تحقیق آموزش و پرورش در چین و فرانسه فایل ورد (word) دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق آموزش و پرورش در چین و فرانسه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق آموزش و پرورش در چین و فرانسه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق آموزش و پرورش در چین و فرانسه فایل ورد (word) :
آموزش و پرورش
بر اساس ایده کنفسیوس بىن فعالیت سیاسى و آموزش و پروش رابطه متقابل وجود داشته و یکى از تزهاى اصلى مىباشد. در سال دولت سون یات سن قوانین حاکم بر آموزش و پروش در دوران امپراطورى را منسوخ کرده و سیستم جدیدى که از مدل ژاپنى نشأت گرفته بود توسط وزیر آموزش و پرورش تحصیلکرده آلمان جایگزین شد.
در اواخر دهه و اوایل دهه حزب امکاناتى را جهت تغییر سیستم آموزشى بوجود آورد. در سال دبیر کمیته مرکزى شاخه جوانان حزب کمونیست اهداف آموزشى حزب در مناطق شورایى جنوب چین را اعلام نمود. وى خواستار جدایى مذهب از آموزشى و پروش یعنى بعبارتى خواستار نسخ تز کنفسیوس و در عوض استفاده از آموزش و پرورش در جهت بهود وضع ملى گردید. شوراها براى مبارزه با بیسوادى مدارس لنین را براى بچههاى تا سال، مدرسه براى نوجوانان و خانمها، مدارس کادرها و مراکز آموزش عالى مانند آکادمى سرخ (Red Acadamy) و دانشگاه شورى (Soviet University) را ایجاد کردند.
بدنبال تشکیل این دورهها در جنوب، از مدل مذکور در مناطق مرزى شمال غربى نیز استفاده کرد. در اواخر دهه بعد از راهپیمایى بزرگ این مراکز بصورت پایگاهى براى آموزش کمونیسم درآمد. علاوه بر آن مدارس آموزش بزرگسالان، مدارس حرفهای، مدارس ابتدایى و متوسطه تأسیس شده و برنامه آموزشى خاصى براى سربازان و کادرها اجرا گردید. تا سال خطوط اصل سیاست آموزش و پرورش چین نشأت گرفته از شورزى بود. قبل از انقلاب درصد مردم بیسواد بودند که این نسبت در روستاها به % مىرسید. در سال چین داراى مرکز آموزش عالی، دبیرستان و ، دبستان، مجموع میلیون دانشجو و دانشآموز بود. از هنگام اعلام جمهورى خلق چین در سال سیستم آموزش و پرورش کشور چندین مرحله را، از مبارزه جنگل در سال - هنگامى که آموزش و پرورش در جو بحث آزاد تشویق مىشد تا دوران آشوب و وحشت انقلاب فرهنگى که تمام سطوح آموزش و پرورش دچار اختلال شده و توسعه آن معلق مانده و بیشتر به مدارس حرفهاى پرداخته مىشد و امتحان ورودى مراکز آموزشى عالى منسوح و معیار پذیرش دانشجو داشتن عقاید سیاسى مناسى و تأیید کامل ایدههاى مائو بود را پشت سرگذاشته است. بعد از دوران انقلاب فرهنگى دوران تعدیل و بازسازى شروع شد. در این دوران سعى بر دستیابى به استانداردهاى آکادمیک از جمله برقرارى مجدد امتحان ورودى دانشگاهها بود.
در سال سیاست آموزشى جمهور خلق چین در ابتدا براساس فراهم نمودن امکانات جهت مدرنیزاسیون اقتصادى کشور طراحى شد. در این جهت به آموزش نیروى انسان ماهر و توسعه علوم فنى و علمى اولویت داده شد. بعبارت کوتاه آموزش و پروش بعنوان ستون اصلى چهار مدرنیزاسیون توسط رهبران حزب کمونیست چین خوانده شد.
کیفیت آموزش و پروش در همه اداوار حتى در زمان انقلاب فرهنگى مورد تأکید بوده است. در فاصله سالهاى - همگانى کردن آموزش و پرورش در جهت تثبیت سوسیالیسم مورد اولویت بود.
کاراموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان گستر دلیجان فایل ورد (word) دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاراموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان گستر دلیجان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاراموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان گستر دلیجان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاراموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان گستر دلیجان فایل ورد (word) :
چکیده:
شرکت ایزوگام کستر دلیجان در سال 1380 به ثبت رسیده و از سال 1382 تولید خود به صورت عادی آغاز کرد. سهام این شرکت به میزان 100 سهم 000/000/25 ریالی به مبلغ 000/000/500/2 ریال می باشد. این شرکت به صورت سهامی خاص اداره می گردد. تولید گونی فعالیت اصلی شرت می باشد. مجموع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده بازرسی یا بازرسان اجزای شرکت هستند. شرکت تولید هیئت مدیره ای متشکل از 3 نفر اداره می شود. مدیر عاملی از بین هیئت مدیره وظیفه انجام کارهای جاری شرکت را به عهده دارد. شرکت در کل 105 نفر پرسنل دارد: 15 نفر در دفتر مرکزی و 90 نفر در کارخانه.
قسمت مالی شرکت توسط مدیر مالی واداری اداره می شود. و حسابدار، منشی و انبار دار زیرنظر او فعالیت می کنند.یک حسابدار وظیفه هایی مانند: ثبت اسناد مثبته و انتقال آنها به دفتر روزنامه ، کل ومعین، تهیه وتنظیم لیست بیمه و تهیه صورت های مالی را به عهده دارد.
ابتدایی ترین کار یک حسابدار دریافت اسناد مثبته، تجزیه و تحلیل آنها و ثبت آن در اسناد حسابداری است. وضعیت مالی هرشرکت با دارایی، بدهی و سرمایه مشخص میشود که اجزای معادله حسابداری را تشکیل می دهند. دارایی هامنابع اقتصادی یک شرکت است که انتظار می رود در آینده منفعتی برای شرکت داشته باشد. بدهی ها تعهدات شرکت در برابر افرادی خارج از شرکت هستند و سرمایه تعهدات شرکت نسبت به مالکین شرکت . بنابراین:
دارایی= بدهی + سرمایه
برای طبقه بندی اطلاعات حسابداری ابزاری تحت عنوان حساب وجود دارد که در دفتر کل موجود می باشد. در طی دوره حسابدار با زدن سندهایی مانند بیمه، تنخواه گردان، بانک و ; وظایف خود را انجام می دهد. در پایان دوره باید وضعیت عملکرد موسسه مشخص شود. صورتحساب سود و زیان و ترازنامه و صورت حساب سرمایه صورت های مالی هستند که عملکرد موسسه را نشان می دهند و اطلاعاتی را در اختیار علاقه مندان به اطلاعات مالی شرکت قرارمی دهند. در پایان نیز با بستن حساب های موقت و تهیه ترازآزمایشی اختتامی چرخه حسابداری که در طول هر دوره مالی تکرارمی شود، به اتمام می رسد.
