سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بدترینِ برادران، کسی است که به هنگام آسایش [با دوست خود] رفت و آمد می کند و به هنگام سختی و بلا [از او] می بُرد . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:35 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق میکروپروسسورهای Intel PXA250 & PXA210 فایل ورد (word) دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق میکروپروسسورهای Intel PXA250 & PXA210 فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق میکروپروسسورهای Intel PXA250 & PXA210 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق میکروپروسسورهای Intel PXA250 & PXA210 فایل ورد (word) :

در این تحقیق به میکروپروسسورهای PXA250 & PXA210 پرداخته می شود. این میکروپروسسورها میزان سرعت پردازش در برنامه های پردازشی قابل حمل، مانند pc pocket ها را افزایش می دهند. هرکدام از این پروسسورها در اصل یک سیستم مجتمع با قابلیت پردازش بالاست که روی یک تراشه قرار دارد و شامل یک Intel XScale Core می باشد که دارای توان پائین می باشد همراه با تعدادی از سیستمهای جانبی مختلف.
PXA250 یک پردازشگر 17x17mm با 256 پایه می باشد. این بسته PBGA برای سیستمهای با کارآئی بالا قابل استفاده است. این پکیج دارای گذرگاه داده 32 بیتی می باشد و همچنین دارای مجموعه کاملی از سیستمهای جانبی است.

ویژگیهای Intel® XScale™ Core
ARM™ نسخه 5TE ISA
ــ پشتیبانی دستورالعملهای ARM
ــ دستورالعملهای پیشرفته ARM DSP
توان مصرفی پائین و در عین حال کارآئی بالا
تکنولوژی پردازش محیط اینتل
ــ ضرب 16 بیتی پیشرفته
ــ انباره 40 بیتی
حافظه دستورالعمل 32 KByte
حافظه داده 32 KByte
حافظه کوچک داده 2 KByte
حاقظه کوچک دستورالعمل 2 KByte
واحدهای مدیریت داده و دستورالعمل
بافر انشعاب مورد نظر
گنجایش اشکال زدائی از طریق پورت JTAG

ویژگیهای سیستم یکپارچه
کنترل کننده حافظه
کنترل کننده های ساعت و توان
گذرگاه سرویس گیرنده سریال
کنترل کننده DMA
کنترل کننده LCD
AC97
I2C
کارت Multimedia
ارتباط FIR ( Fast Infrared Port )
پروتکل پورت سریال همزمانی
I2S
پینهای همه منظوره I/O
UARTs
ساعت واقعی
تایمرهای OS
مدولاسیون پهنای پالس
کنترل کننده وقفه

کنترل کننده حافظه
کنترل کننده حافظه، سیگنالهای کنترلی قابل برنامه ریزی و زمانبندی را برای مجموعه ای از انواع تراشه های حافظه و سازماندهی حافظه تامین می کند. این کنترلر تا 4 قسمت SDRAM ، 6 تا انتخاب تراشه استاتیک برای SRAM ، SSRAM ، Flash ، ROM ، SROM و تراشه های جانبی و همچنین 2 تا PCMCIA یا اسلاتهای فشرده flash را پشتیبانی می کند.
پروسسورهای PXA250 ، PCMCIA ، Flash فشرده یا I/O های مختلف را پشتیبانی نمی کنند.

کنترل کننده های ساعت و توان
این پروسسورها توسط کلاک راه اندازی می شوند که این ساعتها توسط کریستالهای 3.6864 MHz و یک کریستال انتخابی 32.768 MHz ایجاد می شوند.
کریستال 3.6864 MHz یک فاز Locked Loop (PLL) و یک PLL جانبی را راه اندازی می کند. PLLs فرکانسهای ساعت مورد نیاز را برای راه اندازی بلاکهای عملگر را تولید می کند.
کریستال 32.768 MHz یک کلاک انتخابی را ایجاد می کند که باید پس از یک reset سخت افزاری انتخاب شود. این کلاک ساعت واقعی ، کنترلر مدیریت توان و کنترلر وقفه را راه اندازی می کند. کریستال 32.768 MHz بر روی یک ثسمت جدا برای ایجاد ساعت فعال قرار دارد و در این کار را هنگامیکه پروسسور در وضعیت خواب قرار دارد، انجام می دهد.
مدیریت توان تغییر حالت بین وضعیت های Turbo/Run ، Idle و Sleep را انجام می دهد.

سرویس دهنده Universal Serial Bus ( USB )
سرویس دهنده USB بر پایه خصوصیات تجدید نظر شده USB بنا شده است که تا 16 نقطه پایانی را پشتیبانی می کند و کلاک 48 MHz داخلی را مهیا می کند. کنترلر USB همچنین FIFOs را با دسترسی DMA به یا از حافظه را ایجاد می کند.

