سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مقصود از روزی گوارا، دانش است . [امام باقر علیه السلام درباره این کلام خدای متعال «و ما آنها را از چیزهای گوارا روزی دادیم»فرمود]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:30 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله خصوصی سازی فایل ورد (word) دارای 119 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصی سازی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصی سازی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصی سازی فایل ورد (word) :

خصوصی سازی

چکیده
در ادامه این پژوهش، پژوهشگر بر آن است که به توضیح و تفسیر زمینه های خصوصی سازی، تعاریف و نظریه ها پرداخته و پس از آن اهداف به کارگیری چنین برنامه ای را تشریح کند. خصوصی سازی هم مثل دیگر برنامه های اجتماعی – اقتصادی به روش و طرق گوناگون انجام می شود و این دلایل اجرای طرح است که در هر جامعه ای روش به کارگیری و پیاده سازی آن را تعیین می کند.

در ادامه پژوهشگر با نظر به آنچه تا کنون انجام داده و با بررسی نتایج اجرای برنامه های خصوصی سازی، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی را مد نظر قرار می دهد و شمه ای از فعالیت های انجام شده در این شرکت را تا به حال در راستای خصوصی سازی بیان می کند.

پس از آن به بررسی موانع و مشکلات موجود بر سر راه خصوصی سازی پرداخته و در پایان این فصل به بررسی تحقیقات انجام شده توسط دیگر محققین می پردازد تا با تکیه بر آنچه وجود دارد. در فصل بعدی بررسی های آماری برای دست یابی به نتایج دقیق حاصل از پیاده سازی خصوصی سازی در شرکت پخش فرآورده های نفتی انجام خواهد شد.
بخش اول
زمینه تاریخی خصوصی سازی
مقدمه
در طول تاریخ مدرن اقتصادی واحدهای تولیدی و تجاری خصوصی، عمومی بنا به ضرورت زمانی و چگونگی مراحل توسعه اقتصادی در کنار یکدیگر شکل گرفته و تکامل یافته اند.
به طور یقین وجود واحدهای خصوصی در مصنوعات، تجارت و خدمات یکی از مشخصه های قرن بشری است. واحدهای تولیدی و تجاری همزمان با تحولات فکری و فرهنگی بعد از قرون وسطی در اروپا به وجود می آیند.

نکته مهم، ترکیب مطلوب بین خدمات بخش عمومی و فعالیت های واحدهای خصوصی بوده است. اقتصاددانان عموماً حداکثر کارایی و رفاه را دو شاخص از مطلوبترین ترکیب دولت و بازار می بینند. حاصل تلاش های مختلف، عمدتاً گرایش به سوی یکی از دو قطب بازار یا دولت بوده است.
با پایان گرفتن جنگ جهانی اول و به طور مشخص از دهه 30 لیبرالیسم به مفهوم دخالت بیشتر دولت در امور اقتصادی به مرحله عمل در می آید. به این ترتیب حوزه مالکیت دولت گسترش می یابد و بسیاری از صنایع و فعالیت های اقتصادی در اروپا و به ویژه در ایتالیا ملی اعلام می گردد. با انجام جنگ جهانی دوم، بخش های وسیع تری از صنایع و خدمات ملی می شوند.

در اواخر دهه 1970 مجموعه صنایع و خدماتی که توسط دولت به وجود آمده بود، همراه با صنایع ملی شد و بخش عمومی را بسیار گسترده و وسیع نمود. به این ترتیب طی سال های پس از جنگ، کشورهای اروپایی تجارب کاملی از اداره شرکت های دولتی و انحصارات ملی به دست آوردند.
حاصل این تجارب که در عدم کارایی شرکت های دولتی خلاصه

می شد، باعث شد تا شعارهای ملی کردن به ضد ملی کردن و بازگشت به مکانیزم بازار تبدیل شود.
علل گسترش فعالیت های دولت در کشورهای جهان سوم متفاوت از کشورهای پیشرفته می باشد. علاوه بر موارد شکست بازار در کشورهای پیشرفته ناهماهنگی ها، عدم تعادل ها و انعطاف ناپذیر های ساختاری دلایل اصلی ضرورت دخالت دولت در امور اقتصادی به شمار می رفت. اعتقاد اصلی ساختار گرایان بر این بود که مکانیزم قیمت ها در کشورهای جهان سوم به خوبی عمل نمی کنند و راهنمای مناسبی برای تخصیص بهینه سرمایه گذاری و عوامل تولید نیستند و یا در برخی موارد اساساً بازار به مفهوم نظامی سازمان یافته و مدرن وجود ندارد. لذا دولت باید مبتکر فعالیت های اقتصادی و پیشگام در اجرای برنامه های توسعه اقتصادی باشد.

گستردگی فعالیت ها، علیرغم موفقیت های اولیه در دهه 50 و 60 در ایجاد و تقویت زیرساخت های اقتصادی پیامدهای ناگواری را برای کشورهای جهان سوم داشته است. از جمله این پیامدها تورم همراه با بیکاری، بدهی های کلان، گسترش خارج از کنترل نظام دیوان سالاری دولتی و کسر بودجه می باشد. این پیامدها بازنگری به دخالت های گسترده دولتی در امور اقتصادی را ضروری ساخت .

از طرفی قالب فکری فائق و نگرش بازار مدد نئوکلاسیک ها در مورد فرآیند توسعه بود که در صدد تلفیق نقش های دولت و بازار بود. در این نگرش، محور تأکید از مداخله دولت به سمت برتری بخش خصوصی تغییر یافت. این نگرش جدید در سیاست های آزادسازی اقتصادی خود را نشان داد. برخی از عناصر کلیدی آزادسازی اقتصادی عبارت است از حذف نوسانات قیمت در تولید، نیروی کار و بازارهای سرمایه، کاهش هزینه های دولت، خصوصی سازی شرکت های دولتی و فراهم سازی محیط قانونی و حقوقی مناسب برای توسعه بخش خصوصی.
اتخاذ سیاست خصوصی سازی رویکرد مجددی به سیستم بازار است. فقدان فضای مناسب، ایجاد و شکل گیری و رشد فعالیت های اقتصادی مؤثر بر رشد و توسعه موجب گردیده که نیروی بازار و مکانیزم عرضه و تقاضا مجدداً اهمیت داده شود تا از طریق تخصیص خودکار منابع، کارایی اقتصادی، موجب رشد تولید و توسعه نظام اقتصادی – اجتماعی گردد.