فصل اول
معرفی شرکت ایزوگام کستر دلیجان
(سهامی خاص)
بخش اول: تاریخچه شرکت
شرکت ایزوگام کستر دلیجان در سال 1380 با شماره ثبت 181414 در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسید. در طول سال 80 کلیه فعالیتهای شرکت درجهت ساخت ساختمان کارخانه انجام شد. در سال 1381 نیز کلیه مراحل قبل از بهره برداری انجام گرفت. تا مهرماه 1382 تولید شرکت بصورت آزمایشی بود، اما از آن تاریخ به بعد فعالیت اصلی کارخانه آغازشد. در آذر 1383 شرکت تصمیم به توسعه کارخانه گرفت با خرید 7 دستگاه ماشین الات جدید تولیدی میزان تولید، افزایش و کارخانه توسعه یافت. این امر با خرید 6 دستگاه ماشین الات تولیدی دیگر نیز در بهمن ماه 1384 تکرار گردید. نحوه فروش محصولات تولیدی از طریق نمایندگی های فروش انجام میگیرد.
بخش دوم: سرمایه و سهام شرکت
سهام این شرکت به میزان 100 سهام 000/000/25 ریالی و به مبلغ 000/000/500/2 ریال می باشد. کیه سهام شرکت با نام است. اوراق سهام شرکت متحد الشکل و چاپی و دارای شماره ترتیب و حاوی نکات مذکور درماده 26 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت بوده و باید به امضای قلمی 2 نفر از مدیران شرکت که از طرف هیئت مدیره تعیین می شوند رسیده و به مهر شرکت ممحور گردد. در هنگام تاسیس مدت شرکت نامحدود تعیین شد.
بخش سوم: موضوع شرکت
1- تولیدانواع گونی از عرض 30 سانتیمتر تا 25/2 متر وطول برش 40 سانتیمتر تا 175 سانتیمتر و واردات مواد اولیه و ماشین الات مربوط به آن و صادرات کالای تولیدی.
به طور کلی شرکت می تواند کلیه عملیات و معاملات مالی، تجاری و صنعتی که به طور مستقیم به تمام یا هر یک از موضوعات مشروحه فوق مربوط باشد، مبادرت نماید.
بخش چهارم: مرکز اصلی شرکت
مرکز اصلی شرکت تهران می باشد. انتقال مرکز اصلی شرکت به نقاط دیگر در ایران منوط به تصمیم مجمع عمومی فوق العاده است. تعیین و تغییر نشانی مرکز اصلی شرکت در داخل تهران بنا به تصویب هیئت مدیره صورت خواهدگرفت. هیئت مدیره می تواند ثبت یا نمایندگیهایی در داخل یا خارج از ایران دایر یا آنها را منحل نماید.
بخش پنجم: اجزای شرکت
اجزای شرکت شامل مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده و بازرس یا بازرسان است.
مجمع عمومی عادی- در پایان هر سال مالی مجمع عمومی عادی که متشکل از سهامداران شرکت می باشد، تشکیل جلسه می دهد. مجمع عمومی عادی وظیفه دریافت گزارش وپیشنهادات هیئت مدیره و اتخاذ تصمیم درمورد آنها، تصویب ترازنامه وحساب سود وزیان، تعیین هیئت مدیره و بازرسان شرکت را دارد. در کل کلیه گزارشات مربوط به شرکت باید هر ساله به مجمع عمومی عادی ارائه گردد.
مجمع عمومی فوق العاده- در صورتیکه شرکت تصمیم به افزایش یا کاهش سرمایه بگیرد، تصمیم به انحلال شرکت نماید، تغییری در اساسنامه یا نام شرکت ایجاد شود مجمع عمومی فوق العاده ایجاد شده در مورد هر یک از مواردمزبور تصمیم می گیرد.
بخش ششم: اداره امور شرکت
شرکت بوسیله هیئت مدیره مرکب از 3 یا 5 نفر که بوسیله مجمع عمومی عادی که از بین صاحبان سهام انتخاب می شوند، اداره می گردد. مدت ماموریت مدیران 2 سال است و در صورت انقضای مدت آن، مدیران سابق تا انتخاب مدیران جدید کماکان مسئول امور شرکت خواهند بود. هیئت مدیره معمولاً ماهی یک بار تشکیل جلسه می دهد تا تصمیماتی جهت اداره شرکت اتخاذ نماید.
وظایف هیئت مدیره عبارت است از:
انجام عملیات شرکت، اقدام به هر گونه معاملات در جهت فعالیت شرکت، کشیدن و امضای چک ها، سفته و ;
همچنین هیئت مدیره باید یک نفر شخص حقیقی را از بین اعضای خود یا از خارج به مدیریت عامل شرکت برگزیند و حدود اختیارات و مدت تصدی و حقوق و سایر شرایط استخدامی او را تعیین کند.
بخش هفتم: سال مالی وصورتحساب شش ماهه
سال مالی شرکت روز اول فروردین ماه هر سال آغاز و روز آخر اسفند ماه همان سال به پایان می رسد.
هیئت مدیره بایدطبق ماده 137 لایح قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت لااقل هر شش ماه یک بار خلاصه صورت دارایی و قروض شرکت راتنظیم کرده به بازرسی تسلیم نماید.
بخش هشتم: وضعیت پرسنل
تعداد پرسنل شامل کارکنان اداری و تولیدی 105 نفر می باشد به شرح زیر
15 نفر در دفتر مرکزی واقع در تهران
90 نفر در کارخانه واقع در کاشان این تعداد نفر در قسمت های مختلف کارخانه شامل واحدهای تولیدی، تعمیر و نگهداری، برق و مکانیک فعالیت می کنند.
کارکنان واحد تولیدی با دریافت ماهانه 200 تن مواد اولیه اقدام به تولید می کنند. میزان تولید سالانه 000/400 رول گونی میباشد که 3% آن به عنوان ضایعات در نظر گرفته می شود. نحوه مشخص نمودن استهلاک داراییهای ثابت نیز طبق روش پیشنهادی وزارت اقتصادی و دارایی می باشد.
فصل دوم
چارت سازمانی و شرح وظایف
بخش دوم: شرح وظایف
هیئت مدیره:
شرکت سهامی خاص بوسیله هیئت مدیره ای که از بین سهامداران انتخاب شده و کلا یا بعضاً قابل عزل میباشند، اداره می شود. عده اعضای هیئت مدیره در شرکت سهامی خاص نباید از 3 نفر کمتر باشد که درشرکت تکتاب ظریف تعداد اعضای هیئت مدیره همان 3 نفر است. مدیران شرکت دارای کلیه اختیارات لازم برای اداره امور شرکت می باشند.
وظایف و مسئولیتها:
انجام عملیات شرکت، تعیین و انتخاب و عزل نماینده و وکیل با حق وکالت در توکیل، اقدام به هر گونه معاملات منقول و غیر منقول، انعقاد هر گونه قرار داد اجاره، رهن دارایی شرکت و قبول رهن مشتریان ، دادن هر گونه رسید و مفاصا، باز کردن و بستن حساب جاری یاهر حساب دیگری در بانک ها، تشکیل و تاسیس شعب و نمایندگی برای انجام امور تجارتی و فنی شرکت، دعوت از مجامع عمومی عادی و بازرسی شرکت، پیشنهاد تقسیم سود بین صاحبان سهام به مجمع عمومی عادی سالیانه.
