سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هیچ چیز نزد خداوند ـ عزّوجلّ ـ، منفورتر ازبخل و بدخویی نیست که این یک، همان گونه که سرکه عسل را تباه می کند، ایمان را تباه می کند . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 4:46 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله آمار جمعیت کشور فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آمار جمعیت کشور فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آمار جمعیت کشور فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آمار جمعیت کشور فایل ورد (word) :

براساس برآوردهای مرکز آمار ایران ، جمعیت کشور بهار امسال به 67 میلیون نفر رسید. به گزارش تازه های آمار که از سوی مرکز آمار ایران انتشار یافت ، جمعیت کشور در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 147 درصد رشد داشت.

براساس این برآورد، جمعیت کشور در بهار امسال به تفکیک مناطق شهری و روستایی به ترتیب بیش از 44میلیون و 771هزار نفر و 22میلیون و 705هزار نفر بود ، به عبارت دیگر 664 درصد جمعیت کشور را افراد شهرنشین و 336 درصد را جمعیت روستایی تشکیل داد. همچنین امسال برآورد جمعیت کشور به تفکیک استان ها نشان می دهد که بیشترین جمعیت در استان های تهران ، خراسان ، اصفهان ، فارس و آذربایجان شرقی سکونت دارند. طبق این برآورد، استان تهران بیش از 11میلیون و 931هزار نفر جمعیت دارد و 87درصد از این جمعیت در مناطق شهری زندگی می کنند.

آمار معتادان کشور
جای شگفتی است که با وجود همه تلاشها و مبارزات صورت گرفته علیه مصرف مواد مخدر، رئیس اداره پیشگیری و درمان سوئ مصرف مواد مخدر وزارت بهداشت اعلام کرد: براساس نتایج یک پژوهش، آمار معتادان کشور به 3 میلیون و 700هزار نفر رسیده است.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور چندی پیش اعلام کرد: سالانه حدود 6600 میلیارد ریال صرف مبارزه با مواد مخدر می شود و کشفیات این مواد طی سال 82 به 220 تن رسیده است که از این میزان 18 تن هروئین و مرفین بوده که در مقایسه با سال قبل 200 درصد رشد داشته است.
شانزده درصد دانش آموزان دختر تجربه سیگار کشیدن دارند

ایسنا، 19 فروردین 82: نتایج یک پژوهش نشان داد: حدود ‌6/25 درصد دانش آموزان دبیرستانهای دخترانه و پسرانه منطقه ‌17 تهران تجربه سیگار کشیدن دارند. به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پژوهشگران مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در پژوهشی که به “بررسی میزان استعمال دخانیات در نوجوانان مقطع راهنمایی و متوسطه و تعیین برخی عوامل موثر بر آن در منطقه تحت پوشش پایگاه تحقیقات جمعیتی (منطقه ‌17 تهران)” پرداخته‌اند، می‌افزاید: پسران دانش‌آموز مقطع متوسطه و افرادی که دارای پدر بیکار، ‌دوستان سیگاری و سابقه استعمال سیگار در خانواده بوده و آگاهی کمتر از مضرات سیگار دارند، استعمال سیگار در آنها بیشتر است. همچنین، با افزایش پایه تحصیلی دانش‌آموزان، میزان استعمال سیگار افزایش می‌یابد. دکتر حسین فخرزاده، دکتر باقر لاریجانی، دکتر آذین میرصدرایی پژوهشگران مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم در یک مطالعه مقطعی، ‌600 دانش آموز ‌18 مدرسه دخترانه و پسرانه مقاطع راهنمایی و متوسطه منطقه ‌17 تهران را در سال ‌82 از طریق پرسشنامه مورد بررسی قرار دادند. بر اساس نتایح حاصل از این مطالعه، ‌7/21 درصد دانش اموزان تجربه سیگار کشیدن داشتند و متوسط سنی که دانش آموزان برای اولین بار سیگار کشیده بودند حدود ‌13 سال بود.

همچنین ‌18 درصد از دانش‌آموزان مقطع راهنمایی، ‌6/25 درصد از دانش آموزان مقطع متوسطه، ‌5/27 درصد از دانش آموزان پسر و ‌2/16 درصد از دانش آموزان دختر تجربه سیگار کشیدن داشتند. این نتایج می‌افزاید: داشتن احساس خوشایند از سیگار کشیدن، احساس شخصیت بوسیله کشیدن سیگار و استعمال قلیان در دانش آموزان سیگاری به طور معناداری بیشتر از بقیه بود. در بخشی از این پژوهش آمده است:‌با توجه به اینکه سیگار به راحتی در دسترس عموم افراد جامعه قرار دارد و منع اجتماعی آن نیز نسبت به مواد مخدر کمتر است به همین علت، افراد به ویژه جوانان بسیار آسان به استعمال دخانیات روی می‌آورند .استعمال دخانیات از سنین نوجوانی باعث بروز پیامدهای جسمی و روانی جبران ناپذیری در فرد خواهد شد. محققان، توجه به استعمال سیگار در دانش آموزان دختر و پسر را ضروری عنوان کرده و خاطر نشان کرده‌اند: ارایه الگوی اجتماعی و اخلاقی مناسب برای دانش آموزان می تواند درکنترل استعمال دخانیات موثر باشد.

آخرین آمار ایدز در ایران
ایسنا، 18 اسفند 82:
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شمار آلودهشدگان به عفونت HIV (بدون علامت) و ایدز در ایران به 6 هزار و 337 مورد رسید.
به گزارش خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، از این تعداد، 2/95 درصد را مردان و 8/4 درصد را زنان تشکیل میدهند.
همچنین، آخرین آمار آلودگی به عفونت HIV ( بدون علامت) در کشور حاکی از آلودگی 6030 مرد ( 2/95 درصد ) و 307 زن (8/4 درصد) است.
بر اساس این آمار، 194 نفر ( 1/91 درصد) از مبتلایان به ایدز را مردان و 19 نفر (9/8 درصد) را زنان تشکیل میدهند.

ایدز در کشور، طبق آخرین آمار اعلام شده تا کنون، جان 736 نفر را گرفته است که از میان این قربانیان، 707 نفر (1/96 درصد) را مردان و 29 نفر ( 9/3 درصد) را زنان تشکیل میدهند.
به گزارش ایسنا، افراد 25 تا 34 سال با 1788 مورد (2/41 درصد) ابتلا، شایعترین گروه سنی (در زمان بروز) ابتلا به HIV و ایدز در کشور را تشکیل میدهند که از میان 1705 (7/41 درصد ) نفر مرد و 83 (7/33 درصد) زن هستند.

اعتیاد تزریقی، تماس جنسی، خون و فرآوردههای خونی و انتقال از طریق مادر به کودک، به ترتیب مهمترین علل آلودگی به HIV و ایدز در ایران به شمار میروند که از این میان 3821 مرد (5/99 درصد) و 20 (5/0 درصد) زن به دلیل اعتیاد تزریقی، 281 مرد (1/63 درصد) و 164 زن (9/36 درصد ) از طریق تماس جنسی، 188 مرد (5/93 درصد) و 13 زن (5/6 درصد) از راه خون و فرآوردههای خونی و 11 مرد ( 7/40 درصد) و 16 زن (3/59 درصد ) از مادر به کودک به این بیماری مبتلا شدهاند.

گفتنی است علت ابتلای 1823 (1729 مرد و 94 زن) به ویروس HIV و ایدز از میان این آمار نامشخص است.
به گزارش ایسنا، نتایج آمار فوق حاکیست گروه سنی 30 تا 39 سال با 256 مورد (4/39 درصد) بیشترین متوفیات ابتلا به آلودگی به ویروس HIV و ایدز را به خود اختصاص دادهاند، که از این میان 245 نفر را مردان و 11 نفر را زنان تشکیل میدهند.
طبق این آمار، معتادان تزریقی با تعداد 447 نفر (444 مرد و 3 زن ) بیشترین آمار فوت بر اثر ابتلا به ایدز را به خود اختصاص دادهاند.
73درصد زنان بیش از یک باربا خشونت خیابانی مواجه می شوند

جامعه اماری تحقیق 1100 نفر زن بالای 15 سال بود که 982 پرسشنامه به درستی پر شده است .زنان 15 تا 30 سال بیشترین طیف مخاطب تحقیق بوده اند. 5/48درصد پاسخ گویان مجرد بوده اند. 5/67درصد در بیرون از خانه فعالیت داشته اندو به طور
مستمردر بیرون از خانه حضور پیدا می کردند و33درصد در مرکز شهر تردد داشته اند.
73 درصد از پاسخ گویان بیشتر از یک بار با خشونت مواجه شده اند.30 درصد با فرد خاصی برخورد کرده اند. 35درصد سکوت کرده اند و 35 در صد از محیط دور شده اند. با این همه 47 درصد موافق گزارش موضوع به پلیس بوده اند.

هر بیست دقیقه، یک سانحه
ایران دارای یکی از بالاترین آمارها سوانح رانندگی در جهان است. بر اساس آمارها تنها در سال گذشته (میلادی) 21000 نفر در اثر سوانح رانندگی جان خود را در ایران از دست دادند. رانندگی بد، وسایل نقلیه فرسوده و جاده های خراب از عمده ترین دلایل تصادفات رانندگی در کشور است. وزیر راه و ترابری در سال گذشته اعلام کرد که به دلیل نامناسب بودن وضعیت جاده ها در ایران، در هر بیست دقیقه یک سانحه منجر به فوت روی می دهد. این در حالی است که در سال پیش از آن در هر 24 دقیقه یک حادثه روی می داد. احمد خرم، وزیر راه گفته بود که علائم هشدار دهنده و غیرمهندسی بودن تقاطع ها باعث حوادث رانندگی است. در همین حال طبق آمارهای ارائه شده هر سال 10 درصد به آمار کشته شدگان تصادفات اضافه می شود.