مالکیت خصوصی، نظام سرمایه داری، آزادی تام و نفی دخالت دولت در امور اقتصادی از جمله مهمترین مفاهیمی هستند که در این مکتب طراحی و تبیین شده و پایه های خصوصی سازی و اقتصاد آزاد و تجارت نهاده شد و در کامل ترین نوع خود، امروزه به لیبرالیسم و امپریالیسم ختم شده است و داعیه جهانی شدن اقتصاد، تجارت و به تبع آن سیاست و فرهنگ را در سر می پروراند.

به حداکثر رساندن سود در مطنق خصوصی سازی، متناظر بر انقیاد انحصارگرایی و اهداف قشری می باشد که خود، در تضاد با مصالح جمعی و منافع عمومی قرار گرفته است. تجربه پیشرفت لیبرالیسم به عنوان منبع اصلی خصوصی سازی، الگوی روابط اجتماعی را به حد تجارت و بازار کاهش داده است و الگوی زیست اجتماعی را بیش از هر زمانی، بر قدرت پایداری در مقابل نوسانات اقتصادی و یا برنده شدن در رقابت دست یابی به مزایای مادی و سود بیشتر، متکی نموده است. رقابت در بورس، رهایی از ورشکستگی، انباشت و انحصار سرمایه در نظام اقتصادی خصوصی، جای اخلاق، احترام به همنوع و مصالح اجتماعی گرفته است. رسالت و رستگاری، خارج از انقیاد منافع مادی و مادی گرایی جایی برای بحث و بررسی بر

اندیشه اجتماع برابر، باقی نگذاشته است. در سایه تکوین نمادهای اقتصاد سرمایه داری و پیچیده تر شدن اقتصاد خصوصی جهان در اندیشه وهمی «پایان تاریخ» فوکویاما، به انتهای رشد سیاسی فرهنگی و فکری نیز رسیده است و ارمغان تک خطی بازرگانان و تجار، بشری را به هدف موعود رهنمون شده است. اگر این بن بست نظری، در غرب متمدن به عنوان هدیه ای برای جامعه بشری تبلیغ و ترویج می شود، چه لزومی وجود دارد که در فرآیندهای اقتصادی در پی الگوهای غرب دوید. در درون کشوری و درون گروهی خود را به منافع بیرونی ترویج می دهند، در حالی که سرمایه داران و ثروتمندان کشورهای جهان سوم، ایده آل خود را در غرب جستجو می کنند و تا حدودی اندیشه های برون مرزی بر آنان حاکم است که گویای نوعی کم رنگ شدن فرهنگ در باورهای اقتصادی و الگوی رفتار اقتصادی آنان میباشد.
خصوصی سازی در خارج از ایران
الف- انگلستان
خصوصی سازی در انگلستان در سال 1979 و به موجب مشکلاتی هم چون کسری بودجه فزاینده، نرخ بالای بی کاری، گسترش مشکلات کارگیری، توازن در تراز پرداخت های خارجی و به طور کلی عدم کارایی در فعالیت های اقتصادی دولت شروع شد. و با توجه به مشکلات کشور از جمله مهم ترین اهداف فرآیند خصوصی سازی بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و بدهی های دولت و شرکت های دولتی، محدود کردن حوزه فعالیت دولت، تشویق کارکنان در شرکت در مالکیت واحدها و کاهش قدرت اتحادیه های کارگری بود بنابراین از روش های خصوصی سازی از قبیل عرضه عمومی سهام، فروش سیستم، واگذاری به مدیران و کارکنان و فروش دارائی ها به بخش خصوصی استفاده شد.

نکته قابل توجه این که دولت انگلستان قبل از خصوصی سازی از طریق اقداماتی چون تجدید ساختار مالی، فیزیکی، تکنولوژیکی و مدیریتی بنگاه ها، تنظیم برنامه هایی برای کاهش نیروی مازاد، مقررات زدایی و حذف موانع و مشکلات دست و پاگیر قانون گذاری های لازم، اطلاع رسانی وسیع و ایجاد تعهد سیاسی در قبال خصوصی سازی، توانست زمینه های لازم اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را جهت اجرای موفق سیاست مورد نظر فراهم نماید.

خصوصی سازی در انگلستان از صنایع کوچک و خدمات غیر ضروری شروع گردید و به تدریج با حصول اطمینان از آمادگی کامل جامعه و گسترش بازارهای سرمایه و اثبات کارایی بیشتر بخش خصوصی به دیگر بخش های اقتصاد همانند مخابرات، هواپیمایی، فولاد، راه آهن، آب و برق و گاز و ; کشیده شد.
به جهت به حداقل رساندن هزینه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی خصوصی سازی در انگلستان از روش آزمون و خطا پرهیز شد و برای هر تصمیمی ابتدا آزمایش انجام و سپس به طور همگانی اجرا شد.

دولت برای افزایش سطح فعالیت ها، احساس مسئولیت در حفظ اموال و دارایی ایجاد انگیزه لازم برای خرید سهام توسط عامه مردم و شاغلین و کارگران و نگهداری سهام خریداری شده برای مدت طولانی اقدام به ارزش گذاری پائین سهام، در نظر گرفتن سهام جایزه و وفاداری و سهام مجانی، یکسری تخفیفات دیگر نمود و با کمک این ابزارها توانست به تحقق هدف گسترش، مالکیت سهام ها و سرمایه داری مردمی به توزیع عادلانه درآمدها و ثروت ها بپردازد.
دولت برای واگذاری سهام شرکت های بزرگ معمولاً از روش و عرضه عمومی سهام از طریق بازار بورس لندن اقدام می نمود و در واگذاری ها برای هر یک از کارکنان، سهام مجانی در نظر می گرفت.

همچنین جهت ادامه کنترل و نظارت خود بر این واحدها پس از واگذاری، یک سهم یک یوروئی با اختیارات ویژه (سهم طلایی) نگه می داشت، هم چنین برای حصول اطمینان از کیفیت خدمات و کالاهای ارائه شده توسط شرکت های خصوصی شده برای آن ها استاندارهایی تعیین می نمود.
فرآیند خصوصی سازی در انگلستان در مدت کمتر از 10 سال توانست نتایج قابل توجهی حاصل نماید به عنوان مثال اهداف تدوین شده برای آن ها تقریباً تحقق یافت و معادل 58 میلیارد دلار درآمد از فروش شرکت های بزرگ به دست آورد، سهم صنایع ملی شده در GDP از 5/11% در سال 1979 به 3/4 % در سال 1986 رسید، تعداد شاغلین بیش از 065/2 میلیون نفر به 99/1 میلیون نفر در 1986 رسید و از همه مهم تر کارایی در اکثر بخش های اقتصادی بهبود یافت و فضای اقتصادی از مشکلات سال های قبل از 1979 رهایی یافت.
به طور کلی، تعهد کامل سیاسی، اقتدار ملی، اقدامات مفید پیش از خصوصی سازی، برخورد و چاره اندیشی مناسب با نگرانی های مردم، استفاده از نظریات مشاوران و متخ

