نظر روانی با ساختار حکومت بیگانه شدند . مردم متوجه گردیدند که از داشتن حق اظهار عقیده موثر در امور سیاسی مملکت محروم شده اند و یا نسبت به دیگران به صورت اتباع درجه دوم در آمده اند . چیزی که در ایران اتفاق افتاد موید این نظر است که انقلاب زمانی به وقوع نمی پیوندد که شرائط زندگی در بدترین وضع باشد ، بلکه هنگامی حادث می شود که وضع رو به بهبودی می رود اما با انتظارات هماهنگ نگاهداشته نمی شود . اگرچه شاه قولهای زیادی داد اما دولت در اجرای آن سرعت کافی به خرج نداد ، و مهم نبود که اوضاع چقدر بهبود یافته. بدین ترتیب هنگامی که سیاست توسعه اقتصادی با دوران متلاطم سالهای1977و1978مواجه گردید،هر کس از هر قشر وطبقه اجتماعی بیشتر به سویی گرایش پیدا کرد که با پرسیدن
"برای من چه کاری انجام دادهاید؟" شاه را برای کمبودهای درمان ناپذیر مقصر بداند.
یک نظریه ساده پیش پا افتاده باید دور ریخته شود.این صحت نداردکه مردم همیشه از دولتی پشتیبانی می کنند که معیارهای زندگی آنها رابهبود بخشیده است.شاه به دلیل پیشرفتهای اقتصادی که خود موجب شده بود،تصور کرد که مردم حمایت خو د از رژیم او ادامه خواهند داد.همچنان که اوضاع بهتر شد،توجه مردم بیش از پیشاز مسایل مربوط به خود معطوف گردید.
تمایل مردم به داشتن یک نقش سیاسی واقعی و یا دست کم داشتن تصوری از یک نقش سیاسی بطور وسیع افزایش یافت. در لحظه سرنوشت ساز، که وفاداری به سلطنت پهلوی در تعادل بود، شاه به شیطانی که خود می شناخت- دیکتاتوری- روی آورد، و نه به شیطانی که نمی شناخت- مشارکت سیاسی غیر انحصاری.
منابع:
1-ایرانی ها/ ایران، اسلام و روح یک ملت
ساندرا مک کی
ترجمه/ شیوا رویگریان.
تهران/ ققنوس
2- درون انقلاب ایران
دکتر. جان. دی. استمپل
ترجمه/ دکتر منوچهر شجاعی.
چاپ دوم/ 1378
تهران/ موسسه خدمات فرهنگی رساگ
3- فرهنگ، سیاست و تحول اجتماعی
دکتر انور خامنه ای
چاپ اول/1378
تهران/ انتشارات چاپخش
مقاله هوش IQ وSQ فایل ورد (word) دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله هوش IQ وSQ فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هوش IQ وSQ فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله هوش IQ وSQ فایل ورد (word) :
هوش IQ وSQ
نوشته چریان پی تکوتیل
IQ و SQبه هوش روحی طریقی می دهد ، هوش بی نهایتی که می تواند به
زندگی تان ارزش و معنی بدهد. برای مدتها ، دنیا به بهر هوشی اهمیت زیادی میداد . بهر هوشی IQ من 210 بود. مادر مغرور با احساسات مبالغه آمیز بیان می کرد. او دانشمند خواهد شد. این طرز تفکر یاد بودی از اوایل قرن بیستم است زمانی که روان شناسان برای اندازه گیری هوش تستهایی تدبیر کردند. این تستها در آغاز هوش یا هوش عتلانی را اندازه گیری کردند ( برای حل مشکلات منطقی استفاده می شد) . هر چه بدن بزرگتری شود ، به این باور بودند که هوش هم بیشتر می شود.
در اوایل دهه ی 1990 ، دانیل نتایجی را در علم عصب آشکار کرد. علم روان شناسی براهمیت بهر اهمیت بهر عاطفی ( EQ ) تاکید می کرد. EQ ما را از احساسات خود و دیگران آگاه می کند . برای پاسخگویی ماهرانه به لذت و درد انگیزه ی همدلی ، همدردی و توانایی می دهد. گلمن استدلال کرد که EQ یک نیاز اساسی برای استفاده ازIQ است ، حوزه هایی از مغزها که احساس می کنند آسیب می بینند ، توانایی ما برای اندیشیدن موثر از بین می رود.
