کارآموزی نساجی چاپ و تثبیت ابعادی کالا فایل ورد (word) دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآموزی نساجی چاپ و تثبیت ابعادی کالا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی نساجی چاپ و تثبیت ابعادی کالا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآموزی نساجی چاپ و تثبیت ابعادی کالا فایل ورد (word) :
چکیده مطالب:
این گزارش کار آموزی در کارخانه تکمیل تهران پایون نوشته شده این کارخانه به طور کلی به فعالیت چاپ و تثبیت ابعادی مشغول می باشد ، چاپ در این کارخانه با ماشین چاپ ترانسفر صورت می گیرد و عملیات تثبیت برای چاپ ترانسفراگر از نوع Star باشد با ماشین فیکسه انجام می شود و عملیات تثبیت ابعادی و خشک کردن بوسیله استنتر صورت می گیرد . برای پارچه هایی که لازم باشد تکمیل خارزنی و تیغ زنی انجام می شود. در ابتدای کار سر تا قه دوزی و ماشین و ینچ برای شستشو قرار داده شده است موقعیت جغرافیایی نحوه قرار گیری ساختمانها وطرز قرار گیری ماشین آلات به طور کامل توضیح داده شده همراه با توضیحاتی در مرود نیروی انسانی کارخانه در این گزارش کار ماشین آلات و کارکرد هر کدام همراه با نسخه های کاری آنها توضیح داده شده اند . همچنین درباره بازده کارکرد نوع محصولات نوع کاری که روی آنها صورت می گیرد و موارد رعایت استاندارد آن در کارها توضیح داده شده – سیاستهای نگهداری و تعمیر ماشین الات به طور کامل شرح داده شده – نحوه بازاریابی و تبلیغات کارخانه نیز همراه با معرفی شخص مسئول شرح داده شده است و در آخر به بررسی مشکلات کارخانه و مشکل آب مورد نیاز و پساب کارخانه پرداخته ایم
مقدمه :
این گزارش در طی کار آموزی تابستان 1383 در کارخانه تهران پایون تهیه گردیده است در این شرکت کار آموزان با توجه به رشته تحصیلی خود و طبق برنامه مشخص با توجه به برنامه زمانی دوره کار آموزی از سوی مسئولین کارخانه به واحدهای مختلف معرفی می شوند و برای اینجانب که در رشته شیمی نساجی مشغول به تحصیل هستم و با توجه به علاقه بنده به کار تکمیل و چاپ و رنگرزی بخش تکمیل در نظر گرفته شد .
به همین دلیل گزارش کار اینجانب شامل بخش تکمیل – چاپ میباشد که از نظر مراحل و چگونگی کار در مراحل بعدی توضیح داده می شود در این قسمت گزاری به طور اجمالی و گذرا از بخش تکمیل کارخانه تهران پایون و بخش شستشو و چاپ و تثبیت ابعادی داده می شود .
البته لازم به ذکر است که در این گزارش بیوگرافی و مشخصات کارخانه از نظر موقعیت جغرافیایی و اداری نیز توضیح داده می شود .
فصل اول
1-1- تاریخچه کارخانه :
کارخانه تهران پایون و شرکت تهران پایون در سال 1380 تأسیس و شروع به کار کرد دفتر اصلی کارخانه که جهت هماهنگی و پذیرش سفارشات می باشد در تهران قرار دارد و کارخانه در شهرک صنعتی هلجرد واقع در کیلومتر 5 اتوبان کرج – قزوین قرا ردارد .
این کارخانه در ابتدا کار خود را با ماشینهای تیغ – خار – تیغ برش ماشین شستشو و استنتر آغاز کرد . و بعد از گذشت چند ماه برای توسعه کار خود ماشینهای چاپ ماشین فیکسه سنگشور و وینچ را خریداری کرد . برای انجام کار این ماشینها ابزار آلات جانبی نیز مورد نیاز است که در کارخانه موجود می باشد از جمله : دیگ روغن به همراه پمپ – دیگ بخار – مشعل برای دیگها – آبگیر یا خشک کن – دولاکن تاقه- ماشین دوخت برای اتصال سر تاقه ها به هم و مبدلهای برق و ماشین تاقه پیچی و وکیوم کیسه به دور آن.