های زنان مشهدی ناخواسته است سی و پنج درصد بارداری
نتایج پژوهش انجام شده در دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد نشان داد: 35 درصد بارداری‌ها در بخش‌های زایمان بیمارستان‌های علوم پزشکی مشهد ناخواسته هستند و زنان زیر 20 سال بیشتر در معرض شیوع بارداری ناخواسته قرار دارند.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، نتایج این بررسی که بر روی 780 نفر از زنان مراجعه کننده به بخشهای زایمان صورت گرفته بود حاکی از آن بود که با افزایش تحصیلات شیوع بارداری ناخواسته کاهش می‌یابد.

یافته‌های این پژوهش نشان داد: 70 درصد از بارداری‌های ناخواسته درحین استفاده از روش‌های پیشگیری رخ داده است و 63 درصد زنانی که بارداری ناخواسته داشته اند، خدمات تنظیم خانواده را از مراکز بهداشت دولتی دریافت می‌کردند.
فاطمه شاد لو مشهدی استاد راهنمای این گروه پژوهشی و مدرس دانشکده علوم پیرا پزشکی و بهداشت مشهد در این مورد به ایسنا گفت: نتایج این پژوهش لزوم آموزش دقیق تر در مورد نحوه استفاده از خدمات پیشگیری از بارداری را می‌رساند لذا در مراکز بهداشتی خدمات باید به صورت غیر فعال ارائه شوند.
مدرس دانشکده علوم پیرا پزشکی و بهداشت مشهد در خاتمه گفت: نتایج اینگونه پژوهشها می‌تواند به مسئولان بهداشتی جهت برنامه ریزی دقیق تر کمک کند و توجه مدیران مراکز بهداشتی را به لزوم نظارت بیشتر بر کیفیت ارائه خدمات تنظیم خانواده جلب نماید.

مراکز فحشا
یک کارشناس آسیب های اجتماعی، آمار مراکز فحشا ( روسپی خانه ها ) در سطح شهر تهران را 8 هزار باند اعلام کرد.
معینی ، کارشناس آسیب های اجتماعی، در همایش بررسی آسیب های اجتماعی، گفت: (( طبق آمار در مدت 7 سال متوسط سن فحشا از 28 سال به زیر 20 سال رسید.)) وی افزود: (( در حال حاضر کف این سن تا 13 سالگی پایین آمده است یعنی در میان نوجوانان به طور روزافزونی گسترش یافته است.)) به گزارش خبرگزاری کار ایران ( ایلنا ) این کارشناس مسائل اجتماعی در ادامه تصریح کرد: (( بین 300 تا 600 هزار زن خودفروش در جامعه ما قابل ردیابی هستند.)) وی همچنین خاطرنشان ساخت: ((بسیاری از دانش آموزان دبیرستانی این معضل اجتماعی را به طور رسمی می پذیرند.)) در همین حال عضو کمیته کشوری مبارزه با ایدز در ایران نیز اعلام کرد که علاوه بر تغییر الگوی انتقال ایدز، تعداد زنان مبتلای مراجعه کننده به مراکز درمانی در این کشور افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایسنا وی خاطر نشان کرد که در حال حاضر تماس های جنسی خارج از چارچوب خانواده و قبل از ازدواج به دلیل کمبود آگاهی در جوانان بروز می کند و به این ترتیب افزایش تعداد زنان مبتلا به ایدز با ازدیاد تعداد کودکان متولد شده همراه بوده است.
انجامد لاق میدبیست و پنج درصد ازدواجها در تهران به ط

خبرگزاری دانشجویان ایران، 4 آبان 82:

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: تهران در بین شهرهای دیگر کمترین نرخ خودکشی و بیشترین نرخ طلاق را به خود اختصاص داده است؛ بطوی که ‌20 الی ‌25 درصد (یک پنجم) ازدواجها در تهران به طلاق می‌انجامد.
دکتر علم‌الهدایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران، با اشاره به «افزایش سن ازدواج»، «کاهش سن طلاق و ازدواج» و «رشد نرخ طلاق» در جامعه ، طلاق را منشاء بروز آسیب‌های اجتماعی فراوان دانست و گفت: طبق آمار موجود، میانگین رشد طلاق در سال ‌81، ‌6/14 درصد بوده است که ‌30 درصد از طلاقها در دو سال اول زندگی مشترک اتفاق می‌افتد.

دکتر علم‌الهدایی نخستین قربانیان طلاق را زنان و سپس فرزندان طلاق عنوان کرد و افزود: حدود ‌80 تا ‌85 درصد متقاضیان طلاق زنان هستند و زنان خانه‌دار نسبت به زنان شاغل بیشتر در معرض آسیبهای ناشی از طلاق و شوکهای عصبی، روانی و عاطفی قرار دارند.
وی فقدان تفاهم اخلاقی و همسانی‌های فرهنگی و اجتماعی، اختلافات شدید سنی ، مطلوب نبودن فرآیند همسریابی، اعتیاد، بیکاری و مشکلات اقتصادی خانواده، خشونتهای خانگی علیه زنان، رویکردهای مردسالارانه و تحقیر زنان، نارضایتی‌های جنسی، دخالت اطرافیان، اختلاف سطح تحصیلات، عدم توجه به ارزشهای دینی، فقدان آموزشهای مهارت زندگی، نقص قانون، عدم ارایه خدمات مناسب مشاوره‌ای قبل از طلاق و تعدد همسران را از دلایل اصلی بروز طلاق دانست و تصریح کرد: با توجه به شرایط مکانی و زمانی هر منطقه، اولویتهای دلایل مطرح شده تغییر می‌کند.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به اختلاف سنی زیاد بین زن و شوهر در مناطق مرزی، عشایری و روستایی، گفت: فاصله سنی بین زن و شوهر باید به حدی باشد که تفاوت نسل ایجاد نشود که این تفاوت بطور طبیعی حداکثر پنج سال است.
دکتر علم‌الهدایی، گسترش ازدواج‌های اینترنتی، انتخابهای عجولانه و احساسی را از دلایل مطلوب نبودن فرایند همسریابی عنوان کرد و افزود: جوانان باید علاوه بر آزادی انتخاب شریک زندگی خود از تجربیات و حمایتهای خانواده استفاده کنند؛ زیرا ازدواج‌های احساسی و سست بنیان، زودتر به طلاق می‌انجامد.
وی بروز خشونتهای خانگی علیه زنان را بیشتر در نقاط غیرشهری دانست و گفت: در بین خانواده‌ها خشونتهای فیزیکی و همسرآزاریهای پنهان وجود دارد که به دلیل حفظ آبرو در بین اقوام این موضوع مخفی می‌ماند.
علم‌الهدایی ازدواج و طلاق را یکی از مشکلات اصلی جامعه جوان کشور اعلام کرد و گفت: با توجه به جمعیت ‌35 میلیون نفری که بین ‌5 تا ‌27 سال سن دارند، مشکلات حاصل از طلاق امری اجتناب‌ناپذیر است.

وی با اشاره به لزوم وجود مراکز مداخله در بحران قبل از طلاق، افزود:در حال حاضر ‌70 مرکز مداخله در طلاق وجود دارد که به صورت خود معرف و یا معرفی از دادگاه، خدمات مشاوره‌ای و مددکاری در ارتباط با پیشگیری از طلاق ارایه می‌شود که در سال گذشته از ‌7 هزار طلاق قطعی جلوگیری شده است و طبق آمار ‌35 تا ‌40 درصد از مراجعه‌کنندگان از طلاق منصرف می‌شوند.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی، یکی از دلایل عمده خودکشی جوانان زیر ‌18 سال را طلاق والدین عنوان کرد و گفت: افرادی که طلاق می‌گیرند سه برابر افرادی که ازدواج می‌کنند، در معرض خطر خودکشی قرار می‌گیرند.
دکتر علم‌الهدایی طرح توانمندسازی زنان و بیمه اجتماعی زنان خانه‌دار را از برنامه‌های سازمان بهزیستی در خصوص جلوگیری از آسیب‌های مبتلابه اعلام کرد که می‌تواند در کاهش طلاق مؤثر باشند.
وی از تدوین کتاب «مهارتهای زندگی» برای تدریس در مدارس کشور توسط وزارت آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی خبر داد و افزود: در کل، ساماندهی امر طلاق موضوعی فرابخشی است و باید برای حل این مشکل تمامی سازمانها فعالیت کنند.
بیکاری و تورم
مرکز آمار ایران نرخ بیکاری را در سال های 1379، 1380 و 1381 به ترتیب 25/14 ، 2/14و 8/12 درصد اعلام کرده است. به گفته آقای خاتمی، علی رغم کاهش نرخ بیکاری در سال 1381، جمعیت بیکار کشور دو میلیون 500 هزار نفر است. کارشناسان نرخ بیکاری را بالاتر از رقم رسمی می دانند و می گویند این به غیر از بیکاری پنهان است که در آمارها مورد محاسبه قرار نمی گیرد. پیش بینی می شود 9 میلیون بیکار در پنج سال آینده به جمعیت جویای کار ایران اضافه شود. به نظر می رسد این سیل جمعیت دولت را در شرایط سختی قرار خواهد داد. به گفته آقای خاتمی در سه سال اول برنامه توسعه، نقدینگی به طور متوسط 30 درصد افزایش یافته است که نسبت به هدف برنامه 18 درصد افزایش نشان می دهد. افزایش نقدینگی به افزایش تورم منجر شده و نرخ آن در سال های 79 تا 81 به ترتیب 6/ 12 ،4/12 و8/15 درصد رسیده است. بر اساس نرخ های رسمی، تنها در سال گذشته نرخ تورم نیم درصد از میزان پیش بینی شده برنامه بیشتر بوده است. 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 4:46 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد کاربرد تئوریهای انگیزشی در مدیریت و راهکارهای ایجاد انگیزش در پرستاران و سایر کارکنان فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد کاربرد تئوریهای انگیزشی در مدیریت و راهکارهای ایجاد انگیزش در پرستاران و سایر کارکنان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد کاربرد تئوریهای انگیزشی در مدیریت و راهکارهای ایجاد انگیزش در پرستاران و سایر کارکنان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد کاربرد تئوریهای انگیزشی در مدیریت و راهکارهای ایجاد انگیزش در پرستاران و سایر کارکنان فایل ورد (word) :

