تحقیق در مورد پنوماتیک چیست فایل ورد (word) دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد پنوماتیک چیست فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد پنوماتیک چیست فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد پنوماتیک چیست فایل ورد (word) :
پنوماتیک چیست
هرگاه بتوانیم هوای اطرافمان را به طریقی ذخیره و فشرده نمائیم انرژی موجود در هوای فشرده می تواند کاری را برای ما انجام دهد که به آن پنوماتیک گفته می شود.
مزایای هوای فشرده:
1- هوابه اندازه کافی و بطور فراوان در اطراف ما وجود دارد.
2- هوای فشرده بی خطر و غیرقابل اشتعال و تا فشارهای بالا متراکم شده و به نقاط دیگر قابل انتقال می باشد.
3- هوای فشرده پاک و تمیز می باشد لذا می توان از آن در صنایع غذایی و دارویی و الکتریکی استفاده نمود.
4- برخلاف انرژی فسیلی هوای فشرده بعد از استفاده بدون تغییر به هوای اطراف برمی گردد.
5- قطعات ساختمان عناصر پنوماتیکی ساده و تعمیر آنها نیز ساده می باشد.
6- تغییرات درجه حرارت محیط در هوای فشرده هیچگونه تأثیری ندارد.
معایب هوای فشرده:
1- انرژی گرانقیمتی میباشد و برای بدست آوردن آن باید از سایر انرژی ها استفاده نمود.
2- زود از بین می رود.
3- سرعت زیاد آن معمولاً جزء معایب محسوب می گردد که برای کنترل آن باید از وسائل دیگر استفاده نمود که این خود هزینه را بالا می برد.
عناصر پنوماتیکی:
عناصر پنوماتیکی به سه گروه تقسیم می شوند:
1- عناصر تولیدکننده و کنترل کننده هوا مانند کمپرسورها و و احد مراقبت
2- عناصر کارساز مانند سیلندرها، موتورها و ابزارها
3- عناصر زمان دهنده مانند شیرها
« عناصرکارساز به عناصری گفته می شود که می تواند باری را تغییر مکان دهد و موجب دوران قسمتی از دستگاه شوند و یا بوسیله آن می توان قطعه ای را سفت و یا پرچکاری نمود که مهمترین آن سیلندر می باشد».
سیلندر:Cylinder
سیلندر عنصری است که تولید حرکت خطی و یا دورانی می کند که تشکیل شده است از قسمتهای استوانه،سیلندر،میله پیستون، پیستون، سر وبدنه و ته بند- واشرهای آب بندی
انواع سیلندرها:
1- سیلندر یک سوکننده 2- سیلندر دوسرکار دوکاره 3- سیلندر یکسر کار صفحه ای 4- سیلندر پرده ای یا دیافراگمی 5- سیلندر دوسرکاره دوسره 6- سیلندر دوبل 7- سیلندر ترکیبی 8- سیلندر کوبه 9- سیلندر دوران ساز 10- سیلندر بالشتکی
شیرها Valves:
شیرها عناصر اصلی پنوماتیکی هستند و وظیفه سدکردن و راه دادن و تغییر مسیر جریان هوا را بعهده دارند.
شیرها دارای سه مشخصه اصلی هستند که عبارتند از: 1- راههای شیر 2- ایستگاه های شیر 3- نوع تحریک و برگشت
راه شیر: یعنی تعداد دهانه های ورودی و خروجی هوا
ایستگاه های شیر: حالتهای شیر را نشان می دهد
تحریک:عملی است که موجب تغییر حالت یک شیر می شود و انواع تحریک عبارت است از: تحریک دستی، پدالی، بادی، مغناطیسی، غلطکی برگشت آزاد
برگشت: عملی است که موجب می شود شیر به حالت اول خود برگردد و انواع آن عبارت است از برگشت دستی، پدالی، بادی، مغناطیسی، فنری
علامت اختصاری سیلندر:
مدارهای پنوماتیکی
مدار1: یک مدار ساده و اولیه پنوماتیک می باشد که از یک پیستون یک کاره برگشت فنری استفاده شده است ودر قسمت هدایت فرمان از یک شیر استفاده شده است ک با هدایت مسیرهای شیر جریان فشار برقرار شده و پیستون را به جلو حرکت می دهد.
«شیر شیری با سه حالت شیر و دو ایستگاه در مدار کار انجام می دهد»
در این مدار تا زمانی که استارت فشار داده شود پیستون در همان حالت در عقب می ماند و زمانی که استارت را رها کنیم نیروی فنرپیستون را به حالت اول بازمی گرداند.
مدار2: این مدار تشکیل شده از یک پیستون رفت و برگشتی که نیروی رفت و برگشت خود را از انرژی پنوماتیک استفاده می کند و از دو استارت تحریک دستی برگشت فنری که برای حالت رفت پیستون از و برابر برگشت از استفاده می شود.
مدار 3: این مدار تشکیل شده از یک پیستون رفت و برگشتی و دو استارت که مدار را شروع و خاتمه می دهند تنها فرق این مدار با مدار شماره دو در این است که در این مدار واحد کار وجود دارد که باعث می شود که پیستون در زیر بار نیروی خود را از دست ندهد و خالی نکند.
مدار 4: در این مدار از شیر استفاده می شود نیروی پنوماتیک برای اینکه به شدت پیستون را به کورس جلو وعقب هدایت نکند از شیر تنظیم سرعت استفاده می کنند اما باید توجه داشت که شیر تنظیم سرعت را در مسیر ورودی قرار نمی دهند چون افت فشار مانع بهتر کارکردن شیر می شود.
مدار 5:در این مدار از یک شیر استفاده شده است همچنین در این مدار از شیر or(یا) نیر استفاده شده است شیر or از دوطرف ورودی و از یکطرف خروجی دارد اگر در این مدار زده شود و پیستون به جلو حرکت می کند و بازدن به عقب بازمی گردد و این مدار در مواقعی بکار می رود که نیاز باشد به سیلندر از دو مکان متفاوت دستور جلو رفتن بدهیم.
مدار 6: این مدار تشکیل شده از یک پیستون یک شیر و یک شیر and این مدار در مواقعی استفاده می گردد که حتماً باید همزمان زده شوند تا پیستون حرکت نماید( مانند پرس) چون اگر یکی از یا به تنهایی زده شوند شیر and مدار را قطع می کند و این مدار ایمنی در دستگاه هایی مانند پرس را ایجاد می کند و اپراتور پرس مجبور است حتماً با هر دو دست و را فشار دهد تا پیستون حرکت کند.
مدار 7: در این مدار از شیر and و or با هم استفاده شده است تا ضریب اطمینان مدار شماره 6 را بالا برده و اپراتور در شروع به کار با اطمینان بیشتری شروع بکار نماید و برای شروع حتماً باید استارت با هم زده شود و برای برگشت کافی است فقط یا زده شود.
مدار 8: این مدار به روش حلقوی کار می کند در این مدار می توان تعداد استارتها را به مقدار لازم افزایش و یا کاهش داد و با زدن هریک از استارتها به تنهایی به سیلندر فرمان داده می شود.
مدار 9: این مدار شبیه مدار شماره هشت کار می کند ولی به روش پله ای
مدار 10: مدار نیمه اتوماتیک با شیر غلطکی با ST پیتسون به جلو رفته و با برخورد با شیر غلطکی باعث می شود که پیستون به عقب برگردد.
مدار 11: مدار تمام اتوماتیک- این مدار از دو میکروسوئیچ( شیر غلطکی) تشکیل شده است که درحالتی که پیستون عقب است پیستون با شیر غلطکی عمل نموده و پیستون به جلو حرکت نموده و با برخورد با شیر غلطکی به عقب برمی گردد و این سیکل ادامه دارد تا مدار را قطع کنیم.