1-2- فضای کارخانه و طرح استقرار :
این کارخانه در زمینی به مساحت m2 4000 بنا شده. که دارای دو درب در دو طرف می باشد که جهت سهولت در کار حمل و نقل و صرف انرژی و زمان کمتر از یک درب برای ورود مواد اولیه و از درب دیگر برای خروج محصولات استفاده می کنند .
کارخانه دارای یک سوله به مساحت m2 2000 می باشد که در کنار آن بخش اداری آن قرار دارد که ساختمانی کوچک و در حدود m2 30 میباشد .
فرم قرار گرفتن سوله در زمین طوری است که به دربها نزدیک باشد و همچنین در محلی قرار گرفته است که اگر قصد توسعه کارخانه باشد بتوان سوله دوم را در کنار ان قرار داد.
در داخل سوله ماشین آلات به نحوی قرار گرفته اند که کمترین نیاز به جابجایی پارچه باشد ولی ممکن است بسته به نوع کالایی که مورد تکمیل قرار می گیرد این ترتیب تغییر کند مثلاً شاید پارچه ما نیازی به تیغ برش نداشته باشد و یا نیازی به خارزنی یا تیغ نداشته باشد البته به نظر من امکان بهتر قرار گرفتن ماشینها وجود داشت ولی به دلیل برخی مسائل فنی و ایمنی به ناچار ترتیبی را که در شکل خواهید دید برای ماشینها در نظر گرفته اند .
به خاطر ایمن سازی بیشتر و جلوگیری از آلودگیهای احتمالی ناشی از روغن گازوئیل و دود مشعلها اتاقی در حدود m2 100 در کنار سوله قرار دارد که دیگهای روغن و بخار به همراه مشعلها و تانکر گازوئیل در کنار آن قرار دارند .
1-3- نوع مالکیت :
این کارخانه خصوصی می باشد و دو مالک دارد ولی خوشبختانه شرکای مالک این کارخانه از نظر مالی واختلاف نظر در کار با هم مشکلی ندارند وتوانسته اند کارخانه را در مدت کوتاهی به یکی از مراکز خوب چاپ و تکمیل پارچه تبدیل کنند .
1-4- نوع محصولات :
این کارخانه بیشتر با تولید کنندگان پارچه های گردباف و استرچ و تولید کنندگان لباسهای زنانه در رابطه است . از اینرو بیشتر پارچه هایی که کار تکمیل دراین کارخانه روی آنها انجام می شوند پارچه های کشبافت پنبه ای – پنبه پلی استر لاکراپنبه و … میباشد .
در طی مراحل مختلف کار بر روی پارچه ها بسته به نوع آنها و کاربردشان عملیات تکمیلی صورت می گیرد ، عملیات اصلی که انجام می شود و باعث شده که کارخانه را به خاطر مرقوبیت این مرحله از کاربشناسند تثبیت ابعادی و تغییر در عرض پارچه و گرفتن کجی و یا به طور کلی عملیات ماشین استنتر می باشد .
1-5- مواد اولیه و میزان آن :
این کارخانه پارچه های بافته شده توسط کارخانجات دیگر را تکمیل می کند و خود دارای خط بافندگی نمی باشد از اینرو تولید کنندگان پوشاک پارچه های خریداری شده را به کارخانه فرستاده و طرح چاپ و یا درخواستهای دیگر خود را از قبیل رنگ و اسنتتر را به صورت سفارش از کارخانه می خواهند .
بنابراین کارخانه خرید پارچه ندارد و مواد اولیه ای که خریداری می کند به شرح زیر می باشد .
- دتر جنت و نرم کن :
که در هر مرحله خرید آنها مقدار مشخصی وجود ندارد و بسته به مقدار بودجه در نظر گرفته شده و مقدار مصرف احتمالی یا مصرف یک تا دو ماه خریداری می شود .
- کاغذ چاپ :
کاغذ چاپ خریداری شده باید طرحی باشد که مشتری می خواهد و کارخانه به اندازه متراژ پارچه ای که سفارش گرفته کاغذ را خریداری می کند البته به دلیل محدود بودن طرحهای کاغذها به دلیل وارداتی بودن آنها برخی طرحهای خاص را مشتریان ترجیحاً خود خریداری می کنند و همراه پارچه به کارخانه می فرستند .