کاربرد تئوریهای انگیزشی در مدیریت و راهکارهای ایجاد انگیزش در پرستاران و سایر کارکنان

خلاصه :
نیروی کار رکن اصلی و بنیان تشکیل دهنده جوامع می باشد که با ترتیب صحیح و هدایت آنها می تواند جامعه ای هدفمند و محیط کاری سالم به وجود آورد. و وجود مدیریتی توانا و آگاه نسبت به دانش مدیریت سازمانی می باشد و عامل پویایی و تحرک می باشد. و موضوع انگیزش در پرستار

ی اهمیت زیادی دارد زیرا ماهیت پرستاری ایجاد می کند که شاغلین این حرفه با عشق و ایثار و از خودگذشتگی وظایف خود را انجام دهند. و فقدان انگیزه در آنها اثرات سوئی بر بهداشت جامعه خواهد داشت در مورد انگیزش نظریه های زیادی ارائه شده است که در این مقاله به بررسی تئوریهای محتوایی و فرایندی انگیزش پرداخته و کاربرد آنها در مدیریت توضیح رای و در نهایت به ارائه راهکارهایی برای ایجاد انگیزه و بهبود جو سازمان پرداخته است.
مقدمه :
نیروی کار رکن اصلی و بنیان تشکیل دهنده جوامع می باشد که با تربیت صحیح و هدایت آن می توان جامعه ای هدفمند و محیط کاری سالم به وجود آورد. جهت دست یافتن به این مهم وجود مدیریتی توانا و آگاه نسبت به دانش مدیریت از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی از راهکارهای مناسب برای رسیدن به اهداف مطلوب سازمانی ایجاد انگیزش در کارکنان می باشد. و با توجه به اینکه ایجاد انگیزش در محیط های کاری گوناگون و در کارکنان متفاوت می باشد بنابراین مدیریت بایستی سیاستهای مدیریتی خود را با توجه به محیط کار و شناخت و آگاهی کامل از اوضاع موجود طراحی و اجرا نماید. (1)
موضوع انگیزش در پرستاری اهمیت زیادی دارد زیرا ماهیت و چگونگی فعالیت های پرستاری ایجاد می کند که شاغلین این حرفه با عشق و ایثار و از خود گذشتگی وظایف خود را انجام دهند و از آنجا که پرستاران با جان بیماران سروکار دارند فقدان انگیزه در بین پرستاران اثرات بسیار سوئی روی بهداشت و سلامت جامعه دارد، در محیطی که از مهارت ها و دانش پرستاری استفاده نمی شود وسایل و تجهزات کافی برای مراقبت های پرستاری وجود ندارد پرستاران به کارهایی اشتغال دارند که به آن علاقمند نیستند و امکان پیشرفت علمی برای آنها وجود ندارد و از لحاظ مادی تامین نمی شوند همچنین از کار دلسرد شده و با بی تفاوتهای به کار ادامه می دهند و انگیزه ای برای کارکنان نخواهند داشت. بنابراین مدیر پرستاری نقش بسیاری مهمی در ایجاد این فضای سازمانی مناسب برای رشد استعدادها و نوآوری دارد و محیط بیمارستان را به گونه ای باید فراهم کند که انگیزه های افراد را در جهت هدف سازمان که ارائه خدمات بهداشتی درمانی با کیفیت مطلوب است را پرورش دهد.

مدیران نقش اساسی در به وجود آمدن محیط مطلوب اعم از فیزیکی و ذهنی دارند. لذا تسلط مدیران به اصول مدیریت و برقراری ارتباطات صحیح بین کارکنان تیم پرستاری و به وجود آوردن حس اعتماد و تعلق و تعهد به سازمان و جلب همکاری و مشارکت آنان ابزارهایی است که محیط را مساعد کار و دست یابی به اهداف می نماید و باید شرایطی را به وجود آورند که محیط پذیرایی نوآوری و خلاقیت و تغییر باشد درروابط بین فردی اهمیت خاصب دارد که باید به آن توجه کرد. (2)
تعریف انگیزش :

انگیزه را چرایی رفتار تعریف می کنند و باعث تحریک افراد به انجام کار برای رسیدن به هدف های مطلوب می شود عده ای دیگر انگیزه را نیازها، خواسته ها، تمایلات و یا قوای درونی افراد تعریف می کنند. و به عبارتی فرد هیچ رفتاری را نمی تواند انجام دهد مگر اینکه انگیزه یا نیازی محرک آن باشد. (3) واژه انگیزش در لغت به معنائی تحریک و تذهیب می باشد.

اهمیت انگیزش :
یکی از وظایف اولیه مدیران ایجاد انگیزه در کارکنان می باشد. به گونه ای که عملکرد آنها به بالاترین سطح مکن برسد بدین معنی که بیشتر تلاش کنند. و به طور منظم در محل کار حاضر شوند و برای عملی شدن هدفها و سیستمهای سازمان کوشش کنند و برای اینکه فردی به سطح بالایی از انگیزش برسد ابتدا باید تصمیم بگیرد که کار را انجام دهد (انگیزش) و بتواند کار را انجام دهد (توانایی) و مواد و وسایل مناسب انجام کار را داشته باشد (محیط) بنابراین مدیر باید اطمینان حاصل کند که شرایط 3 گانه فوق فراهم می باشد و برای اینکه انگیزش در فرد تولید شود ابتدا نتایج حاصل کار باید به نظر فرد جالب جلوه نماید. (4)

از آنجایی که انسانها نیازها و تمایلات متفاوتی دارند بنابراین آنها به طور متفاوتی بر انگیخته می شوند در مدیریت رهبر یا مدیر تمرکز بر نیازها و خواسته های کارکنان دارد و سازوکارهای انگیزش مناسب را برای هر شخص و موقعیت به کار می برد بنابراین مدیر باید مهارت ها و فنون و دانش برگرفته از نظریه های انگیزشی را برای جلب کمک به پرستاران در دستیابی به اهداف به کار برد (3).

برای افزایش بهره وری در سازمان نیاز به شرایط متعددی داریم که مهمترین آن برانگیخته شدن عامل انسانی می باشد. نیروی انسانی برانگیخته شده برای انجام دادن وظایف خود اساسی ترین عامل بهره وری می باشد و انگیزش کارکنان نیز با افزایش سطح روحیه و رضایت شغلی کارکنان فراهم می آید اما برای افزایش روحیه رضایت شغلی لازم است به ارضای نیازهای آنان در محیط کار توجه کنیم و فقط مدیرانی می توانند موجبات ارضای نیازهای مراتب بالاتر کارکنان تحت نظارت خود را فراهم سازند که فضای روانی مناسب را در درون سازمان به وجود آورند (5).

کاربرد تئوریهای انگیزشی در مدیریت :
تئوری محتوایی انگیزش :
در این تئوری برخی رهبران نیروی کار معتقدند که افراد می توانند با پرداخت بیشتر ئ ساعات کاری کمتر و شرایط مطلوب کاری برانگیخته شوند در حالیکه برخی از متخصصان پیشنهاد می کنند انگیزش می توانند از طریق فراهم نمودن استقلال و مسئولیت پذیری کارکنان افزایش یابد و هر دو دیدگاه بیانگر تئوری های محتوایی انگیزشی می باشد و این تئوری می کوشد به این سوال پاسخ دهد که چه عاملی افراد را بر می انگیزد (6).

تئوری های فرایندی انگیزش :
این تئوری ها بیشتر شناختی هستند و به چرایی ها پاسخ می دهند عوامل موثر به انگیزش چندان مورد توجه نظریه های فرایندی نمی باشد و سعی بر آن است فرایندهایی که موجب انگیزش رفتار می شوند را توصیف دهند و این تئوری چگونگی انتخاب یک

رفتار از میان چند رفتار را مشخص می کند (4).
معمولاً متغیرهایی مانند نیازها، انتظارها و پاداش ها و تقویت کننده ها مورد توجه این تئوری می باشد و درصدد یافتن کنش متقابل این متغیرها با متغیرهای وابسته ای را چون خوشنودی کارکنان است (7)
کاربرد تئوری های محتوایی وفرایندی در مدیریت نیروی انسانی :
1 ) تئوری سلسله مراتب مازلو :
این تئوری یک چارچوب انگیزش کاربردی برای مدیران بیان می کند و مدیران با تجزیه و تحلیل نظریات و نگرش ها و کیفیت و کمیت کار کارکنان و شرایط شخصیتی آنها می توانند برای شناسایی سطح نیاز کارکنان که همواره به دنبال ارضای آن هستند اقدام مقتضی به عمل آوردند و بعد از شناسایی سطح نیاز هر مدیر می تواند در محیط کاری فرصت هایی را فراهم آورد تا به کارکنان اجازه دهد که نیازهای خود را برآورده سازند به علت اینکه ادراکات و شخصیت های افراد منحصر به فرد می باشد البته کاربرد این تئوری قدری مشکل است (8).
2 ) تئوری دو عاملی هدزبرگ :
این تئوری نقش مهمی در شکل دهی تفکر مدیران نسبت به انگیزش ایفا نموده است در مرحله اول مدیران باید تلاش کنند شرایطی را که باعث نارضایتی می شود را حذف کنند و برای تحقق این هدف مدیر در مرحله اول به عوامل بهداشتی و شرایط کاری توجه کند و در مرحله دوم عوامل انگیزشی را وارد صحنه کند و با فراهم نمودن فرصت های لازم جهت کسب موفقیت، شهرت، مسئولیت، و پیشرفت و رشد باعث شود که کارکنان احساس رضایت و انگیزش ک