کنترلر (DMAC) DMA
DMAC این قابلیت را دارد که 16 تا کانال الویت بندی شده را برای سرویس دادن به انتقال درخواستها از دستگاههای جاتبی داخلی و تا سقف دو درخواست انتقال داده از تراشه های خارجی، مهیا کند. DMAC امکان تغییر command و ایجاد حلقه را نیز دارد.
DMAC هنگامیکه انتقال حافظه به حافظه، حافظه به سیستم جانبی و سیستم جانبی به حافظه صورت می گیرد، در مد flow-through اجرا می شود. DMAC با سیستمهای جانبی سازگار است که سایز داده در آنها word, half word یا byte باشد.

کنترلر LCD
کنترلر LCD هر دو حالت منفعل و فعال نمایشگر مسطح را پشتیبانی می کند و ماکزیمم رزولوشن 800x600x16 bit/ pixel را پشتیبانی می کند. یک پالت ورودی 256 ، پیکسلهای رمزگشوده شده 1، 2و 8 بیتی را گسترش می دهد. پیکسلهای 16 بیتی رمزگشائی نشده، پالت را پشت سر می گذارند.
دو کانال DMA این امکان را به کنترلر LCD می دهد که پنل نمایشگر single و dual را پشتیبانی کند. مد تک رنگ منفعل تا 256 سطح سیاه و سفید را پشتیبانی می کند و مد منفعل رنگی تا 64KB رنگ را پشتیبانی می کند. مد فعال رنگی تا 64KB رنگ را پشتیبانی می کند.

کنترلر AC97
کنترلر AC97 تجدیدنظر شده 2.0 CODECs می باشد. این CODECs در سرعت نمونه 48 KHz اجرا می شوند. این کنترلر کانالهای 16 بیتی مستقل را برای Stereo PCM In، Stereo PCM Out، Modem In، Modem Out و Mono microphone In مهیا می کند. هر کانال شامل یک FIFO می شود که دسترسی DMA را به حافظه پشتیبانی می کند.

کنترلر Inter-IC Sound
کنترلر I2S یک لینک سریال به I2S CODECs استاندارد برای صدای استریو دیجیتال ایجاد می کند. این کنترلر 4 سیگنال برای اتصال به یک I2S CODEC دارد. این سیگنالها توسط پین های کنترلر AC97 مالتی پلکس مسپی شوند. این کنترلر شامل FIFOs که دسترسی DMA به حافظه را ممکن می سازد، می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:35 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی عنصر مادی ضرب و جرح عمدی فایل ورد (word) دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عنصر مادی ضرب و جرح عمدی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

فهرست مطالب

چکیده 5 

مقدمه 9 

مبحث اول – ضرب و جرح عمدی 15

فصل اول – ارکان و عناصر تشکیل دهنده ضرب و جرح عمدی 

بخش اول – رکن قانونی ضرب و جرح عمدی 17

الف- تعریف ضرب 18 

ب- تعریف جرح 18

ج- موارد قانونی ضرب و جرح 19 

د- مفهوم جزایی ضرب 21

هـ- مفهوم جرایی جرح 22

بخش دوم – رکن مادی ضرب و جرح 

الف- وجود شخص مجنی علیه 25

ب- ایراد صدمه 27 

ج- وسیله ارتکاب 27

د- عناصر اختصاصی جرم جرح یا قطع عضو عمدی 28

1- عنصر هادی جرم و اجزای آن 28 

1-1- شخصیت انسانی مجنی علیه 28 

1-2- ایراد صدمه به صورت قطع یا جرح عضو 29

فصل دوم – شرایط قصاص و نحوه اجرای مجازات ضرب و جرح عمدی 30

بخش اول – شرایط قصاص عضو  

الف- شرایط مشترک بین قصاص نفس و عضو 32 

بخش دوم – نحوه اجرای قصاص عضو 33

الف- تأخیر در قصاص جایز نیست 34 

ب- قصاص مرتکب در صورتی که بیش از اندازه جرح، قصاص می کند 35 

ج- برطرف کردن موانع جهت اجرای قصاص 36

د- زمان اجرای قصاص عضو 36

هـ- شرایط مربوط به اجرای قصاص عضو 37

و- شرایط مربوط به اجرای قصاص عضو 39 

1- در اجرای قصاص عضو تأخیر جایز نیست 39

2- موانع استیفای قصاص باید برطرف گردد 39

3-زمان اجرای قصاص عضو.40

نتیجه گیری 41

فهرست منابع و مأخذ 42

 

چکیده 

در این تحقیق به بررسی ارکان و عناصر مادی ضرب و جرم عمد پرداخته و در این راه ضمن استناد به مواد قانونی در مباحث خود از نظریات و فتاوی حقوقدانان اسلامی که منبع اصلی قانونگذار در تعیین این جرم بوده است سود خواهیم جست و مضافاً این که شرایط قصاص موضوع مذکور را بیان خواهیم کرد. 