- روغن :
همیشه در انبار کارخانه روغن وجود دارد تا اگر ماشینها در اثر حرارت و یا نشتی روغن کم کردند بتوان سریع روغن جدید را جایگزین کرد بنابراین همیشه باید به مقدار کافی اندوخته داشته باشند و به صورت عادی بین 15 تا 20 بشکه روغن همیشه در انبار وجود دارد .
- رنگ
- اوره
- سولفات امونیم
- غلظت دهنده
- اسیدهای مورد نیاز
تحقیق انواع یادگیری فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق انواع یادگیری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق انواع یادگیری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق انواع یادگیری فایل ورد (word) :
با توجه به تعریفی که از یادگیری میشود و آن را تغییرات کم و بیش دائمی رفتار در نتیجه تجربه میدانند، میتوان تصور کرد که با انواع یادگیری در زندگی مواجه خواهیم بود، به این دلیل که فرد از زمان تولد تا سالمندی تجارب مختلفی در حوزههای مختلف کسب میکند. تلاشهای مکرر برای راه رفتن ، سخن گفتن ، غذا خوردن ، ارتباط با همسالان ، دفاع از خود ، مطالب آموزشگاهی ، مهارتهایی مثل رانندگی ، یادگیری مشاغل و ... نمونههایی از یادگیریهایی هستند که فرد در طول زندگی خود به شیوههای مختلفی آنها را یاد میگیرد. نظریه پردازان مختلف انواع مختلف یادگیری را معرفی کردهاند.
یادگیری کلامی
یادگیری کلامی نوعی از یادگیری است که زمانی حاصل میشود که محتوای آموخته شده بوسیله فرد شامل واژهها ، هجاهای بیمعنی ، یا مفاهیم میشود. زمانیکه دانش آموزی سعی میکند زبان جدیدی را یاد بگیرد و شروع میکند به یادگیری کلمات و لغات ، در واقع از یادگیری کلامی بهره میبرد. همچنین دانش آموزی که سعی میکند بخشی از کتاب زیست شناسی را یاد بگیرد، مثل اصطلاحات و مفاهیم مربوط که در آن بخش ارائه شده است در واقع از یادگیری کلامی استفاده کرده است.
تحقیق در مورد حسابداری کارخانه قند فایل ورد (word) دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد حسابداری کارخانه قند فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد حسابداری کارخانه قند فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد حسابداری کارخانه قند فایل ورد (word) :
)تاسیس و شرکت:
کارخانه قند تربت حیدریه در سال 1329 تاسیس و بعدا تحت نظر شرکت کارخانه جات دولتی ایران به فعالیت خود ادامه داده است.در سال: 1351طبق تصمیمات متخذه از طرف دولت در اجرای قانون فروش کارخانه جات دولتی کارخانه قند تربت حیدریه از شرکت کارخانه جات دولتی منتزع و بر اساس اساسنامه جدیدی به شرکت سهامی خاص قند تربت حیدریه تبدیل گردیده و سهام آن عمدتا به آستان قدس رضوی و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و قسمتی نیز به بخش خصوصی واگذار گردیده است..مرکز اصلی و محل کارخانه شرکت واقع در شهرستان تربت حیدریه می با شد.
بهره برداری و طرح توسعه:
کارخانه قند تربت حیدریه در سال 1329با ظرفیت اسمی مصرف 700تن چغندر در شبانه روز از طرف شرکت کارخانه جات ایران و از محل اعتبارات سازمان برنامه تاسیس ماشین آلات آن از شرکت اشکودای چکسلواکی خریداری گردید. موقعیت مناسب جغرافیائی و شرایط اقلیمی مناسب باعث رشد روزافزون تولید چغندر در منطقه شده که با توجه به ظرفیت ثابت کارخانه در این زمینه مشکلاتی برای چغندر کاران منطقه و همچنین شرکت ایجاد گردیده و به همین دلیل در
سال1348مقدر گردید که با استفاده از اعتبار طرحهای عمرانی کشور ظرفیت تولیدی کارخانه از 700تن به 1200تن چغندر در شبانه روز توسعه یابد.
