سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به عمار پسر یاسر فرمود ، چون گفتگوى او را با مغیره پسر شعبه شنود . ] عمار او را واگذار ، چه او چیزى از دین بر نگرفته جز آنچه آدمى را به دنیا نزدیک کردن تواند ، و به عمد خود را به شبهه‏ها در افکنده تا آن را عذرخواه خطاهاى خود گرداند . [نهج البلاغه]
 
جمعه 95 مرداد 29 , ساعت 1:56 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد قصه گویی و نمایش خلاق فایل ورد (word) دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد قصه گویی و نمایش خلاق فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد قصه گویی و نمایش خلاق فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد قصه گویی و نمایش خلاق فایل ورد (word) :

دربار نمایش خلاق
نمایش خلاق (Creative Drama)
«شکلی از نمایش که مبتنی بر بداهه‌پردازی است، اجرای عمومی نمی‌شود و تأکید آن بر فرایند است و در آن سرپرست گروه شرکت‌کنندگان را هدایت می‌کند تا تخیل خود را به‌کار گیرند، نقش‌آفرینی کنند و بر تجربه‌های انسانی تأمل نمایند. » (دیویس و بم – تأکیدها از من است.)

نمایش خلّاق اصولاً با تدریس مهارتهای تئاتر سروکار ندارد، اگر چه ممکن است این امر اتفاق بیفتد. هدف نمایش خلّاق استفاده از میل طبیعی نمایشی برای تسهیل یادگیری در بسیاری از رشته‌ها و شاخه‌هاست. کودک طبیعتاً دریافتهای خود را بازی می‌کند. او نقشها را امتحان و سپس «وانمود بازی» می‌کند. این اولین روشی است که کودک به کمک آن از دنیای خود می‌آموزد. (به‌همین دلیل است که، گرچه هیچ فرد بالغی را نمی‌شناسم که از جاروبرقی کشیدن و چمن زدن خوشش بیاید، وقتی به فروشگاه اسباب بازی بروید ممکن است جاروبرقی اسباب‌بازی و ماشین چمن‌زنی بخرید. بچه‌ها نقش بزرگترها را امتحان می‌کنند.) نمایش خلّاق این نوع فعالیت را سازمان می‌دهد تا دانش‌آموزان بتوانند مسائل و موضوعات را از روی تجربه بشناسند. ارسطو می‌گوید: «به من بگو، فراموش خواهم کرد. به من نشان بده، به‌خاطر خواهم سپرد. مرا درگیر کن، خواهم فهمید.» [دربار منبع اصلی این کلام نظرات متفاوت و پراکنده‌ای وجود دارد، تا جایی که برخی آن را به کنفسیوس و لائودزه و برخی به حکمای یونان منتسب می‌کنند. نویسنده در این مقاله ارسطو  را گویند  آن می‌داند، اما خود در مقال دیگرش (چرا باید در مدارس نمایش تدریس شود؟) آن را ضرب‌المثلی چینی می‌خواند!]

نمایش خلاق موجب رشد شخصیت و پرورش عزت نفس است. به بچه‌ها کمک می‌‌کند تا کار گروهی را یاد بگیرند و خلّاقانه فکر کنند. این شیوه عمدتاً از روشهای مرسوم حل مشکل است. نمایش خلاق بیش از هر فعالیت مدرسه‌ای دیگری (نظیر کلاس زبان و ادبیات) مهارتهای زبانی و نحو برقراری ارتباط را شکل می‌‌دهد. این شیوه باعث می‌شود دانش‌آموزان خود را جای دیگران بگذارند تا بتوانند حس همدردی را درک نمایند. همچنین به‌طور قطع می‌توان از آن به ‌عنوان ابزار تدریس دیگر دروس استفاده کرد، به ‌شرط آنکه درسها به دقت طرح شده باشند. هر وقت بتوانم سعی می‌کنم با استفاده از نمایش خلاق در درسهای دیگر به دانش‌آموزان کمک کنم. نکت جالب این است که چون هر کدام از درسهای نمایش خلّاق لزوماً شامل محتوای یکی از دیگر دروس مدرسه می‌شود، معمولاً می‌توان درس نمایش خلّاق را حول یکی از موضوعات درسی غیرنمایشی طراحی کرد، بدون آنکه اصلاً محتوای نمایشی آن لطمه ببیند.

نمایش خلّاق را گاهی هنرهای نمایشی خلّاق (Creative Dramatics) یا بازی خلّاق (Creative Play) نیز می‌‌نامند.

