مقاله سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته فایل ورد (word) دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته فایل ورد (word) :
مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .
1ـ1ـ1ـ ثبت شرکتها 1509
1ـ1ـ2ـ پروانه تأسیس صنایع ص 65 ردیف 7
1ـ1ـ3ـ پروانه بهره برداری صنایع ص 25 ردیف 7
1ـ1ـ4ـ پروانه تأسیس نظارت
1ـ1ـ5ـ پروانه بهره برداری نظارت مورخ
1ـ1ـ6ـ پروانه ساخت : 2791
1ـ1ـ7ـ پروانه کاربرد علامت استاندارد : ....
ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر 2500 تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .
این مجتمع در زمینی به مساحت 11000 متر مربع و با بیش از 2000 متر مربع زیر بنا مشتمل بر 1800 متر سالن های تولید و 220 متر اداری احداث گردیده است .
1ـ3ـ اصطلاحات و تعاریف
1ـ دما : اصطلاح فیزیکی جهت نمایش کمی و کیفیت حرارتی اجسام
2ـ رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع
3ـ تهویه : جابجائی و تعویض هوا در محیط با استفاده از فن
4ـ پالت : صفحات فلزی یا چوبی جهت چیدن بسته های ماکارونی و جابجائی آنها
5ـ استیک : میله های فلزی روکش دار که ماکارونی بر روی آنها قرار می گیرد .
6ـ اکسترودر : شامل سیلندر و ماردون می باشد و باعث ورز دادن خمیر و هدایت آن به زیر قالب می گردد.
7ـ وکیوم : باعث ایجاد خلاء در داخل خمیر می گردد .
8ـ پرس : به مجموعه ماشین آلات موجود در قسمت همزنها ــ اکسترودرــ قالب ــ تیغ تا ابتدای Predryer پرس گفته می شود .
9ـ قالب : باعث فرم دادن خمیر به اشکال مختلف میله ای ــ فرمی می شود .
10ـ موتورخانه : محلی است که تأسیسات دیگ بخار ــ و دیگ آب گرم و ... در آن قرار گرفته است .
11ـ ماکارونی رشته ای Spaghetti : ماکارونی است که به صورت رشته های بلند ، باریک و توپر می باشند .
12ـ ماکارونی تو خالی : قطر آن بیشتر از اسپاگتی بوده و تو خالی می باشد .
13ـ ماکارونی فرمی : که طول آن کمتر ازcm 8 می باشد مانند اشکال مارپیچ ــ صدفی ــ حلزونی و غیره.
بررسی تاثیر رسانه ها در تغییر تفکرات جوامع بشری فایل ورد (word) دارای 88 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر رسانه ها در تغییر تفکرات جوامع بشری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
چکیده:
رسانهها به عنوان یکی از نهادهای اجتماعی کارکرد انتقال میراث فرهنگی و اجتماعی و ارزشهای جوامع را برعهده دارند. در عصر کنونی با توجه به نقش بارز آنها در جامعه و اطلاع رسانی پیرامون موضوعات اجتماعی،سیاسی، فرهنگی و... سعی میکنند الگوهای نوینی را به جوامع وارد کنند تا جایگزین فرهنگها و ارزشها و الگوهای سنتی شوند. در این رهگذر رسانهها به عنوان عاملان تغییر و تحول در ارزشها و هنجارها مطرح هستند، بهطوریکه سنتها را به مبارزه میطلبند و به صورت یک عامل مؤثر در دگرگونی نگرشها و رفتارهای نسل جدید عمل میکنند. همین امر می تواند منجر به شکاف نسلی و عدم انتقال تجربیات نسل گذشته به نسل فعلی شود. نسل فعلی، هر آنچه را که از رسانه میخواند، میشنود و می بیند، ملاک نگرش، عمل و رفتار خود قرار میدهد. در دوران کنونی نقش نهادهای اجتماعی همانند خانواده، مدرسه و همسالان در اجتماعی کردن نسلها تضعیف و در مقابل روز به روز بر اهمیت و نقش رسانهها افزوده میشود. این مقاله با توجه به دادههای نظری و نظر صاحب نظران به تبیین موضوع شکاف نسلی از طریق رسانهها و نقش این دستگاهها در انتقال ارزشها و معیارهای نو به جوامع میپردازد.