صصان، توجه به مسئله بیکاری کارگران، تضمین منابع مصرف کنندگان از طریق مکانیزم های نظارتی، قانون گذاری های لازم، تدریجی عمل نمودن و استفاده از روش های واگذاری متناسب با امکانات جامعه از جمله مهم ترین عواملی هستند که علی رغم برخی مشکلات در انگلستان، خصوصی سازی را با موفقیت همراه نمود.
شریفی نیز در مورد خصوصی سازی در انگلستان می گوید:

پیشنهاد خصوصی سازی صنعت برق انگلستان (ESI) برای اولین بار در گزارش رسمی دولت، در فوریه 1988 مطرح شد و به دنبال آن شرکت های انتقال و توزیع نیرو در انگلستان در ولز در سال 1991 و در اسکاتلند در ژوئن 1991 به بخش خصوصی واگذار شد. عملکرد این صنعت طی سال های خصوصی سازی (1988 تا 1991) بیانگر این است که سطح تعرفه های برق در هر دو بخش خانگی و صنعتی برخلاف پیش بینی های اولیه، سیر صعودی داشته و این خصوصی سازی نفع چندانی برای مشترکان خانگی و مشترکان کوچک و بسیار بزرگ صنعتی نداشته است و موقعیت آنان را از حیث مسائل توزیع درآمد تضعیف کرده است.
ب- اسکاتلند
حمید عظیمی در مقاله ای درباره طرح شبه خصوصی سازی در صنعت آب در اسکاتلند آورده است:
قبلا سازمان های آب برای تضمین هزینه های لازم وام دریافت می کردند ولی اکنون طرح های سرمایه گذاری خصوصی PF1 برای تأمین هزینه مطرح شده اند. در این طرح ها که یا به صورت Bood (ساخت، اداره و تملک) و یا به صورت Bot (ساخت، راه اندازی و انتقال) صورت می پذیرند، مقاطعه کاران واحدهای تصفیه فاضلاب را ساخته و برای مدت معینی اداره می کنند (Bood) یا آن پس از ساخت به سازمان آب تحویل می دهند (Bot) و حق الزحمه خود را دریافت می دارند. این طرح PF1 به عنوان جانشین خصوصی سازی کامل در صنعت آب اسکاتلند مطرح شده و افراد مختلفی در این منطقه نظرات خود را ابراز می دارند.
ج- آلمان شرقی

توجه به اینکه فرآیند خصوصی سازی در آلمان شرقی موفق تر از دیگر کشورهای اروپای شرقی بوده و تجربیات حاصل از آن اهمیت و ویژگی های خاصی دارد لذا نگاهی کوتاه بر روند خصوصی سازی و عملکرد آن در این کشور به ما در بررسی تجربه ایران کمک می کند.
ادغام دو آلمان در اواسط دهه 80 و ترکیب دو اقتصاد متضاد یکی از پدیده های منحصر به فرد این امر است بعد از اتحاد دو آلمان در سال 1990 در ماه مارس همان سال سازمان Treuhandanstatt (تروی هند آنشتالت) تشکیل شد وظیفه آن به طور کلی تبدیل شرکت های آلمان شرقی به شرکت هایی بر اساس مکانیزم بازار و برنامه ریزی جهت واگذاری آن به بخش خصوصی بود.

محدود نمودن دامنه فعالیت اقتصادی دولت از طریق خصوصی سازی، افزایش زمینه رقابت بین شرکت ها، مدرنیزه کردن ماشین آلات و تجهیزات، حفظ اشتغال و افزایش سرمایه گذاری های محوله از جمله وظایفی بود که قانون، برای سازمان مذکور تعیین نمود.
این سازمان برای انجام هر چه بهتر و سریع تر وظایف خود اقداماتی به شرح ذیل شروع نمود.
1- عزل و اخراج کمونیست ها از شغل های کلیدی و انتصاب مدیران مجرب و کار کشته آلمان غربی.
2- اقدام به جمع آوری اطلاعات مربوط به شرکت ها.

3- شرکت های بزرگ به صورت سهامی عام و کوچک را به صورت سهامی خاص درآورد.
4 اقدام به تأسیس مرکز سازمان در برلین و شعبات مختلف در آلمان و نمایندگی های دیگر در لندن، پاریس، توکیو و نیویورک.
5- مسئولیت واگذاری واحدهای بزرگ و عام المنفعه که در زمینه های حمل و نقل انرژی بانکداری فعالیت داشتند به ستاد مرکزی در برلین و سایر شرکت ها به شعبات سپرده شد.
6- در واگذاری ها قبل از کسب درآمد و فروش به بالاترین قیمت، اولویت با کسانی بود که ضمن ادامه عملیات شرکت، سطح اشتغال را حفظ نموده و سرمایه گذاری را افزایش دهد.
7- سازمان تروی هند مبلغ قابل توجهی جهت تجدید ساختار، حفظ اشتغال در شرکت ها و آماده کردن آن ها برای خصوصی سازی پرداخت نمود.
8- این سازمان قشر متوسط اجتماعی را هدف قرار داده و معتقد بوده که پایه اصلی توان رقابتی و قدرت ابتکارات، اختراعات و نوآوری اقتصادی در آلمان غربی به خاطر شرکت هایی است که به قشر متوسط تعلق دارند.

9- سازمان تروی هند برای جلب رضایت و اطمینان بخش خصوصی اقدام به برگرداندن اموال مصادره ای سال های قبل از 1990 نمود.
10- این سازمان تلاش نمود تا با در نظر گرفتن برخی امتیازات و تسهیلات مالی، سهم قابل ملاحظه ای از واحدها را به مدیران و کارکنان واگذار نماید.
11- در طول روند خصوصی سازی اقدام به استخدام کارشناسان نمود.
بعد از این اقدامات مسائلی از قبیل سرعت خصوصی کردن، مصممانه تجدید ساختار نمودن و با احتیاط در کارخانه را بستن، سرلوحه کار مؤسسه تروی هند قرار گرفته و برنامه های خود را شروع نمود.