در فصل اول این تحقیق به ارکان و عناصر تشکیل دهنده ضرب و جرم عمد پرداخته و به طور کلی با سؤالاتی برخورد می کنیم: 

1- جرم چیست؟

2-موارد قانونی ضرب و جرح چیست؟

3-مجنی علیه شامل شخص انسان است یا حیوانات را شامل می شود؟

4-مجنی علیه باید زنده باشد یا مردگان را نیز شامل می شود؟

در فصل دوم به بحث شرایط قصاص و نحوه اجرای مجازات پرداخته و این که

1-زمان اجرای قصاص چه زمانی است؟

2-آیا تاخیر در قصاص جایز است؟

قسمت اول :رکن مادی جنایت عمدی

چکیده:

تکوین رکن مادی جنایت عمد متوقف بر وجود عناصر و شرایطی است که با توجه به تعریف این جرم می توان آنها را در چهار زیر مورد بررسی قرار داد:

1-شخصیت موضوع جنایت

2-فعل صالح در ایجاد جنایت

3-وقوع نتیجه

4-رابطه استناد

گفتار اول – شخص موضوع جنایت: 

موضوع جنایت علیه تمامیت جسمانی، انسان است. بدیهی است این گونه جرایم تنها در خصوص انسان مطرح بود، کشتن حیوانات را شامل نمی شود، هرچند اتلاف آن ها موجب ضمان می گردد. 

مبحث اول – وجود شخص زنده 

قتل را سلب حیات از دیگری تعریف کرده اند، بنابراین وجود فردی ذی روح از عاصر ضروری و لازم در تحقیق جرم قتل است، تا موضوع جنایت واقع شده صدمات جانی متوجه حیات وی گردد، چنان که در جنایات مادون نفس نیز زنده بودن مجنی علیه شرایط شده است. 

ویژگی ها و خصوصیات بزه دید، مؤثر در موضوع نبوده، مجنی علیه در هر موقعیت جسمی و حالات روحی که قرار داشته باشد، صدمه بر وی با حصول شرایط لازم جنایت عمد تلقی می گردد. بنابراین کشتن فردی که از نظر جسمی دارای نواقص و عیوب هر گروه های زیر مورد بررسی قرار داد: 

1- جنایت عمد 2- شبه عمد 3- خطایی محض 4- در حکم شبه عمد 5- در حکم خطایی محض. این تقسیم بندی در قانون مجازات اسلامی نیز منعکس بوده و قانونگذار به طور صریح و در مواردی ضمن مواد مربوطه آن را پذیرفته است. 

گفتار دوم – تعریف جنایات عمدی 

مبحث اول: تعریف جنایات عمدی در قانون مجازات اسلامی 

در قانون مجازات اسلامی قانونگذار ار ارائه تعریفی جامعه و مانع از قتل عمد خودداری کرده است، این رویه نه فقط در خصوص قتل بلکه در مورد بسیاری از جرایم دنبال شده است. 

 

فهرست منابع و مأخذ: 

1-دکتر شامبیاتی، هوشنگ، حقوق کیفری اختصاصی (جلد اول) جرایم علیه اشخاص، انتشارات مجد انتشارات ژوبین، چاپ هفتم 1382 

2-صالح ولیدی، محمد، حقوق و جزای اختصاصی (جلد دوم)، چایخانه سپهر تهران، چاپ ششم 1380. 

3-دکتر صادقی، محمد هادی، جرایم علیه اشخاص (جلد اول) – چاپ هشتم 1384. 

4-دکتر گلدوزیان، ایرج – حقوق جزای عمومی ایران (جلد اول)، مؤسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران – چاپ هشتم 1384. 

5-دکتر گودرزی، فرامرز، پزشکی قانونی. انتشارات انیشتن، چاپ دوم. 1373. 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:35 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق بررسی وضعیت و امکان سنجی بازیابی و تولید مواد با ارزش از ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی وابسته فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق بررسی وضعیت و امکان سنجی بازیابی و تولید مواد با ارزش از ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی وابسته فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بررسی وضعیت و امکان سنجی بازیابی و تولید مواد با ارزش از ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی وابسته فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق بررسی وضعیت و امکان سنجی بازیابی و تولید مواد با ارزش از ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی وابسته فایل ورد (word) :


چکیده
در این تحقیق مطالعاتی حول محور ارزیابی فنی اقتصادی روی بحث تبدیل ضایعات و پسماندهای 17 محصول عمده کشاورزی در ایران شامل: 1- گندم و جو 2- شلتوک 3- دانه های روغنی 4- گوجه فرنگی 5- ضایعات سیب زمینی 6- چغندر قند 7- پنبه 8- نیشکر 9- مرکبات 10- سیب 11- انگور 12- خرما 13- پسته 14- بادام 15- گردو 16- چای 17- زیتون صورت گرفته است.