مقدمه
رسانهها در دوران کنونی بخشی جدایی ناپذیر از زندگی مردم شدهاند. مردم در طول شبانه روز از محتواهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و آموزشی و سرگرمی رسانهها استفاده میکنند. نسل کنونی جامعه از ابتدای حیاتش با رسانهها بزرگ میشود و در دنیای اطلاعاتی و ارتباطی امروز، این نسل، بخش عظیم فرهنگ، ارزشها و هنجارهای جامعه خود و دیگر جوامع را از رسانهها دریافت میکند. به عبارتی در دوران معاصر که به عصر اطلاعات و جامعه اطلاعاتی و ارتباطی معروف است، بخش عظیمی از جامعه پذیری نسلها از طریق رسانهها انجام می شود و نفوذ و تأثیر رسانه تا جایی است که برخی از نظریه پردازان ارتباطی بر این باورند که رسانهها اولویت ذهنی و حتی رفتاری ما را تعیین میکنند و اگر چگونه فکر کردن را به ما یاد ندهند، اینکه به چه چیزی فکر کنیم را به ما میآموزند. بر همین اساس با توجه به نقش تأثیرگذار رسانه بر تمامی اعضای جامعه و به ویژه نسلهای کنونی، هدف اصلی این مقاله بررسی و تبیین نقش رسانهها به عنوان یکی از دستگاههای فراگیر و گسترده و در دسترس همگان در انتقال محتوای فرهنگی و انتقال ارزشها و هنجارهای نسلی و تأثیر آنها در شکلگیری و یا عدم شکلگیری پدیدهی گسست نسلی است.
تحقیق نقاشی و طراحی روی عروسک های توپی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق نقاشی و طراحی روی عروسک های توپی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نقاشی و طراحی روی عروسک های توپی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق نقاشی و طراحی روی عروسک های توپی فایل ورد (word) :
- فعالیت های قبل از شروع درس: (زمان 5 دقیقه)
به نام خداوندی که به انسان فکرت آموخت با تنی پرعزم، دلی پرشوق، لبی تشنه و چشمی تر سلامم را پذیرا باش.
که با دانش آموزان سلام و احوال پرسی نموده و از وضع جسمانی و روانی آگاه شده، سپس حضور و غیابی در کلاس را از روی دفتر کلاس انجام داده و غائبین کلاس را به یکی از دانش آموزان که به عنوان نماینده کلاس می باشد داده تا به دفتر مدرسه تحویل دهد.
اگر در آن روز مناسبتی داشتیم آن مناسبت را همراه با تاریخ روی تخته کلاس نوشته و دانش آموزان را از مناسبت آن روز آگاه کرده و اندکی هم درمورد آن مناسبت ((به صورت متخصصی)) برایشان گفته.
- هدف های کلی درس:
آشنایی با شیوه های دیگری از انجام کارهای هنری و سنتی و کسب توانایی و مهارت های لازم جهت انجام کارهای ظریف و به کارگیری رنگها در طرح و شکل های متفاوت.
- هدف های جزئی شامل:
دانشی: با تمامی مراحل انجام کار آشنا شوند.
نگرشی: به انجام مراحل کار اهمیت دهند، به انجام دادن هر مرحله از کار علاقه مند شوند.
مهارتی:توانایی و مهارت لازم و کافی برای انجام کار به دست آوردند.
تحقیق آموزش کودکان معلول فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق آموزش کودکان معلول فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق آموزش کودکان معلول فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق آموزش کودکان معلول فایل ورد (word) :
درهرجامعه و فرهنگی ظاهر شخص اولین چیزی است که تا حدودی نمایانگر پذیرش اجتماع از او می باشد و می توان گفت که جسم سالم ضرورت پیشرفت همه جانبه فردی می باشد.سلامت جسم و توانایی حرکت با خود پنداری -اعتماد به نفس - انجام فعالیتهای روزانه - ارتباطات اجتماعی و فعالیتهای اموزشی ونیز کمیت و کیفیت مهارتهای حرکتی با میزان رشد کلی فرد ارتباط مستقیم دارد.