تروی هند ابتدا واحدها را به صورت شرکت های سهامی درآورد و اطلاعات آن ها را در اختیار بازارهای داخلی و بین المللی قرار داد سپس واگذاری را در اکتبر 1990 شروع و با روندی فزاینده ادامه داد. جدول زیر گوشه ای از این واگذاری ها را نشان می دهد.
جدول 3-2 تعداد شرکت های واگذاری شده توسط تروی هند
طی 3 ماهه پایانی 1990 و 4 ماهه اول 1991
1990 1991 جمع کل
اکتبر نوامبر دسامبر ژانویه فوریه مارس آوریل
90 120 164 230 321 307 335 1567

مأخذ: سازمان صنایع ملی ایران. «خصوصی سازی شرایط تجربیات» جلد اول ص 432
البته با وجود این که شرکت تروی هند تمام تلاش خود را در خصوصی سازی در تجدید ساختار به کار برده و اطمینان داده بود که در پایان راه به تعطیل کردن شرکت ها بپردازد. این سازمان در طول خصوصی سازی به طور متوسط هر ماه 60 واحد را تعطیل نمود که تا سپتامبر 1992 ادامه یافت و به تعطیلی 1850 واحد و بیکار شدن حدوداً 220 هزار نفر انجامید و مشکلات و ناآرامی هایی به وجود آورد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:30 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رجیستری حافظه های الکترونیکی Flash memory RAID چیست؟لپ تاپ های کوچولو فایل ورد (word) دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رجیستری حافظه های الکترونیکی Flash memory RAID چیست؟لپ تاپ های کوچولو فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رجیستری حافظه های الکترونیکی Flash memory RAID چیست؟لپ تاپ های کوچولو فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رجیستری حافظه های الکترونیکی Flash memory RAID چیست؟لپ تاپ های کوچولو فایل ورد (word) :

حافظه های الکترونیکی Flash memory
حافظه ها ی الکترونیکی با اهداف متفاوت و به اشکال گوناگون تاکنون طراحی و عرضه شده اند. حافظه فلش ، یک نمونه از حافظه های الکترونیکی بوده که برای ذخیره سازی آسان و سریع اطلاعات در دستگاههائی نظیر : دوربین های دیجیتال ، کنسول بازیهای کامپیوتری و ... استفاده می گردد. حافظه فلش اغلب مشابه یک هارد استفاده می گردد تا حافظه اصلی .
در تجهیزات زیر از حافظه فلش استفاده می گردد :
•تراشه BIOS موجود در کامپیوتر
•CompactFlash که در دوربین های دیجیتال استفاده می گردد .
•SmartMedia که اغلب در دوربین های دیجیتال استفاده می گردد
•Memory Stick که اغلب در دوربین های دیجیتال استفاده می گردد .
•کارت های حافظه PCMCIA نوع I و II
•کارت های حافظه برای کنسول های بازیهای ویدئویی
مبانی حافظه فلش
حافظه فلاش یک نوع خاص از تراشه های EEPROM است . حافظه فوق شامل شبکه ای مشتمل بر سطر و ستون است . در محل تقاطع هر سطر و یا ستون از دو ترانزیستور استفاده می گردد. دو ترانزیستور فوق توسط یک لایه نازک اکسید از یکدیگر جدا شده اند. یکی از ترانزیستورها Floating gate و دیگری Control gate خواهد بود. Floatino gate صرفا به سطر (WordLine) متصل است . تا زمانیکه لینک فوق وجود داشته باشد در سلول مربوطه مقدار یک ذخیره خواهد بود. بمنظور تغییر مقدار یک به صفر از فرآیندی با نام Fowler-Nordheim tunneling استفاده می گردد. از Tunneling بمنظور تغییر محل الکترون ها در Floating gate استفاد می شود. یک شارژ الکتریکی حدود 10 تا 13 ولت به floating gate داده می شود. شارژ از ستون شروع ( bitline) و سپس به floating gate خواهد رسید .در نهایت شارژ فوق تخلیه می گردد( زمین ) .شارژ فوق باعث می گردد که ترانزیستور floating gate مشابه یک پخش کننده الکترون رفتار نماید . الکترون های مازاد فشرده شده و در سمت دیگر لایه اکسید به دام افتاد و یک شارژ منفی را باعث می گردند. الکترون های شارژ شده منفی ، بعنوان یک صفحه عایق بین control gate و floating gate رفتار می نمایند.دستگاه خاصی با نام Cell sensor سطح شارژ پاس داده شده به floating gate را مونیتور خواهد کرد. در صورتیکه جریان گیت بیشتر از 50 درصد شارژ باشد ، در اینصورت مقدار یک را دارا خواهد بود.زمانیکه شارژ پاس داده شده از 50 درصد آستانه عدول نموده مقدار به صفر تغییر پیدا خواهد کرد.یک تراشه EEPROM دارای گیت هائی است که تمام آنها باز بوده و هر سلول آن مقدار یک را دارا است.
در این نوع حافظه ها ( فلش) ، بمنظور حذف از مدارات پیش بینی شده در زمان طراحی ( بکمک ایجاد یک میدان الکتریکی) استفاده می گردد. در این حالت می توان تمام و یا بخش های خاصی از تراشه را که بلاک نامیده می شوند، را حذف کرد.این نوع حافظه نسبت به حافظه های EEPROM سریعتر است ، چون داده ها از طریق بلاک هائی که معمولا 512 بایت می باشند ( به جای یک بایت در هر لحظه ) نوشته می گردند.
کارت های حافظه فلش
تراشه BIOS در کامپیوتر، متداولترین نوع حافظه فلش است . کارت های SmartMedia و ComapctFlash نیز نمونه های دیگری از حافظه های فلش بوده که اخیرا متداول شده اند. از کارت های فوق بعنوان فیلم های الکترونیکی در دوربین های دیجیتال، استفاده می گردد .کارتهای حافظه برای بازیهای کامپیوتری نظیر Sega و PlayStation نمونه های دیگری از حافظه های فلش می باشند. استفاده از حافظه فلش نسبت به هارد دارای مزایای زیر است :
•حافظه های فلش نویز پذیر نمی باشند.
•سرعت دستیابی به حافظه های فلش بالا است .
•حافظه های فلش دارای اندازه کوچک هستند.
•حافظه فلش دارای عناصر قابل حرکت ( نظیر هارد ) نمی باشند.
قیمت حافظه های فلش نسبت به هارد بیشتر است

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:30 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  پروژه محاسبه حق بیمه وخسارات فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه محاسبه حق بیمه وخسارات فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه محاسبه حق بیمه وخسارات فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه محاسبه حق بیمه وخسارات فایل ورد (word) :

تعریف مساله:


محاسبه حق بیمه

حق بیمه =سرمایه*نرخ* ضریب نیروی کار


سرمایه
1. حداکثر غرامت مورد تعهد بیمه گر در مورد فوت ونقص عضو هر فرد
2. حداکثر هزینه معالجه مورد تعهد بیمه گر