مقدمه
سالانه میلیون ها دلار ارز جهت واردات موادی شامل:
- خوراک دام و طیور، انواع پروتئین های مصرفی انسان، دام و طیور و مواد مکمل آن
- انواع اسید های آمینه و آلی مثل لیزین، آلانین، سیتریک، لاکتیک، گلوتامیک و .....
- انواع مواد شیمیایی مثل الکل ها، فورفورال، پکتین، استن و ....
- انواع اسانس ها برای مصارف صنایع غذایی و بهداشتی
- انواع کاغذ و خمیر آن
از کشور خارج می شود و این روند هر سا له سیر صعودی به خود می گیرد، این در حالیست که حجم دور ریز ضایعات کشاورزی در مزارع کشور قابل تأمل میباشد. این مسئله زمانی اهمیت خود را نشان میدهدکه بدانیم ضایعات و پسماندهای مزارع در دیگر کشورها منبع اصلی تأمین مواد مذکور برای صادرات به ایران وکشورهای مشابه می باشند. در تمامی فرایند های کشاورزی و صنایع مربوطه علاوه بر تولید محصولات اصلی، محصولات جانبی نیز تولید می شود که حجم وسیعی را شامل می گردد و به علت این که محدوده وسیعی برای به کارگیری این محصولات وجود دارد، بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه، ارزش بالاتری را برای آنها در نظرمی گیرند، بگونه ایکه در بعضی موارد از محصول اصلی نیز بسیار با ارزش تر می باشد. از طرفی براساس آمارهای موجود در ایران تقریباً نیمی از محصولات کشاورزی بدون اینکه به مصرف برسد در مراحل مختلف از بین می روند و صنایع تبدیلی موجود در ایران به آن حد از رشد نرسیده که بتواند از تمامی اجزاء یک محصول کشاورزی بهره مناسب و کامل را ببرد. همانطور که ذکر شد، کلیه اقلام وارداتی مذکور و صدها ماده پر ارزش دیگر در حال حاضر در سراسر دنیا از ضایعات و محصولات جانبی کشاورزی و طی یک برنامه منسجم در صنایع تبدیلی تولید می شوند و با توجه به آمار و ارقام مربوط به حجم مواد مذکور در ایران در صورت داشتن برنامه ای مدون و ساز و کار مناسب در جهت برنامه ریزی، کسب تکنولوژی های نداشته و ساماندهی داشته ها می توان از این مواد که در اکثر مواقع نیز مسایل زیست محیطی حادی را هم بدنبال دارد در جهت استفاده بهینه و تبدیل آنها به مواد با ارزش گامی در جهت شکوفایی اقتصاد کشاورز و کشاورزی برداشت. گزارشات منتشر شده جهانی نشان می دهد که کار بر روی این زمینه یعنی دست یابی به فرایندهایی مقرون به صرفه و قابل انجام جهت بازیافت و فرآوری محصولات جانبی و ضایعات در سالهای اخیر رشد فراوانی داشته است و بی شک در این رابطه علم بیو تکنولوژی نقشی اساسی داشته است. 1-4
در این تحقیق، با بررسی جامع بر روی کلیه محصولات کشاورزی که در داخل کشور تولید می‌گردد، مهمترین اقلامی را که می توان برروی ضایعات آنها سرمایه گذاری نمود انتخاب و مطالعه شده است. اقلام مورد مطالعه شامل. ضایعات کشاورزی و صنعتی، گندم، شلتوک، دانه های روغنی، گوجه فرنگی، سیب زمینی، چغندر قند، پنبه، نیشکر، مرکبات، سیب، انگور، خرما، پسته، بادام، گردو، چای و زیتون می گردد که به جهت محدودیت صفحات به تشریح اطلاعات بدست آمده در مورد تعدادی از موارد مذکور پرداخته میشود.
¬بحث
1- گندم5-8
گندم گذشته از جنبه تجارتی مهم آن در دنیا، سلاحی کارآمد در مناسبات سیاسی و جهانی است که روز به روز بر اهمیت کاربردی آن افزوده می شود. با اینکه جمعیت ایران در حدود 1% جمعیت جهان است ولی در حدود 5/2% گندم جهان را مصرف می کند که اندازه ای خارج از تعادل سطوح استاندارد بین المللی است و تا حدود زیادی خبر از ضایعات بالا و مصرف آن بوسیله دام و طیور می دهد. گندم همانند انرژی، کالایی راهبردی شناخته می شود و از شاخص های مهم کشاورزی محسوب می‌گردد. در حال حاضر سهم بزرگی از پتانسیل کشاورزی کشور به تولید گندم اختصاص دارد یعنی رقمی در حدود 1/5 میلیون هکتار (مرکز آمار ایران 79) که با احتساب 25% ضایعات تقریبی گندم در کشور در واقع حدود 3/1 میلیون هکتار از اراضی مستعد کشور، با صرف کلیه نهاده های زراعی، ضایع می شود و این با هدفهای کشاورزی در رسیدن به خود کفایی در تضاد است. بطور کلی ضایعات گندم را می توان به بخش های زیر تقسیم نمود:
1- ضایعات کاشت
ضایعات در این مرحله ، مقدار اضافه مصرف بذر است که معمولاً حدود 20% برآورد می شود و عمدتاً ناشی از خلاء تکنیکی و استفاده از شیوه های منسوخ کاشت می باشد که برابر 3/1 % کل گندم مصرفی کشور و یا 2%‌ کل گندم تولیدی کشور است.
2- ضایعات پیش از برداشت
شامل ضایعات تأخیر برداشت است که بصورت ریزش یا سبز شدن روی خوشه در نواحی باران خیز حاصل می شود. در یک طرح تحقیقاتی تلفات قبل از برداشت معادل 9/54 کیلوگرم در هکتار اندازه گیری شده است.
3- ضایعات برداشت
ضایعات در مرحله برداشت با کمباین شامل تلفات سکوی برش (%2- 5/0)، تلفات واحدهای کوبنده (%1-5/0)، جداکننده (%4/0-2/0)، تمیز کننده (%2/0-04/0) ‌و سایر عوامل است.
4- ضایعات پس از برداشت
این ضایعات را می توان به 4 دسته ضایعات حمل و نقل و ریخت و پاش (%5/5)، ضایعات بوجاری (%2/0)، ضایعات انبارداری (4%) و ضایعات تبدیل (%5) طبقه بندی نمود.
از طرفی محصول جانبی گندم کاه می باشد. قرنهاست از کاه بعنوان ماده اولیه ساخت کاغذ (مخصوصاً در چین) استفاده می شود. هم اکنون درمناطقی نظیر اروپای شرقی، آمریکای جنوبی، خاورمیانه و آسیا کاه بعنوان ماده اولیه مهم در صنعت خمیر کاغذ می باشد. دلیل اصلی تداوم کاربرد کاه در ساخت کاغذ سهولت دستیابی به آن به عنوان پسماند تولید مواد غذایی است. اما مشکل هزینه های کارگری جهت جمع آوری، ذخیره سازی و جابجایی، کاربرد این ماده را بیشتر به کشورهایی که دارای نیروی انسانی ارزان هستند و فرایندهایی که کارخانجات مقیاس کوچک نیاز دارند محدود کرده است. موارد استفاده دیگر کاه عبارتند از:

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:34 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله محراب، پدیده ای مسیحی یا ایرانیدر اسلامی: جستاری در ریشه های محراب مقعر و جایگاه آن در معماری مساجد فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محراب، پدیده ای مسیحی یا ایرانیدر اسلامی: جستاری در ریشه های محراب مقعر و جایگاه آن در معماری مساجد فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محراب، پدیده ای مسیحی یا ایرانیدر اسلامی: جستاری در ریشه های محراب مقعر و جایگاه آن در معماری مساجد فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محراب، پدیده ای مسیحی یا ایرانیدر اسلامی: جستاری در ریشه های محراب مقعر و جایگاه آن در معماری مساجد فایل ورد (word) :

چکیده:

محراب به عنوان یکـی از عناصراصـلی در معمـاری مسـاجد محسـوب مـی شـود کـه بـه صـورت تـورفتگی دردیوارسـمت قبلـه دیــده مــی شــود. براســاس نوشــته هــای متــون، محــراب مهمتــرین و مقــدس تــرین مکــان مســجد شــمرده مــی شــود و دارای حرمت بالایی است. بی شک این اهمیـت و حرمـت دلیـل خاصـی داشـته و شـاید بـه کـارکرد آن درسـاختمان مسـاجد بـاز مـی گــردد. در بــاورامروزی کاودیوارســمت قبلــه بــه منظورنشــان دادن جهــت عبــادت بــه کـارمی رود ،ایــن درحــالی اســت کــه ایــن پدیــده ی وارداتــی درآغازکــارکردی متفــاوت باآنچــه امــروزه درذهــن مــانقش بســته داشــته اســت. باتوجــه بــه منــابع و متــون تــاریخی نخســتین محــراب مجــوف درزمــان ولیــدبن عبــدالملک و در مســجدمدینه ســاخته شــده ودرســاخت آن ازمعمــاری کلیسـاهای مسـیحی تقلیدشـده اسـت. بـا بررسـی پیشـینه ی محـراب درمعمـاری دوره ی صدرمسـیحیت و پـیش ازآن بـه ایـن نتیجــه مــی رســیم کــه پدیــده ای کــاملا مســیحی نبــوده و ریشــه درمعمــاری معابــد دوران پــیش از مســیحیت دارد . در ایــن نوشتار سعی گردیده با مطالعـه سـیر تحـولی محـراب از دوره صـدر مسـیحیت تـا سـده نخسـتین اسـلامی بـه ماهیـت وجـودی محراب و چگونگی ورود این عنصر نمادین به معماری مساجد پرداخته شود.