کودکان استثنایی کودکانی هستند که یا فاقد سلامتی کامل هستند و یا با کودکان عادی از لحاظ ضریب هوشی تفاوت دارند و به گروههای مختلفی تقسیم می شوندکه عبارتنداز: تیز هوش - عقب مانده ذهنی - کم بینا و نا بینا - کم شنوا و نا شنوا - اختلالات تکلم - اختلالات ویژه یادگیری - چند معلولیتی و معلولیتهاو بیماریهای جسمانی .(دانیل پی هالان- جیمز ام کافمن)
تعریف
مبتلایان به معلولیتها و بیماریهای جسمی به عنوان کسانی تعریف می شوند که محدودیتهای جسمانی غیر حسی یا مشکلات سلامتی شان موجب می شود که در امر تحصیل و یادگیری به خدمات ویژه در حد اموزش تجهیزات مطالب یا تسهیلات نیازمند باشند.(دانیل پی هالان-جیمز ام کافمن)
اموزش مبتلایان به اختلالات حرکتی و ناتوانائیهای جسمانی
طبق گزارشات متعددافراد مبتلا به اختلالات و ناتوانائیهای جسمانی شخصیت خاصی نداشته و تفاوتی با سایر هم قطاران ندارند.
تعلیم و تربیت دانش اموزان ناتوان معلول و بیماریهای جسمی همانند اموزش ویژه کودکان استثنایی نیست بلکه کم و بیش شبیه به تعلیم و تربیت جمعیت معمولی است .
انواع و اقسام روشهای اموزشی مانند مدارس ویژه نگهداری - مدارس روزانه مخصوص - مدارس بیمارستانی و کلاسهای مخصوص در مدارس عادی برای این کودکان به وجود امده و در حال تکوین نیز هستند . بیشتر کودکان با ناتوانائیهای جسمانی که سالها در منازل یا بیمارستان ها یا پرورشگاهها نگهداری می شدند فعلا به علت درمان صحیح و به موقع پزشکی در مدارس عادی مشغول به تحصیل می شوند. هدف از اموزش ناتوانائیهای شدید رفع احتیاجات روزمره می باشد.( میلانی فر - 1370 )
یکی از روشهایی که در رابطه با اموزش کودکان استثنایی و به ویژه معلولیتهای جسمی پیشنهاد
می شود بهنجار سازی است . بهنجار سازی که اول بار در اسکاندیناوی در سالهای 68-1967 ابداع شدیک باور فلسفی است مبنی بر این که شخص ناتوان باید حتی الامکان از تعلیم و تربیت و محیط زندگانی نزدیک به بهنجاری برخوردار باشد. بهنجار سازی به رغم نوع یا سطح ناتوانی فرد اعلان می دارد که او باید تا ان جا که ممکن است در جامعه بزرگتر ادغام شود . یکی از اصلی ترین روشهای بهنجارسازی ناتوان جسمانی روش عادی سازی می باشد . عادی سازی عبارت است از ادغام دانش اموزان معلول در کلاسهای تعلیم و تربیت عمومی .
در زمینه افزایش شانس عادی سازی توصیه های متنوعی وجود دارد:
1- ترغیب معلمان تعلیم و تربیت عادی به استفاده از تجارب تدریس به دانش اموزان معلولی که معلوم شده است ادغام انها با دانش اموزان نا معلول موثر است .
2- استفاده از متخصصان تعلیم و تربیت ویژه به عنوان مشاوران معلم برای کمک به معلمان تعلیم و تربیت عادی در مواجهه با مشکلات ویژه ای که کودکان معلول دارند .
3- ایجاد تیم های ارجاعی جهت کسب اطمینان از این که تنها کسانی که واقعا به خدمات تعلیم و تربیت ویژه نیازمندند به این کلاسها بروند.
4- ساختار بندی فعالیتهای کلاس درس برای ترغیب یادگیری همکارانه بین دانش اموزان دارای توانائیهای مختلف .