اگرچه توسعه مزبور توسط شرکت بوکاولف آلمان غربی عملی گردید لیکن به دلیل اشکالات موجود در برنامه های توسعه و غیره ظرفیت عملی هیچگاه از1000 تن چغندر در شبانه روز تجاوز ننموده و در سال 1359 پیشنهاد طرح ترمیم و توسعه کارخانه به علت فرسوده شدن ماشین آلات و رشد روزافزون چغندر در منطقه و پیشبرد اهداف توسعه کشاورزی و تولیدی منطقه به اعتبار کمیسیونی مرکب از نمایندگان سازمان برنامه و بودجه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
وزارت کشاورزی سازمان صنایع ملی ایران رئیس و اعضای شورای شهرستان تربت حیدریه موضوع صورت جلسه مورخ (12/9/1359)ناظر بر موافقت تائید گزارش مدیر عامل مبنی بر انجام ترمیم و توسعه کارخانه در دو مرحله وصول به ظرفیت عملی مصرف 1200تن چغندر در شبانه روز( در مرحله کوتاه مدت) و توسعه ظرفیت تا 3000 تن چغندر در شبانه روز(در مرحله بلند مدت )و به منظور جذب تمامی تولید چغندر منطقه به تائید هیئت مدیره رسیده و در جلسه مورخ
16/10/1359در مجمع عمومی مطرح و اجرای طرح ترمیم و توسعه تا 1200 تن (ظرفیت عملی)و انجام مطالعات لازم جهت توسعه تا 3000مورد تصویب قرار گرفته است( که این امر توسط اداره کل صنایع غذایی وزارت صنایع به موجب نامه شماره 311870 نیز تائید گردیده است )لیکن به علت عدم مساعدت لازم از طرف وزارت صنایع و به انتظار هماهنگی و اعطاء امکانات ارزی این طرح متوقف ماند.
همچنین به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ25/9/1369صاحبان سهام اجرای طرح توسعه کارخانه از 1200 تن به 3000تن چغندر در روز با استفاده از ارز دولتی شرکت اقداماتی را جهت دریافت ارز وزارت صنایع انجام داده لیکن موفقیتی در این خصوص حاصل نگردید.
نهایتا اجرای طرح توسعه کارخانه از سال 1373آغاز و بدین منظور ماشین آلات طرح از کشور آلمان خریداری گردیده و تا پایان سال مالی 1375 کلیه ماشین آلات نصب و به جز کوره بخار آماده بهره برداری گردید.
در سال 1376کلیه لوازم الکتریکی از خارج خریداری و مونتاژ و در مدار قرار گرفت و کارخانه به ظرفیت 3000 تن در روز رسید با این وجود به خاطره مکانیزه شدن کشت چغندر و بهره برداری بهتر از آبهای موجود این ظرفیت هم به خوبی جواب گوی نیاز منطقه نبود به همین منظور تلاش ها برای افزایش این ظرفیت باز هم ادامه پیدا کرد تا اینکه در سال 1380 ظرفیت کارخانه به 4000تن در شبانه روز افزایش پیدا کرد و هم اکنون کارخانه با همین ظرفیت در حال فعالیت است.
3)موضوع فعالیت طبق اساسنامه:
موضوع فعالیت شرکت طبق اساسنامه عبارتست از:
هر گونه عملیات صنعتی کشاورزی بازرگانی و سایر فعالیت های مجاز که برای اداره امور بهره برداری کارخانه قند لازم و مفید باشد که شامل تولید محصولات اصلی تولید محصولات فرعی و نیز فعالیت در زمینه کشاورزی به منظور تهیه چغندر قند و اقدامات مربوط به کشت داشت و برداشت این محصولات به منظور تهیه مواد اولیه جهت کارخانه است .
4)محصولات :
محصولات اصلی کارخانه عبارتست از قند در بسته بندی های کیلویی 40کیلویی 5/37کیلویی و 70 کیلویی کیسه و 28 کیلویی و 10 کیلویی کارتن و شکر در بسته بندی های 50کیلویی که در سال مالی1383قند کیسه فقط در بسته بندی 45کیلویی و کارتن فقط در بسته بندی 10کیلویی تولید شده است محصولات فرعی کارخانه عبارتست از: تفاله خشک و تفاله تر و ملاس و آهک.
5)وضعیت اشتغال طی سال مالی 1383:(علت کاهش کارکنان دائم بالا بودن نرخ میانگین سنی میباشد که همراه با خروج کارکنان دائم نیروی جوانتر با مدرک بالاتر در قسمتهای مختلف به فعالیت مشغولند).