مقاله در مورد رویارویی کشورهای در حال توسعه با چالش ها تکنولوژی فایل ورد (word) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد رویارویی کشورهای در حال توسعه با چالش ها تکنولوژی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد رویارویی کشورهای در حال توسعه با چالش ها تکنولوژی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد رویارویی کشورهای در حال توسعه با چالش ها تکنولوژی فایل ورد (word) :
رویارویی کشورهای در حال توسعه با چالش ها تکنولوژی
شیوه های رویارویی کشورهای در حال توسعه با چالش های تکنولوی های نوین اطلاعات و ارتباطات
ICT(Information-Communication Technology تکنولوژی های جدید اطلاعاتی ارتباطی شامل تمامی فن آوری هایی است که گونه های مختلف ارتباطات را میان انسان ها با یکدیگر ، انسان ها با سیستم های الکترونیکی و سیستم های الکترونیکی با هم میسر می سازد به نظر می رسد که نگاه جهانیان به این پدیده بر طیفی از شیفتگی تا انزجار قرار می گیرد که در یک سوی آن ، جهت
گیری کاملاً مثبت ، همراه با شیفتگی و انتظار دستیابی به دموکراسی جهانی و مدینه فاضله دیده می شود که تجسم همپوشی فرهنگی بخشی از انواع نگاه های کاملاً مثبت به آن است و در آن سوی (Cultural Overlar) و (Push Information) طیف جهت گیری منفی قرار دارد که با اصطلاح فشار اطلاعات منفعل شدن مخاطب و شکل گیری بزرگراههای مصرف شروه و به حوزه تلاش به منظور نجات جامعه بومی وارد و با توصیف وضعیت به صورت امپریالیسم فرهنگی و تهاجم فرهنگی از سرانجام بیملیتی وآمریکایی شدن سخن می گوید .
شاید بتوان مقدمه ورود کشورهای در حال توسعه به عصر ICT را آغاز دهه 1990 دانست که با پوشش گسترده آسیایی شروع به کار کرد . تحقیقات نشان می دهد که STAR شبکه ماهوارهای برخی از حکومت ها درآسیا بدون شناخت دقیق وضعیت و آینده نگری ، هر کدام در جایی از آن طیف شیفتگی تا انزجار قرار گرفتند ، به گونهای که عکس العمل آنها در شش دسته جای گرفت . دسته اول ، کشورهایی بودند که نه تنها استفاده از تلویزیون ماهوارهای را مجاز دانستند ، بلکه
تسهیلاتی نیز برای دریافت برنامه ها به وسیله مردم فراهم کردند . مانند سنگاپور و کویت ، گروه دوم کشورهایی که مانعی ایجاد نکردند ، اما با تعیین مالیات برای نصب آنتن ، به طور غیرمستقیم با عمومی شدن آن مقابله کردند . مانند پاکستان . گروه سوم کشورهایی که مجاز دانستند ولی اقدامات رقابتی را نیز آغاز کردند . مانند هند ، اندونزی ، کره جنوبی و سریلانکا . گروه چهارم کشورهایی که با پشتوانه امکانات قوی خود پیش از ممنوعیت ، در رقابت موفق شدند . مانند ژا عربستان سعودی ، بحرین، قطر ، شارجه ، دبی و مالزی . گروه ششم کشورهایی که سردرگم ، تصمیم قانونی نگرفته و هیچگونه اقدام رقابتی را نیز آغاز نکردند . مانند ایران و برخی از کشورهای تازه استقلال یافته آسیای میانه (محسنیان راد ، 1373 ، صص47029).
البته ، در سال های بعد ، برخی از این کشورها جای خود را بر طیف فرضی ما تغییر دادند . در نگاهی کوتاه به بخش مثبت طیف ، می توان به عنوان نمونه به نظرات کلیفورد گیرتز اشاره کرد که بسیار خوشبینانه ، سرانجام این عصر را همپوشی فرهنگی می داند . او در (C.Geerts) تعریف فرهنگ می گوید ، فرهنگ در جوهره خود اطلاعاتی است که گروهی در آن شریک اند . خصلت اطلاعات به عکس اشیاء آن است که دهنده ، آنچه را که داده می تواند برای خود نیز حفظ کند . به این ترتیب فرهنگ ها با یکدیگر همپوشی یافته با هم تعامل پیدا می کنند و وابستگی متقابل میسازند . آنچه اتفاق خواهد افتاد همان است که در فرهنگ مشترک میان یک زوج روی می دهد (1994McCreery , ) . زیرا آنها می آموزند که چه انتظاری از یکدیگر داشته باشند برخی از کشورهای خوش بینی خود را در عمل اینگونه نشان داده که علیرغم اختلافات دیرینه با جامعه دیگر ، فضای حاصل از ICT را وسیله ای برای نزدیکی بیشتر با خصم دیرینه تلقی کرده اند . نمونه اقدامات کره جنوبی در مقابل ژاپن از مصادیق بارز چنین مواردی است . (2000Ryall, )
در کنار چنین خوشبینی هایی ، افرادی مثال پیرلازولی – نویسنده لیبراسیون – معتقد است که در ICT فقط منابع نظام سرمایه داری ، سودپرستی ، توسعه تبلیغات بازرگانی و افزایش مصرف نهفته است . او می گوید عصر چند رسانه ای می خواهد کتاب را کنار گذارد . او کتاب را از منظر چشم سوداگران با اینترنت مقایسه کرده و می نویسد: آنها از دید تجاری ، به هیچ وجه کتاب را ابزار رسانه ای مناسبی نمی دانند ، چون خودکفاست ، هزینه جانبی ندارد . قابل مبادله و استفاده عده زیادی است . خواننده کتاب می تواند خارج از دسترس تبلیغات و چرخه کسب و کار ، ساعت ها را با کتاب سپری کند . کتاب استدلال خواهی و افزایش حس گرایش به نقد را در مخاطب
تقویت می کند . در حالی که اینترنت سال به سال با از رده خارج کردن کامپیوتر قبلی، مصرف کننده را نیازمند دستگاهی جدیدتر می کند . روز به روز بر تعداد سی دی های انبار شده او افزوده می شود . ضمن آنکه صنعت تلفن به خاطر کارکرد اینترنت ، هزینه بیشتری از او دریافت می کند .
البته لازولی تصدیق می کند که اینترنت علیرغم تمام این مخاطرات ، ابزاری فوق العاده برای ایجاد ارتباط است و در جای خود پیشرفتی قابل ملاحظه محسوب می شود و امکان گفت و گوی آزادانه را با تمام جهان فراهم می سازد . او در مورد پست الکترونیکی می گوید ، در جامعه اطلاعات
ی نیز مثل سایر جوامع انسانی ، دلنشین ترین دیدارها و برخوردها در بزرگراه ها صورت نمی گیرد ، بلکه به طور غیرمترقبه و در جاده های فرعی روی می دهد . (21 ، 5 ، 1998 ، Lazuly)
عده ای نگران نابرابری در سواد اطلاعاتی (Information Literacy) و سواد رقومی (Digital Literacy) در میان اعضای یک جامعه هستند (2000 ، Inoue). برخی نیز موضوع را وسیع تر یده از نابرابری میان کشورها سخن گفته و می گویند همانگونه که میان امکانات محله های فقیرنشین با ثروتمند نشین تفاوت مشهود است ، چنین تفاوتی در مورد جامعه اطلاعاتی نیز در حال شکل گیری است . (برلو ، 1997)
در جامعه ICT ، تمامی اطلاعات خصوصی افراد ، به صورتی نظم یافته و ضمناً دور از دسترس صاحب اطلاعات نگهداری خواهد شد . اگر اکنون تمامی سوابق امکانات تلفنی افراد حفظ می شود . به تدریج زمانی خواهد رسید که دولت ها قادر خواهند بود اطلاعات عظیمی را درباره تک تک اعضای تشکیل دهنده ملت در اختیار داشته باشند . ضمن آنکه هم اکنون نیز بخشی از این اطلاعات مانند آدرس آبونمان شدگان برای فروش ضبط و به صورت پکیج های آماده عرضه می شود . (1993 ، Seshagiri)
هر چه به درجات بالا تر جهت گیری منفی به ICT نزدیک می شویم ، جوامعی را میبینیم که در سابقه دستیابی به شرایط مذکور عقب تر هستند . به عنوان مثال آن دسته از کارشناسان ارتباطات که از اصطلاح امپریالیسم فرهنگی استفاده می کنند ، کسانی هستند که به مقایسه توان ICT میان کشورهای اروپای مرکزی با آمریکا ، اروپای شرقی سابق با اروپای مرکزی و حتی کره با ژاپن می پردازند .