هر چند ، سال گذشته نویسندگان و دانازهر و یان مارشال یک بعد را برای هوش انسان معرفی کردند . به ادعای آنها بهر هوشی یا (SQ) یک هوش بی نهایت است. این هوشی است که برای کشف مشکلات معنی و ارزش استفاده می شوند . آیا شغل من به من شادکامی می دهد ؟ آیا من با مردم در زندگی ام به گونه ای رفتارمی کنم که به شادی آنها و خودم کمک کنم ؟ پاسخ این سولات تعیین می کند که آیا ما شادکامی را می یابیم یا نه IQ و SQ در چنین مسائلی ناکافی هستند .
رم مهان ، یک معلم و ندنتا توضیح می دهد هوش روانی توانایی رشد موجود زنده است . مورد حرکت در زندگی است و درمورد داشتن مسیر و جهت در زندگی و توانایی درمان کردن خویش از تمام رنجش هاست . تفکری از خویشتن به عنوان بیانی از یک واقعیت متعالی تر است. در مورد نحوه ی نگریستن ما به منابع موجود است. ما درک می کنیم که طبیعت قابل کشف نیست . سرانجام ، آزادی را از محدودیت حسی مان به عنوان موجودات زنده کشف می کنیم و به MOKSHA دست می یابیم .
آفاند تندولکار یک سرپرست کارگاهی می گوید : « برای من هوش روانی در مورد تعمق بر هدف زندگی ام است . فقط در تماس بودن با این پرسش ارضا کننده است . در نهایت درک می کنم که عظمتی برایم وجود دارد . همین که مسیر را طی می کنم ، سطوح عمیق تر خودم را درک و کشف می کنم ، که به شادکامی منتهی می شود .
انسانها اساساً موجودات روحی و روانی هستند طرح سوالات اصولی را موجب می شود « من که هستم ؟ » «کجا می روم ؟ » دیگراف برای من چه معنایی دارد ؟ این توانایی پاسخ دادن به سوالاتی مثل اینهاست که باعث می شود افراد به کارگاهها جنبه ی شخصی بدهند . هوش روحی به افراد انگیزه می دهد تا برای گذراندن وقت در خانواده برنامه های کاری را تنظیم کنند . یا یک مدیر به ورای حاشیه های سو می نگرد و برای کار داوطلبانه به یتیمان وقت اختصاص می دهد . هوش روحی همچنین بر نیاز به قرار دادن زندگی یک فرد در بافتار مشترک ارزشی تاکید می کند .
نیروی تغییر شکل یافته ی SQ آن را از IQ و EQ متمایز می کند . SQ در اصل مشکلات منطقی را حل می کند . EQ به ما امکان می دهد شرایطی که در آن هستیم را مورد قضاوت قرار دهیم و به گونه ای مناسب رفتار کنیم . SQ به ما اجازه می دهد بپرسیم که آیا می خواهیم در شرایطی در جای اول باشیم . به ما انگیزه می دهد چیز جدیدی خلق کنیم. SQ ارتباط اندکی با مذهب رسمی دارد. خدانشناسان و محققان علوم انسانی ( اومانیست ها ) شاید SQ زیادی داشته باشند در حالی که یک فرد فعال مذهبی شاید اینگونه نباشد.
آنیتا پاندی ، کسی که اغلب در برنامه ی رشد شخصی حضور دارد می گوید: بیداری هوش روحی ما می تواند زمانی از یک لذت بزرگ باشد ، ناگهان احساسی از تحت کنترل بودن به من دست داد. قبلاً چیزها برایم اتفاق می افتاد. الان من آگاه ترم . همچنین ، واقعا زندگی با آن ارزشها را شروع کرده ام . در مورد چیزهایی – مثل پذیرش و عشق بدون شرط – شینده ام .