سرمایه پیشنهادی کمتر یا مساوی حداکثر غرامت فوت یک مرد مسلمان در ماه های عادی باشد سرمایه مورد عمل برای محاسبه حق بیمه با همان نرخ بیمه نامه عمل خواهد شد


سرمایه پیشنهاد شده از غرامت فوت در ماه های عادی بیشتر و از غرامت فوت در ماه حرام کمتر باشد تا سرمایه فوت ماه های عادی با نرخ پایه صادر خواهد شد ما به تفاوت سرمایه بیش از فوت عادی با 35 % نرخ پایه محاسبه می شود

سرمایه پیشنهادی از غرامت فوت در ماه حرام بیشتر باشد تا سرمایه فوت ماه های عادی با نرخ پایه ، ما به تفاوت تا ماه حرام با 35% نرخ پایه ، مازاد آن 5% نرخ پایه خواهد بود



نرخ

غالبا نرخ هزینه های پزشکی 10 برابر نرخ غرامت فوت ونقص عضو است


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:30 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق موسیقی نظامی فایل ورد (word) دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق موسیقی نظامی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق موسیقی نظامی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق موسیقی نظامی فایل ورد (word) :

مقدمه :
پاسادبل Pasodoble یعنی رقص دو نفر .
یک رقص ملی اسپانیائی با وزن 4/2 هست به کاراکتر ( شخصیت مارش گونه) دارد ونسبتا تند می باشد .
پاسادوبل به فرم روندو بسیاری از موومان های کلاسیک فرم روند دارند و ویژگی بارز روندوتناوب یک تم اصلیA) ( با چند تم دیگر است الگوهای معمول در فرم روندو عبارتند از : فرم های ABACA وبا ABACABAتم اصلی روندو به طور معمول تمی سرزنده و دلپذیر و به‌یادماندنی است و شنونده به آسانی می‌تواند نمودهای دوباره آن را تشخیص دهد از آنجا که تم اصلی کم و بیش همواره درتنالیته تونیک عرضه می شود بازگشت های آن بسیار خوشایند هستند.
روندو می تواند به صورت قطعه ای مستقل یا موومانی از یک سنفونی سونات یا کوارتت زهی به کار رود روندو در آثار چند موومانی اغلب در موومانی پایانی ( فینال ) دیده می شود . زیرا سر زندگی ، انتظام وشادابی آن به اثر پایانی شاد می بخشد فرم روندواغلب با عناصری از فرم سونات در آمیخته وفرمی به نام سونات روندو پدید می آورد .
محبوبیت فرم روندو محدود به دوره کلاسیک نیست این فرم توسط آهنگسازانی از سده بیستم مانند ایگوراستراوینگی و آرنولد شوبنرگ نیز به کار گرفته شده است .

تجزیه وتحلیل پاساد و بل سبلان
پاسادوبل سبلان با هشت میزان مقدمه شروع شده با FF که درتنالتیه سل مینور است وبیشتر از درجات V, I سل مینور استفاده شده است . این قطعه تم آذری دارد که ملودی در دست چوبی ها وکرنت 2 و 1 می باشد و همراهی را بقیه سازها می‌نوازند .
Aقسمت A از میزان 9 در سل مینور با FF ادامه پیدا می کند که 16 میزان است در قسمت A فلوت ، کلارینت می بمل و ابوا حذف می شوند و فقط در آخر نیم جمله‌ها وارد می شوند یعنی در میزانهای 12و 11و 16و 15 وهشت میزان آخر را فلوت کلارینت می بمل وابوا وارد می شوند .
B: قسمت B از میزان 25 شروع شده ودر تنالیته سی بمل ماژور کام نسبی سل مینور است در اینجا ملودی از چوبی ها گرفته شده و به باس ها وآکمپیمان داده شده و چوبی ها و برنجی ها آنها را همراهی می کنند در میزان 33 قسمت B با مدلاسیون کوچک از سی بمل ماژور به سل مینور باز می گردد که تا میزان 40 ادامه دارد وقسمت آخر B با یک برگشت به میزان 9 اول قسمت Aبر می گردد A-B تکرار می‌شود .
C : قسمت C از میزان 56 مدولاسیون کرده و از میزان 57 قسمت C شروع می‌شود . و این قسمت که درسی بمل ماژور است سازها ملودی فلوت – کلارینت می‌بمل– ایوا حذف می شوند واز قسمت همراهی ، ترمبون 2و1 – ترمبون باس حذف می‌شود این قسمت که mf است ملایمتر اجرا میگردد ، که 16 میزان است در میزان 71 با مدلا سیون به سل مینور رفته واز میزان 73 قسمت A برای سومین بار تکرار می شود بعداز قسمت A قسمت پایانی که کدا نام دارد هشت میزان با برگشت قطعه را به پایان می رساند .
لازم به ذکر است که از قسمت سوم که A تکرار می شود توتی می شود وتمام سازها می نوازند تا قطعه به اتمام برسد .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:29 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ژاپن فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ژاپن فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژاپن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ژاپن فایل ورد (word) :

ژاپن

1-6-2- گردشگری
ژاپن با 340 هزار گردشگر، رده دهم فهرست گردشگرانی را که هر ساله از انگلیس دیدار می کنند، به خود ا ختصاص داده است. این در حالی است که از سال 1989 شمار ژاپنی هایی که به انگلیس سفر می کردند به شدت کاهش یافته، اما تازه ترین آمارها حاکی از افزایش 30 درصدی این گردشگران دارد .در سال گذشته هر گردشگر ژاپنی به طور متوسط 871 پوند برای انگلیسی ها سود داشت و زمانی که این رقم را با متوسط جهانی 476 پوندی این نرخ مقایسه می کنیم، اهمیت گردشگران ژاپنی برای دولت انگلیس پر معناتر می شود.