نند (4).
3 ) تئوری مک کلند :
بر طبق این تئوری نیازهای هر فور شامل نیاز به موفقیت و قدرت و وابستگی می باشد و توجه عمده بر نیاز موفقیت می باشد و این نیاز تمایل به برتری جویی و رقابت و اهداف پالشی و پافشاری برای انجام کار و فائق آمدن به مشکلات دارد، بر طبق این تئوری مدیران باید افراد موفق تر را شناسایی کرده و جهت آنها را تشویق نمایند و راه را برای آنها هموار کرده و همچنین مدیران باید بر روی توانایی های افراد موفق سرمایه گذاری کنند و از آنها برای تعیین اهداف استفاده نمایند (9).
4 ) تئوری الدرفر :

آلدرفر در سال 1972 نیاز پنجگانه او را در 3 دسته خلاصه کرد : 1 ) زیستی؛ 2 ) رشد ؛ 3 ) وابستگی و مطابق این تئوری مدیران بایستی بدانند که یک شخص می تواند به صورت ارادی از پائین سلسله نیازها حرکت کند و به بالاترین سطح برسد (10) به شرط آنکه برای دستیابی به نیازهای خود تلاش کنند و برای اینکه سطح عملکرد کارکنان افزایش یابد مدیران باید روی کارکنان شایسته سرمایه گذاری کنند و به نیازهای سطح عالی آنها اهمیت بدهند و کارکنان را در تصمیم گیری ها شرکت دهند (9).

5 ) تئوری انتظار :
امروزه جامع ترین تئوری انگیزش در تئوری انتظار می باشد و نقطه مرکزی این تئوری مربوط به این است که شخص رابطه بین سه عامل کوشش و عملکرد و پاداش را چگونه تلقی می کند، قدرت جذب نتیجه پاداش ویژه برای فرد ارزش نامیده شده و درجه اعتماد او انتظار نامیده می شود دارای 3 رکن اساسی است : 1 ) انتظار نتیجه از عملکرد؛ 2 ) ظرفیت؛ 3 ) انتظار عملکرد در سایه تلاش.
کاربرد الگوی انتظار در سازمان و مدیریت :
1 ) سازمانها همان چیزی را دریافت می کنند که پاداش می دهند ؛
2 ) نوع کار باید به گونه ای باشد که بر فرد پاداش باطنی بدهد ؛
3 ) سرپرست مستقیم در فرایند ایجاد انگیزه نقش مهمی دارد.
در مدیریت :
1 ) مرتبط ساختن پاداش با عملکرد ؛
2 ) تجزیه تحلیل عواملی که پاداش را خنثی می کند ؛
3 ) حصول اطمینان از متناسب بودن پاداش ؛
4 ) امکان پذیربودن عملکرد موردنظر ؛
5 ) تعیین سطح عملکرد ؛
6 ) تعیین میزان ارزشی که زیر دست برای نوع پاداش قائل است. (11).
6 ) تئوری برابری :
بر طبق این تئوری کارکنان خواهان رفتاری برابر با خودشان هستند وانگیزه و عملکرد و رضایت افراد به قضاوت ذهنی آنها در رابطه با تلاش نسبت به پاداش و نسبت تلاش به پاداش دیگران در تعیین شرایط بستگی دارد (7).
تئوری مبتنی بر هدف : در این تئوری بر فرایند تعیین اهداف توجه شده و هنگامیکه هدف ها مشکل باشند می تواند برای فرد و گروه به عنوان عوامل محرک در آید. و هنگامیکه کارکنان یا زیردستان در تعیین هدفها مشارکت نمایند و ادای تعهد و انگیزه بسیار بالایی خواهند شد (1).

راهکارهای توصیه شده در بالا بردن انگیزه نیروی انسانی و پرستاران در سازمانها :
1 ) انتظارات روشنی از کارکنان داشته باشید و به طور موثری این انتظارات را بیان کنید و ارتباط خوش بینانه و سودمندی با کارمندان ایجاد کنید ؛
2 ) یک الگوی نقش برای کارمندان خود باشید ؛
3 ) نیازها و خواسته های کارمندان را با علائق و مقصود سیستم تلفیق نمائید ؛
4 ) مفهوم کار تیکی را توسعه دهید و اهداف گروهی و پروژه هایی را که یک روحیه تیمی را ایجاد خواهند کرد را در سازمان توسعه دهید ؛
5 ) منحصر به فرد بودن هر کارمند را در سازمان تشخیص دهید و اجازه بدهید که او مورد شناسایی قرار گیرد ؛
6 ) ارتباطات خوش بینانه و سودمندی را با کارمندان خود ایجاد کنید (3) ؛
7 ) از روش دادن است استقلال و تعیین حدود و اختیارات استفاده کنید زیرا در تصمیم گیری ها احساس مسئولیت را بالا می برد و کنترل افراد را روی حوزه قلمرو و کارهایی که مسئولیت آن را دارند را بیشتر کرده و پیشرفت کاری را افزایش می دهد ؛
8 ) پاداش دادن به کارکنان برای کارکردیشان وسیله فوق العاده با ارزشی برای حفظ نیروی انسانی و ایجاد انگیزه در آنها می باشد ؛
9 ) به کارکنان خود آزادی اندیشه داده و با صداقت آنها را مورد تشویق قرار دهید ؛
10 ) کارکنان باید اطمینان حاصل کنند که برای اندیشه های نوآورانه آنها زمان و مکان و منابع موردنیاز درنظر گرفته شده ؛

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 4:46 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری فایل ورد (word) دارای 129 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری فایل ورد (word)

مقدمه
دفتر نخست: جایگاه هیات منصفه
بخش اول: جایگاه هیات منصفه در حقوق ایران (با نگاهی به مبانی فقهی آن)
گفتار اول: تعریف و ماهیت هیات منصفه
گفتار دوم: سیر قانونی هیات منصفه در ایران
الف- قبل از انقلاب اسلامی
ب- پس از انقلاب اسلامی
گفتار سوم: دلایل مخالفت با حضور هیات منصفه در دادرسی
گفتار چهارم: مبانی لزوم تبعیت قاضی از نظر هیات منصفه
-منابع و ماخذ
بخش دوم: قضاوت شورایی و هیات منصفه در سیستم حقوقی اسلام
گفتار اول: قضاوت شورایی در اسلام
گفتار دوم: ماهیت تصمیم گیری های هیات منصفه
نتیجه گیری
بخش سوم: مقایسه اجمالی هیات منصفه در حقوق ایران و انگلستان
گفتار اول: قضا و هیات منصفه
گفتار دوم: پیشینه تاریخی هیات منصفه
گفتار سوم: ساختار هیات منصفه فعلی ایران
گفتار چهارم: ساختار فعلی هیات منصفه انگلستان
گفتار پنجم: دلایل موافقان و مخالفان هیات منصفه
دفتر دوم: جرائم مطبوعاتی
مقدمه
بخش اول: مسائل ماهوی
گفتار اول: مفهوم جرم مطبوعاتی
گفتار دوم: مصادیق جرایم مطبوعاتی
گفتار سوم: مسئولیت ناشی از جرایم مطبوعاتی
بند اول: مسئولیت مدنی
بند دوم: مسؤولیت کیفری
بخش دوم: مسائل شکلی
گفتار اول: مرجع رسیدگی
بند اول: قواعد کلی صلاحیت
بند دوم: دادگاههای اختصاصی و جرائم مطبوعاتی
گفتار دوم: آئین رسیدگی
منابع و ماخذ

بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری فایل ورد (word)

الف- کتب
1- آئین دادرسی کیفری،دکتر محمد آشوری، دوره دوجلدی- انتشارات سمت
2- آئین دادرسی کیفری، دکتر محمد آخوند،ی جلد اول و دوم- نشر میزان
3- آئین دادرسی مدنی، دکتر عبدا… شمس، جلد اول- نشر میزان
4- آزادی اندیشه و بیان، دکتر ناصر کاتوزیان و همکاران، انتشارات دانشگاه تهران
5- فلسفه حقوق، دکتر ناصر کاتوزیان، جلد دوم منابع حقوقی، شرکت سهامی انتشار
6- حقوق مدنی، الزامهای خارج از قرارداد، دکتر ناصر کاتوزیان، انتشارات دانشگاه تهران
7- حقوق مطبوعات (جزوه درسی) دکتر علی بهزادی، دانشکده علوم ارتباطات
ب- مجلات
1- ساختار هیأت منصفه انگلستان، تالیف دکتر محمدجعفر حبیب زاده، ماهنامه دادرسی شماره
2- جایگاه هیأت منصفه در حقوق ایران با نگاه به مبانی فقهی آن، استاد اسماعیل آقابابائی، پژوهشگر دانشگاه مفید قم
3- قضاوت شورایی در اسلام، آیت ا… موسوی بجنوردی
4- مقایسه اجمالی هیأت منصفه در حقوق ایران و انگلستان، دکتر عباس شیخ الاسلامی، دانشگاه علوم اسلامی رضوی
ج- مقالات روزنامه ها
1- نشریه کیهان 25 مورخ 29/3/
2- نشریه حقوق و اجتماع شماره
3- نشریه ابرار مورخ 23/3/
4- نشریه وقایع اتفاقیه مورخ 3/4/
5- نشریه سلام 23 مورخ 7/7/
6- نشریه جهان اقتصاد 29 مورخ 30/3/
7- نشریه شرق مورخ 4/4/
8- نشریه رسالت مورخ 28/11/
9- نشریه توسعه مورخ 2/9/
10- نشریه وکالت شماره
11- نشریه خرداد مورخ 3/4/
12- نشریه خراسان مورخ 8/9/
13- نشریه صدای عدالت مورخ 29/2/

 

پیش گفتار<\/h2>

نهاد هیات منصفه قدمتی دیرینه دارد، ولی به دلیل جدید بودن آن در حقوق ایران و روشن نشدن مبانی فقهی اش هنوز جایگاه واقعی خود را بازنیافته است. انتخاب مردمی اعضای هیات منصفه، توجه قاضی به رای آنها، تخصص قاضی نداشتن و دخالت نکردن اعضای این هیات در قضاوت، از جمله شروطی است که با توجه به تحولاتی که در ماهیت این نهادها پدید آمده است، امروزه باید رعایت گردد.