زهر ومارشال در کتابشان هوش روانی – هوش بی نهایت در مورد گواه علمی برای SQ بحث کرده اند : دردهه ی 1990 ، تحقیق روان عصب شناس میشل پرسینگر و عصب شناس را ما چاندرانت در دانشگاه کالیفرنیا به تشخیص « نقطه ی خدا» در مغز انسان منتهی شد. این منطقه در بین اتصال عصبی در لوبهای گیجگاهی مغز واقع شده است . طی اسکنها با توپوگرافی ارسال پوزیترون ، این مناطق وقتی روشن می شوند که افراد در معرض بحث موضوعات روحی و روانی قرار می گیرند. البته ، این ویژگی فرهنگی است با غربی هایی که به ایده های خدایی پاسخ می دهند و بودایی ها و هندوهایی که به سمبلهای خاص پاسخ می دهند . در حالی که نقطه ی خدا وجود خدا را اثبات نمی کند ، نشان می دهذد که مغز برای سوالات بی نهایت برنامه ریزی شده است.
ما برای تغییر خود ودیگران از هوش روحی استفاده می کنیم ، این رابطه ، با غم سرو کار دارد ، و تاورای عادات شرطی شده ی فرد حرکت می کند . برای گسترش SQ بالا ، هر فرد لازم است با توجه به شخصیت خویش به وظیفه اش بپردازد. جی . ال هلاند افراد را به شش گونه ی شخصیتی تقسیم می کند ( تست می گیرد ) و برای تعیین نوع فرد از تستها بهره می گیرد .
در هر تست شخصیتی بین 0 و 12 نمره داده ایم . نمرات نشان دهنده قدرت علاقه ی ما در آن بخش از زندگی است . متوسط یا میانگین نمره 6 یا بیشتر سه نوع شخصیتی است . برای مثال ممکن است ما بالاترین نمره ( مثلاً 9 ) را در نوع هنری بگیریم اما در نوع کارهای پر پشتکار نمره ی 7 و در سرمایه گذاری نمره ی 6 بگیریم . به طور طبیعی باید تا حدی امکان تداخل ین انواع مختلف را داشته باشیم . همین که نوع شخصیتی مان را بشناسم می توانیم برای SQ بالاتر شخصیت خاص خود را بهتر انتخاب کنیم .
نوع پیوندی : مسیر وظیفه
ما با خدمت به جامعه این مسیر را پی می گیریم . با شناخت هدف زندگی و پیروی از آن با تعهد کامل می توانیم این کار را انجام دهیم . ما در ذهن خود علاقه به انسانیت داریم و به خاطر دیگران آنچه را که واقعاً دوست داریم دنبال می کنیم . خیلی از ما می خواهیم خود را با سازمان خاصی پیوند دهیم تا هدفی را تحقق بخشیم . هر راه نجاتی که انتخاب می کنیم باید از دو اتشباه معمول بپرهیزیم . از خود شیفتگی بپرهیزید . این یک تله برای گرفتار شدن است . در یک نقطه ممکن است به طور کامل از روابط عقب نشینی کنیم و بر خود تمرکز کنیم . رفتارهای مرتبط با چنین خود شیفتگی ای شامل دروغ گویی، دیر خوابی ، سیگار کشیدن و نوشیدن افراطی و نادیده پنداری در غذا و سکس می باشد . فرد خود شیفته باید مشکلات خود را از طریق درمان یا تمرینات روحی روانی به طور کافی مورد توجه قرار دهد قبل از اینکه در مسیر وظیفه و کار پیشرفت حاصل کند .
از تشخیص افراطی با گروهتان و قهرمانی غیر انتفاعی آن بپرهیزید . باید بفهمیم که برای گروههایی با ارزشهای متفاوت با ما هم جایی در جهان وجود دارد .