به واسطه رایزنی های سفارت انگلیس در ژاپن، به اعضای تجارت گردشگری این کشور اجازه داده خواهد شد تا به تور مستقیم با تورگردانان ژاپنی در ارتباط باشند. از سویی دیگر شرکت « ویزا اینتر نشنال» همگام با دو غول هواپیمایی های جهان ،«آل نیپون» و «استار آلیانس» در تلاش است تا وجهه بین المللی گردشگری ژاپن را بهبود بخشد و این در حالی است که از وزارت عمران و ترابری این کشور این خبر می رسدکه این سازمان از هیچ کمکی دریغ نورزیده و با این

شرکت ها همکاری نزدیکی خواهند داشت. هواپیمایی«استار آلیانس» که 15 هواپیمایی برتر دنیا، از جمله هواپیمایی لوفتانزای آلمان و هواپیمایی بین المللی تایلند را تحت پوشش داشته و 14 هزار پرواز روزانه در 133 کشور ترتیب می دهد،با هدف گسترش گردشگری ژاپن «ژاپن ایرپس» را راه اندازی کرد که این هواپیمایی هم اکنون توسط «آل نیپیون ایر ویز» اداره می شود. از سوی دیگر و همانند تسهیلات خطوط راه آهن ژاپن، این هواپیمایی ها برای پروازهای داخل این کشور تخفیف های ویژه ای را ارائه می دهند، به طوری که ژاپنی ها با تنها 11 هزار ین می توانند به هر جای کشور سفر کنند. این شرکت به منظور ارا ئه

تسهیلات ویژه در داخل ژاپن، حوزه کارخود را تا نقاط دور دست این کشور گسترش می دهد و پیش بینی ها را بر این اساس نهاده است که تا سال 2010 میلادی، شمار گزدشگران داخلی این کشور به 10 میلیون نفر برسد. چرا که دارندگان این کارت ها بیشتر تمایل به خرج کردن دارند تا پول به حساب ریختن و این به معنی جاری شدن حجم قابل توجهی سرمایه به سمت ژاپن است، به طوری که در سال های پیشین، گردشگران خارجی با این کارت ها 156 میلیارد ین به ژاپن وارد کردند.از سوی دیگر، به دنبال توفیق سازمان ویزا در دیگر کشورهای آسیایی، این شرکت بین المللی قصد دارد تا تعداد کارت های خود را به 3/1 میلیارد برساند.

علاوه براین ژاپن قصد دارد برای برنامه توسعه گردشگری کشور به گردشگران خارجی کد دیجیتالی شخصی، اطلاعات مسافرتی و خدمات ترجمه ارائه دهد. این طرح آزمایشی بخشی از برنامه دولت ژاپن برای جذب گردشگران خارجی است چرا که مشکل بودن زبان ژاپنی و هزینه های بالا در این کشور را موانعی جدی در راه جذب گردشگری ژاپن اعلام کرده اند و این نرم افزار مجهز به زبان های انگلیسی، کره ای و ژاپنی است و مسافرانی که از فوریه تا ماه مارس به فرودگاه«ناریتا» ، در نزدیکی توکیو، وارد می شوند از آن استفاده خواهند کرد. گفتنی است که ژاپن قصد دارد تا شمار گردشگرانش را از 73/5 میلیون نفر در سال 2007 به 10 میلیون نفر در سال 2010 برساند.

2-6-2- نحوه اداره گردشگری در ژاپن
اداره توریسم ژاپن JTCA (Japan Transport Cooperatiaon Association) در سال 1973 م . زیر نظر ساز مان راه و ترابری تأسیس و نیمه خصوصی است وهد ف عمده این سازمان برگزاری دوره های مختلف برای کشورهای در حال توسعه می باشد و اهداف برگزاری این دوره ها عبارت است از:
1- کسب اطلاعات مفید درباره امور اداری و سیاست های توریسم

2- اطلاعات در مورد توریسم ژاپن، از نقطه نظر : زیر بنائی، خدمات و چگونگی توسعه توریسم منطقه ای
3- کسب روش های عملی برای توریسم: بازاریابی و تبلیغ در ژاپن
4- تبادل نقطه نظرات و نتیجه گیری مناسب

سازمان جهانگردی ژاپن در زمینه جذب توریسم تا به حال اقدامات زیادی انجام داده است و قوانین و مقررات گردشگریی را وضع نموده اند که مهمترین آنها عبارتند از :
1- قانون اصل جهانگردی
2- قانون صنعت سفر
3- قانون مترجم جهانگردی
4- قانون احداث هتل در ژاپن

(در ژاپن هتلها درجه بندی ندارند و هتلهائی که استانداردها را رعایت می کنند، به عنوان هتل بین المللی جهانگردی ثبت می گردند.)
3-6-2- بازار جهانگردی ژاپن

ژاپن کشوری کوهستانی و برای زندگی محدودیت های عمده ای دارد که از مهمترین آنها می توان به بلایای طبیعی نظیر زلزله، طوفان، امواج دریا و آتشفشان اشاره کرد. توکیو مرکز و پر جمعیت ترین شهر ژاپن می باشدو دولت ژاپن به صنعت و به خصوص صنعت حمل و نقل توجه ویژه ای نموده است.
پیشرفته ترین خطوط قطارهای سریع السیر در ژاپن به وجود آمده است به طوری که توکیو به وسیله خطوط راه آهن(قطارهای سریع السیر) با تمام شهرها ارتباط دارد.

اکنون جمعیت جهان 6 تا 7 میلیارد نفرمی باشد و بیشتر از 10% مردم جهان سفر می کنند. تعداد کل جهانگردان به جمعیتی حدود 6/702 میلیون نفر می رسد وبا توجه به این امر ژاپن برای به دست آوردن بازارهای جهانی جهانگردی خیلی تلاش می کند ولی در صنعت جهانگردی در حال حاضر نسبت به گذشته از نظر اجتماعی ، اقتصادی، تکنولوژی و سیاسی تغییرات عمده ای به وجود آمده است . تورهای گروهی تبدیل به تورهای انفرادی شده است ومسافران در مقصد ، حق انتخاب دارند. روی هم رفته تغییرات عمده به عمل آمده به شرح زیر می باشد:

1- تغییرات اجتماعی : مرخصی با حقوق، بازنشستگی زودتر از موعدوعلاقه به سفر از عوامل اجتماعی محسوب می شود.
2- تغییرات تکنولوژی : ساخت هواپیما ، رزرو رایانه ای ، بازارهای کوچک برای تورهای هدفدار ازجمله تغییرات تکنولوژی می باشد.
3- تغییرات اقتصادی : افزایش سطح درآمد سرانه، گوناگونی هزینه های سفر وانتخاب متنوع، آزاد شدن نرخ تغییر پول در کشورها، افزایش رقابت در کشورها و شرکتها

4- تغییرات سیاسی : از بین رفتن بلوک شرق ویکپارچگی شرق وغرب، جنگ خاورمیانه که متأسفانه هنوز صلح بر قرار نشده است . به وجود آمدن اتحادیه اروپا که مشکل رفت و آمد را حل کرده است ولی بحث امنیت همچنان مطرح است که متأسفانه در حال حاضرچند منطقه دچار مشکل می باشد.
مهمترین بازارهای جهانگردی در دنیا در آسیا در حال شکل گیری می باشد وعلت عمده آن عبارت است از:
الف: توسعه اقتصادی در آسیا