واژگان کلیدی: محراب، صدر مسیحیت، مهرپرستی، مسجد مدینه، سده نخستین اسلامی

1 دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

2 داشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

3 دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهرن

1

مقدمه :

محراب یکی از مهمترین سازه ها در معماری مساجد در طول دوران اسلامی است که با بهترین و مرغوبترین مواد و مصالح ساخته شده و بوسیله ی ماهرترین هنرمندان تزئین گردیده است. این عنصر معماری به ظاهر ساده چالش های زیادی را با خود به همراه دارد، سئوالات و ابهامات مختلفی در مورد آن وجود دارد. پژوهشگران با دیدگاه های مختلف و از جنبه های گوناگون به بررسی و مطالعه ی آن پرداخته اند. با این وجود هنوز سئوالات اساسی در رابطه با محراب وجود دارد از جمله این که ریشه ی لغوی محراب به کدام زبان باز می گردد؟ خاستگاه این عنصر معماری چالش برانگیز کدام سرزمین است؟ نخستین بار در کدام مسجد به کار رفته و فلسفه ی وجودی و کارکرد آن چه بوده است؟ هدف از این پژوهش یافتن پاسخ هایی برای ابهامات فوق بوده و در این راستا به متون تاریخی و آثار باستان شناسی بدست آمده از کاوش ها استناد گردیده است.

محققـان بسـیاری در مـورد خاسـتگاه و معـانی محـراب در منـابع ادبـی عربـی و فارسـی بررسـی هـایی انجـام داده انـد ولـی این تحقیقات به نوعی خـالی از تعصـب نبـوده و همـین امـر سـبب شـده تـا در نتیجـه گیـری بـه خطـا برونـد. بـا توجـه بـه متون تاریخی محراب مقعر نخستین بار در زمان ولیـد بـن عبـدالملک و در مسـجد مدینـه بـه کـار رفتـه اسـت. حـال بایـد دیـد آیا قبل از خلافت ولید محراب در ساختمان مساجد وجود داشته است یا خیر؟

پذیرش محراب در ساختمان مساجد بـه سـادگی صـورت نگرفـت و بـا مقاومـت بزرگـان عـرب مواجـه شـد. پاپـادوپولو محـراب را بزرگترین بدعت مسجد مدینه نامیده است!(پاپادوپولو،(20 :1368 باید دید چـه نیـاز کـارکردی سـبب شـده تـا محـراب در سـاختمان تمـام مسـاجد وارد شـود بـه گونـه ای کـه بـا وجـودی کـه

نقشی در اجرای مراسم آیینی ندارد امروزه تصور مساجد بدون محراب برای ما قدری مشکل است.

جستاری در ماهیت کلمه محراب

لغت محـراب از فعـل””Haribah مشـتق شـده کـه امـروزه بـه معنـی یـک فرورفتگـی در دیـوار سـمت قبلـه ی مسـجد کـه جهت قبله را نشان می دهد به کـار مـی رود. واضـح اسـت کـه در پـیش از اسـلام و قـرون نخسـتین اسـلامی ایـن واژه معنـی کـاملا متفــاوتی بـا معنــای امـروزی خــود داشـته اســت(عمرانی،.(24: 1387 منشـا کلمــه محـراب مشــخص نیسـت. محــراب در زبان عربی بر وزن مفعال و به صـورت اسـم آلـت آمـده، ایـن درحـالی اسـت کـه محـراب اسـم مکـان اسـت . بـه همـین دلیـل محققــان بــرای ریشــه یــابی آن ســراغ زبــان هــای دیگــر رفتــه انــد. تروپــو معتقــد اســت در گــویش حبشــی کهن(جعــزی) وزن های مفعال و مفعل بر مکـان دلالـت دارد ماننـد مشـراق و مغـراب کـه بـا مشـرق و مغـرب در زبـان عربـی برابـر اسـت. وی در راه اثبات این نظر با این مشکل مواجه شـد کـه ریشـه ی لغـت “حـرب” در معنـی مناسـب آن در ایـن گـویش وجـود نـدارد تـا بتــوان کلمــه ی محــراب را از آن اســتخراج کــرد. در عــوض لغــت “محــرام” در ایــن گــویش دیــده مــی شــود کــه تشــابه ســاختاری بــا محــراب دارد وآن مکــانی ویــژه و پرحرمــت بــوده کــه هــر کــس را بــه آن راه نیســت. (آذرنــوش،.(8 :1388 از سوی دیگر گروهی معتقدند این کلمه در حبشه بـه صـورت ”مکـوراب ”بـوده اسـت کـه بعـد از راهیـابی بـه عربسـتان بـا ریشـه عربی حرب درآمیخته است. این واژه در زبان حبشی به معنای کلیسا یا عبادتگاه بوده است(.(Whelan,1986:206