نوع اجتماعی : مسیر تربیت
این مسیر در مورد دوست داشتن ، تربیت و حفاظت است . با الهه ی مادر همخوانی دارد . افراد در این مسیر شامل والدین ، معلمان ، پرستاران ، درمان شناسان و کسانی است که با پذیرش و همدلی به دیگران دست می یابند . برای دیگران فضای رشد فراهم مسی کنند و خود را می یابند . برای پیگیری این مسیر ، عقیده ی درست مهم و حیاتی است . رم مهان توضیح می دهد « من چگونه می توانم بهدیگران خدمت کنم در حالی که خودم بیشتر به دیگران نیاز دارم ؟ » برای مثال زندگی در شهری که بسیاری از چیزهایی که مصرف می کنم – مثل غذا و دارو – تولید نمی شود . من برای ممکن کردن زندگی به تلاش بسیاری از مردم نیاز دارم و می فهمم که من فقط در عوض چیزهایی که دریافت می کنم . استعداد های خود
را در اختیارشان قرار می دهم . وقتی بدین گونه به آن نگاه می کنم به من کمک می کند با مسائلی که موجب نا امیدی ام می شود مواجه شدم . یاد آوری شیوه ی کمک ما به دیگران هم اهمیت دارد . یک روش تحریف شده روشی است که به بعد غم انگیز عشق و تربیت سر فرود می آورد . راهی که از کینه ورزی متنفر است . عشق می تواند مهربان و صبور باشد اما وقتی واقعاً خود را دوست نداریم عشق ما برای دیگران تلخ و آزار دهنده می شود . نقطه ضعف متداول دیگر سرکوب کردن فردی است که در جستجوی عشق اش هستیم . ما به فرد فضایی برای رشد داده ایم . برای پیگیری موثر این مسیر باید گیرنده باشیم . و به دیگران گوش فرا دهیم یک راهکار بدون ریسک برای موفقیت است . وقتی معلمهای بزرگ را می
بینیم یک چیز برجسته در مورد آنها توانایی آنها برای بودن در آنجا برای افراد دیگر است . چنین توجه و همدلی نادر است . برای پیگیری این مسیر باید خود را به جای یک معلم یا مرشدی بگذاریم که قبل از رسیدن به دیگران زندگی خود را روشن می کند .
نوع جستجو گرانه : مسیر دانش
مسیر دانش طیف وسیعی از تجربه را پوشش می دهد . چیزی به سادگی حل مشکلات روزانه است . یا به گستردگی پیگیری مسیر روحی است . بیشتر افراد در این مسیر محققان ، دانشمندان یا افراد علاقه مند به یادگیری می باشند . نحوه ی ردگیری این مسیر می تواند فرایابی برای بشر به همراه بیاورد . یک تحقیق که در آن مشکلات مختل کننده ی انسانها را حل می کند . برای مثال یک دانشمند می تواند یک سوخت ارزان ابداع کند که با زیست بوم دوست باشد . در حالی که پتانسیل این مسیر بی حد است . باید قصد و نیت خوداز پیگیری آن را مشخص کنیم . باید بفهمیم که همه چیز ارتباط درونی دارند و نمی توانیم دانشی را به یک حوزه از تجربه به کار بگیریم در حالی که تاثیر بسیار محسوسی بر دیگران نداشته باشیم .
ماندا ساونال یک مربی NLP بر اساس Mumbai ما را به بعد مهم دیگری هشدار می دهد . « یکی از مهمترین چالشهای این مسیر » «تفته ی وی » چه بخواهید با خود و دیگران صادق باشید یا نه . در حالی که مسائل را بررسی می کنید سیستم ارزشی تان در چالش خواهد بود . مجبورید برون ملاحظه بر آن تاکید کنید . برای اجرا از منطقه ای خود استطاعت ندارید. دیگر روش هوشی روانی برای پیمودن این مسیر که باید اجتناب شود استفاده از استعداد خودمان برای حمایت اخلاقی از یک کار شرم آور است . مثل مورخانی که هولوکاست را نادیده گرفتند یا کسانی که خود را وقف اشاعه ی تبلیغات ناپسند می کنند .
نوع هنری : مسیر تغییر شکل شخصی
نویسندگان ، هنرمندان ، موسیقی شناسان و مشابه آنها فقط 10 تا 15 درصد از جمعیت را تشکیل می دهند . اما بیشتر ما این مسیر را تا حدی طی می کنیم . چیزی که بعضی مردم با آن مواجه اند تلفیق شخصیتی وترا شخصیتی است . ما بای خود را کشف کنیم و اجزا جدا شده را با یک مجموعه ی هماهنگ یکپارچه کنیم .
این مسیر به شدت با فعالیت نقطه ی خدایی مغر در ارتباط است . به شدت روی احساسات افراطی و رفتار نا روال گشوده است . به این دلیل هنرمندان اغلب به عنوان درمان گران اجتماع تصور می شوند . آنها به ناشناخته ها سفر می کنند و با یک جز بر می گردند که می تواند همه را درمان کند . این فرایندی است که برخی از بزرگترین هنرهای دنیا را خلق کرده است .