پایبندی به این شروط در حقوق ایران، وقتی می تواند جامه عمل بپوشد که از دیدگاه فقهی نیز بتوان چنین جایگاهی برای هیات منصفه در نظر گرفت. از این رو مقاله حاضر، ضمن تبیین ماهیت هیات منصفه با توجه به خاستگاه آن، به نقد و بررسی قوانین داخله پرداخته و با ارائه معیارهایی برای انطباق این نهاد با شرع، راهکارهایی جهت استحکام در امر قانونگذاری ارائه می دهد. البته در این نوشتار ما بیشتر به جایگاه هیات منصفه در محاکمات مطبوعاتی و سیاسی خواهیم پرداخت.

«آزادی» یکی از اصول مهم و باارزشی است که در بسیاری از مکاتب، از جمله مکتب اسلام، پذیرفته شده و اصول و مقررات آن، حاکی از دفاع از این مهم است.[1]یکی از نمودهای آزادی که اخیرا بیشتر مورد توجه قرار گرفته، آزادی بیان و ابراز عقیده است. معمولا تخطی از قلمرو آزادی بیان، در قالب جرم سیاسی و جرم مطبوعاتی نمود پیدا می کند که از یک سو دفاع از حقوق جامعه، حاکمان را به مبارزه با تخطی گران وا می دارد و از سوی دیگر، آزادی بیان از چنان ارزشی برخوردار است که می طلبد جامعه در برخورد با این گونه مجرمان، تا حدی از خود انعطاف نشان داده و فرهنگ جامعه و تلقی عمومی را در قضاوت خویش مد نظر قرار دهد. با پیش بینی هیاتی، در دادگاه به نمایندگی از جامعه برای دفاع از مجرمان سیاسی و مطبوعاتی صورت می پذیرد که در حقوق عرفی «هیات منصفه» نام گرفته است.

در ایران، اولین بار در اصل 79 متمم قانون اساسی مشروطه (مصوب 29 شعبان 1325) و پس از انقلاب، در اصل 168 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حضور هیات منصفه در جرایم سیاسی و مطبوعاتی پذیرفته شد ولی به دلیل جوانی این نهاد در کشور، و فقدان آرای فقها، نتوانسته جایگاه واقعی خود را در حقوق ایران- که بخشی از آن مبتنی بر مبانی فقهی است- بیابد. از این رو، در این مقاله بر آن شدیم تا به اختصار، ضمن بررسی این نهاد در حقوق ایران، به این سوال اساسی پاسخ گویم که چگونه می توان نهادی به نام هیات منصفه را در دادگاه اسلامی به عنوان یکی از عناصر قضاوت پذیرفت و نظر آن هیات را نظر دادگاه اسلامی و قاضی شرع به حساب آورد؟

پاسخ این سوال را با مروری بر گفتارهای زیر پی می گیریم:

   1-            تعریف و ماهیت هیات منصفه؛

   2-            سیر قانونی هیات منصفه در ایران؛ 

   3-            دلایل مخالفت با حضور هیات منصفه در دادرسی؛ 

   4-            مبانی لزوم تبعیت قاضی از نظر هیات منصفه. 

گفتار اول<\/h2>

تعریف و ماهیت هیات منصفه<\/h2>

هیات منصفه در انگلیسی، معادل «Jury» و در زبان عربی معادل، «هیئه المحلفین» است و عبارت از «مجموعه ای از افراد عادی است که با داشتن شرایط اخلاقی و توانایی های خاص و استقلال رای و فکر به عنوان نماینده افکار عمومی، برای شرکت در برخی از دادگاه های کیفری و همکاری با قضات حرفه ای در امر قضاوت دعوت می شوند.»

طبق تعریفی دیگر؛ «گروهی از مردمند که با استماع حقایق موجود در جریان دادرسی، در خصوص تقصیر یا عدم تقصیر متهم تصمیم می گیرند.» (Oxford:P. 702 و رک: جعفری لنگرودی: ص 3902)

درباره ماهیت هیات منصفه، دیدگاه های زیر مطرح شده یا قابل طرح است:

1-رای هیات منصفه یکی از ادله اثبات دعواست، به این بیان: وقتی تعداد قابل توجهی از مردم (مثلا دوازده نفر) بدون هیچ گونه غرض خاصی بر مجرم بودن شخصی اتفاق نظر داشتند، بی تردید، وی مجرم و قابل مجازات است.

این تحلیل، با توجه به منشا اولیه هیات منصفه و بر اساس مقطع زمانی صورت گرفته است که مجرم، یا بی گناه بودن متهم، به آزمایش الهی واگذار می شد و به اصطلاح، نظام اوردالی (داوری ایزدی) حاکم بود و نمی تواند بیانگر ماهیت هیات منصفه امروزی باشد.[2]

2- هیات منصفه نقش شهود را دارند و ملزم بودن اعضای هیات به قسم یاد کردن در حقوق برخی کشورها (پاشا صالح: ص 161) به اعتقاد برخی، از همین جا نشات گرفته است (خامنه ای؛ ص 113) ولی امروزه به دلیل تفکیک کامل بین شهود و اعضای هیات منصفه، نمی توان آنان را شاهد دانست.

3- وظیفه هیات منصفه شبیه نهاد تعقیب است. این تحلیل، از آنجا نشات گرفته که عده ای مطلع از شخص و محل زندگی متهم، از طرف دولتها در دادگاه حضور می یافتند تا با توجه به اطلاعاتی که دارند، با اظهارات خود به کشف واقع و تکمیل ادله اتهام کنند. در واقع کار آنها دفاع از حقوق عامه بود (رک: عبدالحلیم: ص 52 -57)

از آنجا که در شرایط فعلی اعضای هیات منصفه به جای دفاع از دولت و حکام، در واقع از افکار عمومی دفاع می نمایند و سعی در تکمیل ادله اتهام ندارند، پس نمی توان برای آن ماهیت تعقیب قایل بود هر چنددر گذشته چنین فرضی صادق بود.

4- هیات منصفه نقش قضایی دارد و اظهارنظر وی، نه صرفا نظر یک شهروند بلکه قضاوتی حقیقی است (همان ص 317)

طرفداران این دیدگاه، از این نظر که هیات منصفه ملزم به سوگند، ولی قضات چنین وظیفه ندارند، چنین اظهار کرده اند که در واقع، اعضای هیات با قسم یاد کردن، به قاضی حقیقی تبدیل می شوند و قضاوت آنها و قاضی در واقع، نوعی از قضاوت اشتراکی و جمعی است (همان صص 65، 78، 196 و ص 251)

این نظر، از این جهت که افراد هیات منصفه هم به لحاظ انتخاب کنندگان (که نوع مردمند” نه دستگاه های حاکمه) و هم به لحاظ اعضای هیات (که داشتن اطلاعات حقوقی شرط نیست) قابل انتقاد است و از این رو، نمی توان کار هیات منصفه را کاری قضایی یا نوعی قضاوت مشترک به حساب آورد؛ هر چند از اواخر قرن سیزدهم، مدتی چنین وظیفه ای را به عهده داشت.

5- دیدگاه دیگر این است که هیات منصفه وظیفه کارشناسی را به عهده دارد و در مواردی که تشخیص موضوع و بیان حسن و قبح عمل ارتکابی لازم است از یک طرف اکثریت جامعه انجام پذیرد، هیات منصفه به نمایندگی از افکار عمومی این مهم را به انجام می رساند (عمید زنجانی: 1368: صص 273-376) به بیان دیگر، اختیار تشخیص موضوع، در مواردی به هیات منصفه تفویض شده است که به تنهایی از عهده یک فرد، اعم از این که قاضی باشد یا خیر، برنمی آید.

با این تحلیل، در انتخاب و حضور هیات منصفه در دادگاه، لازم است چند ویژگی رعایت شود:

الف- چون هیات منصفه نماینده افکار عمومی به شمار می رود، افراد آن از سوی مردم تعیین می شوند نه دستگاه های حکومتی.

ب – توجه به خواست عمومی ایجاب می کند که نظر هیات منصفه را قاضی در صدور حکم ملاک قرار دهد و مثلا با رای هیات منصفه مبنی بر بی گناهی متهم، نتواند حکم به مجرمیت صادر نماید.