ب: تشکیل گروه New rich در آسیا
ج: و درمورد توزیع جهانگردان در جهان باید گفت که آسیا با 19% بعد از اروپا وآفریقا مقام سوم را دارا می باشد . مردم کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس،ژاپن ، فرانسه،استرالیا ،چین،هنگ کنگ بیشتر برای سفرهزینه می کنند وژاپنی ها معتقدند اگر در بازار ژاپن موفق شوند در دیگر بازارهای آسیا نیزموفقیت خوبی به دست می آورند. از جاذبه های گردشگری ژاپن که دولت ژاپن بر روی آن برنامه ریزی کرده است عبارتند از:
1- (fuji yama) کوه فوجی یاما

2- Sakura (گیلاس)
3- تکنولوژی پیشرفته
جدول – ده کشور که بیشترین جهانگرد را به ژاپن اعزام کرده اند (2006 م)
کشور تعداد( به نفر)
کره جنوبی 200/117/2
تایوان 100/309/1

ایالات متحده آمریکا 700/816
چین 700/811
هنگ کنگ 300/325

انگلستان 400/216
استرالیا 100/195
کانادا 400/157
تایلند 600/125
فرانسه 700/117
منبع : برازش ، محمد رضا : آشنایی با کشورهای جهان – ژاپن ) انتشارات آفتاب هستم چاپ اول1386،ص49

4-6-2- شهرسازی متجدد ، ابزار توسعه جاذبه شهرهای ژاپن، نمونه یوکوهاما:
یوکوهاما دومین شهر بزرگ ژاپن در سواحل غربی خلیج توکیو ودر 30 کیلومتری شهر توکیوواقع شده و یکی از مراکز پیشرفته تحقیقات وتکنولوژی وهمچنین مرکز مهم فعالیت های تجاری است . یوکوهاما روحیه ای باز و پیشرو دارد، فراز ونشیبهای بسیاری را پشت سرگذارده است وهمواره سعی کرده فرهنگها وآداب و رسوم سایر جوامع را در هم ادغام کرده و به صورت یک سنت جدید در خود متبلور می سازد .

در سال 1982پروژه« مینا تومیرای 21» با ایجادمرکز جدیدی در یوکوهاما و توسعه وتقویت عملکرد شهری موجود طراحی شد وساخت مرکز اجتماعات این مجموعه برای یک هتل، یک نمایشگاه با مقیاس جهانی و یک سالن کنفرانس بین المللی است که جزو بزرگترین مجموعه های موجود در دنیا است و «برج نشانه»که بلندترین ساختمان ژاپن است در این مجموعه قرار دارد. علیرغم نزدیکی به توکیو ، یوکوهاما شخصیت وهویت خاص خود را دارد، این خصوصیت خاص دراین شهرمدیون دریاهای اطراف آنست که در خلال بیش از یک قرن گذشته مردم و فکرها را به طرف خود جلب کرده است، محله چینی نشینان یوکوهاما که از محلات پر رونق این شهر است ،شهرت بسزائی کسب نموده است،بیش از 170 رستوران سنتی هرکدام ذائقه خاصی را ارضا میکند ودر کنار این رستورانها، فروشگاههای متعددی نیز از انواع کالاهای چینی نظیر لباس ، کتاب، چای، صنایع دستی ،ادویه جات و ; را عرضه می کنند.

بیشتر زیبایی وجذابیت یوکوهاما به خاطر سواحل زیبای آنست، این سواحل بافت جدیدی از افکار واندیشه ها را عرضه می کند تا محیط زندگی را برای ساکنین وبازدیدکنندگان وگردشگران غنی سازد، سعی شده است علیرغم استفاده از تکنولوژی جدید، آداب ورسوم وفرهنگ گذشته نیز مورد بی اعتنایی قرار نگیرد . درکنار وهمجوار با برج های بلند جدید،بناهای جذاب قدیمی را می توان دید،بناهای تاریخی مربوط به اوئل قرن نیز مرمت و احیاء شده اند.

پارک آکاکنگا که در سال 1911 ساخته شده دارای انبارهای ساخته شده از آجرهای قرمزرنگی است که با بازسازی ومرمت آنها جلوه ای از گذشته متجلی شده است. اسکله شماره 2 یوکوهاما که یکی از قدیمی ترین اسکله های خشک ژاپن است نیزبازسازی شده وبه صورت یکی از فضاهای عمومی جهت برگزاری مراسم وگذران اوقات فراغت و بازدید گردشگران مورد استفاده قرار می گیرد.

5-6-2- میراث شهری:
عدم طراحی درست ونامنظم بودن ساختمان های بلندی که در طول سال های گذشته ساخته شده اند ، ظاهر شهرهای ژاپن را به مخاطره انداخته اند . به ویژه در توکیو که ساختمان های «روپونچی هیلز» به عنوان توسعه ای تازه درمرکز توکیو دیده می شوند، روپونچی هلیز، نماد ژاپن معاصر و شهر بین المللی توکیو است. البته نمادی بیشتر اقتصادی وکمتر هنری وفرهنگی . شهرهای بزرگ ژاپن واز آن جمله توکیو، سالهاست دستخوش یک بازسازی بزرگ شده اند.

درمناطقی که هنوز بافت سنتی دارند،آسمان خراش ها اغلب به صورت بد فرم ونامنظم سر به فلک کشیده اند . در بعضی جاها قدیمی بودن محل محسوس نیست ولی این قدمت وبافت سنتی را می توان به روشنی از خانه های کوچک یک یا دو طبقه ای که شکل ها، نقشه ها ، جنس ها واندازه های مختلفی دارند، فهمید. امروزه،فقدان مقررات باعث شده که تقریبا تمام آثار متعلق به ژاپن باستان در حال قلع وقمع شدن باشند. دردهه گذشته بعضی بناها توسط قدرت های محلی خصوصی، به عنوان مراکز تاریخی حفاظت شده اند.