تحقیق در مورد تاریخچه اینترنت فایل ورد (word) دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد تاریخچه اینترنت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد تاریخچه اینترنت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد تاریخچه اینترنت فایل ورد (word) :
تاریخچه اینترنت
مقدمه:
ارتباط در عصر حاضر و در شروع قرن بیست و یکم الفبای زندگی صنعتی مدرن و متمدن جوانع مترقی این کره خاکی را تشکیل می دهد. اهمیت ارتباطات و در معنایی ساده تر تبادل اطلاعات بین جوامع بشری و انسانها که تشکیل دهنده جوامع بشری می باشند، در عصر امروز آنقدر مهم و حائز اهمیت است که به زعم بزرگان علم در جهان امروز کسی خود را بی نیاز از تبادل اطلاعاتی بداند در حقیقت دچار توهمی بزرگ از یک کحیط پررمز و واقعیت گشته و در حقیقت از آمادگی لازم برای ورود به قرن بیست و یکم برخوردار نیست و از قافله علم بشری به شدت عقب مانده است.
در جهان متنوع و رنگارنگ ما قومیتها و مذاهب و فرهنگهای جوامع مختلف به از بین رفتن منازعات قومی و فرهنگی و مخاصمات دینی منجر می شود و افکار ملل دنیا به طرز بی سابقه ای به یکدیگر نزدیک می گردند. علم انحصاری و تکنولوژی که سابق بر این منحصراً منحصراً کدر اختیار کشورهای پیشرفته صنعتی قرار داشت از انحصار آنها خارح می گردد و در سطح جهان گسترده می شود و ملل مختلف از نعمات آن بهره مند می شوند.
اگر حادثه ای در نقطه ای در جهان روی دهد با مخابره آن، در عرض کمتر از یم صدم ثانیه در سراسر جهان، همه مردم دنیا به کمک این قسمت از کره خاکی می شتابند و همه اینها ممکن نیست مگر به وسیله تکنولوژی ارتباط و اطلاعات.
گسترش سیستمهای اطلاعاتی در سراسر جهان از قبیل ماهواره ها سیستمهای مایکروویو سیستمهای اطلاعات کامپیوتری و غیره که جهان ما را به دهکده کوچک تبدیل کرده است، بطوری که هر فرد از هر ملیتی در دورترین فاصله کره خاکی می تواند در آن واحد با دیگری ارتباط برقرار کند و هر اتفاقی هرچند کوچک و بی اهمیت توسط سیستمهای پیشرفته تبادل اطلاعات در عرض صدم ثانیه به دورترین فاصله از آن نقطه مخابره می شود، گو اینکه فاصله ها در جهان ما از بین رفته و بعد جغرافیایی کره زمین و چه بسای فضای کیهان تبدیل به مسافتی کوتاه شده است.
تاریخچه اینترنت:
برای درک اساسی و بنیادین یک علم و جهت گیری به سمت جنبه های علمی آن دانستن تاریخ و علل بوجود آمدن آن ضروری می نماید، لذا ابتدا به تشریح تاریخ این علم می پردازیم. تولد ارتباطات تاریخ جالبی دارد و آن به رقابت بین دو ابرقدرت قرن بیستم یعنی اتحاد جماهیر شوروی سابق و اسالات متحده آمریکا مربوط می شود.
همانطور که می دانید اولین ماهواره مصنوعی ساخت دشت بشر در سال 1957 به نام اسپرت نیک توسط شوروی به فضا پرتاب گردید. درست از همین سال علم تبادل اطلاعات کامپیوتری بوجود آمد.
ماهواره ها در ارتباط مخابراتی و جاسوسی و به طور کلی جذب اخبار و ارقام تواناییهای فراوانی دارند. این توانایی و قابلیت کاملاً مورد توجه دانشمندان آمریکایی و بطور کلی نظام آمریکایی بود. نظامی که در این زمینه در آن سالها دارای عقب ماندگی محسوسی از شوروی بود لذا مراکز تحقیقاتی بطور اعم و مراکز نظامی بطور اخص در آمریکا مأمور شدند تا با توجه به قابلیت و توانایی موشکهای شوروی در پرتاب ماهواره ها به فضا درنتیجه حمل بمب اتمی توسط موشک و پرتاب آن به سمت شهرهای آمریکا و همچنین توانایی گسترده مخابراتی شوروی سیستمی را طراحی کنند که اگر به فرض یکی از شهرهای آمریکا توسط بمبهای اتمی نابود شد، سیستمی موجود باشد و اطلاعات موجود در کامپیوترهای این شهر را قبل از نابودی به شهر دیگر منتقل کند.