  نمایش خلاق چیست؟
نظرات بسیاری در مورد اینکه نمایش خلاق چیست و چه باید باشد وجود دارد اما من فقط یک تعریف برای آن دارم. در اصل، نمایش خلاق فعالیتی نمایشی است که در آن تجرب شرکت‌کنندگان هدف اصلی به‌شمار می‌رود. این موضوع متفاوت از کلاسهای تئاتر است که هدف غائی در آنها آمادگی برای اجراست. معمولا نمایش خلاق برای کودکان 4 تا 9 ساله در نظر گرفته می‌شود – سنینی که، اگر هیچ فشاری برای اجرا وجود نداشته باشد شرکت‌کنندگان می‌توانند از تجرب نمایشی بهره‌مند شوند. نمایش خلاق شامل بازی نمایشی، اجرای داستان، سفرهای تخیلی، بازیهای تئاتر، موسیقی و رقص است. معیار در کلاس نمایش خلاق بر وانمود کردن است و نه فقط بازی کودکان. از آنجا که در نمایش خلاق تاکید بر روند اجراست و نه حاصل کار، آموزگاران آزادند تا به هر میزان که لازم است به این کار زمان اختصاص دهند.

 

هنگامی ‌که دانش‌آموزی در کلاس نمایش خلاق، به‌دلیل کمرویی یا ترس، ترجیح می‌دهد به‌جای شرکت در نمایش، صرفاً بیننده باشد، آموزگار می‌تواند به او اجاز این کار را بدهد. در تابستان سالی که من در کلاس نمایش خلاق برای کودکان 4 و 5 ساله تدریس می‌کردم دختری به نام ملیسا تمایلی به شرکت در اجرای داستانها نداشت. در عوض، من و آموزگار همکارم به او اجازه دادیم به تماشای بچه‌ها بنشیند. ملیسا همیشه به کارهای همکلاسیهایش علاقه‌مند بود و در فعالیتهای هنری و بازیهایی شرکت می‌کرد که احساس نکند در کانون توجه قرار گرفته است، زیرا با توجه به اینکه ملیسا فرصت لازم را برای بر‌طرف کردن مشکلاتش در اختیار داشت، متوجه شده بود که در کلاس ایمن است.

 

تا پایان آن تابستان ملیسا با خوشحالی به جمع گروه نمایش همکلاسیها پیوست. او حتی در روز مشارکت (Sharing day) که پدرها و مادرها به تماشای نمایش کلاس آمده بودند نقش ملک شرور را بازی کرد. این آزادی عمل در شرایط متضاد این وضعیت نیز کاربرد دارد – یعنی هنگامی که اعضای کلاس برای فعالیت نمایشی بسیار مشتاقند و در این کار کاملاً تبحر یافته‌اند، خود آموزگار می‌تواند به جمع بازیگران بپیوندد و به بچه‌ها اجازه دهد تا به‌جای اینکه به راهنمایی او گوش کنند، خودشان ابتکار عمل را به‌دست گیرند. نمایش خلاق به کودکان کمک می‌‌کند که چیزهایی دربار احساسات، حل مشکلات، و ارتباط با دیگران بیاموزند. دانش‌آموزان طی تجربیاتی که از نمایش کسب می‌‌کنند، قدرت تخیل و اعتماد به ‌نفسشان را پرورش می‌دهند. یکی از نکات جالب در نمایش خلاق این است که هیچ پاسخی اشتباه نیست: در بازی حیوانات حرف می‌زنند، کودکان به فضا یا جنگل سفری می‌‌کنند، و آسمان سبز و علفها آبی‌اند.
 
فلسف اجرای نمایش با نوجوانان
 تعریف من از نمایش و تئاتر در این مرحله، شاید به‌بهترین نحو در عبارت جامع اجرای نمایشی (Performance) بیان ‌‌شود. تعریف من از اجرا شباهت زیادی به تعریف ریچارد شکنر Richard Schechner)) دارد. او در نظری اجرا می‌‌نویسد که «تعریف غیردقیق اجرای نمایشی شاید این‌گونه باشد: رفتار آیینی‌شده، که نمایش آن را شرطی کرده/ تعمیم داده است» (95). از زمان ارسطو به‌بعد، فیلسوفان، ارزش آموزشی غریز بشری در نمایش تقلیدی را – که به‌نظر من نیروی پیش‌برند اجرای نمایشی است- تعریف کرده‌اند.