هیئت مدیره موظف است درهر سال مالی 5 درصد از سود خالص شرکت را به عنوان اندوخته قانونی کسر نماید.
تحصیلات:
هر یک از اعضای هیئت مدیره باید مدرکی به شرح ذیل داشته باشند.
لیسانس یا فوق لیسانس مدیریت، مهندسی تولید و رشته های مرتبط
شرایط احراز:
– روابط عمومی عالی به دلیل انعقاد هر گونه قرار داد جهت
شرکت
– اقتدار در مدیریت برای پیشبرد اهداف شرکت
– قدرت فکری با جهت تعیین خط مشی شرکت در طول یک سال مالی
مدیر عامل:
هیات مدیره مکلف است یک نفر شخص حقیقی را به عنوان مدیر عامل شرکت انتخاب نماید تا وظایف محول را انجام دهد. این فرد می تواند هم از اعضای هیئت مدیره باشد و هم از خارج شرکت. اما به دلیل شریک بودن مدیر درسود و زیان شرکت بهتر است از اعضای هیئت مدیره انتخاب شود.
وظایف و مسئولیت ها:
– تعیین هزینه های شرکت و کنترل آن
– امضا و زیرنویسی چک ها و بروات و سفته ها
– استخدام متخصص و به کارگماردن کارگران و تعیین حقوق، حق الزحمه و مزد آنان.
– انجام تشریفات گمرکی و قانونی
– انجام امور پستی وتلگرافی
– و کلیه وظایفی که هیئت مدیره برای مدیر عامل مشخص می نماید.
تحصیلات:
لیسانس مدیریت- مهندسی تولید ترجیحاً مرتبط با نوع تولید
شرایط احراز:
– روابط عمومی بالا جهت ارتباط با بخش های خصوصی و دولتی برای پیشبرد کار
– قدرت ریسک پذیری جهت بالا بردن سود شرکت
– قدرت محاسبات دقیق جهت پیش بینی درآمدها و هزینه ها یا تعیین بودجه
– ارتباط مستمر با قسمت های مختلف برای تعیین میزان تولید و فروش که منجر به سود دهی بیشتر شود.
– آشنایی کامل به زبان های بین المللی
معاونت بازرگانی:
کلیه امور مربوط به خرید و فروش مواد اولیه وکالای ساخته شده بر عهده این معاونت می باشد که به بخش های زیر تقسیم می شود.
بازرگانی داخلی:
انجام امور مربوط به قیمت گذاری کالای تولید شده درداخل کشور مدیران امور خرید و امور فروش داخلی زیر نظر این بخش کار می کنند.
وظایف و مسئولیت ها:
– جمع آوری و بررسی اطلاعات مربوط به قیمت کالای وارداتی و محصولات داخلی
– جمع آوری و بررسی اطلاعات مربوط به بیمه، حمل ونقل، تسهیلات بانکی و اعتباری
– تصمیم گیری در مورد تشکیل نمایشگاههای بازرگانی داخلی و تهیه آگهی های تبلیغاتی به منظور شناساندن کالا ومحصولات.
تحصیلات:
فوق لیسانس اقتصاد یا بازرگانی
شرایط احراز:
– داشتن روابط عمومی و برخورد مناسب با فروشندگان و مشتریان.
– قدرت تصمیم گیری بالا جهت انتخاب بهترین پیشنهاد ها از طرف مدیران خرید و فروش
– ارتباط مستمر با واحد حسابداری جهت تعیین میزان نقدینگی و امور مرتبط.
بازرگانی خارجی:
انجام امورمربوط به برنامه ها وسیاست های بازرگانی خارجی، بازاریابی محصولات وتولیدات در خارج را عهده دار می باشد. زیر نظر این واحد مدیران امورخرید و فروش فعالیت می کنند.
وظایف و مسئولیت ها:
– جمع آوری و بررسی اطلاعات ومطالعه قوانین ومقررات مربوط به بازرگانی خارجی کشور و همچنین کشورهای طرف قرار داد.
– مطالعه و جمع اوری اطلاعات مربوط به بازارهای صادراتی و پیدا کردن بازار فروش وتهیه برنامه های بازاریابی.
تحصیلات:
لیسانس یا فوق لیسانس دریکی از رشته های اقتصاد، حقوق بین الملل تجارت، مدیریت بازرگانی و مدیریت اقتصادی.
شرایط احراز:
– آشنایی کامل به زبان انگلیسی
– برخوردمناسب و روابط عمومی بالا جهت بستن قرار داد بانمایندگان کشورهای خارجی
– ارتباط مستمر با مدیران فروش و خرید جهت تعیین بهترین پیشنهادها.
مدیرامورخرید:
تصمیم گیری در مورد کلیه امور مربوط به خرید بر عهده این مدیر می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– تهیه اطلاعات مربوط به بازارهای مورد نیاز
– خرید کالاهای مورد نیاز، پرداخت وجوه مربوط به خرید، ارسال صورتحساب خرید به مقام مافوق و حسابداری
– تهیه آمار خرید به تفکیک وارائه گزارشهای لازم.
تحصیلات:
لیسانس مدیریت
شرایط احراز:
– آشنایی به زبان انگلیسی
– قدرت تصمیم گیری جهت تعیین بهترین فروشندگان
– روابط عمومی خوب جهت برخورد با فروشندگان کالای مورد نیاز
مدیر امور فروش:
تصمیم گیری درمورد فروش محصولات تولید شده بر عهده مدیر فروش می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– سعی و اهتمام دربالا بردن میزان فروش و تحویل وجوه دریافتی و صورت حساب تنظیم شده به مقام مافوق و ارسال یک نسخه ازآن به حسابداری.
– تهیه آمار فروش به تفکیک وتنظیم نوع مشخصات کامل هر یک از اجناس و ارائه گزارش های لازم.
– بازاریابی فروش محصولات و مشخص کردن خریداران بهتر
تحصیلات:
لیسانس مدیریت
شرایط احراز:
– آشنایی به زبان انگلیسی
– قدرت تصمیم گیری برای تعیین بهترین خریداران
– روابط عمومی بالا جهت برخورد با خریداران محصولات.
مدیر کارخانه:
این رشته در برگیرنده مشاغلی است که متصدیان آنها تحت نظارت کلی عهده دار انجام کارهای فنی، مطالعاتی، برنامه ریزی و عملی در زمینه های مربوط به کارخانه، ارائه پیشنهاد برای توسعه کارخانه، بررسی وضع و مشخصات کارگاه های تولیدی و رفع مشکلات آنها از نظر کیفیت کار و شناخت مواد اولیه مورد لزوم وچگونگی استقرار ماشینآلات در کارگاه ها می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– رسیدگی به تقاضای مربوط به ورود ماشین آلات و قطعات یدکی آنها برای تکمیل و توسعه کارخانه.
– بررسی وضع و مشخصات کارگاه ها در رفع مشکلات آنها.
– نظارت بر اجرای کار کارخانه .