اما برگردیم به تاریخچه اینترنت: سیستمی که در این قسمت طرح گردید در ابتدا به نام آدپا مشهور شد مأموریت اصلی و نهایی آدپا تحقیق و اتصال کامپیوترهای دانشگاه و مراکز نظامی از طریق بستر مخابراتی به نحوی بود که چندین کاربر بتوانند در یک محیز ارتباطی یا خطر ارتباطی با هم شریک شوند.
وب:
ویژگی اصلی اینترنت این است که هر نوع کامپیوتری صرف نظر از مشخصات سخت افزاری و سیستم عامل با رعایت یک مجموعه استاندارد می توانند به کامپیوترهای دیگری که آن استانداردها رعایت می کنند وصل شوند.
جنبه های مختلف اینترنت در طول سالیان تکامل بسیاری یافته است. اما مسئله اساسی که تا این اواخر وجود داشت دشواری استفاده از اینترنت برای افراد غیرحرفه ای بود. راه حلی در اوایل سال 1993 پیدا شد هنگامی که شیوه موسوم به تار جهان گستر یا www (world wude web) استفاده از شبکه را برای هر کسی ممکن ساخت.
در سال 1984 دو متخصص فیزیک در دو نقطه از اروپا GENEVA و CERN روی یک پروژه مشترک فیزیک کار می کردند. لازم بود جدیدترین و به روزترین اطلاعات در رابطه با تحقیقات یکدیگر دسترسی داشته باشند، روشی ابداع کردند که از این طریق می توانستند مستندات خود را روی این اینترنت فعلی به اشراک بگذارند. این روش را وب نامیدند. این مستندات که بعداً page یا صفحه نامیده شد می توانست توسط یک نرم افزار به نام مرورگر (Browser) نمایش داده شوند. و در این مستندات کلمات کلیدی وجود داشتند که کاربر با انتخاب آنها می توانست به یک صفحه دیگر روی اینترنت متصل شود بدون اینکه هیچگونه رمز عبور و شناسه کاربری وارد کند.
به سیستمی که روی اینترنت امکان به اشتراک گذاشتنم صفحات را می داد www یا تار جهان گستر می گویند.
تعریف وب:
مجموعه ای از روشها پروتکلهایی که بین سرویس گیرنده و سرویس دهنده وب مطرح می شوند تا مستندات قابل اشتراک روی شبکه اینترنت باشند وب گویند.
وب گرافیکی:
در سال 1933 یکی از دانشجوان دانشگاه illinois به نام Anderssen ایده رابط کاربر گرافیکی را روی وب مطرح کرد که به نام مرورگرهای گرافیکی مطرح شدند و برای آن یک مرورگر به نام Mosaic نوشت. این نرم افزار اولین مرورگر گرافیکی روی اینترنت بود. Anderssen بعداً شرکت Netscape Navigator را تأسیس کرد که بسیاری از کاربران اینترنت امروزه از این مرورگر استفاده می کنند. در این مرورگر امکان استفاده از تصاویر، تصاویر متحرک و متن وجود داشت و به این مستندات که می توانستند علاوه بر متن و پیوند، داریا صدا و تصاویر متحرک نیز باشند فرامتن می گویند.
مزایای وب
– بدون وارد کردن رمز عبور و نشانه کاربری کاربران می توانستند مستندات خود را به اشتراک بگذارند.
– لزومی برای دانستن اینکه سند در کجای اینترنت قرار دارد وجود نداشت.
– امکان استفاده از فرامتن به جای متن های معمولی وجود داشت.
ساختار داخلی اینترنت و زیرشبکه های آن.