به‌اعتقاد من، همان‌گونه که ‌میهالی چزیک‌زنت‌میهالی Csikszentmihalyi) Mihalyi)، استاد و مدیر گروه مباحث پرورشی در دانشگاه شیکاگو، می‌‌گوید نمایش تقلیدی، همان‌گونه که از کلم آموزش (به‌معنی هدایت کردن) برمی‌‌آید، حقیقتاً آموزشی است. او می‌‌نویسد: «کارهایی که اجرایشان فی‌نفسه ارزش دارد آنهایی است که ما را از محدودیتهایی که الزامات زندگی بر ما تحمیل می‌‌کند، رها می‌کند» (9 :1986).

چزیک‌زنت‌میهالی معتقد است که اجرای نمایش ما را به پدید دیگری، که او تجرب جاری می‌‌نامد، هدایت می‌‌کند. جریان، که به تجرب کمال‌گرایانه‌ نیز معروف است، زمانی اتفاق می‌‌افتد که تمام تمرکز فرد، بر روی همان فعالیت مورد نظر قرار می‌‌گیرد که کاملاً جذاب و جالب توجه است.

 

«هنگامی ‌که با تمام وجود با امری درگیر می‌‌شویم، حسی فراگیر در ما پدید می‌‌آید» (36 :1977). با تمرکز بسیار دقیق بر دنیایی که از طریق نمایش خلق می‌کنیم، «همه‌چیز غیر از تجرب اصلی را کنار می‌‌گذاریم». باربارا مایرهوف (Barbara Myerhoff) با بیان این نکته می‌‌افزاید: «این رویکرد، خود‌آگاه عادی را که منتقد، شناسنده و شاید حتی شکاک و خودمحور است، از میدان به‌در می‌‌کند و اینها دقیقاً همان نگرشهایی است که امکان اعتقاد به یک عقیده را از بین می‌‌برد» (247).

 

از نظر من، این تجربه‌ها، بخشی از جوهر آموزش است. چزیک‌زنت‌میهالی معتقد است که «اجرای نمایش می‌‌تواند زمینه‌ای برای نوعی تجرب خلاق باشد که پیش‌نیاز ضروری ایجاد تحول اجتماعی–فرهنگی به شمار می‌رود» (3 :1986). با برخورداری از تجرب جاری، خود را ترغیب می‌‌کنیم که بیرون محدودیتها را نیز ببینیم. تأثیر آموزشی تجرب جاری که از طریق اجراهای نمایشی به‌دست می‌‌آید، می‌‌تواند کودکان را نه‌تنها برای دنیایی که ما آن را می‌‌شناسیم، بلکه برای [شناخت] روی دیگر واقعیت نیز آماده کند.

[شیو] باورپذیری هنرمند به طرزی عینی و ملموس نشان می‌دهد که چه بسا روشهای دیگری هم برای زندگی آدمی باشد. روی صحنه، رویدادهایی را می‌‌بینیم که می‌‌دانیم در یک زمان هم وجود دارد و هم وجود ندارد و نشان می‌دهد که در زندگی، راههایی بسیار بیشتر از آنچه ما تصور می‌کنیم، وجود دارد. این تشخیص به‌تنهایی می‌‌تواند امکانات نامحدودی فراهم آورد و ذهن را از قیدوبند واقعیات رها سازد (5 :ibid).

درهرحال، آنچه از نظر من آموزشی است، اجرای نمایش صرف نیست، بلکه فرایند اجرا است که به بازی شباهت دارد: «هم روشهای از میان بردن سلسل مراتب مرسوم، ارزش بخشیدن به هر چیز سوای ارزشی که دارد، اختصاص زمان و مکان معین به استفاد استادانه از چیزهایی خاص در جهانی که به شکلی غیرمعمول تعریف شده‌ است: این تعریف، همچنین تعریف فرایند تمرینهای کارگاهی، فرایند آیینی و فرایند اجرایی نمایشی است» (110 : 1985، Schechner). کودک نباید تماشاگری منفعل باشد، بلکه باید عامل فعال این فرایند باشد.

 

بچه‌ها مشاهده را از طریق سایر رسانه‌ها یاد می‌گیرند. آنها با عمل کردن، واقعاً یاد می‌‌گیرند. از طریق اعمال نمایشی، کودکان همه چیز را یاد می‌گیرند، دربار هر چیزی خیالپردازی می‌کنند و هر چیزی را تغییر می‌دهند. من با این امید درس می‌‌دهم که کودکان می‌‌توانند جهان را تغییر دهند، هر چند ممکن است این تفکر، سطحی به‌نظر برسد.