تحصیلات:
لیسانس یا فوق لیسانس در یکی ازرشته های مهندسی تولید، مهندسی صنعتی و حصول تجارب مربوط.
شرایط احراز:
– داشتن اطلاعات کافی درزمینه های مربوط به کارخانه و تولید
– قدرت تصمیم گیری برای تصمیم گیری های مربوط به کارخانه.
– آشنایی با قسمت های مختلف کارخانه و ماشین آلات.
– داشتن روحیه همکاری جهت ارتباط با تشکلهای کارگری.
مدیر تولید:
این رشته در برگیرنده مشاغلی است که متصدیان آنها عهده دار انجام کارهای فنی و عملی درزمینههای مربوط به تولید، بررسی مشکلات کارگران تولیدی و رفع آنها و نظارت بر کار ماشین آلات تولیدی می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– بررسی و شناخت و اظهارنظر درمواد اولیه مورد مصرف کارخانه .
– تهیه وتنظیم برنامه و سیاست های لازم در زمینه تولید
– رسیدگی به تقاضای کارگران تولیدی برای حل مشکلات آنها.
– برنامه ریزی تولید برای یک سال مالی.
– نظارت بر امور کارگری وتشکل های آنها
تحصیلات:
لیسانس در یکی از رشته های مهندسی تولید و مکانیک.
شرایط احراز:
– دارای روابط عمومی و برخورد مناسب به دلیل رویارویی با کارگران.
– قدرت جسمی بالا به دلیل انجام کارهای عملی.
– داشتن تجربه لازم در زمینه تولید جهت بهترین نوع تولید.
انبار داری کارخانه:
کلیه امور مربوط به انبار کارخانه نظیر موجودی گیری، دریافت کالا، ارسال کالا و ;
وظایف و مسئولیت ها:
– تطبیق کالای خریداری شده و تحویل شده به انبار با نمونه اصلی.
– رسیدگی موجودی انبار و صورت برداری از کالاهای موجود در انبار در فواصل معین.
– ثبت کالای تحویلی و دریافتی در کارت های انبار و نظارت در ورود و خروج لوازم و اجناس و کالاها و همچنین امضای کلیه اسناد مربوط.
تحصیلات:
دیپلم یا فوق دیپلم حسابداری
شرایط احراز:
– امین بودن به دلیل در اختیار داشن موجودی در کارخانه.
– آشنایی کامل با روش های انبار داری
حسابدای کارخانه:
این رشته در برگیرنده مشاغلی است که متصدیان آن تحت نظارت مدیریت کارخانه عهده دار انجام امور مربوط به حسابداری کارخانه می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– ثبت ورود و خروج کالا وهزینه های کارخانه
– انجام کلیه امور حسابداری مربوط به کارخانه
– همکاری با حسابداری دفتر مرکزی و مدیر مالی برای ارائه اسناد و گزارشات لازم.
تحصیلات:
فوق دیپلم و لیسانس حسابداری:
شرایط احراز:
– داشتن مسئولیت پذیری به دلیل ارتباط با فعالیت اصلی شرکت.
– آشنایی به روش های انبار داری برای تعیین بهترین روش باتوجه به تورم.
– داشتن قدرت فکر بالا برای ارائه پیشنهادها.
مدیر اداری و مالی:
این مدیر نظارت وظایف سرپرستی، تعیین خط مشی، ایجاد هماهنگی ونظارت بر امور اداری و مالی شرکت را عهده دار می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– نظارت بر حسن جریان کلیه امور واحدهای تحت سرپرستی.
– صدور دستورت لازم به منظور ایجاد هماهنگی بین واحدها.
– سازماندهی فعالیت های مربوط به تقسیم کاروتعیین وظایف و حدود مسئولیت و اختیارات واحدهای تحت سرپرستی
– تعیین خط مشی و نظارت بر حسن اجرای آن.
– صدور دستورالعمل ها و ضوابط مربوط.
– راهنمایی و کنترل کار حسابداران و تقسیم کار بین آنها و بررسی صورتهای مالی تنظیم شده
– تهیه و تنظیم پیش نویس دستورات و فرم های محاسباتی گزارشهای لازم.
– رسیدگی و اظهار نظر و اقدام در مورد مسائل و پرونده های مشکل مالی و حسابداری.
تحصیلات:
لیسانس دریکی از رشته های امور اداری و مدیریت وامور مالی و حسابداری دارای 4 سال سابقه کار.
شرایط احراز:
– ثبات رفتاری و فکری
– قدرت تصمیم گیری بالا
– هوش بالا جهت انتخاب بهترین خط مشی ها
– مسئولیت پذیری بالا به دلیل در اختیار داشتن وظایف متعهد و مهم
انبارداری کل:
این انباردار نیز کلیه وظایف، شرایط احراز و تحصیلات انبار داری کارخانه را دارا می باشد، اما به دلیل وجود انبارهایی خارج از کارخانه نظارت کلی برکلیه انبارهای شرکت برعهده این فرداست. سپس کلیه وظایف انباردار با سطحی وسیعتر و کلی تر برعهده انبار دار کل می باشد.
منشی:
متصدی این شغل تحت نظارت مقام مافوق عهده دار وظایف منشیگری است.
وظایف و مسئولیت ها:
– برقراری تماس با کلیه سازمان دولتی و غیر دولتی مربوط به فعالیت شرکت.
– تعیین ساعات ملاقات با مدیریت برای متقاضیان.
– تهیه وتنظیم صورت جلسات مربوط به مجامع عمومی و جلسات هیئت مدیره.
– انجام اقدامات لازم در زمینه دریافت، ثبت و توزیع و نگهداری و بایگانی کردن پرونده ها و سایر اسناد و مدارک شرکت.
– تهیه نامه های اداری جهت مخابره و تایپ کردن آنها.
تحصیلات:
دیپلم یا فوق دیپلم
شرایط احراز:
– دارای روابط عمومی بالا
– امین بودن به دلیل آگاهی از کارهای مدیریت
– آشنایی به تایپ و برنامه های کامپیوتری
– در صورت نیاز آشنایی به زبان انگلیسی
حسابداری کل:
این رشته در برگیرنده طبقات مشاغلی است که متصدیان آنها تحت نظارت مدیر مالی عهده دار امور مختلف حسابداری می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– ثبت اسناد مثبته و انتقال آنها به دفتر روزنامه، کل و معین.
– تهیه و تنظیم لیست حقوق ، بیمه، اعلامیه بانکی و چک به کنترل های حساب های مربوطه به منظور رفع اختلاف.
– رسیدگی به پیش پرداخت و علی الحساب ها و اسناد و مدارک مربوطه از نظر رعایت و اجرای قوانین و مقررات مالی
– انجام امور مربوط به تشخیص و تعیین سرفصل حساب، تهیه تراز آزمایشی در پایان هر ماه و کلیه صورتهای مالی درپایان سال مالی.
– همکاری درتهیه نامه ها، بخش نامه ها و دستورالعمل ها.
– شرکت در جلسات مربوط به توضیح صورتهای مالی.
– مطالعه قوانین ومقررات مالی جدید و رعایت آنها در کار.