ج- برای آن که هیات منصفه منعکس کننده افکار عموم  باشد، بسیاری از کشورها، گزینش افراد از بین اصناف مختلف را شرط کرده و حتی برخی تصریح دارند که برگزیدگان نباید اطلاعات قضایی داشته باشند (پاشا صالح: ص 192؛ عبدالحلیم 1980: ص 211 و شیخ الاسلامی؛ ص 208) همچنین نباید قبل از حضور در محکمه، در ماهیت دعوا تحقیق کرده و یا حتی از جوانب آن اطلاعی کسب نموده باشند.»[3]

د- به دلیل اطلاعات قضایی نداشتن، هیات منصفه تنها در دو موضوع می تواند اظهار نظر نماید:

1- آیا متهم مجرم است یا نه؟

2-در صورت مجرم بودن، آیا مستحق تخفیف است یا خیر؟[4]

ولی تعیین نوع جرم و مجازات آن با قاضی است که با متون قانونی آشناست (برای اطلاع بیشتر رک استفانی و دیگران 1377 ص 70 و عبدالحلیم صص 370- 374)[5]

با توجه به تحولات به عمل آمده، امروزه می توان تحلیل اخیر از ماهیت هیات منصفه را دیدگاهی صائب و قابل دفاع دانست.

در مورد تعداد اعضای هیات منصفه و چگونگی انتخاب آن، بسته به نوع جرم و دادگاه رسیدگی کننده کشورها شیوه متفاوتی را در پیش گرفته اند. (برای نمونه ر. ک فاورقی، 1991 صص 294- 295) که به نظر می رسد بهترین روش، انتخاب تعداد قابل توجهی از افراد توسط مردم و انتخاب تصادفی تعداد لازم از آنان برای حضور از دادگاه، توسط دادرس باشد.

گفتار دوم:<\/h2>

سیر قانونی هیات منصفه در ایران<\/h2>

از آنجا که منشا طرح و ورود مباحث مربوط به هیات منصفه در حقوق ایران، تدوین مقررات توسط قانونگذار در این خصوص است، در این قسمت از مقاله، به سیر قانونی این نهاد در حقوق ایران پرداخته و با توجه به ویژگی های حاکم بر هیات منصفه در حقوق کشورهای دیگر، که در بحث قبل طرح شد، این موارد را به اختصار نقد و بررسی می کنیم.

الف- قبل از انقلاب اسلامی<\/h2>

اولین قانون مصوب در ایران که به هیات منصفه توجه نمود، اصل هفتاد و نهم متمم قانون اساسی مشروطیت (مصوب 1289 ش/ 1325 ق) بود که با تبعیت از قوانین اروپایی، از جمله بلژیک مقرر می داشت:«در مورد تقصیرات سیاسیه و مطبوعات، هیات منصفین در محاکم حاضر خواهند بود.»

پس از آن، اولین قانون عادی، قانون موقت  هیات منصفه (مصوب 10/9/1301) بود که طبق ماده 1 آن، پنج نفر اصلی و سه نفر علی البدل به قید قرعه از میان صد نفر از کسانی که در انتخابات مجلس حائز اکثریت بودند (به جز نمایندگان انتخابی مجلس) به عنوان هیات منصفه انتخاب می شدند.[6]

بر خلاف انتظار، در اولین قانون مطبووعات (مصوب 18/11/1286) از هیات منصفه سخنی به میان نیامد و حتی علاء السلطنه در 15 مرداد 1296، مصوبه ای تصویب کرد که مقرر می داشت: «مادامی که قانون هیات منصفه از مجلس شورای اسلامی نگذشته، در محاکم عدلیه رسیدگی و محاکمه خواهد شد» (شیخ الاسلامی همان ص 157)

در قانون محاکمه وزرا و هیات منصفه (مصوب 16 تیر 1307) ماده نهم، تعداد اعضای هیات منصفه را به عده اعضای محکمه، و انتخاب را به حاکم واگذار کرده بود که از میان کسانی که در آخرین دوره تفنینیه مجلس شورای ملی دارای اکثریت بودند به قرعه انتخاب می شدند.

در ماده دهم قانون مذکور آمده بود: هیات منصفه «; پس از اعلان ختم محاکمه، بلافاصله مشاوره نموده، رای خود را دایر به تبرئه یا مجرمیت متهم و تشخیص جرم خواهند داد. ولی صدور حکم فقط با قضات محکمه خواهد بود. در صورت تساوی آرا، رأیی که برای متهم است؛ به منزله آرای اکثریت است و حکم  محکمه بر طبق آن صادر می شود.»

چنانچه ملاحظه می شود در این قانون، به انتخاب مردمی تا حدودی توجه شده بود. از استقلال قاضی و توجه وی در صدور حکم به رای هیات منصفه نیز سخن به میان آمده بود به بیان دیگر جایگاه قاضی هیات منصفه تا حدودی توجه شده بود.

پس از آن در 29/2/1310 قانون هیات منصفه در 14 ماده به تصویب کمیسیون عدلیه مجلس رسید که طبق ماده 6 آن، حاکم محل و رئیس استیناف و رئیس محکمه بدایت و رئیس انجمن  بلدی و رئیس اطاق تجارت (در مناطقی که اطاق تجارت تشکیل شده باشد) عده ای را برای عضویت هیات منصفه تعیین می کردند.

با تصویب این قانون و همچنین قوانین بعدی، می توان گفت که سنت انتخاب مردمی هیات منصفه به فراموشی سپرده شد.

در این قانون، نحوه انشای مواد 8 و 9 به گونه ای  است که محکمه بدون توجه به نظر هیات منصفه، رای خود را صادر می کند و پس از آن، هیات منصفه اگر  معتقد به مجازات متهم بود، کتبا دلایل خود را اظهار می کند و اگر بر خلاف نظر دادگاه بر بی تقصیری متهم نظر داشت به تقاضای وزیر عدلیه، محاکمه اعاده می شود.[7] در نتیجه به تبعیت قاضی از رای هیات منصفه هم آنچنان که باید، توجه نشد.

مجددا قانونگذار در لایحه قانون مطبوعات (مصوب 11 آذر 1331) مقرر کرد: هیات منصفه در خصوص این که متهم گناهکار است یا بی گناه، در صورت تقصیر مستحق تخفیف است یا خیر، با رای مخفی اظهار می کند و دادگاه ملزم است بر اساس تصمیم اکثریت رای صادر کند. (ر. ک مواد 34-44)

در لایحه قانونی مطبوعاتی (مصوب 10 مرداد 1334) طبق بند الف ماده 33، هیاتی مرکب از فرماندار و رئیس دادگستری و رئیس انجمن شهر ( و در صورتی که انجمن شهر وجود نداشته باشد شهردار) و نماینده فرهنگ  اعضای هیات منصفه را انتخاب می کردند که بدین صورت، باز هم انتخاب مردمی نبود.

نکته دیگر این که بر خلاف مقررات قبل، طبق ماده 34 این قانون، دادرسان دادگاه هم با هیات منصفه به شور پرداخته و درباره دو مطلب الف-  آیا متهم گناهکار است؟ ب – در صورت تقصیر، آیا مستحق تخفیف است یا خیر –رای می دادند و سپس، رئیس دادگاه طبق  این رای، به انشای حکم مبادرت می ورزید.

این در حالی است که طبق مقررات قبل دادرسان در مرحله مشورت با هیات منصفه شرکت نداشتند.


 

3- برای اطلاع بیشتر رجوع شود به آزادی اندیشه و بیان به قلم دکتر ناصر کاتوزیان و همکاران (انتشارات دانشگاه تهران)

[2] – چه بسا بر اساس همین طرز تفکر است که هیات منصفه با قرعه تعین تکلیف می نموده است (ر. ک: عبدالحلیم: ص 365)

[3] – بر همین اساس کسب اطلاعات بیشتر از طریق روزنامه یا معاینه محل، از اسباب محرومیت از شرکت در هیات منصفه به شمار آمده است. (خامنه ای؛ 1342؛ ص 119- 120 و عبدالحلیم: ص 251)

[4] – در حقوق انگلستان حتی در صورتی که به موجب قوانین موجود، محکومیت متهم واضح باشد هیات منصفه می تواند بر اساس وجدان تصمیم به تبرئیه بگیرد. (شیخ اسلامی ص 161)

[5] – با وجود این، در برخی آرای هیات منصفه در ایران، رای به گونه ای صادر شده است که گویا رسیدگی قضایی است. (ر. ک شیخ االاسلامی ص 208) 

[6] – با این وصف، در اولین محاکمه مطبوعاتی در ایران (محاکمه سلطان العلمای خراسانی، مدیر مسئول روزنامه «روح القدس») که دو ماه پس از تصویب این اصل صورت گرفت، هیات منصفه حضور نداشت. اولین محاکمه مطبوعاتی با حضور هیات منصفه در ایران، محاکمه میرزا حسن کاشانی مدیر مسئول روزنامه «حبل المتین» به اتهام نشر مطالب ضد دینی بود. (شیخ الاسلامی، ص 156) این قانون در 28/12/1301 تمدید شد.

[7] – ماده 8: «پس از اعلان ختم رای محکمه، در صورتی که دایر به مجازات متهم باشد، هیات منصفه با ذکر دلایل کتبا اظهار خواهد نمود.»

ماده 9: «اظهار عقیده هیات منصفه بر بی تقصیری متهم، موجب اعاده محکمه است.»