پراتوریس و نولدکه منشـأ حبشـی محـراب را از نظـر تـاریخی و زبـان شناسـی درسـت نمـی داننـد وآن را رد مـی کننـد(.(Ibid پراتوریس با مطالعه ی متون عربستان جنـوبی بـه ایـن نتیجـه رسـید کـه ایـن واژه در آن زمـان بـه معنـای نـوعی از سـاختمان بوده اسـت. وی ریشـه ایـن لغـت را نـامعلوم دانسـته اسـت(عمرانی،.(25: 1387 بیـر معتقداسـت ریشـه کلمـه ی محـراب بـه ” horbot ” عبری باز می گردد(آذرنوش،.(8 :1388

2

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:34 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت ورزش های ویژه پوکی استخوان فایل ورد (word) دارای 15 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت ورزش های ویژه پوکی استخوان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت ورزش های ویژه پوکی استخوان فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت ورزش های ویژه پوکی استخوان فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت ورزش های ویژه پوکی استخوان فایل ورد (word) :

ورزش های ویژه پوکی استخوان

در این بخش برخی از تمرین هایی که برای پیشگیری یا درمان پوکی استخوان و به منظور تقویت عضلات و استخوان ها و بهبود حالت تعادل طراحی شده اند، ارائه شده است.
قبل از انجام این تمرین ها، ابتدا با پزشک و یا فیزیوتراپ خود مشورت کنید تا در انتخاب تمرینهای مناسب و تعداد انجام آنها به شما کمک نماید.

حالت ایستادن
ایستادن صحیح، به راه رفتن و نشستن صحیح کمک می کند. برای تمرین حالت صحیح ایستادن:
پشت به دیوار بایستید به طوری که بین پاشنه های پا تا دیوار 5 تا 5/7 سانتی متر فاصله باشد.
شانه های خود را در وضعیت راحتی قرار داده و چانه را به داخل بکشید. شکم و باسن را منقبض کنید.
پشت خود را به دیوار فشار دهید به طوری که فضایی به اندازه یک دست صاف در گودی کمر باقی بماند.

حالت راه رفتن
راه رفتن، پا ها و قلب را تقویت کرده و به حفظ تعادل کمک می کند. برای حفظ شیوه صحیح راه رفتن به روش زیر عمل کنید:
سر را بالا نگاه دارید.
پشت و گردن خود را تا حد ممکن صاف نگاه دارید.
چانه را موازی با زمین نگه دارید.
به آرامی عضلات شکم را منقبض کنید.
اجازه دهید که شانه به آرامی و به صورت عادی حرکت کند.

حرکت دست ها
به منظورکشش شانه ها، ترقوه و نیز تقویت عضلات شکم و پشت:
رو به دیوار ایستاده و دستهای خود را در کنار بدن قرار دهید. پاها به اندازه 15 سانتی متر از یکدیگر و 15 سانتی متر از دیوار فاصله داشته باشد.
در حالی که نفس عمیق می کشید، شکم خود را صاف نموده و دستها را به منظور لمس دیوار به سمت بالا بکشید (شکل شماره 1)
نفس خود را بیرون داده و به آرامی دستها را به حالت اول برگردانید.
در حالت دم، دست راست را به سمت بالا و دست چپ را به سمت پایین بکشید. (شکل شماره 2)
نفس خود را بیرون داده و دست راست را به آرامی به حالت اول برگردانید.
در حالت دم، دست چپ را بالا برده و دست راست را به سمت پایین بکشید. (شکل شماره 3)
هر کدام از این تمرین ها را 5 بار تکرار کنید.

حرکت چانه
برای تقویت سر و شانه ها:
در حالی که در وضعیت نشسته هستید، مستقیم به رو به رو نگاه کنید.
چانه را به سمت گردن و به داخل بکشید. از خم شدن به جلو خودداری کنید.
با دستهای خود به ران ها فشار بیاورید، تا به مستقیم نگه داشتن ناحیه پشت کمک کنید.
این وضعیت را برای چند ثانیه حفظ کنید. با این حرکت در پشت گردن احساس کشش خواهید کرد. این تمرین را 5 بار تکرار کنید.