فرهنگها در سر تا سر تاریخ با8هنرمند به عنوان کسی رفتار می کند که بصیرت خاصی به آنهااعطا شده است . در واقع ، استعداد آنها برای خلق آگاهی اجتماعی بسیار عمیق است . شاعران مقدسی مثل رومی و کبیر را در نظر بگیرید . برای ساونال ، اشتغال با داستانهای بزرگ از سنتهای مختلف درمان گرایانه است . وی می گوید : وقتی جوان بودم مجذوب داستانهایی در مور Bhmia شدم که در آن وی یک مسابقه ی کشتی دارد و هر بار با قدرت 10 فیل به زمین می افتاد . در طی زمان دریافتم که پیشنهاد این است که هر بار عقب نشینی می کنید با انرژی بیشتری بپرید .
هر چند ، ما باید مراقب تله های خاص باشیم یک تله هنر دوست شدن است . افراد علاقه مند به فرم فقط کسانی هستند که هنر را صرفاً به خاطر خشنودی احساس تولید می کنند . هدف آنها کسب و نمایش است . نقطه ضعف متداول دیگر متمرد وسواسی و دائمی شدن است . چنین افرادی در هنرشان بر تخیل ، روابط ستیزه جویانه و حتی ضرب الاجلها اصرار دارند .
افراط و تفریط های فوق الذکر یک پیچ و انحراف از ستیزه جویی یا تضاد است . اما وقتی یک هنرمند با میل از ستیزه جویی استقبال می کند می تواند ادعا کند هوش روحی و خلقت هنری اش ارزش پایدار دارد .
علت واقع گرایانه : مسیر برداری
پریتی سن یک مادر میان سال مهربان و همسری وفادار است . همسرش مردی تاجر ، ثروتمند وذی نفوذ است . او به اجتماعی شدن عشق می ورزد و همین طور کارهای خیر خواهانه انجام می دهد . ظاهراً قوی ، شاد و در مسئولیت زندگی اش ، حقیقت در مورد او کاملاً مشخص است . پسر نوجوانش در یک تصادف دو پایش رااز دست داد . وقتی همسر و دیگر فرزندان صدمه دیده اش تقریباً هر روز می گریستند پریتی کاملاً معقول و خونسرد بود . خود را به مراقبت از پسرش مشغول کرد و زندگی جدیدی برای او ساخت . توانایی وی در
پذیرش نا ملایمات منبعی از قدرت برای خانواده اش است . پریتی الگوی خصوصیات نوع واقع گرایانه است . با احساسات آشکار مفید ، معنی دار وناراحت ، این افراد به مزیتهای یک قهرمان شخصیت می دهند . ماموریت آنها در زندگی پیگیری مسیر برداری و قضاوت در مورد ارتباط بین خود و دیگر موجودات است . یک sutra بودایی این را توصیف می کند : « در بهشت indra ( پادشاه خدایان در معبد هندوها ) یک شبکه مروارید وجود دارد که به گونه ای ردیف شده اند که انگار به یکی نگاه می کنی بقیه ی آنهادرآن منعکس می شوند . به این ترتیب
هر شی در جهان صرفاً خودش نیست ، اما هر شی دیگر را در بر می گیرد و در حقیقت اشیا دیگر است . کسانی که این ادرز را ملکه کرده اند سازمانهایی تشکیل داده اند که درست به جهان می آید . آنها تصمیم می گیرند که چگونه حقوق و خدایان برای سود همه کمک می کنند . این شامل احترام بهدیدگاه دیگران است . وقتی بعضی مردم در سازمانهای روانی یا nco ها فعالیت دارند به سوی درک عمیق تر رشد می کنند درکی که همه ی مردم بازیگرانی در سبک وسیعتر هستند .
مقاله در مورد شهرداری (وظایف و اختیارات) فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد شهرداری (وظایف و اختیارات) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد شهرداری (وظایف و اختیارات) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد شهرداری (وظایف و اختیارات) فایل ورد (word) :
شهرداری (وظایف و اختیارات)
شهرداری، سازمان محلی است که بر طبق اصل عدم تمرکز اداری و بهمنظور ادار امور محلی از قبیل عمران و آبادی، بهداشت شهر و رفاه ساکنان آن شهر، تأسیس میشود. شهرداری نوعی سیستم ادار شهر است که از دو واحد بنام شورای شهر و ادار شهرداری تشکیل شده است.