می‌‌توانم نظر خود را دربار تئاتر، با فلسف تئاتر محرومان از آگوستو بوال (Augusto Boal) جمع‌بندی کنم که می‌‌گوید: «تئاتر باید شادمانی و سعادت باشد، باید به ما کمک کند که دربار خود و عصر خود بیاموزیم. باید دنیایی را که در آن زندگی می‌کنیم بشناسیم و برای بهتر شدن، تغییرش دهیم. تئاتر، شکلی از دانش است که هم‌ می‌‌تواند و هم باید به‌صورت ابزار دگرگونی جامعه درآید. تئاتر باعث می‌شود به‌جای چشم به راه آینده ماندن بتوانیم آن را بسازیم» (31).

نمایش خلاق در عمل
  پیش دبستان تا کلاس پای دوم: کارگاه LLC سازمان «تئاتر نوجوانان» (Youth Stages) معمولاً برای بچه‌های کوچک‌تر، با کاردستی مناسب شروع می‌شود. بچه‌ها هنگام ورود به کلاس با مجموعه‌ای از وسایل از قبیل کاغذ، ماژیک، چسب مایع، پر، ژل، دستمال توالت و امثال آن رو‌به‌رو می‌شوند. این فضا، بلافاصله فراگیرانی را به خود جذب می‌کند که لمس کردن اشیا و دیدن آنها برایشان جذاب است. آموزگار در حین خوشامدگویی به کودکان، موضوع روز را به آنها معرفی می‌کند.

 

مثلاً داستانی از قرون وسطا را انتخاب و از منابعی مانند کتاب، تصویر یا موسیقی آن دوره استفاده می‌کند. او پروژه‌ای هنری را پیشنهاد می‌کند، مثلاً تزیین تاج مقوایی با جواهرات، یا سوق دادن کودکان به تهی نشان خانوادگی. هر دانش‌آموز می‌تواند برای خود تاجی بسازد و با توجه به روش و علاق خود از لوازم در دسترس استفاده کند. کودکان با یکدیگر تبادل نظر می‌کنند و در صورت ضرورت، از آموزگار کمک می‌گیرند و در مدت  ده-پانزده دقیقه، صاحب وسیله‌ای منحصربه‌فرد و واقعی می‌شوند.

سپس، کودکان وسایل اضافی را جمع می‌کنند و دایره‌وار گرد هم جمع می‌شوند و وسایل خود را به گروه نشان می‌دهند. آموزگار، کودکان را تشویق می‌کند تا توضیح دهند که چرا مثلاً عکس اژدها یا رنگین‌کمان را روی تاج خود کشیده‌اند، یا پرهای صورتی بر بالای آن قرار داده یا به‌جای تاج، سپر درست کرده‌اند. هیچ پروژه‌ای به‌خودی‌خود درست یا غلط و بد یا خوب نیست و به‌هیچ‌وجه دربار آن قضاوت نمی‌شود. بحث در کلاس، بچه‌ها و آموزگار را با یکدیگر آشنا و آنها را برای ادام کار آن روز آماده می‌کند.

حالا لازم است که بچه‌ها حرکت کرده، از پانتومیم استفاده کنند، به این شکل که در سکوت و با استفاده از بدنشان – که مناسب‌ترین وسیله است – عملی را نشان دهند یا شخصیتی را خلق کنند. مربی «تئاتر نوجوانان» جعب جادویی را که محل بازیگری شخصی برای تک‌تک بچه‌هاست و پر از اشیای تخیلی است، به آنها معرفی می‌کند.

 

کودکان با راهنمایی آموزگار، به جعبه‌های جادویی خود نزدیک می‌شوند و خود را با تاجها یا جواهرات سلطنتی تخیلی زینت می‌دهند، چوب‌دستی جادویی خود را به‌صورت موج می‌چرخانند یا از رکاب اسبهای رام و دست‌آموز خود بالا می‌روند و با اژدها روبه‌رو می‌شوند. از آنجا که کودکان در حریم فردی خود باقی می‌مانند، برای کنترل کلاس دقت زیادی لازم است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 مرداد 29 , ساعت 1:56 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی علم ژنتیک فایل ورد (word) دارای 76 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی علم ژنتیک فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