6) محل استقرار شرکت:
مرکز اصلی و محل استقرار شرکت شهرستان تربت حیدریه است و دفاتر شرکت یکی در مرکز استان و دیگری در پایتخت مستقر است
ماهها سال دائم قراردادی فصلی پیمانی جمع
مرداد
1383 175 15 28 63 281
شهریور 1383 175 15 28 63 281
مهر 1383 175 15 480 15 685
آبان 1383 174 15 480 15 684
آذر 1383 174 15 480 15 684
دی 1383 172 15 480 15 682
بهمن 1383 172 15 480 15 682
اسفند 1383 172 15 480 15 682
فروردین 1384 172 15 28 63 278
اردیبهشت 1384 171 15 28 63 277
تیر 1384 170 15 28 63 277
خرداد 1384 171 15 28 63 276
فصل دوم:
((حسابداری در کارخانه قند تربت حیدریه))
در این کارخانه حسابداری به دو بخش عمده تقسیم میشود که در دو قسمت مجزا با دو ساختمان مجزا فعالیت میکنند.
این دو بخش عبارتند از:
بخش اول)حسابداری مالی بخش دوم)حسابداری چغندر
بخش اول، حسابداری مالی :
حسابداری مالی از بخشهای مختلف تشکیل میشود که همه زیر نظر ریاست حسابداری فعالیت میکنند. اسناد تنظیم شده توسط هر یک از دایره های مختلف با تایید ریاست حسابداری و معاونت امور مالی رسمیت پیدا می کند دایره های مختلف حسابداری مالی در کارخانه عبارتند از: حسابداری عمومی حسابداری فروش حسابداری انبار حسابداری صندوق حسابداری عمومی شامل حقوق و دستمزد و مزایا و سایر عملیات حسابداری ریز کارخانه می باشد.
حسابداری حقوق و دستمزد:
برای تنظیم سند حقوق و دستمزد ابتدا ساعات کارکرد و اضافه کاری و نوبت کاری و تعطیل کاری کلیه کارکنان توسط بازرسی محاسبه و به حساب داری ارائه می شود .سپس توسط مسئول حقوق دستمزد بیمه و مالیات متعلقه کسر و یا کسورات و مزایای هریک از کارکنان محاسبه میشود وهم زمان با لیست های مربوط به حقوق و دستمزد لیستهای دارایی و بیمه و لیست پرداختی به کارکنان جهت ارائه به بانک که دارای شماره حسابهای مربوط به کارکنان میباشد تهیه شده و بعد از کنترل توسط مسئول حقوق و دستمزد در ریاست حسابداری و مدیریت مالی سند حسابداری مربوطه صادر میشود و چک حاصل حقوق و دستمزد همراه لیست تحویل بانک شده تا به حساب کارکنان واریز گردد.
مزایای حقوق و دستمزد:
یک سری از مزایای حق و دستمزد عمومی بوده و شامل تمامی کارکنان می شود که عبارتند از حقوق اولاد حق مسکن خواروبار آب و برق و ایاب و ذهاب عیدی و پاداش و گروه دیگر که شامل برخی از کارکنان آن هم در موارد خاص می گردند عبارتند از: حق جذب که شامل کارشناسان شاغل در موسسه است .پاداشهای موردی و حق حقوق خارج از کار کرد که در هنگام فعالیت خاصی توسط کارکنان ایجاد شده و طبق توافق بین کارگر و کارفرما پرداخت میشود فوق العاده ماموریت که در هنگام ماموریت پرسنل به آنها تعلق می گیرد ماموریت پرسنل شامل ایامی می باشد که پرسنل در خارج از محل کار خود به کاری
مشغول باشند که اگر این محل در داخل از منطقه استانی کارگر باشد فوق العاده ماموریت کارگر معادل یک روز دستمزد محاسبه و پرداخت می شود. و چنان چه خارج از استان محل خدمت باشد فوق العاده ماموریت معادل 8/2هر روز دستمزد محاسبه و پرداخت می شود. و کرایه رفت و برگشت نیز طبق فاکتورتوسط کارفرما پرداخت می شود.
کسورات و دستمزد:
بیمه :
به میزان%7 حقوق و دستمزد که سهم کار گراست .