این اصطلاح نیز پیشینه ای دیرینه دارد و می توان آن را در گزارش مک براید و بسیاری گزارش های دیگر مانند جریان بین المللی برنامه های تلویزیونی – یک خیابان یک طرفه (1985، Varis) دید . اکنون نیز همانگونه که آلن ولز می گوید ، هرگاه بحث امپریالیسم فرهنگی مطرح می شود ، موضوع رسانه ها ، جریان اطلاعات و برنامههای تلویزیونی بیگانه به میان کشیده می شود . (14P ،
1996Wells , )
به عنوان مثال در تحقیقی که در سال 1998 در مورد برنامه تلویزیونی کشورهای رومانی ، لیتوانی ، اسانیا و پرو انجام شد ، دیده شد که مدل بومی تلویزیون های لیتوانی و رومانی که مربوط به قبل از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و حاوی اهداف آموزشی بود تبدیل به مدلی مشابه تولیدات تلویزیون های تجاری پرآگهی اروپای مرکزی شد . محققات تحقیق مذکور می نویسند که تلویزیون کشورهای اروپای شرقی اکنون تبدیل به کارگزاران سبک های تلویزیون اروپایی شده و در نتیجه به توسعه ارزش و فرهنگ غربی در این کشورها پرداخته اند . آنها گزارش می دهند که در هر چهار کشور ، تولیدات تلویزیون داخلی بر اساس الگوها و سبک تولیدات تلویزیون آمریکا شکل می گیرد
و تأکید می کنند که بسیاری از تولیدات تلویزیون اسپانیا نه بازتاب ارزش های اسپانیایی و نه مربوط به پندارهای هویت ملی آن کشور ، بلکه نمونه ای از محصولات آمریکایی شده است . آنها نتیجه گرفته اند که امپریالیسم فرهنگی و در رأس آن ایالات متحده آمریکا سبب شده که فرهنگ آمریکایی به صورت نفوذ فرهنگی (Cultural Influence) از طریق تولیدات تلویزیونی در جهان گسترش یابد و با گسترش اینترنت و تلویزیون های ماهواره ای ، فاصله ها از گذشته تنگ تر شده و شرایطی مهیا شده که بهتر است به جای جهانی شدن ، آن را آمریکایی شدن (Americanization) و یا حتی بی ملیت شدن (Denationalized) بنامیم .
آنها دلیل می آورند که تکثر مورد نیاز جهانی شدن ، به طرف تمرکز رسانه ای (Concenturated Media) می رود . ضمن آن که الگوهای کلیشهای (Stereotype) نیز برای تولیدات داخلی تلویزیون های جهان در حال توسعه است ( 2000 ، American Invasion). البته اگرچه موضوع امپریالیسم فرهنگی بیشتر متوجه ایالات متحده آمریکاست اما کشورهای دیگری نیز هستند که تولیدات تلویزیونی خود را به صدها کشور دیگر صادره می کنند . مانند برزیل که صادر کننده به 128 کشور جهان است . (103P، 1996 ،Abercrombie)و یا مصر که صادر کننده عمده برنامه های تلویزیونی به تمامی کشورهای عربی است ، ضمن آنکه تحقیقات نشان داده که اکثر کشورهای آفریقایی وارد کننده برنامه های تلویزیونی کشورهایی هستند که روزگاری مستعمره آنها بودهاند (محسنیان راد ، 1376 ، ص 1124)
منفی ترین جهت گیری به ICT با اصطلاح تهاجم فرهنگی مطرح می شود . اصطلاحی که می توان آن را از سیاستمداران و مصلحان اجتماعی ایران ، مصری و حتی فرانسوی نیز شنید و اکثراً از سوی جوامعی به کار می رود که در گذشته سلطه خارجی ، آسیب های جدی بر ثروت های مادی و معنوی آنها وارد کرده است و از نظر نظام ارزشی نیز تفاوت های عمیق با غرب دارند . یکی از محققان مصری در توصیف تهاجم فرهنگی از اصطلاح ابداعی دیگری به نام تهاجم روشنفکری
(Intellectual Invasion) استفاده کرده که به نظر می رسد مشابه همان اصطلاح قدیمی است که یکی از جامعه شناسان ایران به نام جلال آل احمد (1969-1921) آن را به صورت غرب زدگی مطرح کرد. (جلال آل احمد ، 1921 ، غرب زدگی ، ص89)
صالح المقاوری در بررسی تاریخی خود تهاجم روشنفکری را به سه مرحله تقسیم کرده است : مرحله اول را دروان فیلسوفان باستانی یونان می داند که تلاش می کردند تمامی فرهنگ ها را به پذیرش مفاهیم و طبقه بندی های آنان وادار کنند . مرحله بعدی مربوط به قرون وسطی بود که از طریق جنگ های صلیبی تلاش می شد که از توسعه اسلام در اروپا ممانعت به عمل آید . سو
مین مرحله را مربوط به عصر حاضر دانسته و آن را تهاجم روشنفکری می نامد که ترکیبی است از همان امپریالیسم فرهنگی به علاوه تهاجم روشنفکران داخلی به منظور کنترل وضعیت فرهنگی آنها ، المقاوری هدف این تهاجم را در کشورهای اسلامی کوشش بر تغییر اصول اسلامی ، ایجاد تردید در تاریخ اسلام ، بی ثبات کردن شخصیت ملت های مسلمان و پدید آوردن مفاهیم جدید به جای قوانین اسلامی ، یورش به رهبران مذهبی و بی اعتبار کردن آنها ، نفوذ به نهادهای آموزشی به ویژه رسانه ها و توسعه تئوری های فلسفی همچون اگزیستانسیالیسم و سکولاریسم می داند . (2000El-Maghawrye , ) ضمن آنکه نگران نفوذ میسیونرهای ذهبی در جامعه مصر نیز هست .