تحصیلات:
فوق دیپلم حسابداری با 5 سال سابقه و لیسانس حسابداری با 2 سال سابقه کار.
فصل سوم
حسابداری
بخش اول: حسابدار
حسابدار شخصی است که تحت نظر مدیر مالی کلیه کارهای حسابداری را انجام می دهد. کارهای مختلفی از قبیل : ثبت اسناد مثبته و انتقال آنها به دفتر روزنامه، کل و معین، تهیه وتنظیم لیست حقوق وبیمه، رسیدگی به پیش پرداخت ها وعلی الحساب ها، تهیه ترازآزمایشی در پایان هر ماه، تهیه صورتهای مالی و ;
به دلیل اینکه حسابدار با اطلاعات مالی شرکت در ارتباط است باید از دقت بالایی برخوردار باشد، چون کوچکترین اشتباهی در ثبت اسناد و محاسبه صورتهای مالی ممکن است موجب زیان های جبران ناپذیری برای شرکت شود. به دلیل اهمیت این رشته، حسابداری را بسط می دهیم:
بخش دوم: تعریف حسابداری
حسابداری عبارت است از: شناسایی ، اندازه گیری، ثبت و گزارش اقتصادی به استفاده کنندگان به گونه ای که امکان قضاوت و تصمیم گیری آگاهانه برای آنها فراهم می شود.
تصمیم گیری های افراد به فعالیت های اقتصادی منجر می شود و فعالیت های اقتصادی نیز موجب می شود تا اطلاعات اقتصادی بوجود آید. اطلاعات توسط حسابداران شناسایی شده و با استفاده از ابزار مناسب جمع آوری،تجزیه و تحلیل، اندازه گیری و ثبت می شود و پس از طبقه بندی و تلخیص به گونه ای مناسب درقالب گزارشهای مالی در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرد.
حسابداری شاخه های متفاوتی دارد که بنا به نیاز افراد به مرور زمان بوجود آمده است. نمونه هایی از شاخه های حسابداری به شرح ذیل است:
حسابداری مالی، حسابداری دولتی، حسابداری بازرگانی، حسابداری صنعتی
بخش سوم: وضعیت مالی
دارایی ها:
کلیه منابع اقتصادی که به واحد اقتصادی تعلق دارد و انتظار می رود در آینده منفعتی برای واحد اقتصادی به همراه داشته باشد. دارایی نامیده می شود. وجوه نقد، حساب های دریافتنی، موجودی کالا، ملزومات ، زمین، ساختمان، وسایط نقلیه و اثاثه نمونه هایی از دارایی هاهستند.
حقوق مالی اشخاص:
حقوق مالی اشخاص نسبت به دارایی های واحد اقتصادی شامل حقوق مالی سهامداران و حقوق مالی طلبکاران است. به حقوق مالی طلبکاران نسبت به دارایی های یک واحد تجاری بدهی گفته میشود. گروه دیگر، سهامداران و احد تجاری هستند که نسبت به آن دارایی ها حق مالی دارند. در حسابداری حق مالی سهامداران که در اصل مالکین واحد تجاری هستند، نسبت به دارایی های آن اصطلاحاً سرمایه نامیده می شود.
بنابراین تساوی زیر همواره برقرار است:
دارایی های واحد تجاری = حقوق مالی طلبکاران و حقوق مالی مالکین نسبت به داریی های واحد
بخش چهارم: حساب
در بسیاری از رشته های علمی اطلاعات مربوط به آن رشته طبقه بندی و خلاصه می شود.این کار باعث می گردد دانش ما درمورد یک یا چند موضوع خاص به شکل مناسب تری مرتب و قابل بیان می شود. در حسابداری ابزار اصلی ثبت و خلاصه کردن اطلاعات مالی حساب نامیده میشود. حساب به منزله پرونده ای مفصل از تغییراتی است که در یک دارایی خاص، یک بدهی خاص یا حقوق صاحبان سهام طی یک دوره زمانی رخ می دهد.
معمولاً برای اینکه دسترسی به اطلاعات موجود در حساب ها آسانتر شود، همه حساب های مربوط به یک واحد تجاری در یک دفتر خاص به نام دفتر کل به صورت جداگانه نگهداری می شود.
در دفتر کل، حساب ها به سه گروه دارایی ها، بدهی ها و حقوق صاحبان سهام تقسیم می شوند. وجوه نقد، حساب های دریافتنی، ملزومات ، اثاثه، وسایط نقلیه، آپارتمان ، زمین، حساب های پرداختنی، وام پرداختنی و حقوق صاحبان سهام عناوین برخی از حساب هایی است که دربسیاری از موسسات استفاده می شود.
حساب یک طرف بدهکار و یک طرف بستانکار دارد. تا در زمان کاهش یا افزایش بنا به ماهیت حساب مبلغ بدهکار یا بستانکار شود.
بدهکار: یعنی هرشخص یاحساب که انتفاعی بگیرد.
بستانکار: یعنی هر شخص یا حساب که انتفاعی بدهد.
کلیه دارایی ها ماهیت بدهکار دارند، یعنی افزایش دارایی موجب بدهکار شدن و کاهش آن موجب بستانکار شدن حساب دارایی مربوط می شود. اما ماهیت بدهی ها و حقوق صاحبان سهام بستانکار است. یعنی با افزایش آنها حساب مربوط بستانکار و با کاهش آن بدهکار می شود.
بخش پنجم: ثبت رویدادهای مالی در اسناد حسابداری
اسناد و مدارک مثبته:
حسابداران پس از وقوع هر معامله یا رویداد مالی، با توجه به تاثیر آنها بر اجزای معادله حسابداری به تجزیه و تحلیل می پردازند ولی معمولا برای تجزیه و تحلیل رویدادهای مالی نیاز به مدارک و شواهدی دارند تا بر مبنای آنها تشخیص دهند چه تغییراتی در اجزای معادله حسابداری ایجاد شده است. بنابراین فقط براساس اسناد و مدارک مرتبط می توان به تجزیه و تحلیل رویدادهای مالی پرداخت. بدین منظور، حسابداران، پس از وقوع هر رویداد مالی اسناد و مدارک مربوط را جمع آوری می کنند.
درحسابداری به اسناد ومدارکی که دلالت بر وقوع یک معامله یا رویداد مالی مشخص دارد، اسناد مثبته گفته می شود. این مدارک نشان دهنده تاریخ، مبلغ و ماهیت رویداد مالی است. اسناد حسابداری در حسابداری از اهمیت خاصی برخوردارند، به دلیل آنکه اولاً مبنای تجزیه و تحلیل و ثبت رویدادهای مالی در مدارک و دفاتر حسابداری قرار می گیرند وثانیاً برای پیگیری و رسیدگی بعدی نقش مهمی دارند.
فاکتور فروش،رسید بانکی، قبض آب و برق و رسید صندوق نمونه هایی ازاسناد و مدارک مثبته هستند.
سند حسابداری:
قبل از ثبت رویدادهای مالی در دفاتر رسمی، سند حسابداری باید تهیه گردد. سند حسابداری، برگه ای است که اطلاعات مربوط به یک یا چند رویداد مالی قبل از ثبت در دفاتر حسابداری در آن نوشته می شود. پس از جمع آوری و بررسی اسناد و مدارک مثبته، حسابدار تجزیه وتحلیل رویدادهای مالی را انجام داده وسپس سند حسابداری را تنظیم می کند.