نقاطی که شهرداری در آنجا تشکیل میشود: طبق آئیننامه مورخ 15/8/63 قانون تقسیمات
کشوری، در نقاطی که شهر شناخته شدهاند، شهرداری تأسیس میشود. طبق ماده 1 قانون شهرداریها، در هر محل که جمعیت آن حداقل به پنج هزار نفر برسد، باید شهرداری تشکیل شود. با وجود این قانون به وزارت کشور اجازه داده است در نقاطی که دارای حدنصاب نیستند ولی، دارای شرایط زیر هستند استثناءً شهرداری تأسیس نماید:
1) در هر نقطه که از نظر موقعیت و اهمیت تشکیل شهرداری ضرورت داشته باشد؛
2) در بعضی از نقاط که فقط در بعضی از فصول شهرداری لازم باشد مثل نقاط ییلاقی؛
3) برای چند محل که به هم نزدیکتر و در مجموع برای تشکیل یک شهرداری مناسبند.
در هر حال، تشکیل شهرداری منوط به تشخیص و تصمیم وزارت کشور است.
محدود شهر:
در نقاطی که طبق قانون شهرداری تأسیس میشود، شهرداری موظف است وظایف خود را در محدودهای که به تصویب وزارت کشور رسیده است انجام دهد و خارج از محدوده هیچ تکلیفی ندارد؛ برای مثال شهرداری موظف به تهیه و توزیع آب و فاضلاب و سایر خدمات شهری در خارج از محدود شهری نخواهد بود. (ماده 56 قانون شهرداری)
چون حوز محلی عملکرد شهرداری از لحاظ صلاحیت محلی مأموران آن، حائز اهمیت است، مطابق ماده 2 قانون، شهرداریها مکلفند حدود حوز خود را تعیین و نقش دقیق آنرا ترسیم نمایند و به تصویب شورای شهر و وزارت کشور برسانند. طبق تبصر 1 قانون تصمیمات کشوری، محدود شهر، به پیشنهاد شورای شهر و تصویب وزارت کشور و مسکن و شهرسازی تعیین میگردد.
سازمان شهرداری:
سازمان اداری شهرداری به درآمد و امکانات مالی آن بستگی دارد. علاوه بر سازمان شهرداری، سازمان مؤسسات وابسته به شهرداری نیز باید به تصویب شورای شهر و وزارت کشور برسد.
شهردار:
اجرای تصمیات شورای شهر به عهد ادار شهرداری است که در راس آن شهردار قرار دارد. شهردار، عامل و مجری تصمیمات شورای شهر است و بهوسیله شورای شهر انتخاب، و در صورت تشکیل نشدن شوری، توسط وزیر کشور انتخاب میشود.
انتخاب شهردار بهمدت 4 سال و معرفی او به وزیر کشور و همچنین عزل شهردار از اختیارات شورای شهر میباشد. شهردار نباید صاحب مؤسساتی باشد که تمام یا بخشی از نیازهای عمومی حوز عمل شهرداری را تآمین میکند و همچنین شهردار در زمان تصدی شهرداری، نباید عضو هیأت مدیره یا مدیر عامل مؤسسات مذکور باشد.
وظایف ادار شهرداری:
طبق ماده 55 قانون شهرداریها، اهمّ وظایف اداره شهرداری به شرح ذیل است:
1) احداث خیابانها و کوچهها و میدانها، باغهای عمومی و مجاری آب و توسعه معابر در حدود قوانین وضع شده؛
2) تنظیف، نگاهداری معابر و انهار (نهرها) عمومی و مجاری آبها و فاضلاب و قنوات و تأمین آب و روشنائی؛
3) برآورد و تنظیم بودجه و تنظیم پیشنهاد برنامههای ساختمانی و اجرای آنها پس از تصویب شورای شهر؛
4) ایجاد غسال¬خانه و گورستان و تهیه وسایل حمل اموات و مراقبت در انتظام آنها؛
5) احداث بناهای مورد نیاز عمومی مثل پارکها و سرویسهای بهداشتی عمومی؛
6) صدور پروانه کسب برای اصناف و پیشهوران؛
7) صدور پروانه ساخت برای ساختمانهایی که در سطح شهر ساخته میشود؛
8) پیشنهاد برقراری یا تغییر عوارض شهر؛
9) ساختمان و آسفالت کردن کوچهها و معابر عمومی.