در یک جمع بندی از آنچه روی طرف مورد بحث قرار گرفته می توان گفت که در مورد آینده ICT سه سوال فرضیه گونه پیش روی ماست :
1- آیا آینده این تحولات به تعامل – به مفهوم تبادل فرهنگی – منتهی خواهد شد؟ و یا،
2- پروسه و فرایندی همچون هرنابرابری ناشی از جبر و اختیار دیگری در جریان است که در طول تاریخ ، ملت ها ، با مشابه آن مواجه بوده و به دلیل دسترسی های متفاوت به سخت افزار و نرم افزار ، از دستاوردهای نابرابر برخوردار شده اند ؟ و یا اینکه ،
3- سرانجام روابط از قبل طراحی شده یک سویه ای خواهد بود که به صورت یک پروژه نه پروسه جنگ نابرابری را به وجود آورده که کلید واژه آن تهاجم فرهنگی است؟ من تردید دارم که فرضیه اول به وقوع بپیوندد و از جمله کسانی هستم که بر اساس شواهد ،آینده نگری های خوشبینانه مربوط به جهان چندرسانهای را نوعی توهم می دانم . در این مورد لازولی می نویسد : همان توهمی که در آغاز اختراع تلویزیون ایجاد شد و همه معتقد بودند که این نوآوری شگفت انگیز ، دستیابی آزادانه همگان را به فرهنگ و هنر فراهم می سازد اکنون بر اینترنت حاکم شده و بشر یک بار دیگر دچار ساده لوحی شده است . (21 ، 5 ، 1998 ، Lazuly) این ساده لوحی در عصر رادیو نیز روی داد ، چنانکه چارلز رد مورخ آمریکایی در ششمین سال آغاز به کار رادیو نوشت : رادیو ، جهان وطنی را به همراه خواهد آورد . گویی روی بال های باد باشی و جهان را درنوردی (کری ، 1376 ، ص254) قبل از آن نیز ساموئل مورس ، به هنگام اختراع تلگراف ، در 1835 نوشت ، عصب های تلگراف به سرعت تفکر ، دانش و همه آنچه را که در این سرزمین رخ می دهد منتقل می سازد . (کری ، 1376 ، ص292) .
من طرفدار فرضیه دوم هستم . یعنی معتقدم که پروسه و فرایندی همچون نابرابر ناشی از جبر و
اختیار دیگری در جریان است که در طول تاریخ ، ملت ها با مشابه آن مواجه بوده و به دلیل دسترسی های متفاوت به سخت افزار و نرم افزار ، از دستاوردهای نابرابر برخوردار شده اند ، بشر این دوران را مکرر تجربه کرده است . روزگاری بود که کشتی های بازرگانی و نظامی پرتقال و اسپانیا ، دریاهای جهان را در اختیار دشتند و در همان مقاطع فرهنگ هایی همچون اینکاها با یک نابرابری سهمگین سختافزاری و نرم افزاری مواجع بودند . در مورد رسانه ها نیز این نابرابری سابقه ای دیرینه دارد . مثلاً هنگامی که اروپا از محصول اختراع گوتنبرگ سود می برد ، بسیاری از
کشورهای آفریقایی و آسیایی حتی از این پدیده بی اطلاع بودند . (ایرانیان 204 سال پس از اروپایی ها به چاپ دست یافتند ) اما باید دانست وقتی طرفدار فرضیه دوم باشیم و بخواهیم تحولات ICT را نه به صورت یک پروژه عظیم شمال علیه جنوب به صورت یک پروسه تاریخی نگاه کنیم ، ماهیت آن تغییر نمی کند، بلکه رفتار ماست که باید تغییر کند .
ICT این امکان را فراهم کرده که برخی از جوامع توسعه یافته به مراتب بیش از گذشته ، فرصت عرضه ارزش های خود را در جوامع دیگر به دست آورند . در حالی که این داوری نیز از سوی برخی وجود دارد که مجموعه ارزش های تشکیل دهنده مدل لیبرالی غرب ، کسب سود و منفعت به هر شکل ، اما تحت لوای آزادی است و از آنجا که سکس و خشونت سبب فروش بهتر تبلیغات می شوند و مخاطبان را به رسانهها معتاد می سازند ، محتوای رسانه ها بیشتر میل بر حول این موضوعات خواهند داشت (27P. ، 2000 ، Bagdikian) . علت عدم پذیرش فرضیه سوم ، سوای شواهد اثباتی فرضیه دوم ، تفاوت های اساسی پدیده حاضر با شرایط تهاجم فرهنگی است . هنگامی که به واژه تهاجم فرهنگی – که بیشتر در متون و منابع غیر علوم ارتباطات دیده می شود – می اندیشیم ناچار و حتی ناخودآگاه آن را در قالب تهاجم نظامی نگاه کرده و ساخت و کارکردی مشابه و مفهومی مشترک با تهاجم نظامی را برای آن جستجو خواهیم کرد . در این میان به نظر می رسد که میان تهاجم فرهنگی با تهاجم نظامی دو مشابهت ظاهری وجود دارد :
1-مشابهت در شلیک گلوله به دورترین فاصله و ارسال پیام نیز به دورترین فاصله
می دانیم که جنگ جهانی اول را آغاز دوران جنگ های نوین می دانند که اساس آن بر رزم دور به جای رزم نزدیک نهاده شده بود و در واقع مجموعه ای از فنآوریهای نوین به صورت اقدامات لجستیکی همراه با انواع استراتژی ها و تاکتیکهای نظامی ، تسلط آن را بر فاصله ممکن ساخت .
تحقیق در مورد گسترش مدیریت کشاورزی فایل ورد (word) دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد گسترش مدیریت کشاورزی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد گسترش مدیریت کشاورزی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد گسترش مدیریت کشاورزی فایل ورد (word) :
گسترش مدیریت کشاورزی
مدیران کارهای زیادی انجام میدهند. آنها مسئو.ل بسیار ی چیزها هستند وآنها مسئولند مطمئن شوند که تجارت و سازماندهی چیزی را انجام میدهد که انتظار میرود انجام دهد. شغل یک مدیر تجاری، میتواند بعنوان هنر یا علم مشخص شود که ایدهها و روشها و منابع را برای تولید و عرضه یک محصول به صورت سود آوری، ترکیب مینماید. این دیدگاه اهداف تجارت را به سود آوری محدود مینماید، اما هدف دیگر تنها در حد قانون هستند. دیگر اهداف شامل
افزایش سرمایه، اجتناب از بدهی، کاهش خواستههای کارگران، داشتن دورههای خانوادگی، بهبود محیط، و مشارکت در جمع میباشد. این اهداف و اهداف دیگر نشان میدهد که شغل یک مدیر میتواند بعنوان متخصص، هدایت و کنترل منابع محدود برای کسب اهداف با بازده ثابت، توصیف شود. این توصیف همچنین نشان میدهد که پول، زمین، کارگر و دیگر منابع همیشه محدود هستند. در این دید کلی، کشاورز با دیگر میران تفاوتی ندارد، پس اجازه دهید که کشاورز را مدیر کشاورزی بنمایم.