اینترنت شبکه ای صددرصد WAN متشکل از تعداد شبکع کوچکتر LAN می باشد که به این شبکه های کوچکتر زیر شبکه های اینترنت یا Subnet می گوییم. اینترنت شبکه ای از زیرشبکه ها می باشد. شبکه اینترنت در تمام جهان کامپیوتر است و تمام کامپیوترها مستقل از سکوی نرم افزاری و سخت افزاری یعنی مستقل از معماری و سیستم عامل از طریق یک زبان مشترک با پروتکل مشترک که همان TCP/IP می باشد با هم مرتبط بوده می توانند تبادل اطلاعات داشته باشند. در اینترنت چه معماری کامپیوتر شما Rise باشد یا یونیکس یا اپل (cisk) یا پردازنده شما Intell، HP،Alpha یا Motorola باشد و چه سیستم عامل شما مایکروسافت باشد یا یونیکس یا اپل می توانند از طریق یک زبان مشترک با هم کارتباط داشته باشند.
ستون فقرات اینترنت:
خطوط پرسرعتی که بیشتر فیبر نوری یا خطوط ماهواره ای با پهنای باند مبالا می باشند که کامپیوترهای میزبان اینترنت که عملیات مدیریت کاربران روی اینترنت را بر عهده دارند به هم متصل می کنند ستون فقرات اینترنت گویتد. ستون فقرات اینترنت در مکانهایی که امکان پذیر بوده است فیبر نوری که دارای سرعت بسیار بالایی است می باشد و در مناطقی که امکان استفاده از آن وجود نداشته است از خطوط ماهواره ای با پهنای باند بالا استافده می شود.
روشهای ارتباط ماهواره با اینترنت
جهت برقراری ارتباط از طریق ماهواده به اینترنت به دو صورت می توان عمل کرد. این دو روش عبارتند از:
1- متقارن
در این روش هم ارسال اطلاعات و هم دریافت اطلاعات از طریق خط ماهواره ای انجام می گرد. در این حالت لازم است که از دو Dish جهت این منظور استفاده کرد. هزینه این روش بالا می باشد و در بعضی کشورها نیاز به مجوزهای خاصی می باشد.
2- نامتقارن
در این روش ارسال که بیشتر اوقات کمتر از دریافت یم باشد کبا خط تلفن یا خطوط اجاره ای انجام می شود و دریافت اطلاعات که بیشتر می باشد از طریق ماهواره انجام خواهد شد.
آدرسهای IP
شبکه اینترنت یک شبکه TCP/IP می باشد و در یک شبکه TCP/IP هر کامپیوتر شبکه چه سرویس گیرنده و چه سرویس دهنده و چه تجهیزات بین شبکه مثل Router و RAC و غیره دارای یک شناسه منحصر به فرد می باشند که به آن آدرس IP گویند.
آدرس IP یک عدد 32 بایتی می باشد که از 4 عدد 8 بیتی تشکیل یم شود که با نقطه از هم جدا می شوند.
هر آدرس IP دو بخش دارد:
1- netID (مشخص کننده یک زیرشبکه اینترنت)
2- HostID (مشخص کننده یک کامپیوتر در شبکه)
در مثال بالا 2942242 مشخص کننده یک زیر شبکه مثلاً www.avand.net می باشد و عدد 2 مشخص کننده یکی از Hostهای این زیرشبکه مثلاص سرویس دهنده وب این زیرشبکه با یکی از کاربران این زیرشبکه می باشد.
کلاسهای IP:
به مجموعه IPهایی که به هر ISP یا زیرشبکه اینترنت اختصاص می یابد کلاس IP آن زیرشبکه گویند.
مثلاً مجموعه 194224132 تا 194224163 که مشخص کننده 32 تا IP از کلاس c می باشند (الته 32 تای درم)
اصلی ترین کلاسهای IP عبارتند از:
1- کلاس A
2- کلاس B
3- کلاس C
البته کلاسهای D و E نیز وجود دارند که کلاسهای اصلی نیستند.
نکته: محدوده عدد اول در آدرس IP مشخص کننده نوع کلاس است.
0 Network (7bit) Local Address (24Bit)
10 Network (24bit) Local Address (16Bit)
110 Network (22bit) Local Address (8Bit)
1110 Multicast Address (28Bit)
کلاس A
بزرگترین کلاس از لحاظ تعداد سر.یس گیرنده ها در اینترنت می باشد اکثر آدرسها در کلاس A بصورت زیر است. عدد اول در آدرس IP و NetID بوده و سه عدد آخر HostID است. باارزشترین بیت در کلاس 0(MSB) است.