گوانین یک عامل اکسیدی و یک عامل آمینی دارد و به آن 6-اکسی 2-آمینوپورین گویند.
چون اوراسیل و تیمین در یک CH3 تفاوت دارد تیمن را 5-متیل اوراسیل نیز می‌گویند.
در مورد بنیان قند، قند (c5) دزوکسی ریبوز است شماره گذاری کربنهای قند را با نماد پرین  نمایش می دهند تا کربن های قند از کربنهای باز قابل تفکیک باشند. اگر در کربن   گرفته شده باشد. قند RNA ریبوز می شود. بنیان اسیدی، اسید فسفریک   است. ترکیب قند با هریک از بازهای آلی منجر به تشکیل نوکلوئوزیدها می‌گردد. قند را معمولاً با S نشان می دهند و اسید را با P نوکلوئوزید وقتی با بنیان اسید(p) ترکیب شوند.(با بازهای تری فسفات ترکیب می شود)منومرهای دارای انرژی تشکیل می دهند. آدنوزین تری فسفات(ATP) و... که منورمرهای اصلی وارد شده در رشته های پلی مر است.بدین صورت که وقتی وارد رشته های پلی مر می شوند ار سه بنیان دو بنیان را آزاد کرده به صورت (2P1) و تبدیل به منرمرهای موجود در رشته پلی‌مر AMP  تکرار می شوند هر AMP زا دزوکسی آدنیلیک اسید- GMP(دزوکسی گوانیلیک) GMP اسید دزوکسی سیتیلیک را می گویند.
نحوه انتقال این سه جزء در هر یک از چهار منومر فوق به این صورت است که بنیان فسفات همیشه به کربن   قند متصل می گردد(پیوند استری) این پیوند استر(اسید و الکل) خوانده می شود. و محصول آن   است و یک مولکول آب آزاد می شود. نحوه الحاق باز به قند چنین است که همیشه کربن 1 قند با از دست دادن یک مولکول آب به ازت شماره 9 کربن پورین ها و شماره یک پریمیدین ها متصل می گردد. پیوند بین باز آلی و قند نیز پیوند گلیکوزیدی گفته می شود. در محل بار آلی عوامل شیمیایی دارای پتانسیل پیوند کووالانسی دیده نمی شود. ولی از هر نوکلئوتید غیر از ناحیه   فسفات ناحیه دیگری دیده می شود که می تواند پیوند کووالانسی ایجاد بکند و آن (OH) موجود در کربن قند است. چنانچه خواهیم دید نحوه پلی مریزاسیون با مشارکت نوکلوئوتیدیتری فسفات و آن هم با استفاده از یک رشته الگوانجام پذیر است. رشته نوکلئوتید را تعیین می کند. ولی نحوه وارد شدن منومر در پلی مر همیشه از انتهای   پلی مر ممکن است و علت آن این است که منومرهای فسفات انرژی خود را در محل بنیان ذخیره شده بایستی در محل مصرف آزاد گردد.
محل مصرف همان ناحیه   از قند آخرین نوکلئوتید موجود در رشته پلی مری است به همین عل رشد یا توسعه رشته پلی مری همیشه از قاعده رشد پلی مراز انتهای   هم برای همانندسازی و هم رونوشت برداری صادق است به همین خاطر جهت پلی مریزاسیون را از   به   در نظر می گیرند. مسلم است که در رشته الگو   به   خواهد بود. هرگاه دو رشته دزوکسی ریبونوکلئوتیدی مقابل هم در مولکول DNA تولید گردد در مولکول DNA از نحوه آرایش قندها و همچنین انتهای رشته ها می‌توان پی به وارونه بودن دو رشته برد(موضع گیری تنها اکسیژن به طرف پایین) (معکوس بودن)
نحوه مکمل یابی:چنین است که بعد از پیدایش مارپیچ دو رشته ای فرم DNA به شکل ناودان تابیده شده(ناودان حلقوی) دیده می شود.
عتل تابیدن یا چرخش ناودان از انحرافی است که یک جفت نوکلئوتید از جفت نوکلئوتید دیگر دارد. که با زاویه انحراف  36 درجه به همدیگر قرار گرفته اگر همین انحراف را در طول DNA تصور کنیم مولکول DNA به صورت مارپیچ دیده خواهد شد.
از نظر جهت چرخش و فشردگی نوکلئوتید نسبت به همدیگر سه نوع DNA شناسایی شده است که اصطلاحاً به نام های A-DNA، B-DNA، Z-DNA و فرم فعال فیزیولوژیکی(مدل واتسون و کریک) B-DNA است. در این نوع طول در هر پیچش کامل 360 درجه که به طول A34 است. 10 جفت نوکلوئوتید قرار می گیرد. جهت چرخش راست گردان(در جهت عقربه ساعت) می باشد و فرم A-DNA فرم دهید راز B-DNA است که به هنگان استخراج بسته به قند بکار رفته ایجاد می گردد. فشردگی آن را بیشتر از B-DNA و راستگردان است. در هر چرخش کامل آن 11 جفت نوکلئوتید دیده می شود ولی مثل B-DNA راستگردان است. فرم Z-DNA بر خلاف دو نوع قبلی چپ گردان است. فشردگی آن بیشتر از دو نوع قبلی بوده و در هر چرخش 12 نوکلئوتید را بر می گیرد. از نظر طرز تزئین ژنتیکی بنظر می رسد این DNA نقش فعالی را بازی نمی کند چون Z-DNA قابل رونوشت برداری نیست چراکه آنزیم های پلی مراز نمی توانند روی آن حرکت کنند. از مثال های بارز
Z-DNA می توان نواحی بین بازویی در کروموزوم پلی تن را مثال زد که قابل زد رونوشت برداری نیستند لازم است بدانیم Z-DNA ممکن است از نظر فضایی تغییر یافته و به فرم B-DNA تبدیل گردد.
شکل ظاهری این سه نوع DNA را می توان از فرو رفتگی هایی که در محل پیچش ایجاد می‌گردد از همدیگر تشخصی داد.
فرورفتگی بزرگ پشت ناودان (major grrove) و کوچک جلو ناودان (minor groove) است در فرم A-DNA تفاوت minor و major کمتر است و در نوع Z-DNA به سختی می توان این فرورفتگی ها را تشخیص داد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 مرداد 29 , ساعت 1:56 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق آزمایشات بیوشیمی فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق آزمایشات بیوشیمی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق آزمایشات بیوشیمی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق آزمایشات بیوشیمی فایل ورد (word) :