آنها شغلی پیچیده در جهانی پیچیده دارند. کتاب دایره المعارف اینسایکلوپد یتایی بریتانیکا (Encyclopedia Britannica) میگوید که مدیریت کشاورزی «تصمیم گیری و اجرای تصمیم است که در سازماندهی عملکرد زمین کشاورزی برای حداقل سود و محصول دخیل است» این کتاب همچنین میگوید که« کشاورزان منابع را تحت کنترل خود و به روشهایی مدیریت میکنند تا بیشترین حد ممکن از تصمیمات و عملکرد خود رضایت کسب نمایند.» من معتقدم که این تعریف،
تعریف مناسب تری برای آنچه که مدیران کشاورزی و خانواده ای آنها در تلاشند که در محیط امروز انجام دهند میباشد. یک لیست از فعالیتهای یک مدیر و وظایف وی نگاه اجمالی و نظری کلی را به گستره مدیریت فراهم میسازد (شکل 1-1) یک مدیر کشاورزی نیاز دارد تا اطلاعات از علوم زیست شناسی فیزیکی و اجتماعی کامل و ترکیب نماید. یک مدیر کشاورزی باید؛ منابع را به دست آورد، سرپرستی کند و کنترل نماید که این منابع شامل منابع مالی، فیزیکی و
انسانی میباشد. بسته به نوع کشاورزی، یک مدیر کشاورزی باید موضوعات مختلف و متفاوت شامل ساختار خاک، میکروبیولوژی خاک و حشرات و علفهای هرز، بیماریهای گیاهان و جانوران، اکولوژی، ماشین آلات مدیریت، اقتصاد، مدیریت مالی، بازارهای تغذیه بین المللی، رهبری روانشاسی انسانی،
سازماندهی تجاری، قانون تجارت، ارتباطات و مشارکت باشد. شکل 1-1 نمونه ای از فعالیتهای مدیریتی است که در کتاب مدیریت کشاورزی چه انجام میدهد. آمده است. (1989 کتاب سال کشاورزی، مدیریت کشاورزی، اداره کشاورزی ایالت متحده امریکا R.A میلیگان و B.F استانتون.بسیاری از افراد و مسئولیتها، اهداف چند گانه دارند. برای کشاورزان، اهداف چند گاه دلیل این قسمت از حقیقت هستند که، کشاورزی اغلب هم یک فعالیت تولیدی و هم یک
فعالیت مصرفی است، که زندگی و کار به طور نزدیکی در هم تنیده شده اند. برخی اهداف میتواند با یکدیگر بدست آیند و برخی دیگر ممکن است با دیگری مغایرت داشته باشد، اهداف همچنین میتواند داخل دیگر اهداف، جای بگیرند. مثلا، شخصی ممکن است بخواهد در آمد خود را در محدودیتهای زمانی برای
خانواده به حداکثر برساند و محیط را حفظ کند. اهداف همچنین ممکن است بعنوان رضایتمندی و نه به حداکثر رساندن بیان شود. افراد ممکن است برای مثال گزینههایی را برای اقناع نیازهای مادی و به حداکثر رساندن ارزش خاص، انتخاب کنند. بسیاری از افراد اهداف درآمدی خود را با مشارکت وابسته به محیط خود و فعالیتهای خانوادگی و باروهای دینی و اخلاقیاشان در تمامی هتمیماتشان، هماهنگ و متناسب مینمایند.هماهنگ کردن اهداف ممکن است همیشه بدون بی حرمتی به برخی، اصول اساسی دینی و سپس یک موازنه شخصی بین گفته، درآمد و زمان اشتراک انجام پذیری نباشد. مطمئنا، وزنها و اهمیتهای
متفاوت، اهداف متفاوت معرفی مینماید و بنابراین تناسبات، منبع، کشمکشهای بسیاری در خانواده و تیمهای مدیریت هستند. بنابراین مهارتهای حل کشمکش هم مورد نیاز است. بدین علت که مهارتها و دانش مورد نیاز بسیار گسترده هستند، مشاوران و راهنمایان در دسترس هستند. بنابراین یک مدیر نیاز ندارد که در تمامی زمینهها، متخصص باشد. در حقیقت، یک شخص نیازی ندارد برای داشتن زمین خود، یک مدیر کشاورزی باشد، بسیاری از صاحبان زمین مدیران کشاورزی حرفه ای برای مدیریت زمینهای کشاورزی خود استخدام میکنند. این متن مقدمه ای در مورد مهارتهایی است که تمامی این دانش را که به مدیریت درکار کشاورزی مربوط میشود، در بر دارد.
محیط کشاورزی:
مدیریت کشاورزی یک وظیفه پیچیده. و ضروری است. حرفه کشاورزی با تردیدها، الزمات، و تغییرات موقعیتی در محیطی نامساعد احاطه شده است. این محیط میتواند اینگونه توصیف شود که چهار مولفه اصلی دارد.: منابع، بازار خرید و فروش، روش سازمانها، تکنولوژی
منابع:
منابع در دسترس یک کشاورز، کشاورزی را معنی میدهد. منابع شامل زمین، کارگر، سرمایه (مانند ماشین آلات، ساختمانها، دام، و تجهیزات)، و مهارتهای مدیریت بعلاوه، اعتبار قابل حصول و آب و هوا و شرایط جوی کشاورزی میباشد. منابع اطلاعاتی هم قسمتی از منابع کشاورزی است. منابع اطلاعات شامل، مجلات بولتنهای جزی، کلوپهای خرید و فروش، مشاوران، خدمات مدیریتی کارمندان تروریج و دیگر مشاوران و شبکه وسیع جهانی (اینترنتی) میباشد. توانایی ابتکار شخصی یک کشاورز خود یک منبع بسیار مهم است. شاید اولین منبع تا سرمایه که باید لیست شود خود شما و مهارتها و دانشی است که شما دارید.
خرید وفروش (بازار):
بازارها محلهایی هستند که در آن محصولات و تولیدات خرید و فروش میشوند. بازار محلی است که در آن قیمت کشف میگردد. اگر چه بازارهای کشاورزی بسته به کالا تا حدودی دارای نظم است اما قیمتها مشخص و شناخته شده نیست. قیمتها از طریق تولید کنندگان، تهیه کنندگان خریداران، فروشندگان و مشتریان هنگامی که با یکدیگر صحبت میکنند، اطلاعات رد و بدل میکنند مشخص میشود و برای آن زمان و آن مکان خاص قیمتها پرداخته میشود. این بازیگران باهم نزدیکی اندازه، مسطح قیمت بازار را تعیین مینمایند. رقابت همسایگان، دیگر کشورها دیگر منابع غذایی و دیگر محصولات میتواند بر ارزش منابع کشاورزان در نتیجه بر انتخاب مدیرانه تاثیر میگذارد.
سازمانها:
سازمانهای بسیاری بر انتخابهای یک کشاورز تاثیر میگذارند. دولت فدرال با سیاستها قوانین اغلب بعنوان بزرگترین سازمان شناخته میشود که بر کشاورزان تاثیر میگذارد. اگر چه دولتهای ایالتی و محلی و ساستها و قوانین آنها هم بر اعتبار، استفاده زمین، قرار دادها تاثیر میگذارد و بسیار از قسمتهای دیگر زندگی تجاری هم کشاورزان با میزان زیادی تحت تاثیر قرار میدهند قوانین محیطی، محدودیتهای سازمانی مانند گروهایی جمعی، کلسیاها، حتی کافی شاپها برگزینههای بررسی شده و نهایتا انتخاب شده تاثیر میگذارند.
تکنولوژی:
تکنولوژی چیزی فراتر ماشین آلات است. این مورد شامل فرایندهای مکانیکی، فیزیکی، زسیت شناختی، و تکنیکهایی و اطلاعات و دانش مدیریت است که برای استفاده از آنها مورد نیاز است بسیاری از دانش آموزان- مهندسین پرورش دهندگان گیاهان، متخصصان خاک شناسی، متخصصان حیوانات، ژنتیک شناسان، آسیب شناسان گیاهی، تحلیل کنندگان سیستم، اقتصاددانان، متخصصان مدیریت تکنولوژی را به ما ارائه میدهند. انتخاب تکنولوژی گذشته، اکنون و آینده بر میزان تولید و در نتیجه موفقیت کشاورزی تاثیر میگذارد .
عملکردهای مدیریت:
مدیریت چهار عملکرد اصلی دارد، طرح ریزی، سازمان دهی، سرپرستی، کنترل، این موارد جدا و در عین حال به هم تبیده هستند.در هر تجارت با مدیریت خوب و مناسب، این چهار عملکرد، به صورت همزمان با برخی تفاوتها درمیزان توجه به هر عملکرد، انجام میپذیرد. هنگامی که حرفه ای به طور کامل به نتیجه مطلوب میرسد.، سازماندهی و سرپرستی میتواند. تحت سلطه درآید، اما طرح ریزی و کنترل میتواند کم و بیش دلیل موفقیت آن حرفه باشد.