نحوه ثبت اطلاعات درسند حسابداری:
اولین قدم در ثبت سند، انتخاب گزینه گزارشات حسابداری پس از ورود به نرم افزار حسابداری شرکت می باشد. در بین فهرست گزارشات گزینه سندحسابداری را انتخاب می کنیم تا سند حسابداری بر روی صفحه ظاهر شود. سند حسابداری به ترتیب شماره از شماره یک آغاز و به ترتیب ادامه می یابد. تاریخ سند یک اصل مهم است که همیشه به تاریخ روز می باشد، اما امکان تغییر تاریخ نیز وجود دارد. شرح عمومی سند بعد از مشخص کردن تاریخ انجام می گیرد. مرحله بعد تعیین حساب های مورد نیاز است که با کلیک بر روی سرفصل
حساب ها به ترتیب کل ، معین وتفضیلی ظاهر میشود. با انتخاب سرفصل حساب ها کد و نام حساب بر روی سند قرارمی گیرد. نوشتن مبالغ بدهکار و بستانکار براساس مدارک مثبته در مرحله بعد انجام می شود. آخرین قسمت زدن یک سند، شرح سند است که معمولا در یک خط شرح مختصری از رویداد مالی تایپ می شود. با این کار ثبت سند حسابداری به اتمام می رسد. با وجود سیستم های حسابداری، حسابدار تنها وظیفه زدن سند را به عهده دارد و با ثبت زدن، اطلاعات مورد نیاز به طور خودکار وارد دفاتر کل، معین و تفضیلی می شود. دفتر روزنامه هم پس ازثبت سند توسط حسابدار در دفتر روزنامه نوشته می شود تا کلیه ثبت ها در یکجا و به ترتیب روز در اختیار باشد.
همیشه اولین سند در ابتدای هر دوره مالی ثبت افتتاح حساب ها و آخرین سند برای بستن حساب ها است.
دفتر روزنامه:
دفتر روزنامه، دفتری است که کلیه معاملات و رویدادهای مالی یک واحد تجاری روزانه و به ترتیب تاریخ وقوع در آن ثبت می شوند.
دفتر کل:
دفتر کل عبارت است از مجموعه حساب هایی که برای ثبت و خلاصه کردن اطلاعات مربوط به رویدادهای مالی یک واحد تجاری استفاده می شود. پس از ثبت رویدادهای مالی در سند حسابداری مبالغ بدهکار و بستانکار هر رویداد مالی به ترتیب در بدهکار و بستانکار حساب های مربوط در دفتر کل به طور خودکار منتقل می شود.
دفتر معین:
در بسیاری از موارد واحدهای تجاری به اطلاعاتی جزیی تر از آنچه که در دفتر کل ثبت می شود، نیاز دارند. برای رفع این مشکل از حساب های معین استفاده می شود. حساب های معین مجموعه حساب های کمکی یا مکمل برخی از حساب های دفتر کل هستند.
بخش ششم: سند پرداختی
کشیدن چک یکی از امور مهمی است که ممکن است روزانه چندین بار در شرکت انجام شود. نزدیک به 90% پرداخت های شرکت تک تاب با کشیدن چک انجام می شود و کمتر بصورت نقد خریدها، پرداخت وام و ; انجام می شود. برای کشیدن یک چک جدید، ابتدا مدیر مالی توسط سند پرداختی درخواست کشیدن چک جدید توسط مدیر عامل را می نماید. بدین ترتیب که در سند پرداختی تاریخ صدور چک، مبلغ چک، شخص یا شرکت دریافت کننده چک، شماره حسابی که توسط آن کشیده می شود، شماره چک و علت صدور چک را مشخص می کند و بعد از امضا به عنوان تهیه کننده سند، آن را به مدیر عامل ارائه میدهد. مدیر عامل پس از بررسی و تایید آن در قسمت تصویب شد سند، چک موردنیاز رانوشته و در اختیار مدیر مالی قرار می دهد. مدیر مالی نیز یک کپی از چک به همراه سند پرداختی را برای ثبت در سند حسابداری به واحد حسابداری ارائه داده و اصل چک پس از گرفتن رسید دریافت، به دریافت کننده چک داده می شود.
مقاله معجزات پیامبر (صلّی الله علیه و آله) فایل ورد (word) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله معجزات پیامبر (صلّی الله علیه و آله) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معجزات پیامبر (صلّی الله علیه و آله) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله معجزات پیامبر (صلّی الله علیه و آله) فایل ورد (word) :
هر پیامبری با معجزه نبوت و پیامبری خود را اثبات نموده است، خاتم الانبیاء صلی الله علیه و آله وسلم نیز از این قاعده مستثنی نبوده است، و در جاهای مختلف برای اثبات نبوت خود و اتمام حجت با مردمان معجزه ای آورده است؛ که بزرگترین و ماندگارترین آنها قرآن کریم است که در طول زمان حجتی بر پیامبری او بوده است! اما علاوه برآن پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) معجزات دیگری داشته اند که برخی از آنها همانند شق القمر و معراج در خود قرآن آمده است و برخی دیگر در تاریخ ثبت شده است.
به طور کلی معجزاتی که از پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) ظاهر شد در چند مرحله ظاهر شده است:
نخست معجزاتی است که در بدو تولد ایشان رخ داد مانند فرو ریختن ایوان مدائن و تخت کسری و...
بخش دوم معجزاتی است که در هنگام کودکی تا زمان نبوت از آن حضرت ثبت شده است:
بخش سوم : معجزاتی است که از ابتدای بعثت تا پایان عمر شریف آن حضرت (صلّی الله علیه و آله) رخ داد
بخش چهارم : معجزاتی که بعد از وفات آن حضرت تجلی نمود.
که تعداد این معجزات را مورد عنوان کرده اند که به طور کلی در سه نوع معجزه می توان به آن اشاره کرد!
معجزات نوع اول
مـعـجـزاتـى اسـت کـه مـتـعلّق است به اجرام سماویّه مانند شقّ قمر و ردّ شمس و تظلیل غمام و نزول باران و نازل شدن مائده و طعامها و میوه ها براى آن حضرت از آسمان و غیر ذلک
معجزات نوع دوم
معجزاتى است که از آن حضرت در جمادات و نباتات ظاهر شده مانند سلام کردن سـنـگ و درخـت بـر آن حـضـرت و حـرکـت کـردن درخـت بـه امـر آن حـضـرت و تـسـبـیـح سـنـگـریـزه در دسـت آن حـضـرت و حـنـیـن جذع و شـمـشـیـر شـدن چـوب بـراى عـُکـّاشـه در بـَدْر و براى عـبـداللّه بـن جـَحـْش در اُحـُد و شـمـشـیـر شـدن بـرگ نـخـل بـراى ابـودُجـانـه بـه مـعـجزه آن حضرت و فرو رفتن دستهاى اسب سـُراقـه بـر زمـیـن در وقـتـى کـه بـه دنـبـال آن حـضـرت رفـت در اوّل هجرت و غیر ذلک
مـعـجـزاتـى اسـت کـه مـتـعلّق است به اجرام سماویّه مانند شقّ قمر و ردّ شمس و تظلیل غمام و نزول باران و نازل شدن مائده و طعامها و میوه ها براى آن حضرت از آسمان.