واکنش اولیه مایه در یک محیط کشت خالص از باکتری های خانواده TslA یا KIA ، اطلاعات فوق العاده با ارزشی را در زمینه جنس ( تیره ) در اختیار میکروبیولو‍ژیست قرار میدهد و آزمایشهای بعدی همگی براساس همین واکنش انتخاب می شوند. اگرچه این میانگین ابتدا برای باسیل جرم منفی و توانایی گونه های باسیل جرم مثبت Eryspie lothix rhusiop athiam استفاده می شود . تولید سولفید هیدرو‍ژن را اغلب در TSLA تشخیص داده اند . گونه های باسیلی برای مایه کوبی TSLA یا KIA استفاده می شوند . برای اینکه ابتدا آنها فکر می کردند که باسیل جرم منفی معمولا محوطه اسیدی آن به سمت تقریبا نارنجی رنگ تمایل دارد . اگلوهای ظریف در واکنش رنگها همچون رنگ متمایل به قرمز گیلاسی وگاز خیلی کم رنگ یا قرمز خیلی تیره است ( گونه های serratia‌ فرض شده است ) ( گونه های providencia protews یا morganella فرض شده اند ) .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 مرداد 29 , ساعت 1:56 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تجلّی حکمت اشراق در معماری مکتب اصفهان فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجلّی حکمت اشراق در معماری مکتب اصفهان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجلّی حکمت اشراق در معماری مکتب اصفهان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجلّی حکمت اشراق در معماری مکتب اصفهان فایل ورد (word) :

چکیده
حکمت اشراق، اثر شیخ شهاب الدین سهروردی، یکی از برجسته ترین گنجینه های عرفان فارسی است که می توان جهت شناخت مفهوم زیبایی و حکمت هنر به آن رجوع کرد. در این اثر مهم ترین مبانی فلسفه عرفانی تبیین شده است. تاثیر فلسفه اشراق بر تکامل فلسفه در ایران و بویژه تاثیر آن بر عرفان نظری و نیز صدرایی، شاید بیش از تمام نظام های دیگر فلسفی باشد. این فلسفه که شاخص ترین رکن آن، نورالانوار است شالوده و بنیاد مکتبی را شکل می دهد که مهمترین رسالتش این است که هستی غیر از نور چیزی نیست. در این پژوهش به تبیین جایگاه نور در معارف اسلامی و نقش نور در معماری اسلامی پرداخته شده است. مسئله مورد پژوهش در این تحقیق بازتاب اندیشه های اشراقی سهروردی بر معماری مکتب اصفهان است و هدف اصلی درک میزان پیوند و تعامل ادبیات حکمی و عرفانی با آفرینش های هنری در تمدن های سنتی ایران و شناخت مبانی هنرهای اسلامی است. گردآوری مطالب در این تحقیق به شیوه کتابخانه ای و بررسی اسناد و مدارک و نیز جمع آوری آراء صاحب نظران بوده است و ارائه تحقیق به روش توصیفی و تحلیل محتوایی صورت گرفته است.