این عملکردهای مدیریتی نباید با عملکردهای تجاری اشتباه گرفته شود. عملکردهای تجاری شامل، تولید، بازاریابی، امور مالی و مدیریت پرسنل میباشد. این موارد در قسمتهای متفاوتی از تجارت یافت میشوند. عملکردهای مدیریت در قسمتهای مختلف تجارت به صورت، منفرد قرار نگرفتهاند اما در هر چه عملکرد تجارت از مرحله تقشه ریزی به مرحله عمل میرسد. برای مثال در تولید محصولات کشاورزی، به برنامه ریزی (طرح ریزی) نیاز است تا تصمیم بگیریم که چه
محصولاتی را پرورش دهیم، سازماندهی برای جمع آوری فرآوردهها مهم است و سرپرستی برای تولید و خرید و.فروش محصولات مورد نیاز است وکنترل برای تصمیم گیری در این مورد که آیا استعمال حشره کش مورد نیاز است. همین طور، مدیریت مالی به برنامه ریزی نیاز دارد، سرپرستی را برای استفاده از اعتبار در زمان نیاز، لازم دارد و کنترل را برای چک کنترل این امر که روابط اعتباری صحیح مورد استفاده قرار گرفته است، نیاز دارد.در روابط تجاری کلی، یک مدیر کشاورزی یک مدیر کلی است، بدین معنی که، مدیری است که اگر نه برای همه، برای بسیاری از بخشهای حرفه (تجارت) مسئولیت دارد. بعنوان یک مدیر کلی، مدیر کشاروزی برای تمامی عملکردهای مدیریتی و تمامی عملکردهای تجاری مسئولیت دارد اگر چه مدیر به طور شخصی و از نظر فیزیکی تمامی، این عملکردها را انجام نمی دهد
برنامه ریزی:
برنامه ریزی مشخص کردن استراتژی مورد نظر و روند کار (که این طرح است) باری حرفه (تجارت) میباشد. فرایندهای اساسی برنامه ریزی معمولا مستلزم گامهای زیر است.
1)ارزیابی اهداف و مقاصد صاحبان و مجریان تجارت (حرفه )
2) بررسی صعتی که کشاورزان در آن عمل خواهد کرد و اثر خواهد داشت.
3) آماده سازی لیستی از منابع کشاورزی موجود و تجزیه و تحلیل موقعیت کشاورزی در صنعت
4) انتخاب گزینهها برای تجزیه و تحلیل شدن.
5) مشخص کردن محصولات فیزیکی و فرآیندههای احتمالی برای هر گزینه
6) انتخاب قیمتهایی که برای محصولات و دادههای تولیدی مناسب است.
7) محاسبه هزینههای مورد انتظار و بازده برای هر گزینه
8) تخمین زدن گسترده احتمالی و بالقوه قیمتها وبازده بسته به تغییر پذیری قیمتها، هزینهها و محصولات.
9) تجزیه و تحلیل نتایج احتمالی گزینهها
10) گسترش یک طرح اجرایی بر پایه نتایج احتمالی و اهداف و مقاصد تجارت (حرفه)، مدیر و یا صاحب کار)
همچنین قسمتی از طرح ریزی ایجاد استانداردهای کنترلی است معیاری که با آن مدیر میخواهد این امر را که برنامه تا چه حدی خوب اجرا شده است، ارزیابی نماید. بخش دیگری از برنامه ریزی پاسخ به نتایج کنترل قبلی است، که کنترل و بازتاب میباشد. به دلیل بازتاب، طرحها ممکن است نیاز به تغییر داشته باشد به این علت که نتایج قبلی، نتایج مطلوب را فراهم ساخته اند. ابزار فرایند برنامه ریزی شامل بودجهها، روشهای تجزیه و تحلیل اقتصادی و اطلاعات در زمینههای فیزیکی و اکنشهای گیاهان و جانواران است. زمینهای کشاورزی بزرگتر کشاورزی پیچیده تر و جمعیت بیشتر نیاز برای استفاده از این ابزارها را رسما با نتایج کتبی افزایش خواهد داد.
هزینهها
بودجهها، ارزیابی مشروط از نتایج مورد انتظار بسته به اجرای یک طرح خاص یا گروهی از اعمال را گزارش میدهند. چهار نوع مهم وجود دارد:
1) هزینههای (بودجههای) کاری : هزینههای مورد انتظار و سودها برای کارهای خاص
2) بودجهها (هزینهها) ی کلی کشاورزی: هزینههای مورد انتظار و سودها برای گروه خاصی از اقدامات
3) هزینههای (بودجههای) جریان نقدی: یادداشتی از منابع نقدی که به داخل و خارج حوضه منتقل میشوند و در دروههای خاص لیست شده اند
هزینههای نسبی: یک لیست از آن قسمت از هزینهها و سودیهای که انتظار میرود بسته به تغییر برنامه ریزی شده در این حرفه تغییر کند. ابزار اقتصادی شامل اصول میکرو اقتصادی و ماکرو اقتصادی تجزیه و تحلیل سرمایه گذاری و دیگر ابزار مالی، پیش بینی قیمتها، زمان بندی عملکردها، مدیریت احتمال خطر و دیگر تکنیکهای توضیح داده شده در این متن میباشد. طرحها بسته به طول افق فکری برنامه ریزی، مشکلات و قسمتی از حرفه که درگیر این امر است. متفاوتند معمولا، یک طرح شامل برخی سیاستهای کلی، روشها یا استراتژیهاست که باید اجرا شود و روش های خاصی که دنبال میگردد. طرحهای موثر چندین عامل معمول دارد:
1) آنها بر پایه اهداف و مقاصد حصول پذیر بنا نهاده شده اند.
2) دانش, مهارت و علایق مدیر را منعکس مینمایند
3) کیفیت و کمیت زمین, کارگر و منابع سرمایه ای موجود برای مدیر را نشان میدهند
4) اطلاعات درباره عملکردهای قابل مقایسه و اجراهای قبلی در مزرعه و زمین کشاورزی را بررسی میکنند, اما برای هر زمین یا مزرعه خاص, به جای کپی برداری از عملکردها و مدلهای دیگر منحصر به فرد هستند.
5) آنها بر پایه به انتظار آینده بنا نهاده شدهاند نه تکرار صرف اعمال گذشته
6) آنها شامل مولفههای کوتاه مدت, میانه و بلند مدت هستند
7) آنها شامل استراتژیهایی برای مدیریت محصولاتلإ بازاریابی, سرمایه و پرسنل هستند.
8) آنها روشهایی را برای کنترل و ارزیابی موقعیتها و نتایج فراهم میسازند که این امر کنترل عملرکرد مدیریت است)چ
9) آنها امور داری را حفظ کرده و طوری طراحی شدهاند که هنگامی که اهداف منابع, دانش, انتظارات و موقعیتها تغییر میکند میتوانند تغییر کنند. همچنین خط مشی و بیان روشها نتیجه برنامه ریزی میباشد آنها راهنمایی برای تصمییم گیریهای عملی و کوتاه مدت هستند آنها, امور روزمره مرسوم را فراهم میسازند و در نتیجه بهره وری عملی را ایجاد مینمایند. بیان خط مش و روشها به اجتناب از (ابداع دوباره چرخ) در هر زمان که تصمیمی گرفته میشود کمک میکند برنامه تغذیه برگزیده در یک مزرعه دامداری مثالی برای بیان خط مش و روشها است.