مالیات:
حقوق کارکنان تا 000/750/1 ریال و مازاد آن تا سقف000/000/5 ریال به میزان %10و تا سقف 000/000/10ریال %20 نسبت به مازاد 000/000/5ریال وهم چنین طبق ماده 131 قانون مالیات های مستقیم اندوخته ( پس انداز سنوات خدمت ):که شامل %5/4از حقوق کارگر و %9حقوق که توسط کارفرما پرداخت می شود .
بیمه عمر:
که تا سقف 000/000/3تومان بوده ماهیانه 3750ریال از حقوق کارگر کسر شده و به همان مقدار کار فر ما به آن اضافه کرده و به یکی از شرکتهای بیمه طرف قرارداد پرداخت می نماید .
وام:
وامهای کارکنان انواع مختلفی دارد از قبیل وام ازدواج-وام تعمیرات مسکن وام خرید تلفن همراه وام خرید اتومبیل و; که به صورت اقساط ماهیانه از حقوق کسر می شود .
مساعده و علی الحساب: که در ماه برای رفع گرفتاریهای پیش بینی نشده کارکنان پرداخت شده و در آخر ماه به صورت یک جا از حقوق کسر می شود .
حسابداری فروش:
در این موسسه حسابداری فروش اسناد مثبته حسابداری را از بازرگانی موسسه دریافت و عملیات حسابداری را انجام میدهد .
در بازرگانی موسسه دو نوع محصول به فروش می رسد که شامل محصولات اصلی و فرعی می باشد. که کارخانه در تعیین قیمت فروش محصولات اصلی نقشی نداشته و قیمت محصولات مستقیما توسط دولت تعیین می شود و میزان سود موسسه به نرخ تعیین شده از طرف دولت بستگی دارد.به عنوان مثال نرخ تعیین شده محصولات تولیدی 1383 کارخانه توسط دولت به شرح زیر است :
قند 45 کیلویی 4468ریال برای هر کیلو
قند 10 کیلویی 4543ریال برای هر کیلو
شکر 50 کیلویی 3993ریال برای هر کیلو
تحقیق رایگان مولکول فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق رایگان مولکول فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق رایگان مولکول فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق رایگان مولکول فایل ورد (word) :
مولکول ، دستهای از اتمهاست که با پیوندهای شیمیایی در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند. مولکولهای یک عنصر ، یکسان و فقط حاوی اتمهای از یک نوع هستند. مثلا مولکولهای گاز اکسیژن از دو اتم اکسیژن تشکیل شدهاند. مولکولهای یک ترکیب نیز یکسانند. اما در این مورد ، هر مولکول حاوی بیش از یک اتم است. مثلا در آب ، هر مولکول از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده است.
همه گازها ، اکثر مایعات و بسیاری از جامدات غیر فلزی از مولکول تشکیل شده است.
اندازه هر مولکول
اندازه مولکولها از حدود یک ده میلیونیم میلیمتر تا یک هزارم میلیمتر متغیر است. سادهترین انواع مولکولها فقط دو یا سه اتم دارند. مثلا گاز هیدروژن از مولکولهایی تشکیل شده است که فقط دو اتم هیدروژن دارند. مولکولهای بزرگتر از انواع مختلفی از اتمها تشکیل میشوند که به صورت ساختار پیچیدهای در کنار هم قرار گرفتهاند. مثلا یک مولکول گلوکز در مجموع ، 24 اتم کربن ، هیدروژن و اکسیژن است.
اما بزرگترین مولکولها در واقع از تعداد زیادی مولکولهای کوچکتر تشکیل میشوند که به صورت الگویی تکرار شونده در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند. این مولکولها ، درشت مولکول خوانده میشوند. به عنوان مثال ، درشت مولکول پلی اتیلن از درشت مولکولهایی تشکیل میشود که هر یک از آنها میتواند تا 50000 اتم داشته باشد.