معجرات نوع سوم
مقاله مدیریت سبز منابع انسانی، ابزاری نوین در خدمت اچ اس ای صنعت نفت فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدیریت سبز منابع انسانی، ابزاری نوین در خدمت اچ اس ای صنعت نفت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت سبز منابع انسانی، ابزاری نوین در خدمت اچ اس ای صنعت نفت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدیریت سبز منابع انسانی، ابزاری نوین در خدمت اچ اس ای صنعت نفت فایل ورد (word) :
چکیده
گسترش مواد و تکنولوژی نوین گرچه رفاه را افزایش می دهد اما به موازات خود مخاطرات جدیدی را نیز پیش روی بشر قرار میدهد که غلبه بر آن نیازمند احساس مسئولیت همگانی در اجرای برنامههای بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ اس ایی)، برای محافظت از جان انسانها، محیط زیست و سرمایههای ملی می باشد. همچنین، سازمانها میتوانند از راههای گوناگونی، به کنترل ریسکهای محیطی (یکی از اجزای اصلی برنامه اچ اس ایی) پرداخته و یکی از این راهها، پیادهسازی مدیریت سبز منابع انسانی است. مدیریت سبز منابع انسانی، شامل استفاده از سیاستهای مدیریت منابع انسانی برای استفاده بهتر و بیشتر از منابع سازگار با محیط زیست در سازمان و ارتقای فعالیتهای دوستدارانه زیستمحیطی است و هدف آن توسعه فرهنگ زیستمحیطی سازمان است. همچنین، مدیریت سبز منابع انسانی، رویکردی است که نیازهای سازمان و جامعه را بدون وارد کردن آسیب به جامعه برآورده میکند.
هدف این مقاله، کمک به درک بهتر واحد اچ اس ایی از مزایای مدیریت سبز منابع انسانی است. به این منظور مصاحبههایی با خبرگان این صنعت انجام گرفت و این مصاحبهها مورد تحلیل محتوا قرار گرفتند. نتایج نشاندهنده این موضوع است که متخصصان صنعت، مزایای مدیریت سبز منابع انسانی را باور داشته و همچنین بر این باور بودند که باید، به بومیسازی این مفهوم پرداخت و این موضوع باید در سیاستگذاریهای سازمان، مطرح شده و مورد حمایت مدیران ارشد، قرار گیرد.
کلیدواژهها: مدیریت سبز منابع انسانی- اچ اس ایی- محیط زیست- صنعت نفت
مقدمه
نفت دست کم در اقتصاد ایران در پنجاه سال اخیر و در سیاستهای ملی و بینالمللی ایران در هفتاد سال اخیر، نقش برجستهای داشته است. به گونهای که اقتصاد کشور هم اکنون اقتصاد متکی به نفت و سیاستهای کشور به شدت متأثر از این منبع مهم انرژی است.[ 6 ] علی رغم این موضوع، این صنعت، نقش مهمی را در آلودگی محیطزیست نیز ایفا میکند. بنابراین صنعت نفت باید، راهکارهایی را در زمینه کنترل آلودگیها در نظر بگیرد. یکی از این راهکارها، ایجاد واحد اچ اس ایی است. به بیانی دیگر، توجه خاص سازمانها و شرکتهای بزرگ نفت و گاز و پتروشیمی در جهان به این سیستم، حاکی از اهمیت آن در طرحریزی و توسعه محصولات، خدمات و فرایندها، با درنظر گرفتن ملاحظات بهداشتی، ایمنی و محیطزیستی آنهاست .[5] واحد اچ اس ایی صنعت نفت، مسئول ارتقای سلامتی افراد، و فعالیتهای زیستمحیطی و تضمین رعایت ایمنی در کار است. همچنین، پیام دیگر این واحد، انتقال فرهنگی است که، تمام کارکنان، مسئول رعایت مسائل ایمنی، بهداشت و محیطزیست باشند. به بیانی دیگر، نگرانی واحد اچ اس ایی، جلوگیری از آسیبهای زیستمحیطی، کاهش ضایعات و کنترل آلایندههای زیستمحیطی است. جلوگیری از
1 . استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه تهران. نویسنده مسئول mfayyazi@ut.ac.ir
2 . کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی دانشگاه تهران. Zahra.afshar@ut.ac.ir
1
بیماریهای شغلی و کنترل سلامتی کارکنان، نیز یکی دیگر از اهداف این واحد است .[10] حال باید به این موضوع توجه داشت که، میتوان با استفاده از ابزارهایی، به کنترل مسائل زیستمحیطی پرداخت و یکی از این ابزارها، مدیریت سبز منابع انسانی است. بنابراین، هدف این مقاله، پیشنهاد اجرای مدیریت سبز منابع انسانی، به واحد اچ اس ایی نفت و کمک به درک بهتر این واحد از مزایای مدیریت سبز منابع انسانی است.
مرور ادبیات
مفهوم اچ اس ایی
سازمانها هر ساله با میلیاردها دلار خسارات انسانی، تجهیزاتی و حیثیتی به علت حوادث و بیماریهای ناشی از کار و رفع آلودگی-های زیستمحیطی ناشی از فعالیتهای خود مواجه میباشند. این خسارات از موانع مهم توسعه محسوب میشوند و لذا منطقی است که مدیریت سازمانها به موازات توجه به سایر جنبههای مدیریتی از قبیل کیفیت، اقتصادی و مالی، فنآوری، تولید و امثال آن، مدیریت بر جنبههای بهداشت حرفهای، ایمنی و زیستمحیطی را نیز مد نظر داشته باشند، چرا که بهبود در عملکرد کلی سازمان بدون پرداختن به این جنبهها امکان پذیر نمیباشد .[4] همچنین باید به این موضوع توجه داشت که هدف اصلی این سیستم، محافظت از افراد، جامعه و محیطزیست است .[5] برخی محققان نیز، به این موضوع اشاره دارند که، فلسفه اصلی این سیستم، توسعه پایدار و کرامت انسانی از راه نگاهی سیستماتیک و مرتبط با عوامل مختلف بهداشت، ایمنی و محیط زیست صنعت در زندگی انسان، میباشد. این فلسفه و نگرش، استراتژی به حداقل رساندن اثرات نامطلوب صنعت بر محیط و افزایش اثرات مطلوب آنها، با تأمین ایمنی همه جانبه کلیه کارکنان، تجهیزات و تأسیسات، به صفر رساندن حوادث و آسیبها، از راه حذف شرایط ناامن و ارتقا سلامت افراد، ایمنی و محیطزیست در کلیه سطوح سازمان و حفاظت از محیطزیست به عنوان سرمایه بشریت را دنبال میکند. به بیانی دیگر، محیط زیست در اچ اس ای مهم بوده و هدف این مرحله، فراهم آوردن چارچوبی برای سازمان است، که با تعیین اهداف، به کنترل ریسکهای محیطی بپردازد. به صورت کلی در مورد عناصر عمده محیط زیست میتوان گفت که: مدیریت پسماندهای جامد، فاضلابها، پیشگیری از آلودگیهای آب، هوا و خاک، موضوعات مطرح در این زمینه هستند .[2] مزایا و اهداف برقراری این سیستم در یک سازمان عبارت است از:
به حداقل رسانیدن حوادث، بیماریهای شخصی و عوارض زیست محیطی؛
کاهش و به حداقل رسانیدن هزینههای بیمهای؛
ایجاد سیستم ممیزی؛
آموزش و امور فرهنگی؛
تعهد پذیری سازمانی؛
ایجاد نظام تشویقی؛
تغییر در نگرش تولیدی؛
ایجاد ارتباطات درون و برون سازمانی؛
بهبود مستمر .[4]
2
تحقیق رایگان نقش دیپلماسی عمومی در جنگ نرم براندازی در سکوت فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق رایگان نقش دیپلماسی عمومی در جنگ نرم براندازی در سکوت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق رایگان نقش دیپلماسی عمومی در جنگ نرم براندازی در سکوت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق رایگان نقش دیپلماسی عمومی در جنگ نرم براندازی در سکوت فایل ورد (word) :
دیپلماسی عمومی افزون بر تصحیح و اصلاح وجه کشوری در میان مخاطبان، می تواند با افکارسازی ملتی را نیز علیه نظام خود بشوراند و جایگزین کودتا و یا اشغال نظامی شود.