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 4:46 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد استفاده از DIS برای مربوط کردن شبیه سازی و متحرک سازی در simulink و VRML فایل ورد (word) دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد استفاده از DIS برای مربوط کردن شبیه سازی و متحرک سازی در simulink و VRML فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد استفاده از DIS برای مربوط کردن شبیه سازی و متحرک سازی در simulink و VRML فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد استفاده از DIS برای مربوط کردن شبیه سازی و متحرک سازی در simulink و VRML فایل ورد (word) :

استفاده از DIS برای مربوط کردن شبیه سازی و متحرک سازی در simulink و VRML

خلاصه:
این مقاله تکنیکهای تواناسازی کنترل سیستمهای طراح برای سادگی و یکپارچگی تجسم کامل در بررسیهای شبیه سازی را شرح می دهد. مدل تصوری (تجسمی) (مجموعه ابزارهای متحرک سازیVRML) در اجرای نخستین تأثیر متقابل با simulink دارد، اما هدفهای طرح در ساختن مفهوم شبیه ساری platform مستقل می باشد. مدل تصوری به وسیله انجام دادن اجرای اولیه ای از شبیه سازی باراندازی یک وسیله زیر آبی خودگردان برای یک ایستگاه باراندازی ارزیابی شده است.
این مقاله همچنین شبیه سازی اساسی معماری تمرکز یافته را که برای استاندارد توزیع شده IEEE,DIS مورد استفاده قرار می گیرد را شرح می دهد.
کلمات کلیدی: تجسم سازی، شبیه سازی، قالب سازی

1-معرفی
تجسم سازی از داده علمی یک زمینه تحقیق فعال برای سالها بوده است و پیشرفت زیادی در این زمینه، برای نمونه تجسم سازی از مجموعه داده های بزرگ و تجسم سازی سیستم مکانیکی ساخته شده است. تجسم سازی 3D از داده علمی در فهمیدن اندازه گیریهای پیچیده بسیار مفید است. در زمینه کنترل مهندسی تجسم ساری از ننتایج شبیه سازی طرحهای زمانی مهمی بوده است. تجسم سازی 3D کمترین اهمیت را در این زمینه داشته است اما مدلهای تجسم سازی یک زمینه مفید با پتانسیل جدید که با تکنیکهایی از مهندسی عمران و مکانیک بهتر از معماری بر پا شده است را باز کرده است.
زمینه متحرک سازی هنوز پیشرفته تر از تجسم سازی در داده های ثابت نبوده است، اما سیستمهای CAD و با معرفی استانداردها، کامپیوترهای بسیار قوی و وسایل موجود رایج برای ساختن دنیاهای مجازی چند کاربری برای بازیها، مشابه سازیها برای کشتی‌ها، هواپیماها، میدانهای جنگ و غیره و کارخانه های صنعتی مجازی شده است. پیشرفت قابل توجه ای نسبتا به وسیله قدرت بالایی از محاسبات کامپیوتری در این زمینه انجام شده است.

کار بسیاری در زمینه تجسم سازی و متحرک سازی در رابطه با کاربرد مهندسی کنترل و بار هر دوی متحرک سازی 2D و متحرک سازی 3D بسیار پیشرفته انجام شده است. به هر حال تلاشهای بسیاری در ساختن مدل و در یکپارچگی غیر استاندارد در محیط شبیه سازی سرمایه گذاری شده است. یک نیروی بالقوه بزرگ برای استفاده از متحرک سازی ها برای فهم بهتر اجرای یک سیستم مخصوصا برای مهندسان غیر کنترلی جایی

که یک تجسم سازی ساده با طرح زمانی بسیار سنتی ترکیب شده است.
اغلب یک عقیده فوری زیادتر را نیدهد ، موجود است. هدف ساختن یک ادراک راحت برای استفاده کردن از قدرت و مفهوم مختلط و مجموعه ابزار برای درست کردن متحرک سازی 3D در یک راه استاندارد سنجیده شده و محیط شبیه سازی شناخته شده، اما با یک تلاش برای به وجود آوردن مدا شبیه سازی بوده است. ساختن مدل متحرک سازی به عنوان یک قسمت استاندارد از مدلهای شبیه سازی، ممکن است قابلیت فهمیدن نتایج آنها را تشدید کند. آسانی استفاده و یکپارچگی در محیطهای شبیه سازی شناخته شده همچنین اهمیت بسیاری داشته است.
استفاده از ابزارهای استاندارد و پپروتکل ها مانند DIS (brutzman1999)، جاوا و (carey and bell

, 1997) به ساختن تصور کلی و مجموعه ابزارها بیشتر س

خت افزار platform مستقل تا موقعی که هنوز ابزارهای موجود استفاده می شدند، کمک می کند.
در بخش 2 اساس پروتکل DIS(شبیه سازی متقابل توزیع شده) با تمرکز ویژه روی زمینه تجسم سازی و متحرک سازی شرح داده می شود.
این روشها روی بخش 3 بیان کردن یک توصیف تفصیلی مفهومی و روش شناسی و اجرای اولیه ای از مجموعه ابزارها بنا شده است.
بخش 4 کاربرد مجموعه ابزارها برای شبیه سازی کردن باراندازی یک AUV (وسیله زیر آبی خود گردان) را شرح می دهد و بخش 5 نتایج را بیان می کند).

2-شبیه سازی متقابل توزیع شده(DIS)
در طی سالهای 90 ، کار شبیه سازی فیلمنامه های پیچیده مورد توجه بسیار قرار گرفت. مخصوصا بخش وزارت دفاع آمریکا یک بازیگر مهم در این زمینه بوده است، شروع شدن یک موضوع جالب برای اجرای درجه بالای شبیه سازی های صحنه جنگ، شامل تعداد زیادی از موجودیتهای توزیع شده روی اینترنت بوده است. این کار در نیمه سالهای 80 در سیستم SIMNET هدایت می شد. که در ده سال گذشته به وسیله DIS استاندارد پیشرفته جایگزین شد، به brutzman 1999 مراجعه کنید. این استاندارد چگونگی یک شبیه سازی توزیع شده و پیاده کردن آن روی یک شبکه از کامپیوترها، معین کردن پروتکل ها برای ارتباط و استاندارها برای مشاهده و رفتار موجودیتهای شبیه سازی شده را شرح می دهد. با اینکه DIS به عنوان یک نظام استاندارد شروع شده است، خصوصیات مطلوب آن سریعا توسعه دهنده های نرم افزار را برای صنعت بازی کامپیوتری بیشتر از تحقیقات دانشگاهی در رباتهای متحرک جذب کرده است. بسیاری از خصوصیات کلیذی DIS که به محبوبیتشان کمک کرده
است در زیر شرح داده شده است.

 

A،توزیع
کامپیوتر مرکزی درستی آزمایش شبیه سازی را کنترل نمی کند.
در عوض DIS از یک راه شبیه سازی توزیع شده که در آن مسئولیت برای شبیه سازی کردن کیفیت هر موجودیت باقیمانده با کاربردهای شبیه سازی جداگانه و مقیم شدن در کامپیوترهای host به وسیله یک شبکه مرتبط شده استفاده می کند. هنگامی ک

ه کامپیوترهای host جدید به شبکه اضافه شدند، هر کامپیوتر منابع مربوط به خودش را نیز می آورد. یک شبیه سازی می تواند همچنین بدون معرفی کردن مشکلات و تنگناهایی که کامپیوتر مرکزی به ناچار باعث می شود را تمدید و ادامه دار کند. بنابراین A مدیر شبیه سازی نامیده می شود که بیشتر کنترل مرکزی سبیه سازی را فراهم می کند. مدیر شبیه سازی توابع هایی ازجمله:
start,pause,restart,maintenance,shutdown,collection, distribution
انواع معین داده را به کار می برد.
B اثر متقابل:
کاربردهای شبیه سازی خود گردان بر نگهداری کیفیت یک یا بیشتر موجودیتهای شبیه
سازی مسئولیت دارند. اگر یک استفاده کننده مشابه تجهیزات حقیقی و شبیه سازی شده بسیاری را اداره کند، این فعالیت مدل سازی کردن نتایج فعالیتهای موجودیت استفاده شده در یک مدل شبیه سازی را بر عهده دارد. این کاربرد فرستادن پیغام ها برای دیگران برای آگاه کردن انها از همه فعالیتهای قابل مشاهده را عهده دار است. بعلاوه، این تفسیر کردن و پاسخ دادن به پیغام های مورد توجه برای کاربردهای مشابه دیگر و نگهداری یک مدل از کیفیت موجودیتهای حاضر شده در آزمایش شبیه سازی را بر عهده دارد.
مفهوم، کاربردهای مشابه کنترل کردن زیر مجموعه های مشابه مشخص شدهه است و تمرین مشابه کاملا مطابق اندازه را باعث می شود. جایگزین کردن نوع وسعتی و شبیه سازی سخت افزار آسان است و کمی یا اصلا فشار بر روی قسنتهای باقی مانده از شبیه سازی دارد. همچنین، اضافه کردن یا جایگزین کردن استفاده کننده تأثیر متقابل روی موجودیتهایی بخصوص که کاملا بی ضرر می باشد دارد.

C پروتکل ارتباط
یک پروتکل استاندارد برای ارتباط داشتن داده کیفیت موجودیت استفاده می شود. هر عمل شبیه سازی با وضع موجودیت آن (جا، جهت، سرعت و جای قسمتهای جدا شده و غیره) برای دیگر شبیه سازی ها در آن شبکه ارتباط برقرار می کند. دریافت عمل شبیه سازی، قسمتهای وابسته از داده های آنها را به استفاده کننده به همان اندازه خواسته شده به وسیله شبیه سازی منحصر به فرد نشان می دهد.
پروتکل عوض کردن داده بین دسته های شناخته به عنوان واحدهای داده پروتکل (PDUS) را تعریف می کند. در کل PDUS37، شرح دادن اطلاعات موجودیت، مدیریت شبیه سازی لشکرکشیها، ارتباط رادیویی و مقامات مشخص نظامی مانند سلاح ضربتی و اسکناس مغناطیسی به طور استاندارد معرفی شده است. تعاریف این PDUS و انواع داده استفاده شده در این، می تواند به صورت on-line جستجو شود.(DIS)

Dمحاسبه منسوخ(مرده)
الگوریتمهای محاسبه منسوخ برای کم کردن مراحل ارتباط استفاده می شود. یک روش برای برآورد وضعیت/ جهت یابی، محاسبه منسوخ نامیده می شود. برای محدود کردن سرعت در عمل شبیه سازی در پی آمد به روز در آوردنها برای یک موجودیت استفاده می شود.
مدل محاسبه منسوخ دید آن موجودیت به وسیله شبیه سازیهای دیگر در شبکه را نشان
می دهد و یک برون یابی از وضعیت آنها و جهت یابی استفاده کردن یک الگوریتم محاسبه منسوخ شده است. بر یک مبنای معین، عمل شبیه سازی، مدل محاسبه منسوخ را با استفاده از اطلاعات از مدل درونی به روز درآورده خواهد کرد. در زمان یکسان، اطلاعات فرستاده شده به دیگر عملهایی شبیه سازی در شبکه همچنین که آنها می توانند مدل محاسبه منسوخ موجودیتشان را به روز درآورند، به روز دراورده می شود. با استفاده از محاسبه منسوخ، شبیه سازیها به گزارش وضعیتهای موجودیتهایشان بکرات نیاز ندارند.