مقاله ارائه روابط همبستگی برآورد دبی اوج سیل جهت مدیریت سیلاب (همبستگی برگرفته از روابط تجربی فولر، کریگر، دیکن و روشهای SCS و استدلالی) فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارائه روابط همبستگی برآورد دبی اوج سیل جهت مدیریت سیلاب (همبستگی برگرفته از روابط تجربی فولر، کریگر، دیکن و روشهای SCS و استدلالی) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه روابط همبستگی برآورد دبی اوج سیل جهت مدیریت سیلاب (همبستگی برگرفته از روابط تجربی فولر، کریگر، دیکن و روشهای SCS و استدلالی) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارائه روابط همبستگی برآورد دبی اوج سیل جهت مدیریت سیلاب (همبستگی برگرفته از روابط تجربی فولر، کریگر، دیکن و روشهای SCS و استدلالی) فایل ورد (word) :
چکیده:
مدیریت سیلاب به عنوان یکی از راهکارهای اساسی در پیشگیری از خسارات ناشی از سیلاب بوده که این مدیریت شامل روشهای سازهای و غیر سازهای میباشد که مهمترین عامل در راستای ارائه راهکارهای مدیریتی برآورد دقیق دبی اوج سیلاب میباشد. شناخت پدیده و خسارت سیلاب از طریق برآورد دقیق و مبتنی بر اصول علمی و عملی، مقادیر دبی پیک سیلاب و واکنش حوضههای آبخیز در برابر عوامل اقلیمی امکان پذیر است. از آنجاییکه اکثر حوضههای آبخیز کشور از لحاظ ایستگاههای آماربرداری دبی (ایستگاه هیدرومتری) دارای محدودیت میباشند، بنابراین در حوضههای آبخیز فاقد آمار، برآورد دبی پیک سیلاب از روشهای تجربی بسیار معمول میباشد، که این روشها با استفاده از خصوصیات فیزیکی حوضههای آبخیز (فیزیوگرافی) و اطلاعات اقلیمی انجام میپذیرد.
در این تحقیق به جهت دستیابی به مقادیر هر چه دقیقتر دبی اوج سیلاب و در نتیجه تدوین برنامههای جامع مدیریت سیلاب، با استفاده از اطلاعات فیزیوگرافی(از قبیل مساحت، طول آبراهه و زمان تمرکز) و مقادیر برآورد شده از برخی روش های تجربی(از قبیل فولر، کریگر، دیکن، SCS و استدلالی)به تحلیل رگرسیونی رابطه میان دبیهای برازش شده با مشخصات فیزیوگرافی واحدهای هیدرولوژیکی در حوضه آبخیز قورچای رامیان پرداخته شده است. استفاده از معادلهی همبستگی جهت برآورد مقادیر دبی پیک سیلاب یکی از روشهای سریع و قابل اعتماد آماری بوده که بتوان در هر بازه مورد نظر در حوضه آبخیز بدان دست یافت و برنامههای مدیریت سیلاب را بر آن اساس تدوین نمود. نتایج حاصل از این تحقیق شامل، ارائه روابط همبستگی به عنوان برازشی خطی از روابط تجربی موجود با استفاده از مشخصات فیزیوگرافی از واحدهای هیدرولوژیکی در حوضه آبریز مورد مطالعه، میباشد. پس از بررسی انواع روابط رگرسیونی(دو و چندگانه)،نتایج نشان میدهد که مدل رگرسیون خطی بر اساس مشخصات فیزیوگرافی منطقه با ضریب همبستگی بیش از 0/98 و خطای نسبی حدود 6 درصد تخمین مناسبی از حداکثر دبی پیک سیلابی در منطقه مورد مطالعه بوده و جایگزین مناسبی برای روشهای تجربی موجود در برآورد دبی حداکثر سیلابی میباشد. مهترین عامل در مدیریت سیلاب پیش بینی بزرگی و حجم سیلاب میباشد که میتوان با استفاده از روابط همبستگی ارائه شده اقدام به محاسبه بزرگی سیل و در نتیجه اقدام به مدیریت سیل در هر بازه از حوضه مورد نظر نمود.
واژههای کلیدی: سیلاب، روابط همبستگی، روابط تجربی، مدیریت سیلاب و دبی اوج سیل.