واژه های کلیدی: زیبایی شناسی، فلسفه هنر اسلامی، حکمت اشراق، نور، معماری مکتب اصفهان.

مقدمه

بنا به نظر بعضی دانشمندان برجسته از جمله جلال الدین آشتیانی در عرصه فلسفه اسلامی، سهروردی فیلسوفی است که علی رغم نوآوری هایش و با وجود انحرافاتش از دیدگاه مشائی، در قلمرو فلسفی ابن سیناست . برداشتی ابن سینایی از سهروردی ، نگاهی گسترده تر به فلسفه او می اندازد؛ بنابراین سهروردی شخصیتی به شمار می رود که با استفاده از منابع مختلف، ابن سینا را از دیدگاهی نوافلاطونی تفسیر می کند. تعبیر حکیم نیز در مورد سهروردی مورد تایید شماری از دانشمندان برجسته مانند سید حسین نصر و هانری کربن است

. معنای شاخص این تعبیر ، جنبه چند بعدی فلسفه سهروردی است .[2] آنچه در فلسفه اشراق ، دارای اهمیت وافر است، مصنفات اشراقی سهروردی است که در تاریخ فلسفه اسلامی بی نظیر است. او در کتاب حکمت الاشراق خود ، تفسیری فلسفی از سفر روح به دست می دهد که آغازش تطهیر و تزکیه و پایانش اشراق است . بخش دوم این کتاب با وصفی از ماهیت بدیهی نور، با طبقه بندی موجودات مختلف به اعتبار شفافیت آنها و تقسیم نور به انواع متعدد و مختلف آغاز می شود . [21] شیخ نور را بی نیاز ترین شی از تعریف می داند :” اگر در جهان هستی چیزی باشد که نیازی به تعریف و شرح آن نباشد باید خود ، ظاهر بالذات باشد و در عالم وجود چیزی اظهر و روشن تر از نور نیست بنابراین چیزی از نور بی نیازتر از تعریف نیست “. شیوه اصفهانی آخرین شیوه معماری ایران است و در برگیرنده شیوه هایی است که در نوشته های غربی به شیوه صفوی ، افشاری ، قاجاری و زند-قاجار نامیده شده اند .[11] نگرش حکمی به معماری اسلامی در اصل، نگرشی درون زاست که تبلور آن را می توان در شیوه اصفهانی به خوبی مشاهده نمود. اگر معماری اسلامی را نگین انگشتری هنرهای اسلامی و معماری اسلامی ایران را مایه سرافرازی معماری اسلامی جهان بدانیم ، بی شک مکتب اصفهان سرآمد شیوه های معماری اسلامی و مایه مباهات نحله های مختلف آن است.

– 1 حکمت هنر اسلامی
حکمت در لغت به معنای نوعی محکم کاری است که در آن رخنه ای راهداردن و در معلومات عقلی که ابداً قابل بطلان و کذب نیست به کار می رود. به گفته مولف سه حکیم مسلمان (نصر)، هرمس را در سراسر قرون وسطی و در بعضی از مکاتب غربی ، موسس فلسفه و علوم شمرده اند. او معتقد است ” حکمت پس از آن به دو شاخه تقسیم شد که یکی از آنها به ایران آمد و دیگری به مصر رفت و از آنجا به یونان رفت و سپس وارد تمدن اسلامی شد .[6]”

به عقیده بورکهارت، هنر اسلامی بطور کلی می کوشد تا محیطی به وجود آورد که در آن انسان بتواند وزن و وقار فطری و اولیه خود را بازیابد و بنابراین از هر گونه بت دوری می ورزد حتی به معنای نسبی و موقت آن . هیچ چیز نباید حجاب بین انسان و حضور نامرئی خداوند قرار گیرد .[21] هر گونه آفرینش هنری، باید برحسب قوانین محدوده وجودی خاص همان آفرینش بررسی شود و همان قوانین را قابل فهم و تعقل سازد ، مثلاً معماری باید تعادل ایستمند و حالت کمال اجسام ساکن را که در شکل منظم بلور مجال تجلی می یابد ، ظاهر سازد . محور مرکزی اسلام ، احدیت و وحدانیت است، ولی هیچ تصویری قادر به بیان آن نیست .[9]