وظایف دیگری در قانون برای شهرداری مقرر است:
شهردار در مقابل شورای شهر مسئول و جوابگوی عملیات ادار شهرداری میباشد و شورای شهر در صورت تخلف یا قصور از وظایف، شهردار را برکنار میکند؛ و این شورای شهر است که نبض کارهای شهر را در دست دارد و به دخل و خرج و امور شهر نظارت کامل دارد.
اساسنامه مدیریت شهرداری
اساسنامه سازمان مدیریت پسماندها طی نامه ای از سوی معاون هماهنگی امور عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور به استانداریها ابلاغ شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، این اساسنامه بر اساس ماده 10 قانون مدیریت پسماند ، ماده 84 قانون شهرداری و بند 15 ماده 71 قانون تشکیلات ، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب سال 75 و الحاقیه های بعدی آن تنظیم شده است و شامل 5 فصل ، 40 ماده و 34 تبصره است که به تائید وزیر کشور رسیده است.
این اساسنامه طی جلسات متعدد توسط کارگروه مدیریت پسماند شهرداریها ،که زیر نظر دفتر هماهنگی خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور فعالیت می کند ، تهیه شد و پس از اخذ نظرات استانداری ها و سایر مراجع ذیربط به تائید اداره کل امور شهرداری های وزارت کشور رسید و به استانداری های سراسر کشور ابلاغ شد.
اجرای برنامه های مدیریت پسماندها در شهرها بر اساس قانون مدیریت پسماندها ، ایجاد بانک اطلاعات و ارتقاء سطح فناوری ، افزایش توان کارشناسی و مدیریتی ، گسترش همکاری های مردمی و افزایش آگاهی های عمومی از طریق آموزش و اطلاع رسانی و حفظ پاکیزگی و نظافت محیط شهری از جمله اهداف تشکیل سازمان مدیریت پسماند می باشد .
از وظایف کلی سازمان مزبور ، تلاش در جهت کمینه سازی تولید پسماندهای عادی و ویژه موجود در پسماند عادی از طریق آموزش و اطلاع رسانی و همکاری با بخشهای صنعتی ، کشاورزی ،بازرگانی و خدماتی ، مدیریت ، نظارت ، طراحی و برنامه ریزی برای امور مربوط به تولید ، ذخیره سازی موقت ، جمع آوری،حمل و نقل،بازیافت، پردازش ،دفع پسماندهای عادی و نظافت شهری ذکر شده است.
همچنین مطالعه و پژوهش بمنظور بهینه سازی روش های عملیاتی و ستادی پسماندهای عادی و ویژه موجود در پسمانده عادی ، ارائه خدمات مشاوره و کارشناسی ، عقد قرارداد با مشاوران و پیمانکاران و نظارت و کنترل بر فعالیت آنها در چارچوب وظایف سازمان و ارسال طرح ها و پروژه های مدیریت پسماندها و ضابطین قوه قضائیه مطابق شیوه نامه های مربوطه از دیگر وظایف سازمان مدیریت پسماندها اعلام شد.
بر اساس اساسنامه مزبور ، ارکان سازمان مدیریت پسماندها عبارتند از : شورای سازمان ، هیات مدیره ، مدیر عامل و بازرس قانونی است و ترکیب شورای سازمان مشتمل بر : شهردار شهر به عنوان رئیس شورا ، معاون خدمات شهری شهرداری ، یک نفر نماینده منتخب از طرف شورای اسلامی شهر ، دو نفر کارشناس به پیشنهاد شهردار و تائید سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور.
در نامه مهندس هاشمی به استانداری ها برای ابلاغ اساسنامه سازمان مدیریت پسماند آمده است : ” آن دسته از شهرداری های تابعه استان ها که دارای اساسنامه مصوب و قانونی سازمان بازیافت و تبدیل مواد زائد و جامد شهری می باشند با رعایت مقررات پیش بینی شده در اساسنامه مصوب خود، یک نسخه از اساسنامه صدرالذکر را ضمن تصویب آن توسط شورای سازمان و شورای اسلامی شهر ذیربط با رعایت مراحل قانونی جهت بررسی و اقدام لازم و جایگزین کردن آن به جای اساسنامه سازمان بازیافت و تبدیل مواد زائد و جامد شهرداری به وزارت کشور ارسال نمایند .”