با تصمیم گیری قبلی در مورد چگونگی تغذیه حیوانات در وزنها و سطوح مختلف, تغذیه روزانه سریعتر و با بهره وری بیشتری نسبت به ارزیابی قیمتها و نیازهای غذایی به صورت روزانه خواهد بود اینکه این بیان روشها و خط مشها رسما نوشته شده باشد و به صورت غیر رسمی مورد بحث قرار گیرد بسته به پیچیدگی و اندازه حرفه دارد.
سازمان دهی: سازماندهی مستلزم تملک و سازمان دهی زمین, کارگر, ماشنی آلات, دام, سرمایه و منابع مدیریتی لازم میباشد در این مورد است که چه کسی برای چه امری در این حرفه مسئول است و چه کسی به دیگر توضیح میدهد که این سازمان دهی مستلزم تشخیص جدول سازماندهی میباشد. همچنین سازماندهی مستلزم انتخاب این امر است که آیا این حرفه یک مالکیت شخصی, مشارکتی, شرکتی و یا دیگر اشکال قانونی میباشد.
سرپرستی:
سرپرستی طرح مورد انتخاب مستلزم زمین, کارگر, ماشین آلات, دام, سرمایه و منابع مدیریتی می باشد. این امر مستلزم سرپرستی فعالیتهای فیزیکی زمان بندی تولید و بازاریابی و تجدید قوا, انتخاب, ترغیب کردن و سرپرستی منابع کارگری میباشد- که این مدیریت پرسنل است. یک سرپرست با نفوذ از رهبری مدیریت, هیئت نمایندگی, ارتباطات, انگیزه و گسترش پرسنل بعنوان ابتدایی مدیریت استفاده نماید
کنترل:
کنترل کردن عملکرد کشاورزی از دو بخش تشکیل شده است
1) مقایسه نتایج محقق شده طرح انتخابی با اهداف و مقاصد اولیه کار
2) در صورت نیاز انجام اعمال اصلاحی. ارزیابی اغلب در مورد بودجه, اسناد و صورتحسابهای مالی انجام میپذیرد. اگر چه (ثبت اسناد) مهم است این امر تنها بخشی از مدیریت کنترل است بسیاری از کشاورزان علاقمند به ثبت اسناد تنها بعنوان یک ورقه ثبت امتیازها برای دانش مقدار پول هستند که آنها خرج کردهاند یا این امر را به واسطه اینکه لازم است. فرمهای مالیات درآمد پر کنند انجام میدهند. آنها تصور میکنند که بسیار دیر است که بر نتایج تاثیر بگذارد, بنابراین
کنترل ثبت اسناد برای اکثر افراد فعالیت کسل کننده است بنابراین بخش مهمی از مدیریت کنترل گسترش اندازه گیری گزینهها و اثراتی است که میتواند نتایج خوب و بد را در هنگامی که طرحها هنوز قابل تغییر است, پیش بینی نماید. هنگامی که ارزیابی حوزههای مشکلات را نشان میدهد. مدیر لازم است علتهای ممکن برای این مشکلات را تشخیص دهد. علتها ممکن است طرحها یا اجراهای نامناسب باشد, استانداردهای یا معیارها یا موقعیتهای نامناسب باشند یا تغیرات در نیروهای خارجی مانند اقتصاد, آب و هوا یا خط مش دولتی باشند. نهایتا, مدیر باید تصمیم بگیرد گه چه اعمالی کنترل موقعیت را دوباره ایجاد خواهد
نمود حتی اگر مشکلات قابل اصلاح نباشد, مدیر باید تصمیمات بگیرد که چه اعمالی برای بدست آوردن مجدد کنترل لازم و ضروری است. یک طرح کنترل درای اعمال اصلاحی است که بدست آوردن موقعیتهایی تخصص یافته است که در آن متغیرهای حساب شده خارج از گسترده (کنترل) کاهش مس یابند عملکرد, کنترل, یک چرخه را کامل میسازد که با طرح ریزی آغاز میشود یک مدیر کشاورزی ممکن است با هر سه عملکرد اگر تجارت در سطح کم باشد در هر روز برخودرد داشته باشد در مشاغل عظیم تر, انی عملکردها, ممکن است بین چندین کارمندان تقسیم گردد.
در این مورد اخیر, ارتباط میان عملکردها ضروری است
فرایند تصمیم گیری:
یک مشخصه استاندارد متنهای در مدیریت کشاورزی, یک لیست از (مراحل) گامهای تصمیم گیری است .(شکل 104) از آنجایی که این مراحل معمولا به صورت لیستی خطی نشان داده میشوند . اغلب تصور میشود که آنها بعنوان یک گروه از مراحل هستند که در نتاوبی از آغاز تا پایان دنبال میشوند. اگر چه, این امر همیشگی نیست. یک گروه از محققان تصمیم گیری را به عنوان یک فرایند چرخه ای (گروهی) توصیف کردهاند (مینتزبزگ, و تارت 1976) این فرآیند معمولا هنگامی که اطلاعات جدید کسب میشود و تناوبات تخمین زده شده و بررسی میگردد., حلقههای بسیار و مراحل واکنش دارد.
الگوی چهار چوب:
من و همکارم به اتکای مصاحبه با کشاورزان این الگوی سنتی از تصمیم گیری را اصلاح کردیم (اولمر, السون, و برمر 1998) بجای هشت عملکر،فرآیند تصمیم گیری ما ترکیبی از چهار مرحله زیر فرایند دارد. مراحل شناسایی مشکلات، توضیح مشکلات تجزیه و تحلیل و انتخاب و اجرا هستد. زیر فرایندها جستجوی اطلاعات و توجه به آن طرح ریزی، تخمین زدن مراحل و ارزیابی و انتخاب و تحمل مسئولیت میباشند.
این الگو عنوان یک چهار چوب نه بعنوان یک لیست بهترین نوع به نظر میرسد. یک چهار چوب بهتر فرایند غیر خطی تصمیم گیری را منعکس مینماید. (این الگوی چهار چوب، اهداف و ارزشهای یک کشاورز باید پیش از شروع فرایند تصمیم گیری توسعه داده شود مشاهدات (شامل شده در زیر فرایند جستجوی اطلاعات و توجه به آن قسمتی از هر مرحله است.) گسترش هدف قسمتی از زیر فرایند مراحل دیده میشود. کشاورز میداند که وی مسئول بدست آوردن
ارزشها و اهداف است. این توجه چیزی است که فرایند را آغاز میکند. تحمل مسئولیت نیرویی است که پشت جستجو برای مشکلات و موقعیتها، که فرایند را آغاز میکند. تحمل مسئولیت نیرویی است که پشت جستجو برای مشکلات و موقعیتها توضیح مشکلات و گزینههای راه حل سنتی، ما مشخصه در تصمیم گیری کشاورزان دیدیم. اول به طور مداوم کشاورزان درک مشکلات خود ایدههای انتخاب، طرحها و انتظارات را هنگامی که اطلاعات جدید کسب مینمایند، روز آمد میکنند.
تحقیق انتخاب روشی مناسب جهت بازسازی خلاءهای آماری بارندگی فایل ورد (word) دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق انتخاب روشی مناسب جهت بازسازی خلاءهای آماری بارندگی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق انتخاب روشی مناسب جهت بازسازی خلاءهای آماری بارندگی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق انتخاب روشی مناسب جهت بازسازی خلاءهای آماری بارندگی فایل ورد (word) :
-1- مقدمه و هدف
اولین قدم در بررسیهای علمی- مهندسی مربوط به محیط نظیر پروژه های آبی،تحقیقات منطقه ای هواشناسی کشاورزی و نظایر آن ، مطالعات هواشناسی است، به طوریکه مطالعات سایر بخشها، مانند هیدرولوژی، سیلخیزی، فرسایش و رسوب ، و پهنه بندی های آگروکلیمایی وغیره بر آن متکی است.