NetID HostID
H H H N
تعداد زیرشبکه ها در کلاس A
در اینترنت تنها می توان 126 زیرشبکه کلاس کامل A داشت. البته از آنجا که کلاس A بسیار بزرگ می باشد و امکان راه اندازی شبکه ای برای سرویس دهی (224-2) تقریاً امکان پذیر نیست کلاسهای A به توانی از 2 تقسیم می گردند مثلاً 2/226 کلاس A و غیره
تعداد Host ها در کلاس A
به جهت غیرقابل استفاده بودن بعضی IP هاب خاص برای عملیات multieast، Loopback تعداد Host کلاس A عبارت خواند بود از224-2= تعداد Host
کلاس B
قالب آدرس ها در کلاس B بصورت زیر است. در این کلاس دو بیت باارزش (20) می باشد. عدد اول همواره بین 128 تا می باشد.
H H H N
NetID HostID
توجه: باید توجه کرد که در کل شبکه NetID ثابت است بنابراین همه کامپیوترهای یک زیرشبکه دارای NetID ثابتی هستند و HostID تنها می تواند منفاوت باشد
ID Address Class
001 , T.Z.W TO
226.YY.Z.W
128 , T.Z.W TO
191.YY.Z.W
192 , T.Z.W TO
223.YY.Z.W A
B
C
کلاسها در شبکه TCP/IP
تعداد زیر شبکه های کلاس B
(192-128)28=224
تعداد Host در کلاس B
در این کلاس کوچکترین کلاس از نظر تعداد کاربر می باشد قالب آدرس ها بصورت زیر است:
H H N N
NetID HostID
در این کلاس سه بیت با ارزش عبارتست از (110) . عدد اول در آدرس بین 192 تا 223 می تواند باشد.
مثال:
2242242 .2
Net ID Host ID
تعداد زیرشبکه ها در کلاس C
تعداد زیرشبکه ها در اینترنت برای این کلاس بسیار زیاد است و برابر است با:
(224-192)216=221
تعداد Host ها در کلاس C
در این کلاس تعداد Hostها چاز همه کمتر است و برابر (256-2) می باشد.
تیم کلاسها
بسته به تعداد Hostهای یک زیرشبکه می توان یک کلاس را بصورت کامل استفاده کرد یا تقسیم نمود. این تقسیم می تواند توانی از 2 باشد. (مثلاً ½، 2/4، 1/8) طوری که تعداد Host بسته به کلاس به 2 و 8 و;.8 تقسیم می شود.
می توان نتیجه گرفت که هموارخ تعداد IP های یک زیر شبکه توانی از 2 خواهد بود.
مثال:
فرض کنید یک زیرشبکه اینترنت 2/4 کلاس c می باشد (2/4 اول) در این صورت محدوده آدرس بین 19422410 تا 1942241 خواهد بود. یعنی 64 تا Host می تواند داشته باشد.
Subnet mask
تعدادی بیت می باشد که با آدرس IP و AND شده تا آدرس Subnet یا NetID بدست آید. باید توجه کرد این آدرس هنگام نصب سرویس دهنده، باید وارد گردد. بسته به نوع و تقسیم کلاس این آدرس فرق می کند.
برای کلاس کامل A: 255.0.0.
برای کلاس کامل B: 255.255.0.0
برای کلاس کامل C: 255.255.255.0
مثال:
اگر آدرس 194224102 را با 2252252550 AND کنیم آدرس 1942242 بدست می آید که آدرس Subnet است.
باید توجه کرد اگر کلاسهای ما تقسیم شوند در این صورت Subnetmask تغییر می کند. مثلاً د حالتی که کلاس 2/4 کلاس c باشد Subnetmask عبارت است از 255255255192 برای محاسبه Subnetmask ابتدا باید محدوده IP یا Scope را تعیین کنیم سپس از روی آن بخش ثابت آدرسها یا NetID را محاسبه نماییم. حال کافی است به جای بیتهای NetID، یک و به جای بیتهای HostID صفر قرار می دهیم تا Subnetmask بدست آید مثلاً برای محدوده IP برابر:
200200200294
200200200255
باشد NetID برابر 20020020012xxxxxx است (عدد آخر بصورت باینری نمایش داده شده است) بنابراین Subnetmask برابر 255255255191 خواهد بود.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]