– 1 – 1 در باب زیبایی شناسی اسلامی
زیبایی از مهمترین و دشوارترین مفاهیمی است که از دیرباز در حوزه فلسفه و عرفان مورد توجه و مطالعه واقع شده و شناخت چیستی و چگونگی دریافت و درک آن در شکل گیری فلسفه هنر و آفرینش هنری و تاثیر آنها در مکاتب مختلف هنری نقش مهمی داشته است. در آثار حکمای مسلمان به خصوص آنها که گرایش های عرفانی دارند کم و بیش مطالبی راجع به زیبایی می توان پیدا کرد، ولی در آثار عرفاست که جدی ترین و مستقیم ترین مباحث به چشم می خورد؛چون اساساً درک زیبایی در عالم اسلام تابع نوعی نگرش عرفانی بوده است .[10]

آیات قرآن، زیبایی را، هم در زمین و هم در آسمان ها مطرح نموده و دستور به نظاره در آن ها را صادر کرده است. بنابراین، پدیده زیبایی در جهان هستی از اهمیت کامل برخوردار است . مسلم است که اگر خداوند برای انسان غریزه زیبا جویی و زیبایابی را نداده بود، دستور به توجه به زیبایی نمی داد .[13] از نظر شیخ اشراق مانند بسیاری از بزرگان مکتب جمال خداوند جمال مطلق و زیباترین زیبایان است. چنانچه می گوید”در عالم چیزی و کامل تر از نورالانوار نبود ” .[16]

” ما نزدیک ترین آسمان را به زیور انجم بیاراستیم ” سوره صافات ، آیه . 6
” تا آنگاه که زمین از خرمی و سبزی به خود زینت بسته و آرایش کرده ” سوره یونس ، آیه . 24

” آیا منکران حق آسمان را فراز خود نمی نگرند که ما چگوه بنای محکم اساس نهاده ایم و آنرا به زیور ستارگان رخشان آراسته ایم ” سوره ق ، آیه . 6

در اصطلاح شناسی موجود در آثار عرفانی، چند واژه در مورد زیبایی شناسی هست; مهم ترین لفظی که معنای زیبایی را می رساند لفظ حُس”ن” است و سپس از الفاظ “جمال” و “بهاء” نیز می توان نام برد. در زبان فارسی واژه هایی چون “نیک” و “نیکویی” و

” نیکی” به کار رفته است. در مباحث زیبایی شناسی در عالم اسلام
کلیدی ترین مفهوم پس از حسن ، مفهوم تجلی است .[10] حسن

2

یا زیبایی مقام ظهور و تجلی حقیقت است ؛ یعنی وقتی حقیقت تجلی می کند، زیبایی تحقق پیدا می کند . از این جهت همه موجودات زیبا هستند و زیبایی شأن وجودی و تحقق خارجی دارد و ربطیبه قوه فاهمه و ذهن انسان ندارد. این است که اساساً مبنای حسن، تجلی است .[10]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 مرداد 29 , ساعت 1:56 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  آزمایشگاه سیستم های کنترل خطی فایل ورد (word) دارای 65 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آزمایشگاه سیستم های کنترل خطی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه
آزمایش شماره (1):
آشنایی با دستگاه شبیه ساز فرآیند:
1-1)Set value:
 خروجی set value را به نمایشگر سمت چپ داده و با تغییر آن ملاحظه می‌شود که LED ها با توجه به مقدار ولتاژ در بالا یا پائین مبدا قرار می‌گیرند که مبین ولتاژ DC می‌باشد. که از 10 تا 10- ولت قابل تغییر است.
2-1)Disturbance:
 این قسمت قابلیت تولید موج مربعی و سینوسی با دامنه و فرکانس متغییر دارد. خروجی سینوسی را به نمایشگر سمت چپ داده ملاحضه می‌شود که LEDها به طور پیوسته از مینیمم به ماکزیمم و برعکس روشن می‌شوند. حال اگر خروجی مربعی باشد LEDها فقط در نقاط ماکزیمم و مینیمم پیک‌ روشن می‌شود.

 
3-1) انتگرال گیر:
در این مرحله ازآزمایش ابتدا یک موج مربعی به ورودی انتگرالگیر میدهیم و از خروجی یک موج مثلثی میگیریم ؛ وبه کمک رابطه مربوطه Ti را محاسبه میکنیم.از آنجا که انتگرال یک سیکل کامل صفر میشود(سطح زیر منحنی ) بنابراین انتگرال را در نیم سیکل محاسبه می کنیم .حال خروجی که با فرکانس 100 هرتز و ولتاژ 2 ولت پیک تا پیک تنظیم شده است را به ورودی انتگرال‌گیر می‌دهیم و ورودی و خروجی را به طور همزمان در اسکوپ مشاهده می‌کنیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