بدیهی است دسترسی به دادههای کافی و دقیق شبکه ایستگاههای هواشناسی از یک طرف موجب کوتاهتر شدن مدت مطالعات گردیده و از طرف دیگر موجب بر آورد دقیقتر پارامترهای هدف و تقلیل هزینه های اجرایی طرحها می گردد.
از آنجا که آمار هواشناسی و به ویژه بارندگی در ایران با خلاءهای گسترده ناشی از عدم دیدهبانی یا مشکوک بودن ارقام مواجه است، لذا دستیابی به یک روش صحیح بازسازی خلاءهای آماری ضروری به نظر میرسد.
آنچه در این پژوهش دنبال میشود انتخاب روشی مناسب جهت بازسازی خلاءهای آماری بارندگی میباشد به طوریکه آمار بازسازی شده با آنچه واقعیت داشته ولی به دلایلی ثبت نگردیده حتی الامکان نزدیک باشد.
1-2- فرایند بارش و ویژگیهای آن
1-2-1- بارش
بارش شامل کلیه نزولات جوی مانند باران، برف و تگرگ میباشد که در اقلیم های مختلف باران و یا برف قسمت عمده از آن را تشکیل میدهد. بارش یکی از ورودی های اصلی سیکل هیدرولوژی میباشد. بارندگی در مناطق مرطوب با پراکنش منظم و در تمام طول سال اتفاق میافتد، در حالیکه در مناطق خشک و نیمه خشک پراکنش نامنظم است و حتی گاهی در یک بارندگی کوتاه مدت بیش از 50% بارندگی سالانه بوقوع میپیوندد.
1-2-2- فرایند بارش
به طور کلی مکانیسم بارندگی ناشی از افزایش رطوبت نسبی هوا تا حد معینی است که این پدیده یا در اثر تبخیر از سطح آب یا سطوح نمناک یا در اثر کاهش دمای هوا حاصل میشود و یا ممکن است تلفیقی از این دو باشد.
سرد شدن هوا در طبیعت عمدتاً معلول صعود هواست. در این عمل که تقریباً به حالت آدیاباتیک میباشد. هوا ضمن صعود به علت کاهش فشار سرد میشود. مکانیسمهای اصلی صعود هوا عبارتند از صعود جبههای، صعود کوهستانی، صعود جابجایی و صعود سیکلونی.
چرخه آبی در اتمسفر سه مرحله مجزا از هم تشکیل میدهد که عمدتاً عبارت از تبخیر، تراکم و بارندگی هستند. تفاوت تبخیر و تراکم امری واضح و روشن است ولی تفاوت تراکم و بارندگی توضیح بیشتری نیاز دارد.
به طور کلی فرایند تراکم شامل یک انباشتگی حداکثر از مولکولهای بخارآب تا رسیدن به حد ذرات ریز است در صورتیکه فرایند بارندگی، مرحلهای از پیوستن ذرات ریز یا قطرکها و سیکل قطرات مایع و یا تراکمی از بلورهای یخ میباشد.
تحقیق اقبال لاهوری فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق اقبال لاهوری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق اقبال لاهوری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق اقبال لاهوری فایل ورد (word) :
علامه محمد اقبال لاهوری، فیلسوف و متفکر نامدار و نواندیش جهان اسلام، در سال 18731 میلادی در شهر سیالکوت از ایالت پنجاب هند به دنیا آمد. پس از تحصیلات مقدماتی در رشتهی فلسفه در دانشگاه لاهور ثبتنام کرد و از محضر سر تامس آرنولد بهره برد. دورهی فوقلیسانس این رشته را با احراز رتبهی اول در دانشگاه پنجاب به پایان رساند و به استادی برگزیده شد. در همین حال، به فراگیری زبان فارسی و عربی روی آورد.
در سال 1901 نخستین کتاب خود را در زمینهی اقتصاد به زبان اردو تالیف کرد. سپس به توصیهی سر تامس آرنولد برای ادامهی تحصیلات عازم اروپا شد و سه سال در آنجا به مطالعه و تحصیل پرداخت. در دانشگاه کمبریج در رشتهی فلسفه پذیرفته شد و در آنجا با مک تیگارت، از هگلگرایان سرشناس، ادوارد براون و رینولد نیکلسون، از مستشرقان بنام، آشنا شد. پس از اخذ درجهی فلسفهی اخلاق از کمبریج وارد دانشگاه مونیخ در آلمان شد و رسالهی دکترای خود را با عنوان «سیر فلسفه در ایران» تدوین نمود. اقبال از میان متفکران غرب به آثار لاک، کانت، هگل، گوته، تولستوی، و از شرقیان به اشعار مولوی دلبستگی خاصی داشت.
اقبال شیفتهی زبان و ادبیات فارسی بود و زبان فارسی را برای بیان آراء و افکار خود برگزید. اقبال به تدریج از یک شاعر وطنی به شاعری اسلامی-جهانی تحول یافت، تا جایی که به اعتقاد بسیاری از متفکران وی یکی از نخستین منادیان وحدت اسلامی به شمار میرود. اقبال در سالهای نخست بازگشت به هند، «اسرار خودی و رموز بیخودی»2 را منتشر کرد. این منظومهها به دست رینولد نیکلسون، استاد فلسفهی وی رسید. نیکلسون که از قبل استعداد وی را میشناخت به ترجمهی این منظومه به زبان انگلیسی اقدام نمود. بدین ترتیب اقبال پیش از آنکه در هندوستان شناخته شود، در انگلستان به شهرت و اعتبار رسید.
اقبال در 1926 به عضویت مجلس قانونگذاری پنجاب انتخاب شد. منازعات و کشمکشهای متعدد میان مسلمانان و هندوها و عشق به آزادی وی را به شرکت در فعالیتهای سیاسی علاقهمند کرد تا اینکه در 1930، در جلسهی سالیانهی حزب مسلم لیگ در احمدآباد، پیشنهاد تشکیل دولت پاکستان را مطرح نمود. با اینکه اقبال چندان زنده نماند3 که استقلال کشور پاکستان را در سال 1947 ببیند، اما بهعنوان پدر معنوی پاکستان از احترام فراوانی برخوردار است و هر سال در روز تولد او که به «یوم اقبال» معروف است، جشنها و آیینهایی ویژه برگزار میشود.
عشق و علاقهی وافر اقبال به سرزمین، تمدن و فرهنگ ایران در تمامی آثار و سرودههای وی هویداست، عشقی نشأتگرفته از مایههای ایمان دینی؛ تا بدانجا که تهران را امالقرای دوم جهان اسلام میدانست.
دوبیتیها
سحر در شاخسار بوستانی
چه خوش میگفت مرغ نغمهخوانی
برآور هرچه اندر سینه داری
سرودی، نغمهای، آهی، فغانی
سحر میگفت بلبل باغبان را
در این گِل جز نهال غم نگیرد
به پیری میرسد خار بیابان
ولی گُل چون جوان گردد بمیرد
چه میپرسی میان سینه دل چیست؟
خرد چون سوز پیدا کرد دل شد
دل از ذوق تپش دل بود لیکن
چو یک دم از تپش افتاد گِل شد
کنشت و مسجد و بتخانه و دیر
جز این مشت گلی پیدا نکردی!
ز بند غیر نتوان جز به دل رَست
تو ای غافل! دلی پیدا نکردی
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]