3-روش شناسی و جعبه محتوای وسایل فنی
روش شناسی پیشنهاد شده دو فاز جدا را شامل می شود: فاز پیشرفت مدل و فاز زمان اجرای متحرک سازی مدل. در اولین فاز از دو فاز، مدل شبیه سازی ساخته می شود و آزمایش می شود. اجرای شکل اولیه این مدل باید در simulink انجام شود و اما به طور اساسی تصورات باید با هر مدل سازی/سیستم شبیه سازی کار کند. دورتر از این، مدل متحرک سازی شاخته شده و آزمایش شده می توانست همچنین در محیط های مختلف کار کند و در این مورد سیستم casmo worlds از تولیدات یک VRML2.0 توصیف سیستم و مرحله استفاده

 

 

می کند.
مشخصات رتباط بین متغیرهای مشابه و قسمتهای حرکت در دنیای VRML در حال حاضر با استفاده از DIS انجام می شود.
فاز دوم حال به وسیله شروع شدن شبیه سازی و تعیین کردن پارامترهای دیدن برای جستجوگر VRML می تواند وارد شود. توجه منید که داده برای متحرک سازی/ تجسم سازی می تواند به هر دو صورت متشابه یا عمل جهان واقعی به وجود آید.
فاز سوم می توانست برای جدا کردن شبیه سازی و تجسم سازی تعریف شده باشد و این کار مفید خواهد بود وقتی با توجه به مدلهای پیچیده و بزرگ جایی شبیه سازی به طور قابل توجهی کند تر از زمان واقعی اجرا شود. در این موارد شبیه سازی به صورت برون خطی، (offline) اجرا می شود و متحرک سازی به صورت جداگانه اجرا می شود. این تأثیر متقابل استفاده کننده با شبیه سازی به واسطه جستجوگرمتحرک سازی به سختی اگر غیر ممکن نباشد را باعث خواهد شد. این نوع از تأثیر متقابل استفاده کننده فقط با پارامترهای متحرک سازی مانند روشنایی و وضعیت دوربین نمی باشد ولی همچنین با سیستم شبیه سازی شده یکی از خصوصیات مطلوب از مفهوم کلی می باشد. هر چند وقتی شبیه سازی طولانی یا داده زیاد برای مثال ملاحظه شود. حرکت کردن در دریا با یک وسیله زیر آبی خودگردان می تواند از دشاتن انواع بسیاری از دکمه های سریع رو به جلو یا معکوس که قادرند توجهشان را روی قسمتهای جالب متحرک سازی تمرکز کنند مفیدتر

باشد.
شکل 1، فازهای متفاوت و رابطه هایشان را نشان می دهد.
چنانکه نشان داده شده آن مدل حتی می توانست درست کردن، طراحی کردن فاز، دو مجوز دیگر به استفاده کننده برای اشافه کردن قسمتهایی به آن یا اصلاح کردن سیستم روی خط شبیه سازی شده طراحی و رسیدگی شود. این مدل از مفاد این مقاله خارج است.
یک ماشین خودکار یا استفاده کننده تنظیم پذیر متغیر در جزئیات در شبیه ساری و متحرک سازی می تواند حرکت کردن تمام مجموعه های بزرگ از داده یا شبیه سازی کردن یک دوره طولانی زمان سریعتر از زمان واقعی مفید باشد. هر دو زمان تجزیه/ تحلیل، پیچیدگی مدل شبیه سازی شده در شبیه سازی همچنین نتیجه ویژه در متحرک سازی پارامترهایی برای توجه کردن وقتی این نوع از سیستم طراحی می شود هستند.
این موضوع از یکپارچگی با سخت افزار در حلقه شبیه سازی و اجرای سیستم واقعی نام برده شده، مهم است. یک دید این وضعیت در شکل 2 نشان داده شده است.
3-تشخیص داده شده است: یک سطح سازی برون خطی سیستم برای نمونه simulink شبیه سازی شده و الگوریتم کنترل و ابزار استفاده شده tcl/c/matlab یا هر زبان مناسب دیگری که بوده است. در سطح دوم، سطح زبان واقعی سیستم فراخوانی شده به یک HLL (سخت افزار در حلقه) منتقل شده است. Platform جایی که کد به وسیله RTW (زمان واقعی کارگاه) تولید ش

ده است و کنترل کننده نمونه اصلی را ساخته است و روی یک platform سکوی زمان واقعی اجرا شده است. سطح سوم، سطح سخت افزار وسعنی را فراخوانی می کند و سخت افزار سیستم واقعی و کنترل کننده سیستم واقعی را شاکل می شود. این سطوح در راههای مختلف در فازهای مختلف از طراحی کنترل کننده می توانند با هم ترکیب شوند.
توجه کردن به تجسم سازی/ متحرک سازی و صرف کردن فعالیتها در 2 قسمت جدا به ج

ای ساختن انتقال بین سطوح ساده مختلف از هم جدا شده، مهم است. از یک طرف تجسم سازی سیستم و از طرف دیگر بلوک مشابه کنترل کننده در این مقاله مورد توجه قرار گرفته است. سختی جداساری در سیستم و کنترل کننده به طور مساوی برای انتقال آسات بین سطوح ها مهم است.
قادر بودن برای ارزیابی کردن مفهوم و روش شناسی پیرامون یک اجرای نخستین باعث استفاده کردن از اجزای نشان داده شده در شکل 5 شده است. مجموعه ابزار متحرک سازی VRML برای simulink و موارد استفاده جاوا و سوکتهای DIS و TCPIP برای ارتباط بین simulink و مدل vrml نامیده شده است. استفاده از simulink استفاده از کارگاه زمان واقعی برای ساختن ترجمه از شبیه سازی به کد زمان واقعی را قادر می سازد.

4-شبیه سازی لنگرگاه
اجرای شبیه سازی کردن از لنگرگاه الهام گرفته و از استاندارد DIS بسیار بزرگ بود و تقریبا همه روی آن به طور کامل توافق داشتند. تأثیر متقابل کننده مرکزی در جاوا توسعه داده شده و فعالیتها به عنوان مدیر شبیه سازی و اجازه دادن به استفاده کننده برای کنترل جریان شبیه سازی به وسیله استفاده از دکمه های شروع و ایست و مکث. به علاوه، به استفاده کننده برای کنترل موجودیتها اجازه داده شده بود.
شکل 1: فازها در استفاده از تجسم سازی/ شبیه سازی
کالبد
مدل سازی
شبیه سازی
تجسم سازی
درون خطی یا برون خطی
تأثی متقابل/تجسم سازی
مدل سازی

 

شبیه سازی
تجسم سازی
شکل 2: سخت افزار در حلقه شبیه سازی
Simulink
Matlab-c-tcl

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 4:46 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تفسیر سوره کوثر فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تفسیر سوره کوثر فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تفسیر سوره کوثر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تفسیر سوره کوثر فایل ورد (word) :

سوره کوثر
سوره کوثر مکى است و سه آیه دارد
بِسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
إِنَّا أَعْطیْنَک الْکَوْثَرَ(1)
فَصلِّ لِرَبِّک وَ انحَرْ(2)
إِنَّ شانِئَک هُوَ الاَبْترُ(3)

ترجمه آیات

به نام اللّه که به نیک و بد بخشنده
و به نیکان مهربان است . محققا ما به تو خیر کثیر (فاطمه (علیهاالسلام ) دادیم (1).
پس به شکرانه اش براى پروردگارت نماز بخوان و قربانى کن (2).
و بدان که محققا شماتت گوى و دشمن تو ابتر و بلا عقب است (3).

بیان آیات

در این سوره منتى بر رسول خدا (صلى اللّه علیه و آله وسلم ) نهاده به اینکه به آن جناب کوثر داده ، و این بدان منظور است که آن جناب را دلخوش سازد و بفهماند که آن کس که به وى زخم زبان مى زند که اولاد ذکور ندارد و اجاق کور است ، خودش اجاق کور است ، و این سوره کوتاه ترین سوره قرآن است ، و روایات در اینکه آیا این سوره در مکه نازل شده و یا در مدینه مختلف است ، و ظاهرش این است که در مکه نازل شده باشد.
و بعضى از مفسرین به منظور جمع بین دو دسته روایات گفته اند: ممکن است دو نوبت نازل شده باشد یکى در مکه و بار دیگر در مدینه .
________________________________________
ترجمه تفسیر المیزان جلد 20 صفحه 638
اقوال مختلف درباره مراد از ((کوثر)) و بیان شواهددال بر اینکه مراد از آن ذریّه پیامبر (صلى الله علیه و آله ) یعنى فرزندان فاطمه(علیه السلام ) است

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   116   117   118   119   120   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