کشش قفسه سینه
برای کشش قفسه سینه و تقویت عضلات پشت:
در حالت نشسته و در حالی که کف پاها را روی زمین قرار داده اید، پشت خود را راست نگاه داشته و مستقیم به رو به رو نگاه کنید.
بازوها را به اطراف کشیده و آنها را در راستای شانه ها قراردهید.(شکل شماره 1)
بازوها را از آرنج خم کنید و کف دستها را به سمت قفسه سینه بکشید.(شکل شماره 2)
بسته به توانایی خود، این تمرین را 5 تا 10 بار تکرار کنید.

حرکت استخوان های کتف
برای کشش قفسه سینه و تقویت عضلات بالایی پشت:
در حالی که پاها را کاملا روی زمین قرار داده اید، گردن و پشت خود را صاف نگاه دارید.
مستقیم به رو به رو نگاه کرده و بازوان را از ناحیه آرنج خم کنید.(شکل شماره 1)
به آرامی آرنج و استخوان های کتف را در حد توانایی و تا اندازه ای که هنوز احساس راحتی می کنید، به سمت عقب حرکت دهید. (شکل شماره 2)
در حالی که به طور عادی نفس می کشید، این وضعیت را برای 5 ثانیه حفظ نموده و سپس به حالت اول بازگردید.
این تمرین را 10 بار تکرار کنید.

حرکت لگن
برای تقویت عضلات پایینی پشت بدن و نیز عضلات شکمی:
دراز کشیده، زانوها را خم کرده و کف پاها را کاملا روی زمین قرار دهید. (شکل شماره 1)
انحناء عادی پشت خود را حفظ نموده و قوز نکنید.
عضلات شکم را منقبض کنید.
لگن را به سمت پایین خم کنید تا بتوانید پشت خود را صاف روی زمین قرار دهید. (شکل شماره 2) از به کار بردن پاها و عضلات باسن اجتناب کنید.
در حالی که به صورت عادی نفس می کشید، این وضعیت را برای 5 ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت اول بازگردید.
این تمرین را 10 بار تکرار کنید.

کشش عضلات پشت و شانه ها
برای کشش عضلات بالایی پشت و شانه ها:
روی زمین دراز بکشید. زانو ها را خم نموده، عضلات شکم را منقبض کنید و بازوها را به سمت سر بکشید. (شکل شماره 1)
در حالی که بازوها را مستقیم نگاه داشته اید، آنها را از هم دور کرده و تا زمانی که هم سطح شانه هایتان شوند، به سمت پایین حرکت دهید. (شکل شماره 2 و 3)
در حالی که به صورت عادی نفس می کشید، این وضعیت را برای چند ثانیه حفظ کنید. سپس بازوها را به حالت اول برگردانید. بسته به توانایی خود، این تمرین را 5 تا 10 بار تکرار کنید.

ورزش عضلات پشت

برای صاف کردن عضلات بالایی پشت و کشش قفسه سینه:
مطابق شکل شماره 1، روی صندلی نشسته و دستها را پشت گردن نگاه دارید.
در حالی که به آرامی بازوها را به سمت عقب حرکت می دهید، نفس عمیق بکشید.
این وضعیت را برای چند ثانیه حفظ نموده ، سپس به حالت اول بازگردید. بسته به توانایی خود تمرین را 5 تا 10 بار تکرار کنید.

کشش زانو ها در وضعیت نشسته
برای کشش عضلات ران:
بنشینید ، در حالی که پشت خود را صاف نگاه داشته و دستها را روی ران ها قرار داده اید. عضلات شکم را منقبض کرده و مستقیم به رو به رو نگاه کنید.
پاشنه پا را چند سانتی متر از کف زمین فاصله داده، به آرامی یکی از زانوها را صاف نگه دارید. پشت خود را خم نکنید.
در حالی که به طور طبیعی نفس می کشید، این وضعیت را برای چند ثانیه حفظ کنید. عضلات خود را شل کنید و به وضعیت اول بازگردید. بسته به توانایی خود تمرین را 5 تا 10 بار بر روی هر پا تکرار کنید.

کشش ساق پا
برای کشش عضلات ساق پا، رباط های پاشنه پا و پشت ران:
پاها به موازات هم بایستید. دستها را برای حفظ تعادل روی یک صندلی قرار دهید.
زانوها را خم کنید، شکم را صاف نموده و پشت و شانه ها را مستقیم نگاه دارید.
یک پای خود را به آهستگی عقب ببرید تا زمانی که پای عقبی صاف شود وکف آن را روی زمین قرار دهید
وزن خود را روی پایی که از زانو خم کرده اید، بیاندازید.
در حالی که به صورت عادی نفس می کشید، این وضعیت را برای چند ثانیه حفظ کنید. این عمل را 5 بار برای هر پا تکرار کنید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   56   57   58   59   60   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