6-6-2- جاذبه های مهم گردشگری :
مقبره های خلبانان ژاپنی
مقبره های خلبانان ژاپنی که در جنگ جهانی دوم به صورت داوطلبانه هواپیمای خود را به ناوهای آمریکایی می زدند به اماکن تاریخی ومورد بازدید گردشگران ژاپن اضافه شده است و دولت ژاپن ازآژانس های خدمات مسافرتی که گردشگران اروپایی وآمریکایی خود را برسر مقبره خلبانان جانباخته در جنگ جهانی دوم

می برند تقدیر می کند. روزنامه آساهی شیمبون چاپ ژاپن در این مورد با انتشار مقاله ای نوشته است : متاسفانه رسانه های غربی طی سالیان بعداز جنگ جهانی دوم خلبانان ژاپنی راکه به صورت داوطلبانه هواپیمای خود را به ناوهای آمریکایی می زدند را معتادان به موادمخدرمعرفی وتفریط در این امررا علت اصلی دست زدن به چنین عملیاتی توصیف می کردند، اما در واقعیت آنها علاقه مندی زیادی به کشورشان داشتند.
• کمپ- جو، محلی برای طبیعت گردان در ژاپن

نواحی اطراف محوطه میراث جهانی یونسکو در کوهستان های شیراکامی سانچی در ناحیه توهوکو، یکی از وسیع ترین جنگل های راش بکر جهان، به خاطر بازدید کنندگان بیش از حدی که به این مناطق هجوم می آورند در معرض آسیب وتخریب قرار دارند. از زمان ثبت این جنگل ها در سال 1993در فهرست میراث جهانی یونسکو،تعداد بازدیدکنندگان از این جنگل ها چند برابر شده اند و خسارات وارده به درختان این جنگل ها از میزان مورد پیش بینی کار شناسان بسیار بیشتر است. ناحیه 12 هکتاری داکدای در نزدیکی شهر فوجیتسو،یکی از مناطقی است که بیش از همه در معرض تخریب قرار گرفته است. از آن جایی که

قسمت واقع در ناحیه آکیتای جنگل های شیراکامی منطقه ایست حفاظت شده وتنها پژوهشگران وافراد خاص حق ورود به این جنگل ها را دارند، اتوبوس های جهانگردان دسته دسته وارد جنگل های داکدای، که در عین حال لوکیشن مورد علاقه سازندگان تبلیغات تلویزیونی نیز هست می شوند تا طراوت این کوهستانهای جنگلی را تجربه کنند. بنابر برآورد وزارت محیط زیست ژاپن ، تنها در سال گذشته ، حداقل 6800نفر از جنگل های داکدای دیدن کرده اند. اما با

سرازیر شدن گردشگران به این ناحیه، برگ ها در اثررفت و‌آمد وبارش باران شسته شدند وریشه های درختان در معرض دید قرار گرفته اند. تعدادی از درختان هم اکنون در معرض خطر قرار دارند اما ژاپنی ها عاشق طبیعت هستند وبرای جلوگیری از تخریب محیط زیست ، در کمپ هایی که به همبن منظور ساخته شده است، اقامت می کنند. این کمپ ها که ژاپنی ها به آن « کمپ – جو» می گویند، انواع مختلفی داردکه به نسبت امکانات هر کمپ قیمت آن هم متفاوت است . معمولا کمپ ها فضاهای کنترل شده امنی هستند ولی گاهی در کمپ های جنگلی کوهستانی خطر حمله حیواناتی از قبیل میمون وخرس نیزوجود دارد که معمولا در چنین فضاهایی تابلو احتیاط نصب شده است. بعضی از کمپ ها فقط در ماه های مشخصی از سال باز هستندوبعضی دیگر در همه فصول حتی در ماه های سرد سال نیز پذیرای میهمانان هستند.

• مراسم گل چینی:
مراسم گل چینی در ژاپن، یکی از هنرها وجاذبه های زیبا برای جهانگردان است. در این مراسم خانمها با لباس سنتی ژاپن(کیمونو) اقدام به ساخت گل چینی با شاخه ها وگلهای تازه چیده شده می کنند. دانشجویان ومهمانان در ابتدا به تماشای هنر نمایی استاد گل چینی نشسته وبعد خوداقدام به دسته بندی وچیدن گل می نمایند که در خاتمه بهترینها انتخاب شده و مورد تشویق قرار می گیرند.

• مجسمه بزرگ بودا:
در شهر نارا در معبد تودای جی نگهداری می شود . این مجسمه از 500 تن مس خالص در قرن هفتم وهشتم میلادی ساخته شده است. این معبد یکی از مهم ترین معابد تاریخی کشور ژاپن است. بنای معبد، بزرگترین بنای چوبی جهان است و طبق اظهارات روحانی و راهنمای معبد از چوبهای به کار رفته در معبد میتوان 30 هزار خانه چوبی برای مردم ساخت. از این معبد سالانه حدود 2 میلیون نفر بازدید می کنند.

• پارک ملی نارا :
سراسر پارک ملی نارا ومعبد بزرگ بودا آهوهای اهلی رفت و آمد می کنند. جهانگردان از سراسر جهان ونیز مردم ژاپن از مناطق مختلف برای دیدن آهوها به این شهر می آیند. حمایت وعلاقه مردم به حفظ نسل آهوی نارا باعث شده تا حیوان به تعداد زیادی تولید مثل کند. این آهو برای ژاپنیها مقدس است ودارای افسانه ای است مبنی بر این که خداوند بر پشت آهوی نارا سوارشده و به این شهر آمده ودرآن جا اقامت گزیده است.

• پل بزرگ آکاشی :
این پل که جزیره آواجیما را به شهر کوبه وصل می کند بزرگترین پل معلق دنیا به شمار می رود . فاصله میان دو ستون آن 1991 متر بوده و کل طول پل 3911 متر می باشد. ارتفاع هر یک از ستونها از سطح دریا نیز297 متر است.

• فوجی یاما :
فوجی یاما ، بلند ترین کوه ژاپن است با ارتفاع 3776 متر از سطح دریا، این کوه بر اثر آتشفشان بوجود آمده است و در حال حاضر آتشفشان خاموش است و به خاطر شکل زیبای آن نزد ژاپنی ها از محبوبیت خاصی برخوردار است.

7-6-2 معرفی مهمترین شهرهای توریستی ژ اپن :
• توکیو:
این شهردرشرق ژاپن ودر جزیره هونشو واقع شده است در سال 2005 میلادی حدود 50/483/8 نفر جمعیت داشته است . این کلانشهر شامل 23 منطقه ، 26 شهر و هفت شهر کوچک و هشت دهکده است و با تمام بخشهاو حومه اش حدود 2180 کیلو متر مربع وسعت و تقریباً000/200/ 32 نفر جمعیت دارد. مهمترین جاذبه های گردشگری توکیو عبارتند از : کاخ امپراتوری در مرکز توکیو ، منطقه تجاری مارو نوچی در شرق کاخ امپراتوری ، منطقه خرید نیهون باشی، پارک

یویوگی ومعبد جی جی در منطقه اعیان نشین یامانوته، باغ شین جوکوگیوین، منطقه فروش وسایل الکترونیکی به نام آگی هابارا، معبدآسا کوسا در شمال شرق کاخ امپراتوری ، رودخانه سومیدا که ازمیان شهر می گذرد، پارک ونو که در ان موزه ملی توکیو قرار دارد ، شهربازی دیزنی لند در شرق توکیو ، پارک یوکو آمیچو و;

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   61   62   63   64   65   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