دیپلماسی عمومی یا مردمی، سازوکاری است که در دوره های اخیر از نظریه به تاریخ وارد و در بسیاری از کشورهای جهان عملیاتی شده و بخشی از تاریخ سیاسی و دیپلماسی کشورها را تشکیل داده است؛ زیرا دیپلماسی رسمی هرچند که کارآیی بسیاری در بیان قدرت و ایجاد تفاهم در میان دولت ها ایفا می کند ولی همراهی افکار عمومی و ملت ها را به دنبال ندارد. از این روست که دیپلماسی عمومی به عنوان مکمل به کار گرفته می شود تا افکار عمومی ملت ها را نسبت به کشوری تغییر داده و مثبت سازند.
در حقیقت دیپلماسی عمومی یا مردمی، آن بخش از دیپلماسی است که فراتر از سطح مناسبات دولت با دولت می باشد و هدف آن تاثیرگذاری بر ذهن سازان و تصمیم گیران اصلی دیگر جوامع و کشورها از طریق انتقال پیام های کلیدی درخصوص وجه مثبت یک کشور است.
به سخن دیگر، دیپلماسی عمومی به معنای «تلاش های یک دولت برای درک، ارتباط و نفوذ در افکار عمومی کشورهای هدف در جهت تحکیم منافع ملی آن کشور» به کار برده می شود.
دراین روش، چهره کشور و ملتی به گونه ای تبلیغ می شود که احتمال جذب، سرمایه، دانشجو و گردشگر را تقویت کمک کند و در نهایت به ارتقای نفوذ و جایگاه خارجی و بین المللی و نیز سیطره دامنه نفوذ با ایجاد دوستانی موثر در بلند مدت بینجامد، زیرا بارها این پیامد اثبات شده است که «قدرت نرم می تواند، تاثیرات سختی داشته باشد» و معادلات جهانی را تغییر دهد.
در اجرای این راهبرد بازسازی وجه مثبت کشوری، مهم ترین ابزارها، فن آوری و دانشی است که در نهایت به تغییر در نگرش مردم جهان نسبت به کشور و ملتی بینجامد و ناخودآگاه به یکی از سیاستمداران و فعالان بی مزد و مواجب کشور تبدیل گردد و دامنه نفوذ آن را تا کوچه و خیابان امتداد دهد.
دیپلماسی عمومی از طریق افکارسازی می کوشد تا قدرت رقابت کشوری را در صحنه بین المللی افزایش دهد، زیرا این افکار عمومی است که جهان قدرت را می سازد و آن را هدایت و رهبری می کند. بنابراین تاثیرگذاری بر افکار عمومی ملت ها به معنای قدرت بیش تر و نفوذ بی هزینه تر و سود بیش تر می باشد.
هر کشوری می کوشد تا دامنه قدرت و نفوذ خویش را افزایش دهد و نقش خود را در مجامع بین المللی و جهانی استوار سازد. دراین میان همدلی و همراهی ملت های دیگر با اندیشه ها و سیاست های دولتی می تواند به معنای نفوذ و قدرت بیش تر باشد. بنابراین دولت با همراهانی در کشورهای دیگر می تواند مقاصد خود را پیش برد بی آن که هزینه ای بپردازد.
یونس شکرخواه در تحلیلی درباره عملیات روانی و دیپلماسی رسانه ای، به دیپلماسی عمومی نیز اشاره کرده و درباره آن از منابع خارجی می نویسد: دیپلماسی عمومی (Diplomacy Public) در فرهنگ واژگان اصطلاحات روابط بین الملل که درسال 1985 توسط وزارت خارجه آمریکا منتشر شده این چنین تعریف شده است: «دیپلماسی عمومی به برنامه های تحت حمایت دولت اشاره دارد که هدف از آنها اطلاع رسانی و یا تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی در کشورهای دیگر است؛ ابزار اصلی آن نیز انتشار متن، تصاویر متحرک، مبادلات فرهنگی، رادیو و تلویزیون
] و اینترنت[ است.» (دیپلماسی عمومی آمریکا 1381 ص 5).
هانس ان تاچ نویسنده کتاب ارتباط برقرار کردن با جهان درسال 1990 در تعریف دیپلماسی عمومی چنین نوشت: «تلاشهای رسمی دولت برای شکل دادن به محیط ارتباطی در کشورهای خارجی ای که در آنها سیاست های آمریکا اجرا می شود، تا بدین وسیله از میزان تاثیرات منفی، سو ء تعبیرها و سوء تفاهمها در زمینه روابط میان آمریکا و کشورهای دیگر کاسته شود.»
هیئت مأمور برنامه ریزی ادغام در وزارت خارجه آمریکا نیز درسال 1995، دیپلماسی عمومی را این گونه تعریف می کند: «دیپلماسی عمومی می کوشد منافع ملی ایالات متحده را از طریق مفاهیم، اطلاع رسانی و تأثیرگذاری بر مخاطبان خارجی ارتقا دهد.» سازمان اطلاعاتی ایالات متحده هم که بیش از چهل سال به صورت تخصصی در زمینه دیپلماسی عمومی فعالیت کرده است، معتقد است: «دیپلماسی عمومی به دنبال آن است که منافع ملی و امنیت ملی ایالات متحده را از طریق شناخت، اطلاع رسانی و تأثیرگذاری بر مردم کشورهای دیگر و گسترش گفت وگو میان شهروندان و نهادهای آمریکایی و همتایان خارجی آنها ارتقا دهد» (دیپلماسی عمومی آمریکا 1381 ص 6).
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]