شهرداری تهران ، سازمانی است غیر دولتی که در 12 خرداد 1286 خورشیدی تاسیس شد و اداره شهر تهران را به عهده دارد. مسئولیت اداره این سازمان با شهردار تهران است که پیش از این با حکم وزیر کشور ایران منصوب میگردید . ولی ، اکنون از طریق آرای شورای شهر تهران
انتخاب میشود . شهرداری تهران ، شامل 22 منطقه است که اداره هر منطقه به عهده قائم مقام شهردار در آن منطقه میباشد . طرح جامع شهر تهران در زمان شهرداری غلامرضا نیک پی تدوین شد[1]. بعد از انقلاب نیز غلامحسین کرباسچی توانست به عنوان اولین شهردار پس از جنگ ، با بازسازی شهر تهران ، از طرح انتقال پایتخت که هزینه آن در سال 1369 خو
رشیدی ، مبلغ 1200 میلیارد تومان تخمین زده شده بود ، جلوگیری کند.[نیازمند منبع]
شهردار تهران از شهریور 84 تا کنون محمدباقر قالیباف است.
شهردارهای قبلی تهران[2]
• محمدباقر قالیباف (هم اکنون)
• علی سعیدلو 1384 (از تیر تا شهریور 84)
• محمود احمدی نژاد 1382 الی 1384 (26 ماه)
• محمد حسین مقیمی 1381 الی 1382 (4 ماه سرپرست)
• محمد حسن ملک مدنی 1380 الی 1381 (10 ماه)
• مرتضی الویری 1378 الی 1380 (32 ماه)
• غلامحسین کرباسچی 1368 الی 1377 (108 ماه)
• سید مرتضی طباطبائی 1366 الی 1368 (16 ماه)
• محمد نبی حبیبی 1362 الی 1366 (44 ماه)
• حسین بنکدار 1362 (4 ماه)
• محمد کاظم سیفیان 1361 الی 1362 (9 ماه)
• غلامحسین دلجو 1360 الی 1361 (13 ماه)
• سید کمال الدین نیک روش 1359 الی 1360 (7 ماه)
• سید رضا زوارهای 1359 (کمتر از یک ماه)
• محمد توسلی 1357 الی 1359 (24 ماه)
• جواد شهرستانی 1356 الی 1357 (7 ماه)
• غلامرضا نیک پی 1348 الی 1356 (89 ماه)
• جواد شهرستانی 1347 الی 1348 (11 ماه)
• منوچهر پیروز 1346 الی 1347 (10 ماه)
• سرتیپ محمد علی صفاری 1346 (7 ماه)
• تقی سرلک 1344 الی 1346 (25 ماه)
• ضیاء الدین شادمان 1342 الی 1344 (14 ماه)
• علی اکبر توانا 1342 (3 ماه)
• احمد نفیسی 1341 الی 1342 (19 ماه)
• سید محسن نصر 1340 الی 1341 (14 ماه)
• فتح الله فرود 1339 الی 1340 (5 ماه)
• ناصر ذوالفقاری 1338 الی 1339 (12 ماه)
• موسی مهام 1337 الی 1338 (20 ماه)
• سرلشکر محمود دولو
• نصرت الله منتصر 1334 (7 ماه)
• غلامحسین ابتهاج 1333 الی 1334 (13 ماه)
• سرتیپ محمد علی صفاری 1332 الی 1333 (5 ماه)
• سید محسن نصر 1332 (5 ماه)
• نصرتالله امینی 1331 الی 1332 (12 ماه)
• محمد مهران 1330 الی 1331 (15 ماه)
• ارسلان خلعتبری 1330 (1 ماه)
• مهدی نامدار 1329 الی 1330 (9 ماه)
• محمد مهران 1328 الی 1329 (4 ماه)
• حسام الدین دولت آبادی 1326 الی 1328 (25 ماه)
• محمد خلعتبری 1326 (5 ماه)
• مهدی مشایخی 1324 الی 1326 (19 ماه) [3]
• محمود نریمان 1324 (3 ماه)
• عباسقلی گلشائیان 1322 الی 1323 (5 ماه)
• فضل الله بهرامی 1322 (5 ماه)
• سید مهدی عمادالسطنه (مشیر فاطمی) 1321 (7 ماه)
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]