مقدمه
از آنجایی که روابط تجربی متعددی در برآورد سیلاب در یک منطقه ارائه شده است، لذا با تکیه بر این روابط و هم چنین دادههای اندازه گیری جریان در ایستگاههای هیدرومتری می توان نسبت به تجزیه و تحلیل آماری و برآورد دبی پیک سیلاب اقدام نمود. برآورد دبی پیک سیلاب در ارائه راهکارهای اجرایی بسیار مهم و ضروری بوده، چرا که طراحی سدهای تأخیری و کنترل سیل، تأسیسات و ابنیههای فنّی نظیر: احداث دیوارههای حفاظتی، پلها، آبگذرها، کالورت، سیفون و در نهایت پهنهبندی سیلاب در بازههای مورد نظر در مسیر رودخانه و آبراهه و; در ارتباط مستقیم با مقدار و ظرفیت سیلاب عبوری از مقاطع و یا مناطق مورد نظر میباشد.
خصوصیات یک حوزه آبخیز که شامل: خصوصیات فیزیوگرافی، مورفولوژی رودخانه و آبراههها، شرایط اقلیمی حاکم بر آبراههها، وضعیت زمین ساختی، وضعیت خاک شناسی، نوع پوشش گیاهی، وضعیت فرسایش و رسوبدهی بوده که هر یک از پارامترهای فوق در برآورد دبی پیک سیلاب و آبدهی حوضههای آبخیز نقش اساسی را ایفا مینماید. این خصوصیات از مهمترین و اساسیترین پارامترها محسوب شده که در ارتباط مستقیم با سیلاب و روشهای برآورد مقادیر دبی پیک سیلاب و همچنین واکنش واحدهای هیدرولوژیکی در تولید و پتانسیل سیلخیزی میباشد. بنابراین بررسی هر یک از موارد فوق و تلفیق آنها به عنوان پایه و اساس وضعیت حوزه آبخیز و پتانسیلهای موجود و بالقوه در آنها میباشد، در این رابطه میتوان به تهیه نقشه شماره منحنی یا CN حوضه اشاره نمود که یکی از نقشههای مهم و ضروری جهت محاسبات سیلاب از روشهای تجربی میباشد.
معرفی منطقه مورد پژوهش:
شناخت خصوصیات فیزیکی حوضه آبخیز از اولین گامهایی است که در بررسیهای هیدرولوژیکی مانند فرسایش و رسوب، سیلاب و توسعه منابع آب و دیگر مسائل مربوط حوضه ضرورت دارد. حوضه آبخیز رامیان از حوضه های آبخیز شمال کشور میباشد و دارای خصوصیات فیزیکی مربوط به خود بوده و در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است. این حوضه در جنوب حوضه آبخیز گرگانرود و در جنوب شهرستان رامیان از استان گلستان قرار دارد. لازم به ذکر است منطقه مورد پژوهش از لحاظ موقعیت سیاسی، در مرز استانهای سمنان و گلستان واقع شده است. مساحت کل منطقه مورد مطالعه بالغ بر 24816/5 هکتار میباشد. رودخانه قورچای در محدوده مطالعاتی دارای 35/8 کیلومتر طول میباشد و از قسمت های کوهستانی جنوب حوضه سرچشمه گرفته و از شمال حوضه خارج میگردد، شهرستان رامیان در محل خروجی حوضه قرار داشته و تنها شهر مهم منطقه مورد پژوهش میباشد. از روستاهای مهم حوضه می توان به ملچ آرام، شش آب، ویرو، قورچای، پاقعله و ; اشاره نمود. زمان تمرکز حوضه با روشهای مختلف محاسبه و بررسی گردید که زمان تمرکز بدست آمده از روش برانسبی ویلیامز بهترین نتیجه را ارایه میدهد. بر اساس این محاسبه زمان تمرکز کل حوضه در محدوده منطقه مورد پژوهش در حدود 8/15 ساعت است.
نتیجهگیری و جمع بندی عوامل فیزیوگرافی:
واکنش هیدرولوژیک حوضههای آبخیز از جمله دبی حداکثر سیلاب، مقدار رواناب سالانه، پتانسیل فرسایشپذیری، رسوبدهی و … ناشی از اثر متقابل عوامل اقلیمی، فیزیوگرافی میباشد که در این میان برخی از خصوصیات فیزیوگرافیک همچون
مساحت و شیب متوسط حوضه، شیب رودخانه، تراکم زهکشی ضرایب شکل از اهمیت خاصی برخوردار هستند و در بسیاری از روابط تجربی محاسبه سیل و فرسایش به عنوان یک پارامتر کلیدی وارد میگردند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]